1a advent!

Så var det första advent och ännu en helg är över. En otroligt mysig helg!
Nu ä det jul, och myset gör mig untochable! Nothing can bring me down now, för jag har adventsljustake! ;)
Lite så känns det. Allt blir lättare. Fast PA och svC har gett mig ångest hela helgen, har knappt gjort nånting.
Har mest såsat vid tv:n, njutit av enstaka solglimtar och SVULLAT godis, kakor o tårta. Firade ju pappsens födelsedag. Han blev hela 46 år i torsdags!
Men nu kom jag på att det inte blir nån skola på tisdag(bestämde förra veckan, vill INTE göra uppspelet. E inte klar med låten, kommer inte bli...). Då kan man göra läxor! O på torsdag e de SACO mässan, ovärt? Jag gör hellre PA.
Det löser sig.
Jag glömmer det nuförtiden.
Det finns inte med mig som det gjorde förr.
Behöver hitta dit igen.
Ingen engelska imorrn tjohoo!! Lämnar hålan 09.55 :D

Jul, hemma.

Hemma.
Jultstjärnan, den vi haft så länge jag kan minnas, hänger i fönstret.
Det elektriska ljuset från adventsljusstakar i varje fönster värmer djupt in i själen.
Röd duk på vardagsrumsbordet.
Tomten i julstjärneblomman i fönstret, ser fortfarande till att vi sköter oss.
Jag hälsar respektfullt.
Jag har kommit hem,
och det är jul.
Nu är det jul.

MTO.

Måndag. De var en måndag. En jobbig dag. Ok, inte så farligt. Men det är alltid så jävla trögt. Upp tidigt för att åka från Ida. Segt. Tilda mådde också piss så hon gick hem. Jag ville INTE ha trummor, fast jag vet att det antagligen inte hade varit så farligt. Orkade inte. Så det blev ingen ensemble heller.
Jag och älskling åkte hem istället, handlade för vår tajta budget(jag har nu 12kr kvar på mitt konto... Tur att de blir nya pengar på måndag!) och sen gjorde vi väl inte särskilt mycket. Som vanligt.

Igår va bättre. Hade tänkt skolka och typ göra läxor hemma istället. Ville inte gå till skolan och jag hade ju redan sjukanmält mig för måndag eftermiddag... Men sen påminde Ida mig att vi skulle få feedback på PAt, så de blev till å maka sig dit ändå. Och det var bra för det var inte så farligt. Det är ju aldrig det.
Jobbigast kändes skapande, men som tur var va Malin inte heller klar med sin txt så vi kunde inte repa, och jag sa att jag inte skulle vara där nästa vecka. Jag kan nämligen se in i framtiden och jag såg att jag kommer vara sjuk då.. ajajaj. Hehe. Jag, Tilda å Katta satt i fiket istället. Jag gjorde PA, skrev typ halva sagan utifrån det vi redan kommit på :) Sen fick vi braaa feedback! Jag var jättenervös för att vi skulle vara tvungna att göra om typ hela arbetet. Men det kändes jätteskönt och det är inte så mycket å fixa. Bara sagan som måste bli klar... Men de ska vi fixa i helgen.
Eftermiddagarna fylls numera av våra utökade kanaler. Inte bra, inte bra. Men kul.

Idag har väl vart ok. Fin morgon iaf! Ida har varit jobbig och jobbat som en tok. Gjort både SvC referatet som vi skulle göra på lektionen(Som jag inte har gjort klart än..) och KuHin och gjort klart sin slöjuppsats! Jobbig... Själv känner jag huvudvärk bara jag tänker på skolarbete. HATA!!!!(Skolan alltså..)
Vi repade också! Välbehövligt med tanke på att det inte blev nåt i måndags. Jag lärde mig Tildas låt på bas :D HAr typ dumpat de flesta låtar, det kommer ju inte gå... Blir min låt, kattas, tildas, the kinks, so this is christmas och kanske Nu kan du få mig så lätt. Dä bli no bra. Fast vi har bara 1 1/2 gång kvar å repa...hehe.
Anyway. Nu får de va färdig bloggat för idag. Inte bra å blogga istället för läxor.. men wtf.
Fick nyss veta att det blir gratis skolmat i vår, tjoho! Väldigt bra. Då kan man kräva lite mer matpengar av morsan utan dåligt samvete, hehe..

Anna, mässa och GBG.

Igår var det 24 november, exakt en månad till julafton! Inte för att det är själva julafton som jag egentligen uppskattar mest, det är uppbyggnaden. Advent. Elektriska ljus. Chokladkalender och julkalender. Årets julkalender btw, supersnällasilversara och stålhenrik. Spinoff på barnprogrammet... Vet inte riktigt vad jag tycker. Inte helt värdelöst men sämre en förra året tror jag. Men de kan nog bli lite kul ändå. Mysigt iaf. Lussebulle till frukost, varmchoklad, gå upp tidigt för julkalender, tända ljus... Snart! På söndag.
Fast de började redan i lördags på Liseberg, så otroligt mysigt!! Vilken julstämning.. Miljontals lampor, granar, konstsnö, julmusik överallt, glögg och julmust. Kan det bli bättre kickoff på julmyset?
Själv bestämde jag att julen började då, och köpte min första julmust. Öppnade, luktade, njöt och fylldes av juuul. Jesper spelade bort jag vet inte hur mycket på chokladhjul, men till sist vann han ändå en stor kexchoklad, haha. Tur va väl det! Middagen var väl kanske lite mindre julig, kebab/burgerking x) Men vi va hungriga...
Innan gick vi på stan och mös. Jag köpte en necessär till far min i födelsedagspresent och vi satt å fikade lääänge i en galleria. Såg Sussis syrra 2 ggr också, vad är oddsen liksom? :p Hade egentligen velat vara ute för det var VACKERT VÄDER! Tro det eller ej. Men jag blev ju glad av Liseberg så det jämnade ut sig :)
Jag körde dit och hem med plåtlådan. LÄSKIGT! Älskling vågade inte ;) Jag gjorde det BARA för att Jesper visste exakt vart vi skulle. Annars hade jag aldrig vågat.. Men halvt livsfarligt va de ändå, några filbyten va inte direkt klockrena... Det märks att man inte har kört i stan på tusen år, driving skills e färskvara när man e newbie, hehe. Men vi överlevde! Märktes på väg dit å hem också, att man är ovan alltså. På ditvägen va de ändå helt ok, förutom att folk körde som idioter och peka finger mm. Galet va de. Men kul. Hemvägen va värre. Mörkt och regnigt HELA vägen. Man blir deprimerad av mindre... Trött blir man också, av att köra och särskilt i mörker. Älskling kände av de så vi bytte fler gånger än vi tänkt. Huvudsaken att det gick bra, och vi klarade our very first roadtrip utan att ringa bärgarn! ;)
När vi kom på fredagen fikade vi, gick ner till Mölnlycke centrum, lagade lasagne och glodde på idol. Mys helt enkelt. Lördagen spenderades som sagt på stan. På kvällen va vi själva hemma så vi......kollade på She´s the man x). På söndagen hann vi inte mer än ett par timmar framför Avatar(maraton på Nickelodeon :p) innan de va dags å fara hem.

De va Götlaborg de(blev bättre på min göteborska också! ;p). Men de va längre sen jag blggelibloggade.
Onsdag förra veckan va jag å Katta på Anna Ternheim! Det blev ju ingen svinvaccinering(ärligt talat kändes det rätt skönt. Jag vet att det är urfånigt men LITE läskigt är det! Jag menar TÄNK OM det skulle vara nåt FEL på vaccinet som inte märks förrns om typ..20 år. Då drabbar det typ HELA svenska folket! Ok, Paranoid. Men ändå..) Så vi satt vid datorerna tills de va dags å gitta. Käkade på Burger King(Hamburgare igen! xp) å snackade skola o minnen. Katta slapp betala upptåget för deras maskiner funkade inte!(vilket kändes bra så hon slapp betala för att se sin present liksom...) Sen blev det en snabbvisning av Uppsala då vi vandrade genom centrum av staden till Reginateatern. Konserten var fantastisk! Vi satt på andra raden, vilket var otroligt nära. Fantastiskt nära... Otroligt intim och stämningsfull konsert. Hon är så underbar.
Efteråt signerade hon merch. Först stog vi bara och tittade på, jag tänkte INTE gå fram. Jag drabbas bara av tunghäfta, magkonvulsioner och andra kärlekskranka symptom. Vill inte göra bort mig, för mig räcker det att titta. Sen fick Kattarina för sig att hon ändå skulle köpa en skiva. Och jag följde med. Helt overkligt. Undrar vad hon tänkte om mig egentligen. Den konstiga tjejen som stog brevid och inte sa ett ord, haha. Mina intelligenta uttalanden löd: "Mmm.." ett viskat "i stockholm" och "Verkligen, tack!". ...Japp.... Va helt skakis efteråt.
När jag kom hem hade älskling fixat Oboy o chokladboll<3<3<3
På Torsdan va de bara å dra sig upp tidigt för att åka iväg på Gymnasiemässan. Släpade med gitarr+alla grejer som skulle med till GBG. Va lite nervös för hur jag skulle hitta, men som tur var mötte jag Ida Bang så vi gick tillsammans. Resten av dagen bestog av sjunga, ragga folk, prata, sjunga, prata, ragga, sjunga, äta, sjunga, prata, hänga osv. Blev väldigt trött av allt oljud, men de var kul också! Rytmus va tydligen en av de mer välbesökta montrarna, säkert delvis pga vår coola plexiglaskub där vi spelade. Fick massor med cred för min sång också, både av dem som kom och lyssnade, lärare och löst folk, vilket så klart kändes väldigt bra. Ego boost! En liten 9a sa att jag va söt också, de ni ;) Fast de va inget ragg direkt, mer en komplimang. Hur gulligt som helst! Mindre gulligt var tjejen som frågade: "Är dom där RIKTIGA?" om mina tatueringar. "Ja" svarade jag, intet ont vetande. "Jaha...Vilken klass går du i?" Som om jag inte skulle va GAMMAL NOG! Vilken förolämpning.... "Jag är 18. Jag går i TREAN" blev mitt svar. Skitunge.
Drog tidigare, sa att jag skulle till Göteborg (vilket faktiskt inte var en lögn), så jag inte skulle komma så sent till älskling. Kul dag iaf. :)

Monday, monday.

Trötttrötttrötttrötttrött.
Så trött.
Som vanligt.
Bidde inge trummor o ensemble.
Jag är dålig.
Och trött.

Har så mycket att berätta: Anna, Gymnasiemässan, Gbg...
Well, maybe to morrow.

Vacker morgon.


Ja du Mauro, visst är himlen alltid blå!
Men det kan va' svårt och tungt med locket på.
När allt är en gammal, fuktig disktrasa.
Då kan man ta ett flygplan och se, men jag har inte råd.
Men idag!
Det finns ett moln som gör lyckan komplett.

Imorse var  vackert, gjorde min dag. Annars helt ok. Känner mig dock helt okapabel att göra religion, kan inte tänka. Men jag gjorde iaf. klart exel uppgiften, alltid något!
Snart är det Anna och snart är det GBG, tjoho!

Relief.

Det finns ingen poäng med att planera i detalj, det finns ingen poäng med att oroa sig, ingenting blir ändå någonsin som man tänkt sig. Jag vet ju det, och ändå blir det stress, panik och ångest. Helt i onödan.
Som vanligt löser sig allt.

Repet gick skit bra, klara på en halvtimme. Dom satte de direkt, kommer nog inte ta lång tid å spela in heller. Så jäkla skönt! Blir ingen vaccinering heller så där försvinner ett stressmoment till. Vaccinet är typ slut så det blir på Torsdag, men då är jag på gymnasiemässan å spelar! Så vi har gott om tid imorrn innan konserten. Och visst, jag kommer sent till Ida på torsdag pga mässan, men skit samma.

Sen är det eftermiddagarna. Eller, snarare kvällarna. Någon gång den här terminen blev det så att läxor helt enkelt inte görs efter skoltid på vardagar. Bara musikläxor som man måste träna mer på, och det är ju kul! Det är otroligt skönt faktiskt. Det finns liksom inte med i planeringen att göra läxor då. Antingen görs dom i skolan eller på helger. Det gör att man står ut. Mat, mys, kyssar och tv gör det uthärdligt. Gör allt uthärdligt.

Igår va väldigt mysigt. Skolan va väl ok. Fick träffa älskling igen<3 Va lite ensamt i helgen utan henne...
Skolan va ok.

Hann se lite Lisa Nilsson också. Hon verka chill.
Försökte göra religion och datakunskap, men de gick inte så bra... noll fokus. Kunde inte koncentrera mig alls.

Imorrn är det iaf Anna! :D

Week of hell.

Fan va jobbigt allt blev då!!!
Imorrn är det rep.
På onsdag är det vaccinering och Anna Ternheim. Tänk om jag blir sjuk av vaccineringen? Hur blir de med Gbg?
På Torsdag är det gymnasiemässan och vi ska åka till Ida. Vet inte när den slutar, AAAAA!
Fredag-Söndag Gbg.
Sen har jag fått veta att PA ska va klart v. 49 och CD låten v.50, båda en vecka tidigare en jag trott!! AAAA. Jg blir galen. Ska repa nästa tisdag och BÖRJA spela in nästa Torsdag. FUUUUUUUCCCCCKKKKK! Och så ska jag hem å fira pappa. Och så är det allt annat. Datakunskap, religion, sång, svenska.........
Bajsa.

Veckans rapportering.

Är så sjukt trött och seg...Varför är det skola imorrn? Bajs.
Men om exakt 2 veckor är det 1a advent! :) Och förhoppningsvis blir det GBG till helgen. Mys<3

Veckan är mest ett enda blurr. Dagarna har bestått av skrivaskrivaskriva i daasalen, dryga människor som spelar musik, ångest, hopp, fest och ordet Sweet. I Måndags kändes det väl sådär, och ännu värre i tisdags. Men vi lämnade in i tid, 2 timmar före faktiskt, och nästan helt klart. Kändes väldigt skönt, men det känns som det blir jobbigare nu, nästa gång vi lämnar in MÅSTE det vara bra...
Blev inget rep heller, igen. Jag blir galen. Nu SKA vi repa, på tisdag. Vi måste, så vi kan börja spela in. Andreas verkar ju inte alltför taggad heller... På tisdag kan alla, men då missar jag en clinic med Lisa Nilsson! Så jävla surt.. Men jag kan inte vänta längre med att repa heller. Bajs.
Såg iaf solen lite grann i Onsdags och i Torsdags morse. Sög upp lite av den yttre och inre dimman,,,

I måndags gjorde vi väl inget speciellt, handlade, åt pannkakor o häcka framför tv å dator. Men Sara blev en STOR flicka, vuxen som oss andra ;) Hurra för henne! Nu är alla vännerna 18 :) Själv är det ju 3 månader till 19, hehe. Jag som precis börjat känna mig som 18 på riktigt...

I tisdags va jag å Ida på Pink! De va fett nice, hon är verkligen ball. Hämtade ut Anna Ternheimbiljetter först, på Onsdag smäller det! Underbart. Sen käkade vi på Globen och stog ute och väntade i kön i typ 1 1/2 timme! Va så jäkla kallt, höll på å dö.. Ok, kanske inte men fett kallt va de iaf!! Jag gick in å köpte en mössa och kaffe x) Har faktiskt velat ha en ny mössa ett bra tag, vad kunde vart ett bättre tillfälle? Tillslut fick vi ändå komma in och vi fick riktigt bra platser, typ 3e "raden". Såg inte jätte bra dock.. Förbandet va väl ok, men fick typ noll respons från publiken, stackarna. Kan inte va lätt att vara förband alltså! Sen började själva showen, storslaget så klart. Brände massa hits. Det var typ bara hits faktiskt. Hon har ju så jäkla många... De va typ bara en enda låt på hela kvällen som jag inte kände igen!

Efter ett tag fick Ida typ andnöd eller nåt så vi gick längre bak och där såg man mycket bättre! Hamnade bakom världens butchigaste brudar som fällde roliga kommentarer. Överlag jäävligt flattätt, haha. Alla kommer för att se pink i nästan inga kläder... Slut nummret va klart häftigast, så fint. Dock med typ den minsta mängd "kläder" man kan ha på sig... Men det var väldigt kul och mysigt :)

I Onsdags blev de krogen för att fira Sara, självklart Baba Sonic som vi bestämt ;) Matilda och Sussi följde med hem till oss efter skolan å käkade. Sen kom även Tildur. Kollade på tv å mös och sminkade. Fick reda på att vår katt har cancer på nosen också, de va INTE kul :( Lilla missen....
Kvällen va väl helt ok. Lilla Strömstedt va där, tydligen brände han 700 på öl. Varför han förtäljde mig detta dagen efter förblir en gåta, men så är ju den mannen lite som han är.. Själv drack jag bara ett glas vin och drog hem typ 12. Men de va inge bra musik och vi måste upp och jobba PA. Så de fick bli så. Matilda, Sussi och Tilda däremot fortsatte(liksom Sara och company) sitt äventyr. Träffade gammla ragg och gick in i lyktstolpar. De kom hem till oss vid halv 4 x)

Som förståeligt är kom vi inte till skolan vid 9 som det var tänkt. Gick ändå ganska bra att jobba. När vi kom hem blev det mest ta igen sig å höcka vid dumburkarna. Hade behövt somna typ nio men när vi väl skulle däcka fick älskling tröttryck och sjöng "jag ska köpa mig en tyrolerhatt.." i örat på mig i 5 minuter.........

Fredagens höjdpunkt var väl inlämningen och när jag å Sussi tryckte i oss 3! hamburgare, haha! De va så jävla gott. Sen var jag mätt till klockan fem xp Mor och far firade, det var ju fredag den 13e(deras bliihopdag och förlovningsdag), så dom var i Stockholm för å gå på utställnignar. Dom kom och hämtade mig och sen bar det av till Moderna muséet för lite Dalí. Väldigt bra utställning. Han e så ball.
Sen inhandlade vi en antenn, glödlampor och käkade. Antennen hjälpte, men det gick inte att fixa boxen ändå för vi hade inte fått med någon fjärr xp Men men. Vi har lampor överallt nu iaf! Kvällen spenderade jag själv framför tv och dator. Ida har övergav mig denna helg för ett spel ;)

Igår skulle jag har gått på fotomässan med Matilda, men när jag vaknade var jag helt död. Mådde inte alls bra och min hjärna kändes som mos. Sen sov jag till 12...
Pallade inte göra mycket under dan. Plockade undan lite, såg på tv, satt vi datan, läste lite svenska papper och käkade. Sen mådde jag lite bättre. Fixade mig och drog till Medis för att lämna en bok som jag såg att det var begränsad lånetid på, är nu skyldig biblioteket 10 spänn... Sen åkte jag till fridhemsplan och mötte katta o vi gick till Sara. Kvällen där bestog av mycket tid i köket(rytmushörnan..Vi var väldigt asociala), äta upp allt på faten, fel pinkod på kattasmobil, skitsnack med molly, väldigt ont i magen(Aldelens för goda matmuffins, dipp, muffins, bål..) och lite dans. Väldigt mysigt var det iaf! Exakt ett år sen sist också såg jag på bdb. 14 november förra året var det middag hos sara i stora mossen :) Då var det en välbehövlig ljuspunkt. Det känns som jag är gladare nu än vad jag var då, men allt känns också så jävla jobbigt.

Såg också att det var världens vinterland hemma i våla för ett år sen! Eller, nästa helg är det ett år sen. Galet. Tror inte det kommer ske iår. Men som sagt, förhoppningsvis blir det gbg. Jag har bestämt att julen börjar nästa helg, för då ska vi på julmarknad. Då kan jag dricka julmust och äta lussebulle ;)

Helg.

Hur kunde veckan gå så snabbt? Har vart så jäkla fokuserade på PA:t så veckan bara försvann. Men nu e de slut. För nu. Sen måste det bli BRA också...

Nu är det bara två veckor kvar av november ju... Och nästa helg blir det förhoppningsvis GBG å sen fyller far min. Då är det första advent också! På söndag är det exakt 2 veckor till 1a advent :D

Är själv hemma nu, älskling är i T-berga å spelar spel... Är väldigt trött efter veckan. Ska sova. Imorrn blir det fotomässa med Matilda och sen parytparty hos Sara :)

Hela veckan kommer på söndag. Kanske..

Disk.

Alltså, ärligt, hur mycket disk kan ett TVÅPERSONShushåll GENERERA egentligen?!!?!???
Det självklara svaret är väl "Hur mycket som helst tills det tar slut på behållare i skåpen."
Men ibland undrar man ju, när det känns som man har ett aldrig sinande diskberg på diskbänken.
Jag längtar efter diskmaskin.


Recharge.

Så var den här veckan slut. Imorrn är det måndag igen, och temavecka! Har lite blandade känslor. Skönt med lite avbrott från vardagsrutinen och jag tror vi kommer få mycket gjort men jag fruktar också att vi har skjutit upp en hel del problem...
Sen är det bara 2 veckor kvar på November. Sen är det December. Då tror jag allt kommer gå mycket lättare.

Det har varit en underbart mysig helg. Precis vad jag behövde. Har vart så trött å slut å deppig i veckan...
I Fredags åkte vi till skolan å käkade vilket var ett MYCKET bra beslut. Resturangen serverade nämligen typ godaste maten EVER: Nachos! :D Dom hade till och med lyckats med qournet! Och när vi kom dit hade de precis öppnat så maten var helt orörd. Jag gissar att det inte var fullt lika trevligt senare på dagen... Lugnt och skönt också. De felsta var väl antingen ute med sin mentor(det var ju mentorsdag) eller lediga. Som vi. Linda hade tenta så de blev inget x) Bra, då slapp man ju få ännu mer skolk...
Sen spenderades resten av dagen på Copacabana där vi var jätteduktiga och jobbade med PA, drack varm choklad och kollade på lattemammornas Ubergulliga bäbisar :) Kärlek var det.
Sen köpte jag nya trummpinnar av super trevliga tjejen på Hellstone o när vi kom hem blev det middag, sugar rush, idol och svull :D

Igår hade vi tänkt göra ännu mer PA...hehe. Men lite duktiga var vi. Dammsög, tvättade 2 tvättar och diskade vårt diskberg! OCH bakade supergod chokladsockerkaka :) Vi hann även lata oss och kolla på sugar rush(surprise...), mkt intressanta program på tv och Wall-E. Hel mys helt enkelt!! Såg även ett MYCKET intressant program om sexuella revolutoinen på Kunskapskanalen ;)

Blev inget PA gjort idag heller.. Men vi tänkte iaf på det!! Känner mig lite oroad för själva sagoskrivandet. Men vi fick iaf en bra story idé i fredags, alltid något!
Vi sgå Milk imorse, FETT bra. Fast jag måste nog se den igen, med text, hehe. Men SE DEN! Såg sista avsnittet av sugar rush också :( Finns bara 2 säsonger! Hallå liksom... Vad ska vi nu titta på för lebbserie? ;)
Annars mest häckat vid tv och dator.... Men det är skönt. Behöver vila. Det kommer bli en intensiv vecka! MÅSTE repa med Therese och Axel också. Och med Tildur å Katta...Hjälp.

Bääää!

Sugig dag. Mår dåligt. Mår illa, trött, ont i huvet :( Imorse när vi kom till skolan var SvC inställt. Tjohej! Fast vi gjorde iofs PA istället. Å de va ju bra. Men ändå. Engelskan var meningslös, men helt ok I guess. Flight of the concords e riktigt jävla kul. Sen mådde jag piss, vi åkte å lånade om böcker på Medis och sen åkte vi iaf till Vurma och drack varm choklad. Det var dagens ljuspunkt. Fett med mys.
Jag missar min sång imorrn för skolfotot. Bajs. Nu när jag har rolig läxa å allt.
Det snöar också. Eller, haglar rättare sagt. Spännande.

Igår var ändå en fin dag. Hade väldigt roliga förslag om utklädnad på klassfotot på klassrådet. Vi är verkligen en säregen klass. Haha. Tillslut fattade vi ett, hyffsat, enhälligt beslut; Bajspåsar. Wtf? Skitkul e de iaf. x)
Blev inget rep dock. Therese sjuk och trummis upptagen. FAIL! Lite stressande är det.. Det hjälper ju inte att min MuPr e typ helt oengagerad heller. Men jag bokade iaf en studio tid.
Va kvar fett länge, hjälpte älskling med religionen. De va faktiskt ganska kul.
Sen blev det handling och goood mat. Och jag färgade älsklings hår! :D De blev superfint, tycker jag iaf. :)

I måndags tog vi en personal day. Gå till skolan kändes fysiskt omöjligt.

Where I left off.

Lördag 24 oktober.
Mor klippte mitt hår, jag spelade dragspel och hennade håret. En ok dag.
Söndag 25 Oktober.
Åkte till min älskling. Tog bussen 07.55. Det blev vintertid. En av förklaringarna till min aldrig sinande trötthet kanske. Men då fick man ju en timme extra iaf. Fånigt det där. Att vi tror att vi kan kontrollera tiden med våra klockor. Den går ju som den går ändå. Det är bara människans desperata försök att få kontroll. Att härska över allt. Men inget vet vi och inget kan vi.
Fick träffa Idas berömda moster Bettan. Hade det mysigt.
Måndag 26 Oktober.
Besiktade Idas bil, och det gick fint. Bra erfarenhet. Hon klippte sig och vi gick lite på stan. Kollade på pipor.
Sen blev jag sjuk :( Illamående, ont i huvet.. Inte alls kul. Så det blev inge TV för mig. Som sagt. Men men. That´s life. Skönt på ett sätt, slippa åka, slippa gå upp 5 på morgonen..
Låg mest i sängen. Kollade på Ringaren i Notredame. Seriöst en av dom bästa barnfilmerna.
Tisdag 27 Oktober.
Låg i sängen typ hela dagen. Älskling gav mig frukost på sängen<3<3<3
Kollade på Mulan. Mös.
Onsdag 28 Oktober.
KRYSSNING!!!
Mådde mycket bättre. Fick skjuts till tåget av älskling som skulle till Linköping med Therese och Jesper.
Kryssningen va great. Började med att vi fick stå i världens kö i typ en timme. Va stört mycket folk! Sen kollad vi in vår hytt och sen fartyget ;) Joppe och Robin käkade i cafeterian medan jag å Tilda drog till taxfreen. Vi köpte chips och likör, den billigaste som fanns x) Jag porrade till mig, vi drack "midsommardröm" eller vad nu Tilda och Joppes likördrink hette. Sen blev det riktiga drinkar, karaoke, byta skor med varandra, springa, gå ut och frysa, dansadansadansa, leka med neonsticks som man fick i alkoholfria drinkarna, snacka skit och mycket mer. Tilda vann typ 250 spänn i en spelmaskin med en insat på 20 spänn. Bäst va bartendern som verkligen inte kunde tro att Tilda va 18 xD Tilda: En vad-drinken-nu-hette. Bartender: Jaaa, då får vi be om ett leg också, man måste vara 18! (I typisk "lillagumman" ton".) Tilda: Visst! Langar fram leget. Jag svamlar på om att hon ser så liten ut, att ingen tror hon e 18, berusad som jag är. Bartendern tittar läääänge på leget. Tilda säger nåt jag inte minns. Bartendern börjar blanda drinken: Jag är fortfarande chockad! Haha xD
Sista baren stängde typ halv 4. Vi gick och la oss. Robin och Joppe läste X-men som godnattsaga. Jag somnade på 2 röda.
Torsdag 29 Oktober.
Vaknade ett antal gånger på morgonen av att de ropade ut massa skit i högtalarna, älskling smsade och ringde. Jag blev sur, men jag fick iaf se några ögonblick av soluppgången och Åbos kaj. Hehe. Vid 12 fattade vi något slags gemensamt beslut att gå upp. Käkade frukost. Tillskillnad från alla andra drack vi INTE öl till frukosten xp
Sen blev det mer taxfree, jag och Tilda köpte cigariller :D Dom e jättefina :) Fast vi köpte inga filter så det är nog inte så jäkla nyttigt x) Men goda va dom, vanilj! Njöt av solen, det var en väldigt vacker dag..Sen spelades det lite i automater, dock utan vinst.. Packade grejer, jag satt i vårt fantastiska, runda fönster och njöt av solnedgången och sen käkade vi chips och spelade kort resten av vägen :) Helt underbar kryssning. Vi måste göra det igen fast många fler måste med!! Fett mys.

First and last.

Första november idag. Ny månad, men slutet på lovet.
Är så jäkla trött på allt. Dåligt igår, sämre idag.
Mår skit helt enkelt, allt känns så jävla värdelöst.
Vill inte åka till skolan imorgon.
Så här har jag inte känt sen högstadiet, trodde aldrig jag skulle känna så igen.
Kan man inte få en släng av svininfluensan?
Men det här hjälper:http://www.youtube.com/watch?v=xF92Q884ezE&feature=related
Första bra sångläxan. Va ju "sjuk" sist så hon mailade den här läxan. Är helt kär. Försökte lyssna på Ane Brun förut för jag hade hört att hon ska va bra, men jag gillade det inte. Nu är jag helt såld. Det här är fantastiskt. Så glad.
Fast det är ju en läxa vilket så klart drar ner det hela lite.
Är så dålig på att ta ut på gehör.. Satt hela dan igår känns det som, men det går inte.
Försökte fuska å kolla på covers på you tube, men det hjälpte inte. Är för dålig på gitarr.
Idag har jag inte gjort nånting känns det som. Tog ett långt bad och deppade. Försökte göra PA. Fikade.
Har mest ångest för att åka till skolan imorrn.
Igår var det väl ungefär samma. Malin och Oskar, päronas vänner, var på besök med sina ungar.
Var väl helt ok.

RSS 2.0