Sol och bad

Har vart en underbar dag idag, galet varmt IGEN! Spenderade hela eftermiddagen, från halv tre till halv sju, på hjortensberg. Solade, badade, läste och hade det skönt :) Underbart att bara slappa i solen, har fått lite färg också!
Innan storhandlade jag på City gross, haha. Usch, tog en kundvagn för första gången. Kom på det igår när jag och ida planerade inköpen att vi alltid tar korg fast vi handlar mycket. Känns bara som mammor tar kundvagn...haha. Men idag gjorde jag det iaf :p

Igår va det jobb, planterade och myste på balkongen med älsklingen sen. Höll på att dö av värme på jobbet. Så klibbigt och äckligt, speciellt med plastförklädena. Blä! Men jag klagar inte. Hellre fint och varmt även om man får svettas lite. Fast när JAG jobbar kan det ju regna ;)

Dom ringde och frågade om jag kunde jobba ikväll, nån va väl sjuk, men jag behövde verkligen vara ledig, hade sett fram emot att sola och bada i dag så mycket så jag sa nej. Ska ju jobbaimorrn när det ska va fint igen och på tprsdag skulle det va sådär när jag är ledig. Sen är det fint hela helgen, när jag jobbar så klart. Så jag ville passa på. Var dum och skrev upp mig på en tvåtimmars kurs för idag också. Pucko. Blev inte nåt med den...

I söndags kväll fick jag ryck också. Blev plötsligt så sjukt rastlös vid halv elva tiden så jag måste ut och springa. Sprang två kilometer i raskt tempo, kutade sista biten och sprang upp för trapporna. Snacka om att man var död sen! Men det var härligt. Va så länge sen jag sprang.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0