Lov!

Å vilken underbar dag det var igår! Först va jag väl lite trött o så där, försenad till svenskan.. Men lyckades bluffa mig igenom boksamtalet galant, ingen fattade att jag inte läst boken, haha. Halvimproviserade redovisning på Skapande också. Skulle "tolka" Tobias låt som jag inte kunde och bestämde mig 10 min innan jag skulle spela att jag skulle köra den på piano x) När Ida slutat gick vi, Tilda o Katta till Ica å köpte bakverk, sen köpte vi hamburgare och satt i solen och åt. Hur mysigt och vårigt som helst! Sen gick vi o kollade på kläder och skor. Galen skoprovning och flumm. Gick och köpte glass efter "mötet" inför konserten o sen gick vi å köpte glass. Ida fick ett jobberbjudande också! Eller, jobbinrervju iaf. Awsome<3
Konserten gick faktiskt bra, det var jäkligt kul om inte annat :D Fast det kanske hade vart kul med några fler i publiken....
Nu är det bara engelska kvar idag sen ska jag hem å packaaa! Har bara KuHi imorrn och vi ska kolla på film. En film som jag dessutom äger. Värt? Nej. Så snart har jag looooov :D Åker till våla imorrn o firar påsk, å sen är det BERLIN! Galet. Där hoppas jag på sool och varmare temperatur :)

Sommartid!

Nu är det sommartid o ljust en timme längre, tjoho! :D Fett värt att förlora en timmes sömn, även om jag är sjukt trött... Helgen har varit väldigt lyckad o vi hade askul i fredags! Gjorde drinkar o spelade rockband, käka chinamat o sen drog vi på krogen. Första gången ute i Nyköping! Märks att det är en liten stad, lite annorlunda stämning än i Stockholm om man säger så... Träffade ändå lite roliga människor. Några som trodde jag å Therese va ihop å utnämde mig till allmän gay expert. Dom undrade vem av dom jag trodde var troligast att ligga med en tjej xD Kom hem vid 2 ungefär å jag å therese somnade på soffan haha. Men ida hon va pigg å kollade på tv. sen somnade vi på riktigt vid typ 4. Sov inte särskilt gott, gör aldrig det när jag har druckit.. Men var ändå inte bakis dan efter! Mest glad faktiskt.

Men vi hade ju en massa otur också! Började i Torsdags med att Ida glömde sitt kontokort i kortläsaren på pressbyrån, så jag fick kolla upp deras nummer så hon kunde ringa dom. Som tur var hade dom det å jag kunde få hämta upp det åt henne. När vi sen kom till Therese i fredags å hade lastat av alla rockbandgrejer hos therese så skulle hon å Ida parkera bilen där therese föräldrar hade parkeringstillstånd. På vägen skulle de ta ut pengar för å betala Idas kusin maria för vodkan. När dom sen ska parkera hittar dom inte parkeringstillståndet! Therese måste ha tappat det när hon tog ut pengar. Så dom fick ställa bilen på ett annat ställe å betala. Det var väl inte så mycket mer med det egentligen. Men SEN! Haha. När vi skulle rigga upp rockband gjorde vi en tråkig upptäckt. Ida hade glömt ta med själva spelet! Världens antiklimax vill jag lova. Så fick therese åka till tystberga för att hämta spelet. När hon va på väg tillbaks beställde jag å Ida china mat. När jag skulle betala den funkade det inte!! Fast jag nyss satt över pengar. Så vi gick för att ta ut istället, men då gick inte det heller. Det hade dragits 301 kronor för maten fast de inte funkade att betala! Å jag hade inte tillräckligt kvar på kortet då. Trodde först att jag blivit rippad men på resturangen trodde dom att det reserverats, så therese fick komma ner från lägenheten för att betala. Jösses. Och som om det inte var nog så försvann idas körkort på krogen. Vad hade vi gjort för att förtjäna all denna otur? haha.

Igår morse började vi dagen med våfflor. Fett gooott! Ida däremot käkade hamburgare som hon köpte när vi la i pengar till bilen. BLÄÄ! haha. Sen gick vi på stan i nyköping medans vi väntade på att ida skulle till optikern, o jag medan jag väntade på henne. Fick världens shopping spreeee! Haha. Shoppar ju aldrig o nu fick jag världens ha begär... Började med massa fina inredningsgrejer på åhléns, särskilt en fin tekanna... Å massa andra grejer :p Sen fick therese lite mera otur, hennes tåg gick inte! Så vi chillade lite mer hemma hos henne, kollade på Idas provglasögon(hon ska få det iaf!). Skitsnygga. Jag vill också haaa! Fast ändå inte. Man ska va försiktig med sina önskningar har jag hört, haha.

Sen åkte vi förbi maria en sväng. Jättefint hade hon det i nya lägenheten! Hon hade också haft väldigt kul i fredags, kraxade som en liten kråka ;) Kollade iaf på film, käkade riskakor å chillade...

Idag åkte vi förbi vårt hus också..AA! Spännande. Inte jätte fint direkt, orminge gånger 12, hehe. Men lägenheten är ju fin :)

Har inte gjort några läxor alls på hela helgen vilket har vart asskönt. Får väl se om det straffar sig i veckan.. Men jag orkar inte tänka på det. Efter lovet har vi iaf i princip inga läxor så man behöver inte störas av sånt i tankarna i Berlin. NICE!


Sol i sinnne..

En halvseg dag öve, va inte riktigt lika bra föreläsningar idag, men ändå intressanta. Stim va fett bra, ska lätt stimma mina låtar! Men imorrn är det äntligen fredag! :D Efter två nationella prov, svenska o engelska, drar jag till Nyköping för lite party party! Är fett taggad. Ska bli skönt att komma bort lite o tänka på nåt annat. Sen kanske vi ska köra förbi vår nya lägenhet också, kolla in området, kanske gå in i huset... Spännande!!! Sen är det massor av annat som hopar sig vid horisonten, men det skiter vi i. Det blir sol i stinsens sinne i helgen :)

Lycklig

Å vilken underbar det har varit idag! Jag vaknade helt lycklig imorse, galet! Var bara så sjukt glad. As vackert väder, har verkligen varit vår. Otroligt inspirerande och givande föreläsningar(jag som trodde det skulle bli tråkigt!) utom en som vi skolkade..hehe. Men då satt vi i solen, på marken, utan jacka och pratade. VÅÅÅR!<3 Så himla mysigt. Fick lyckorus nu på eftermiddagen också av våren och av sista föreläsningen. Kändes så otroligt befriande. Det går att spela musik, göra musik, man kan göra vad man vill! All ångest över vad som ska hända sen, om man bara ska lägga ner musiken helt och bli nån ruffsig professor istället, försvann. Nu känns det bara så skönt. Bra. Är så inspirerad.

Klar

JA! Äntligen klar med Svenska B talet. Har försökt att inte oroa mig så mycket men det har varit svårt. Har inte riktigt lossnat liksom. Men nu är det i princip klart, ska bara korta ner det lite..hehe. Så himla skönt. Eftersom vi har föreläsningar till halv fem både imorrn å på torsdag kan man ju inte räkna med att man hinner då.
Ida gjorde sitt idag också och det gick jättebra vilket också gjorde mig feett glad! :)

Nu ska det bara bli ordentlig vår igen som det var i lördags. Snö i söndags, fint igår, piss idag.. Galet! Men fast det har snöat försvinner det mer än det kommer och jag förundras över hur fort det ändå går. Kan liksom inte ta in riktigt att det faktiskt är vår! Och 2 veckor till Berlin idag. LÄNGTAR!
Igår va nice. Skönt att kunna disponera sin egen tid. Variera mellan svenska C å B å åka hem när man vill. Åkte hem ganska tidigt å hade eftermiddagsfika. Jättemysigt :)

..

Då var helgen slut igen, fast inte riktigt ändå. Är ju ledig måndag tisdag, men vi ska ändå till skolan och plugga. SvC och SvB nationella.. Bajs. Men det har vart en skön långhelg, vi tog lite ledigt i fredags, hehe. Pallade verkligen inte och vi hade inte gjort klart SvC. Kände inte för att sitta där i skolan å kämpa när man inte var i närheten av klar. Så vi firade en dag extra :) Eller ja, vi var faktiskt duktiga och storstädade hela lägenheten! De va faktiskt kul :) Fast först åt vi efterrätt från igår till frukost. GOOOTT! Å kollade på film :) Sen åkte vi till Matilda och myste hela kvällen. Vi bakade muffins o pratade. Jag bodde i skafferiet, flummade ur lite haha. Höll på å slå ihjäl mig på väg till matildas moster när vi skulle hämta kakao också x)
I går var det otroligt vackert vårväder och riktigt varmt, fast det blåste lite. Efter frukost hos matilda gick vi på promenad innan vi tog bussen å åkte hem. Fast jag å Ida åkte inte hem direkt. Vi åt glass i solen på södermalms torg och gick på Emmaus i stället. Supermysigt!

Det var mysigt i torsdags också. Lagade världens lyxmiddag, stört gott! Till förrätt blev det fyllda champinjoner, ruccola o avokade. Huvudrätten blev fetaostgratinerad potatis o rödbetor, sojabitar, ruccolasallad o vitlökssås. Sen blev det vääärldens godaste efterrätt: fake cheescake i glas. MMMM!! Köpte en liten födelsedagspresent till oss också, hehe :p Kollade på vår film också, Sweeney todd. Fast vi såg inte hela för vi va så trötta... haha.

Bokade hostel i fredags också! Så nu är det bara å åka :D Det är bara två veckor kvar på tisdag. Helt sjukt ju...
Idag har det inte vart lika fint, har snöat massa! Har därför vart inne å degat, gjort lite svenska...

2 år!

2 år idag!<3

JAAAAAAAAAAA!!

JA! Vi fick lägenheten! Jag som hade gett upp hoppet... RIngde idag på lunchen, och hon ringde mig samtidigt, haha! Och dom före hade backat ur. Så otroligt skönt. Fantastiskt. Underbart. Vilken lättnad. Och jag har inte ens sett bilderna än x) Men jag liter på Ida och Mikael. Jag är euforisk, fast kan ändå inte riktigt fatta det.
Kanske kanske har ett jobb på G också. Som personlig assistent åt Idas föräldrars kompisars dotter. Om jag klarar av det. Det vore så grymt skönt att ha ett jobb också, och ett sånt jobb! Jag tror inte jag skulle trivas på Ica eller Åhléns. Packa upp varor, sitta i kassan, inne, dag ut å dag in. Nej. Jag vill GÖRA något. Jobba med människor, göra nytta, känna att man gör något meningsfullt, ha varierade dagar, kunna påverka själv. Ja.

Spelade in idag också, gick bra. Förutom att jag totalt glömde en del av texten. Stört fail. Bajs. Men men, det får va så, KANSKE hinner spela in igen, men det känns som så waist.. Hann lägga lite munspel också vilket var nice, men jag skulle vilja ha någon stämma också. Får se om vi hinner helt enkelt.

Nu har jag vart å tränat, är helt slut! Men de va nice, har inte blivit av på ett tag nu. Imorrn ska vi på stan å mysa, ska hämta en båtpropeller pappa har köpt också, haha.

Softish

Tror det här kommer bli en bra vecka. Inga musiklektioner=soft schema(fast på nåt sätt måste ví hitta tid att repa... Men de fixar sig väl.) Spela in imorrn, stan på onsdag o 2 år på torsdag<3 Sen kanske krogen på fredag :) Tjoho! Vart sjukt soft idag. Fortfarande underbart vårväder, bara en lektion, tacos till middag! Fett nice! Ska sitta intagningsjury på onsdag också, ska bli fett kul. Se dom små niorna. Herregud vad liten man var, haha.

No more

Så. Inget mer nu. Ingen mer stress. Jag orkar inte. Har ju försökt och försökt och försökt att inte bry mig. Men så sitter jag där, och mår dåligt, över betyg. Tycker att VG+ är dåligt. Undrar varför det inte gick bättre. Om jag bara försökt LITE hårdare. Men nej. Nu räcker det. Jag kunde förut och jag kan igen! Så det så.
För min mamma påminde mig. "När man tar en paus några år så gör ju ändå alla högskoleprovet, nästan ingen bryr sig om sina gymnasiebetyg." Först blev jag nästan sur. "Här sitter jag och har ångest för betyg och så spelar det inte ens nån roll sen?" Men sen kom lättnaden. Hade liksom glömt. Förut tänkte jag jämt så. "Äsch, det är ju bara att plugga till högskoleprovet om jag inte har betyg nog." Varför slutade jag?
Helgen har varit skön, fast jag satt uppe till kl. 23 i fredags med Kuhin. Fast det var lite kul på nåt sätt. Hade liksom inte så mycket emot det :p Och jagkunde ju börjat tidigare. Var hemma typ fyra men började inte med KuHin förrns sju, hehe. Hade ambitionen att gå och träna också men det blev inte så. Kände inte för det helt enkelt. Men jag blev ändå klar med hela tentan, alla delar. Kändes väldigt skönt. Nu är det bara svenska C som känns lite jobbigt, men det löser sig. Skitsamma. Gjorde lite nyss måste jag erkänna, men jag gav upp. Orkade inte.
Det har varit fantastiskt väder hela helgen. Hela veckan faktiskt. Ska fortsätta vara fint i veckan också tror jag, fast lite kallare. Glorius. Lite kallare idag också. Satt ute och fikade med morfar på balkongen. Det var mysigt. Varmt i solen iaf, fast det blåste lite.
Annars har jag mest glidit runt. Duschat, skrivit dagbok, suttit vid datorn. Hittade massa skitsnygga klänningar som inspiration till min studentklänning imorse! Tänk Juliette Binoche i Chocolat, Audrey Hepburn, elegant och classy men sexigt. Där har ni mig på studenten, hehe ;) Tror nog jag vill ha en svart klänning ändå. Det kanske låter tråkigt och deppigt men det är vad jag vill ha. Jag tror det kommer bli snyggast. Eventuellt lila... Men det blir nog svart. Sjukt taggad!
Och igår natt, efter att jag provat alla snygga klänningar i huset för inspiration, hittade jag THE hostel i berlin! Verkar för bra för att vara sant. Litet, mysigt, väldigt centralt, fett billigt inklusive frukost! Verkar va jätte fina människor som driver det också. Blev så sjuuukt taggad. Ska maila dom snart :D
Sen var det ju melodifestivalenfinal igår också. Jösses säger jag bara. Och stackars Peter, fick inte många poäng för sin fina låt :( Men Anna Bergendal liksom.. Ok, hon var bra, men inte SÅ bra! Manboy skulle ha vunnit för att klara sig i europa tror jag. Salem och han var bäst tycker jag. Fast jag började mot min egen vilja gilla pernilla wahlgrens låt också, haha. Den är ju fett skön! Älska dansen x) men men, kul för Anna iaf. Vilken grej för henne liksom! Fast tråkigt för henne när hon kommer sist i eurovision...
Var ambitiös och hjälpte mamma städa ur skåp igår också efter att jag varit lat o suttit vid datorn några timmar. Hittade några fler jobb på arbetsförmedlingen och ställde mig på en till lägenhet. Dom hör ju aldrig av sig. Men jag har typ gett upp. Får se framåt o försöka få nån av de andra istället. Anyway. Det var kul att städa, fick världens ryck! Kanske fortsätter lite ikväll..

Helg

Så var det helg igen och våren är i antågande. Så härligt med snöfria gator och trotoarer, grus som knastrar under skorna och solsken som värmer, även om jag tycker det kan bli liiite varmare. Längtar tills man kan klä sig lättare.

Har fortfarande inte hört nåt från Nyköpingshem. Dom får tydligen inte tag på den som är före i kön! Jaha? Hur lång tid ska dom få på sig då? Irriterande... Vill ju inte hoppas för mycket, men det skulle va så himla skönt å få den..
Va ju på Jane Eyre igår iaf. De va faktiskt kul, den va riktigt bra! As cool scenografi va de iaf. Hade klätt in hela scenen med en vit duk som liksom var spänd in mot mitten så den smalnade av till en dörr. Sen projicerade dom olika färger och mönster på duken för att skapa olika miljöer. Dom vred den runt också och höjde o sänkte golvet under. Sjukt ballt. Gillade att Jane Eyre inte va så våpig också som jag tycker hon verkar va i boken. Riktigt stark karaktär. Mikael Nykvist var dock långt under förväntan. Bra på film men inte här!! Tyckte han sabbade hela grejen. Blä.
Innan skulle ju jag och ida hämta ut hennes pass hos polisen på kungsholmen. Åkte dit, hade kollat kartan å allt. Blev ändå lite osäkra på vart vi skulle, men ida hade en gissning som stämde bra. Gick in. Var fel ingång. Haha. Killen i disken kolla på oss som om vi va dumma i huvet x) Sen skulle vi bara hitta den ingången då. Den är på andra sidan" hade killen sagt. Jag trodde det betydde på motsatt sida. Ida trodde det var till vänster. Men vi gick åt höger, till motsatt sida. Huset va LIIIIITE större än jag trot...hahaha. Och det var inte ens på motsatt sida, när vi väl kom dit. Det var till höger. Som ida trodde. Så vi gick runt heeela huset i onödan. Det var en bit kan jag säga, haha. Men det var vackert väder och solen hade inte gått ner så jag tyckte det var lite mysigt med en promenad. Njuta av det sista dagsljuset. Och vi hann ju ändå i tid till teatern. Lite kul bara, haha. Men jag lyckades iaf gissa rätt gata när vi skulle ner till dramaten! Så jag är väl inte helt hopplös x)

Var studiedag igår men vi va i skolan ändå. Gjorde klart KuHin o repade lite med Bolibompa. Blev inte helt klar dock, orkade inte.. Åker till våla imorrn, så jag ska göra klart KuHin ikväll. Sen är det i princip bara SvC.

Lägenhet

Nu är det bara en före oss i kön till lägenheten vi vill ha. Idas pappa var på visning igår. Imorrn vet vi om vi får den. Så jäkla jobbigt! Vågar inte hoppas, men jag kan inte sluta tänka på hur skönt det vore att få den.
Nu ska jag iaf hämta min studentmössa! Det börjar bli verkligt nu, att det snart är slut...
Hade första repet med Louise Hoffsten gänget igår också! Va riktigt kul faktiskt, och jag var inte rädd för männen! Haha ;) Fast jag var ju lite nervös innan... Men det gick väldigt bra, det är ju lite annorlunda att spela med folk som verkligen behärskar sin instrument och kan låten helt innan repen.. No offence mot alla andra, jag är ju inte bättre. Men det var en trevlig upplevelse när allt bara funkade. Ska bli riktigt kul.
Fick, som jag, eller egentligen Ida, trodde, IG på svenskan. Snackade om det igår. MVG på själva texten dock! Men IG för att jag skrev så himla långt. Men det var ingen fara sa Agneta. Är hon osäker får jag bara göra extra uppgift så de e ju lungt.
Kvinnodagen i måndags också. Nån som märkte av det? Inte jag iaf. Borde man uppmärksamma det? Antagligen. Men jag är dålig.
Ikväll ska vi på Jane Eyre på Dramaten med skolan, men först ska vi lämna bok(typ en månad sen, hehe) å hämta idas pass. Trevlans :)

VÅR!

VÅR!!! Nu är det faktiskt vår. Ska va sol å plusgrader hela veckan. Gruset knastrar under skosulorna och solen värmer. ÄNTLIGEN!

Det var ljust till 18, och ljust 20 över 6 imorse när vi gick upp!

Har haft en underbar dag. Varit så glad, allt känns mycket bättre, mycket lättare. Skönt att va tillbaks i Stockholm igen. Insåg imorse hur mycket jag saknat det. Saknat människorna och staden. Allt. Bara läxor som är dumt, men det löser sig!

Skola

Jag tror inte på att det är skola imorrn. Det funkar liksom inte. Det kan inte va så... Har ignorerat det hela dagen. Eller, inte ignorerat, helt enkelt inte insett. Har vart så avslappnad. Väldigt skönt. Degade hela förmiddan å efter fikat drog vi till broren å såg på Luftslottet som sprängdes. Den var väldigt lång och långsam, men ändå bra.
Fredagen var väldigt mysig. Filmen var inte grym, men bra. Helt ok liksom. Storyn var lite lame men Depp och Bonham Carter var som vanligt fantastiska. Älskade huvudkaraktären också. Så cool och powerful brud liksom. Tyvär inte ofta man ser tjejer i rustning på film. Nice också med två Drottningar som kämpar mot varandr för en gångsskull och, faktiskt, könlösa soldater!(Även om jag måste erkänna att jag själv tänkte på dom som män. Men det säger ju bara mer om mig och mina fördärvade tankegångar.) Helt klart sevärd.
Vackert vårväder var det hela dagen också och jag var så lycklig. Fikade först på storken efter att vi hämtat Ida. Sen promenerade vi runt, satte oss på Hugos och snackade om lägenhet. Fick ju brev från Nyköpingshem på morgonen! Fattade först inte att det faktiskt var ett lägenhetserbjudande till lilla MIG! haha. Men det var det. Visning på Tisdag. AAA! Den verkar fett nice. Stor också, 68 kvadrat.. Så Mikael ska åka å kolla åt oss, om det inte är bra har vi ju en andra visning på fredag i Madeleines namn. Spännande! Sen gick vi lite i affärer, hämtade biobiljetter, Ida köpte kebab å sen såg vi film.
Det var vackert väder även igår. Vår. Ska bli plusgrader i veckan också. Äntligen! Jag började ett litet mission med att få bort snön från altanen, haha. Gick på promenad. Myste. Allmänt Soft. Som lov ska vara.

Kreativitet

Det är allt för kallt och för mycket snö för att vara 5 mars, men solen skiner och drippdrippdropp låter det från taket och det är ändå vår. Jag har gjort musik och är sprängfylld med lycka, ja lyrisk. Jag hade nästan glömt.
Läxor känns inte betungande. Satt uppe till tolv igår med KuHin. För att jag ville. Det kändes bra liksom. Jag hade flyt. Det löser sig. Nu ska bara vintern försvinna, helt.
Jag tror att det idag är två år sedan den kvällen då jag skickade THE sms till Ida. Imorgon är MSN dagen. Inte långt till Sweeney todd dagen<3

Plugg

Pluggpluggplugg.. Men jag gör det hellre nu. Har känts helt ok faktiskt, ganska motiverad. Nästan skönt har det vart. Har gjort engelska hela dan och är halvklar. Borde verkligen sova nu men funderar på att börja med KuHin...

Var på Q i Harbo tidigare idag. Det var kul att träffas, om än kort. Som förr i tiden. Känns så hemma där, med folket o kyrkan. Det är alltid så mysigt. Å det var kul å träffa Cicci även om vi inte hann prata så mycket. Hon tyckte dock inte om mina planer på Nyköping. Aldelens för långt bort tycker hon. Uppsala var hennes förslag. Fixar hon en lägenhet o jobb där så visst, jag flyttar! Haha.
Imorrn kommer Älsk å då ska vi se Alice i Underlandet i Uppsala :)

News

Nu är jag i Våla. Det är skönt. Behövde komma hem lite.
Fast ljuset och lukten har blivit lite gammal.
Jag fick en reality check på väg hem. Det är Onsdag idag, och en helt vanlig dag för de flesta. Jag har trott att det är lördag 3 dagar i rad. jag har bara kallat dem måndag, tisdag och onsdag istället. Träffade natta på bussen som hade vart i skolan. Mor o far hade jobbat. Kändes liksom extra skönt med lov då, när man vet att alla andra sliter, hehe.
Dagen började väldigt fint. Otroligt vårigt o vackert i Nyköping. Ida var å gjorde syntest, men inga glasögon, än i alla fall. Fast vi hittade ett par som skulle va skitsnygga på henne! Matchar hennes nya frilla också, hon ser fett kultur/genus/gay ut ;) Sen hade vi tid över tills mitt tåg skulle gå. Köpte tanklock då Ida såg att hon tappat sitt, haha. Sen tog vi drive in på max, BARA för att det är så KUL! Hihi. Dom har en ny veggo, ekologisk hamburgare! Falafel :D Den var god fast ganska stark! Dom snåla inte på chilin..
Såg på "De kallar oss artister" nu ikväll. Det är ett väldigt bra program. Jag gillar SVT. The Ark släpper snart ny skiva, de var om dom kväll. Ola rakade bort skägget och klippte håret. Nytt fast gammalt. Påminde mig om den gamla goda tiden när han var ung och radikal. Så fint. Får se om det nya är nåt vidare. Tyckte inte överdrivet mycket om förhandsspelningarna..

2 mars

Andra mars är det. Började vackert. Drippdropp har det låtit några dagar och gator började synas under snön. Vårkänslor. Men sen, snö igen. Det ska vara vår nu tycker jag. Men det är ljusare! För varje dag blir det ljusare. Det känns underbart.

Är så PMSig idag fast det måste ju vara något annat. Tror jag gått igenom alla känslor idag. Orkar inte mer. Fattar inte vad det är med mig. Måste vara stress. Först var jag glad när det var fint väder o vi lyssnade på you´re with me med marit i bilen på väg till stan. Sån lycka. Har inte lyssnat på den på evigheter och den passade så perfekt. Den gör en så lycklig. Sen åkt vi runt och sökte jobb, fast mest Ida. Jag sökte två till. Men det känns inte så kul när man ringer upp dom andra man sökt hos och alla säger att chansen är typ noll att få jobb för "vi har redan våra helgjobbare"... AAAA! Bajs. Känns så hopplöst då. Och så är det läxor som gnager i bakhuvet. Orkar inte.. Dagens räddning har vart Ballerinas nya, Kladdkaka. Så sjukt god o beroendeframkallande. Vi har mumsat upp nästan ett helt paket själva idag när vi åkte runt i bilen, hehe.
Igår var mysigt iaf. Vi hade en riktigt mys dag o badade bubbelbadkar :) Sen försökte vi göra lite läxor också, men det gick väl sådär... I söndags åkte vi ju ner hit till Tystberga. Kvällen var mysig, vi pysslade. Jag borderade o Ida gjorde Readymade :)
Lördagen var helt underbar. Bara låg å degade bort hela dagen, utan att ha skuldkänslor! Annars vill man ju inte göra det för man ska göra läxor och vill "ta vara på helgen" som man säger så fint. Lördagen är ju helig liksom, för på söndagar är det ju snart skola igen. Så det var otroligt skönt att inte känna sig stressad och verkligen göra ingenting. Fast Ida var duktig o plockade undan o hade sig. Jag tyckte det kunde vänta, men hon ville ju så..Gärna för mig, hehe :p

Åker nog till Våla imorrn iaf. Skönt o komma hem. Jag tror det är vad som behövs. Jag tror det känns bättre då. Kanske kan slappna av.

RSS 2.0