I <3 Moto

Finns det något bättre än att susa fram på en motorcykel bakom pappa på en krokig skogsväg en vacker sommarkväll?
Det otroligt vackra landskapet, solen, skogarna, ängarna, gårdarna blandat med andrenalinet ger ett obeskrivlig lyckorus.
Kan inte sluta le och skrattar när vi flyger fram över backar, genom svängar.
Ro och stillhet, skönhet och fart. Det är som världens vackraste karusell.
Svårslaget.

Det är dåligt för miljön, jag vet.
Men hur ska man kunna ge upp något sånt?
Det är fantastiskt.
Så fort det kommer en miljövänlig motorcykel(de kanske redan finns?) så ska jag ha en.
Eller, när jag har råd å motorcykel kort dvs.
Fast det är nästan bättre att åka bakpå. Bara ge sig hän åt farten och naturen.
Sätta all sin tillit till den som kör. Bara njuta.

Jag är nog väldigt lik min far på många sätt, och det finns bra saker bland dem.
Min mor är inget helgon.
Jag gillar faktiskt(ni som inte känner min familj förstår inte det stora i det här erkännandet) sidor jag fått av min pappa.
Min mamma kan vara tråkig.
Faktiskt.
Tack pappa<3

Sommar, sommar, sommar!

Så var det försommar, och det ordentligt! Så himla skönt :D blir helt lycklig, å de ska hålla i sig tills på måndag! har nyss(inte så nyss, lärde pausa för å laga mat, äta mat å åka lite motorcykel ;) )  vart ute å övningskört med mor, lite väl varmt för de nästan, men de gick väldigt bra. Tränade massa backning och start från stilla stående och i backe(med jobbigaste bilen, brorsans, också så jag e lite stolt :) ). E hemma i våla nu, åkte hem för å ta min sista gardasil spruta(livmoderhalscancer vaccinet). Kändes fett ovärt först, ville verkligen inte åka från min älskling, sen missade jag upptåget för pendeln va sen, så de kändes bara bajs. Men väl hemma har det känts as bra, skönt å va hemma lite i de fina vädret å träffa min söta mor :) Å de gick en buss efter en kvart, inte 45 min som jag trott så då kändes de inte så farligt. Annars hade jag kunnat lega en timme extra i sängen liksom :p 
   Ska nog gå upp tidigt imorrn också, åker tillbaks vid 9 för å mysa i Tanto :D Vet inte om de blir så många fler en jag å Ida, har inte fått svar från så många, men fett mys ändå! Å sen ska vi till Annie å fixa oss å sen drar vi till Huddinge för Chatarinas födelsedagspartaj! Ska bli jätte kul, gratis sprit me har jag hört ;)
På Söndag skulle de ju också va skit fint, ska nog ligga i en park hela dan igen. Så himla nice!

De känns verkligen som de bara e en vecka kvar i skolan. Jag va inte i skolan igår, pallade inte gå dit bara för gympan xp Stannade hemma å mös med älsklingen istället :) Hon mådde äntligen bättre, har ju vart sjuk hela veckan :( Så vi kollade på stekta gröna tomater(film altså, vi kollade inte på mat xp), satt vi datorn, spelade Fable 2 och Guitarhero, kollade på pokémon och pokémon filmen(ettan). Fett chill dag. Bakade scones också, och rengjorde sköljmedelsfacket i tvättmaskinen(hade kollat på rent hus igen ;) De e ett fett braprogram, man blir inspirerad och inser vart skiten sitter...).
Å idag var jag ju ledig å åkte hem hit(tror iaf inte vi hade nån KuHi, skit samma...)

Nästa vecka e de typ inget man egentligen måste gå på, betygen e ju satta ;) Å sen e de en flumm vecka till! fast de känns bra, jag tycker de här e den allra bästa tiden, när man är i skolan, de e fint väder, men man måste inte göra nåt! Kan bara mysa å umgås å njuta :)

Nu ska de väl bli lite updates dårå, har ju lite kvar xp känner på mig att de inte kommer bli mycket skrivet de närmsta vackra dagarna.


Lördag 16 Maj

Denna dag gick vi upp vid 10(jag vet för jag skrev de i ett utkast, så bra minne har jag inte haha) å satte oss vid datorn för att börja jobba. Vi hann inte mer än börja förrens vi kände att de var viktigare å duscha, så vi gjorde det istället, hihi.
Sen orkade vi inte sätta oss där igen utan låg å mös istället. Insåg sen att vi va tvungna å skynda oss, skulle till Tildur för grillning å Eurovision! Så vi rafsade snabbt ihop lite grejjer å grilla, kokade majskolvar, å hastade iväg till bussen.
Va as fint väder, helt underbar kväll. Vi gick upp på ett berg bakom Tildas hus där man hade utsikt ända in till stan. Helt underbart var de. Tilda hade en lite engångs grill med sig som vi grillade våra grejjer på...Superduper mysigt var de! Fast de va äckliga bärfisar där som parade sig, tål inte dom alltså..Tycker dom e skit äckliga haha. 
Hade kunnat stanna där på berget for ever, men eurovision började!
Sara va tvungen å dra tyvär så de va jag, Ida, Tilda, joppe, robin, matilda å två av Tildas vänner(Tora tror jag en hette..)
Det var faktiskt ovanligt hög standard på startfältet måste jag säga! Alla länder höll hög kvalitet, även om själva musikstilarna inte alltid var de roligaste, men vad kan man förvänta sig? Jag tyckte Estland, Ryssland, Armenien å Ukraina va bäst. Ukraina ägde, så jäkla skön! Älska gladiator männen xp
När showen var över och Norge(WHY?!?!???) vunnit va vi fett trötta..Matilda åkte hem å jag å Ida gick å la oss i Tildas systers säng. Dom andra va uppe till efter 4, haha. Men så är vi ju pensionärer också ;)



Söndag 17 Maj

Eftersom vi lagt oss så tidigt, och inte hade pluggat dan innan(detta var i tiden för "den stora historia uppsatsen") så begav Ida och jag oss hemåt vid 10 tiden, medan de andra fortfarnde sussade sött :)
Jag satt å skrev hela dagen lång, Ida blev klar före mig så hon gjorde lite annat, kolla på tv å så. Hon lagade mat också den gullrumpan, för att jag satt å skrev.<3 Tog lite myspauser dock, kan ju inte sitta å skriva HELA tiden...
Jag satt iaf uppe till ett å slet med BAJSET"#)€(IEKNSF!#€)°! Insåg dessutom försent att jag i processen helt ändrat min frågeställning...Sjukt irriterande, men ja va så jäkla trött så jag orkade verkligen inte bry mig. Annars skulle jag få va uppe hela natten å de skulle ändå inte bli bra.
Hade bara lite finjusteringar kvar när jag gick och la mig, längtade efter att få lämna in skiten...



Måndag 18 Maj

Vaknade med blandad ångest och glädje. Ensemblen gick bra å va kul iaf, skönt å tänka på nåt annat..Genrepet gick iofs så där, men sen i replokalen gick de bra :)
Sen satt jag å fixade me uppsatsen(hade refererat till en källa med BAJSEN eftersom jag inte visste vad han hette xp), åt lunch å fixade till de sista refereringarna. Kunde ha fixat flera grejjer snyggare men jag orkade verkligen inte. Ville bara att de skulle va över...
Jag snabb fixade lite boksnacks frågor till sv å sen var det lektion. Å Pia var sjuk!! Så GALET skönt. Verkligen. Åsa startade upp lektionen, vi pratade lite om våra uppsatser å Sv va iställd( bra för jag hade glömt min bok, hade bara tänkt på hi..) Lämnade bara in uppsatsen(med en lapp om att jag mailar henne om att de inte gick så bra, fast när jag skulle maila kändes de bara fånigt så jag sket i de) å sen gick jag, Sara å Tilda till garden å fikade te å pralin :D De började regna också, var verkligen HUR mysigt som helst! Precis vad man behövde efter den persen, var bara så fruktansvärt skönt att de va gjort. Vi satt där jätte länge, hade tänkt plugga natur men orkade inte. jag kände bara att de inte spela nån roll vilket betyg jag fick så länge jag fick g på provet, skulle ändå få minst VG i betyg. Så vi bara satt där å mös, filosoferade å läste damtidningar :) Underbart<3
När Ida slutat drog hon å jag å nöjes handlade lite på Ica, köpte bakformar bland annat :p
Sen lagade vi mat som vanligt, kollade lite på tv, packade ihop grejjer(slutade ju på tisdan pag. kristi him.) å plugade lite natur. Eller, de va mest jag som försökte banka in i huvet på min älskling för att hon skulle få G xp Kollade lite på VG/MVG grejjerna också, kunde inte låta bli...Har så svårt att inte plugga när jag vet att jag har kapaciteten...Men sen gick de ju väldigt bra också, höhö..

Nä, nu orkar jag inte skriva mer, e bara 1 1/2 vecka efter nu iaf xp

FRED!

FRI!!!!

Äntligen. Sista inlämningen i årskurs två avklarad. Nu är det slut. Nu kan man gör precis vad man vill i 2 1/2 vecka :D
Så. JÄVLA. Skönt.

Uppspelet igår va awsome me, we killed it! ;D

Fick MVG i Nk också! Fett me chill, fattar inte hur Mario räknar poäng på prov men jag tackar inte nej xp Fick MVG på energiuppgiften också, vilket var skönt efter allt slit me den.
Och nu är det slut. Nu ska jag bara NJUTA! Av allt.

Bloggar mer gammla uppdateringar typ imorrn eller så. Har satsat på å uppdatera BDB ikväll ;)

PUSS!

Long time no see...

Altså...ja. De va ju ett tag sen. Kan man säga. Känner nästan att ja inte pallar skriva allt ja inte har skrivit, haha,
De får bli lite snabbisar bara, mest för mitt veka minne. Det är nästan 2 veckors bloggande :p Så nu blir det ett gammalt hederligt superinlägg! 


Tisdag 12 Maj

På väg till bussen(kulle ju till Sthlm efter tandläkarbesöket) mötte jag min kära körledare. Det var han som var den "mystiska" person som ringt mig(hade inte hans nummer inlagt :p) som jag trodde. Och som väntat bad han mig sjunga och vara konfrencier på Vårshowen. Amy Diamond var detta års gästartist. Jippiiii!! (Märk ironin) Otroligt glad var jag då över att ha ett bra skäl att säga nej: Plugg. Var verkligen helt otaggad på allt de där. Bara massa gammalt skit. Orkade inte med det. Så det var otroligt skönt att slippa verkligen. Fast jag var ju lite ledsen över att inte få träffa Amy.... xp

Han höll låda så jag nästan missade bussen också, vilket inte hade vart kul!
Det var otroligt vackert väder, men blåsigt, så buss och tåg var perfekt. Älskar det.
Läste på bussen å tåget också, läste nästan ut boken vilket var skönt. Den va så sjukt bra!
Sen kom jag äntligen hem till min älskling, hade väl tänkt göra nå läxor eller så, men de tror ja inte de blev nåt av med, som vanligt xp Var uppe rätt sent om jag minns rätt, läste ut boken :p
 

Onsdag 13 Maj

Tror att jag åkte tidigare till skolan för att göra historia men blev istället intervjuad av två tjejer från 9an på nån skola. De va Ingemar som kom ut till datorerna å frågade om nån gik singsong. Ja visste inte va de va om så jag sa så klart att jag gjorde det. Då va skicka han fram dom å så blev de intervju. De va inför gymnasievalet. De va väl helt ok, dom va söta små flickor...Fick inget gjort men undermedvetet var jag väl glad för de, pallade inte jobba...

Fick MVG på vår lilla skrivgrejj på engelskan, hade dock stavat fel på "more" typ 5 gånger. Skrev "moore" xD
Hade bara individuellt snack sen på engelskan, skulle prata lite så hon hade betygsunderlag, så jag gjorde historia då istället...Om man snackade då behöver man inte gå nu på onsdag, men jag hann inte.. Skulle vart skönt me extra sovmorgon, men skit samma. Jobbade på historian också. Om jag inte minns fel var det den onsdagen jag blev sur på Pia, typ första gången ever. Tyckte hon va så jäkla dryg som vägrade flytta på svenskan å inte ens gav nån förklaring! Sa bara nej. Hatar de. Tyckte hon va å jäkla dryg. Eller vänta nu, om jag hade läst ut svenskan så va ju inte de jobbigt...De måste ha vart onsdagen innan! Just ja, den här onsdan så kopierade jag bara en massa från boken och började skriva lite. Inte sur på Pia altså :p
Fick reda på GeMu provet också. Fick MVG. Blev rätt förvånad, hade verkligen inte väntat mig de. Har haft alla btyg nu, G+ på provet i höstas, VG på låten å MVG nu xp Han sa att om jag kompletterar låten så jag får MVG på den har jag MVG i betyg, men jag pallar fan verkligen inte. Sitter me gympan nu å de e fett me drygt å de ska va klart på tisdag...E så sjukt lat verkligen. Men de e för jag bara vill att de här ska va över, pallar inte de här sista som hänger över en. De får bli VG i GeMu, de e fan bra! Skulle va skönt å bara göra kalorigrejjen på gympan å få G... Vi får se.

Hade sångrep till ensemblen sen, vilket var skönt eftersom vi verkligen inte hade några stämmor ch de verkligen behövdes. Sen handlades det(vr 10kronors vecka i orminge så vi bunkrade ;) ) och när vi kom hem var det väl meningen att vi skulle plugga. Blev inte så mycket av me de. Kom hem sent å när vi käkat kollade vi lite på TV. Då va klockan typ 8. Tänkte att jag skulle diska innan jag "började med historian". Vet inte om det hade med att vi kollade på rent hus å göra eller inte, men Ida kom in å skulle ha något ur kylen. Detta slutade med att vi 45 minuter senare hade städat hela vår kyl xD Ida petade nämligen på det vi trodde var is vid avrinningshålet, men som visade sig vara gelé av något obestämbart. Helt sjukt äckligt. Tog ut allt snabbt som fan å alla hyllor å upptäckte att Jana nog inte städat där på de 13 år hon bott där... Kulelementet i bak var helt grått och det som kom ur avrinningshålet vill jag inte tänka på. Såg ut som fågelbajs. Vidrigt. Men nu är det rent! Va iaf sjukt tillfredsställande :p Sen fikade vi å gick å la oss. Blev ju helt slut efter den persen...Blev inget plugg alltså, igen..Men vi gjorde ju nåt bra istället iaf :p


Torsdag 14 Maj

Blev en vanlig start på torsdagsmorgonen, dvs. Ida stannade hemma. Denna gång var det dock giltigt, hon mådde inte bra :( <3 Men jag gick upp vanlig tid ändå(har ju egentligen sovmorgon på torsdagar men brukar åka vanlig tid me Ida) å gjorde lite historia. Faktiskt. Pallade inte släpa med gympakläder eftersom mor min skulle komma för å gå på chokladprovningen hon fick i julklapp :p Va ändå me, spelade rugby. De va ganska kul faktiskt! På lunchen bör nämnas, hade vi bla. en väldigt intressant diskussion o Alcazar jag, annie å katta. Eller, diskussion å diskussion, vi pratade om hur bra dom är xp På Nk:n gick vi bara igenom instuderings frågorna. Mailade lite jobb till mig å Ida å sen drog ja ner på stan för att träffa min kära mor. 

Vi fikade, jag berättade om vårt kylskåpsäventyr och sen gick vi till beyond retro för att kolla på klänning åt mamma som hon kan ha på min kusins doktorering. Hon tänkte sy en men pallade inte. Hittade dock flera fina och en som jag tyckte var en riktigt fullträff. Hon köpte den och en till :) Duktigt duktig! Jag är inte den som vanligtvis manar till konsumption, men dels är det second hand och sen är det min mamma. Hon unnar sig aldrig nåt, hon förtjänade lite klänningar. Sen drog vi till Gamla stan å knallade runt. Käkade på en vegetarisk restaurang, helt ok. Sen blev det chokladprovning! Va knappt så man hitta dit, var ingen skylt eller nånting. Bara en liten maschall utanför dörren och portnummret avslöjade vart de va. Rätt fisförnämt, typ för de redan invigda xp Men det var väldigt mysigt nere i ett källarvalv typ. Fick lära oss massor om choklad och smaka å jämföra olika sorter, smaker och kakaohalter. Mycket trevligt, rekommenderas för chokladälskare!

Var jätte vackert väder när vi kom ut(hade vart de innan me, men blåsigt :( ) och man kunde inte tro att klockan var halv 9. Åkte hem å fikade, älskling hade fixat så fint hemma och gjort samhälle B<3 Sen var det bara till å sussa.
Var en väldigt kön dag, minisemseter i alla skolångest. Trodde det kulle bli värre av att jag könde att jag borde plugga, inte ränna på stan, men de blev inte så. Kanske för att jag var så inställd på det...


Fredag 15 Maj

Fick köra upp mor kl 7, var ju fredag och vi börja 8.30, fast de kände som lördag för torsdan kändes som fredag :p Men hon e ju morgon människa så de va lugnt. Hon fortsatte till centralen å åkte hem å vi åkte till KuHin. Lämnade in arbetet, sjukt skönt. Behöver inte gå på nå mer KuHi lektioner nu, finns inget å göra :D Nog för att de bara e två kvar, men ändå..
Eftersom sången blev flyttad slutade jag sen. Satt vi datorn tills restaurangen öppnade, sen käkade vi lunch. Satt där lite väl länge, hade tänkt jobba men bestämde att jag "kan göra de imorrn". Så jag satt där tills Ida mfl. hade lektion. Då gjorde jag lite historia tror jag... Sen bar de av till Harbo! Micca hade fyllt dan innan å hade hyrt Birgittagården i Harbo. 
Träffade Wichan, en gammal vän, på bussen. Hade inte träffat henne på väldigt länge så de va trevligt. Just ja, på pendeln lyckades jag precis undvika en annan bekant, Stephanie(som jag träffade i italien. För dom som inte vet vem de är orkar jag inte förklara. Ville inte träffa henne iaf xp). Va sjukt kul, låtsades sova så hon skulle gå förbi... Hemskt egentligen i guess men jag palla verkligen inte me människan. Skulle bara vart jobbigt för båda.

Väl framme käkade vi vår medhavda mat, snackade, spelade spel, lekte, hälsade på kor..Ni vet, de vanliga ;)
trevligt å träffa folket igen iaf! Fast de märks att vi börjar växa åt olika håll. Vi har inte samma självklarhet som förut, inte samma viljor och inte samma uppfattningar. Det är lite sorgligt. Men vi kommer ändå alltid ha något som för oss samman och det är det förflutna. Ingen annan kommer förstå vissa saker som vi gör. Tror ändå att vi kommer ses o vara vänner en lång tid.

Åkte tillbaks till stockholm. Ida hade kollat fel på bussen så jag fick stå å vänta i kylan. Funderade då på å åka till våla istället men de kändes som en bra ide å åka hem till orminge så jag hade hela lördan å plugga. VA så inställd på de från början å de kändes lättare eftersom jag inte varit hemma utan bara i harbo. 
De va en pers på bussen när ja klev på xp Tåget var nästan lika öde. Vissa vagnar var helt tomma, lite läskigt faktiskt...
Var hemma vid halv 2, var lite läskigt å gå från bussen helt själv. Var inte en själ ute å det finns massa buskage. Jag har alltid haft livlig fantasi... xp Va skönt å få krypa ner bredvid älsklingen å sussa sen<3


 Nej, de här tar ju verkligen for ever! Pallar inte mer. Fortsätter eeee...nån annan dag! :p

Måste bara berätta att blixten slog ner här igår! Va helt galet verkligen... Allt klarade sig dock utom brorsans tv, måste ha slagit ner i hans hus. Helt plötsligt gick de från fin dag till "lite grått å kallt". Sen började det dugga, sen spöregna och sen PANG! Inget blixt å dunder innan så man var beredd som det brukar va, de kom bara sådär. Jag stog vid altandörren som var öppen, kände som nån sprängde nåt bredvid örat på mig...Läskigt!

Kommer nog kunna få en del hushållsjobb å så av mor å far i sommar, skönt. Kommer kanske tjäna så jag kan ta mig till å från älskling iaf<3

De e snart slut på maj. Snart e de Juni. Den här månaden har gått fortare än alla andra på hela det här skolåret, jag lovar! Helt galet. Nu vill jag bara få bort den här äckelgympan så jag kan njuta av mysveckorna med vännerna<3

Lejtööör!

J.J

Ok. Janis Joplin är officiellt mitt nya ideal. Bara så ni vet.






 
Och då icke bara hennes fagra Yttre.

Kolla själen i denna kvinna.
http://www.youtube.com/watch?v=mzNEgcqWDG4
http://www.youtube.com/watch?v=0FlUAxqQkmc

Ska kanske blogga mer imorrn. Förlåt Matilda<3 ;)

Naked number one

För kärlek, för frihet, för Glittervind:

http://www.youtube.com/watch?v=98aY8WDD1rc&NR=1

För att det snart är över:

http://www.youtube.com/watch?v=5uhwGNzAtkM&feature=related

Jag är glad och lättad. Jag mår bra. Snart ska jag skriva ett ordentligt inlägg, typ imorrn kanske, om allt jag inte skrivit :)


http://www.youtube.com/watch?v=1boYchG8v1E

7 minuter

Det är ungefär hur lång tid mitt tandläkarbesök tog. Värt? Hade inte ens några hål...Men jag ska väl va glad för det. Kanske tacka Ida, mor min berätta förut att om ens partner har bra Ph i munnen får man själv det också, om man pussas det vill säga. Så tack älskling! Har ändå vart lite mys å va hemma. Läste på tåget å bussen, har gjort Nk frågorna och läst ännu mer. Den är så himla bra och jag kan inte sluta fast jag väl egentligen borde ha gjort historia...Men om jag läser ut den på bäg till Sthlm nu och sen pluggar Nk frågor i typ alla situationer där jag skulle läst så har jag ju hela lördag och söndag på mig att gör Hi, och imorrn eftermiddag... har bestämt mig för att åka till Micca iaf, hon har ju hyrt Birgittagården å allt. Får pallra mig hem i tid helt enkelt så jag har hela lördan å söndan.

Har vart skumt väder, ömsom regn ömsom sol och ganska kyligt. Fast så brukar det ju va på sommarn iofs...
Jag gillar det iaf. Va as fin imorse så jag åt frulle på balkongen. Sen regnade det i Upplands Väsby när upptåget kom och den doften är verkligen helt underbart. Filosoferade lite om regndroppar och återfödelse.
Det är sol och jag är glad. Det är regn och jag är glad. Det är bra.


Nu ska jag tillbaks till stockholmen, pallar inte åka imorgon bitti. Ska se vad älsk har haft för sig hela dan, om hon har pluggat duktigt eller bara spelat GameBoy ;)


Måndag

Måndag igen. Är fett med trött, gick upp 5.15 imorse...Var inte så trött då dock, men det tar på krafterna. Fick MVG på GeMun vilket var NICE, dock får jag bara VG i betyg om jag inte kompltterar... Fick G+ på provet i höstas, VG på låten o MVG nu xp Får se om jag pallar komplettera, e nöjd me VG annars. Älsklingen fick dock IG på grund av ett litet slarvfel och hennes bajsiga lärare låter henne inte komplettera, fast hon visade att hon kunde uppgiften på lektionen..Bajs på han! Ska snacka me Pella om de, orättvist om alla andra får komplettera men inte dom som har Peter Melin...
Drog över fett länge me klassrådet idag så vi kom hem rätt sent, trött och ont i huvet. Har inte gjort så mycket, bara försökt korta ner KuHin som nu e Bara 5 sidor xp Kanske ska göra lite natur om jag pallar...

Helgen var väl ok. Fredagen var nice, köpte present åt brorsan(en BOSS deo..) och Ida köpte böcker åt sin mor. Sen drog vi till Diablo för älsks andra gaddning! Blev skitsnyggt, men tydligen gjorde det ondare den här gången :P Joe tyckte mitt hade läkt bra, men han var tydligen inte imponerad av att bara 1 enda kommenterat hållet på vilket min kära text sitter. Han sa bara "jag sa ju det" hahaha. En person liksom, som jag dessutom visste skulle kommentera det(min far..) xD

Thekas svängde också förbi o Therese tog hål i örat. Köka på pressbyrån o sen bar det av hemmåt.
För första gången läste jag på bussen utan att må illa! Tänkte att man kunde testa och det gick ju bra :) Köpte Kafka på stranden i Torsdags. Kändes lite lång först men den var sjukt bra! Precis min typ av bok! Underbart.
Kom hem sent, käkade, läste och däckade :p Va rätt trött då me...

Farmor hade också kommit på fredan, så på lördan blev det firande av bror. Först tårta på sängen och paket och senare fika då även lilla russinet morfar anslöt sig. Helt ok i guess, som vanligt. Han gick på systemet och fick känna sig stor :p Var dock motsträvigare till utköp än jag trott...men det kan vi nog fixa ;) Annars var det mest läsa bok och skriva KuHi som gällde...Kollade lite gamla bilder på datorn också vilket va skoj.
Var tänkt att vi skulle åka till Toften men bror och far började som vanligt bråka på vägen, om brors bilkörning denna gång, så det blev ett fett antiklimax och hemfärd... Tog mig iaf ut på en liten cykeltur efter att ha vart inne hela dan, vilket var skönt. Pratade med älsk innan, galet att en dag kan vara så jobbigt...Saknar henne alltid<3

Söndagen förflöt på liknande sätt. Läste massa, skrev klart KuHin och läste igenom historian. Kändes, som jag skrev, väldigt skönt att ha det gjort. Softade faktiskt lite också, och läsningen var ju bara nöjsamt. Älskar den boken! Gick på en skön kvällspromenad, rensade tankarna och var väldigt avkopplande efter allt plugg. Sen var det bara till att packa ihop alla grejjer, fixa frulle och knoppa in. Var väldigt trött men jag kunde inte somna. Jag tror att det var för att jag kände att jag måste somna för att jag var så trött och skulle upp idag...Jobbigt läge. Men inte hela världen.

Mys å va lite me familjen, och hur mycket jag än saknar Ida så får jag betydligt mer gjort när hon inte är med...

Torsdagen var en vacker dag vad jag minns, helgen har ju annars vart ganska grå och kylig. Hände inte så mycket vad jag minns förutom att vi kollade en snutt på inspelningen av musikalen, vilket var skoj :) Käkade rester och sen blev det väl plugg...Fast jag tror jag mest surfade runt xp Köpte boken på väg hem, hade fått rabatthäfte i nacka forum, 20% på akademibokhandeln, bland annat!

Får se om vi pallar och hinner dra till Micka på fredag...Fast jag har ju lovat så det känns taskigt, men det känns stressande också...Ska ju se Eurovision på lördagen också, förmodligen hemma hos Tildur<3 Sa ju att ja skulle försöka skippa skiten i år, men va fan. De blir mys!

Blev inget av att klippa håret i helgen som jag funderat på heller. Vet inte om jag pallar, e så skönt å kunna sätta upp det..
fick reda på att Monika har flyttat min lektion nu iaf, YAY! :D Ska ha henne på tisdagar :)

Nej, nu när denna uppdatering är gjord ska jag gör något mer konstruktivt, kanske som att sova xp


KLAR!

Lättnad. Så himla skönt å va klar me KuHin. Har dessutom läst igenom hela Pter Englunds Essä som jag ska ha som källa i historian, strukit under det jag ska använda och läst 327 sidor av 517 i boken. Det känns verkligen bra, särskilt historian. Kändes fett jobbigt att jag inte hade nån koll och hans essä verkade som en jobbig källa men nu känns det som jag är On top och det känns underbart. Det kommer bli slitigt den här veckan men nu känns det som det kommer gå bra. Dessutom kommer mamma på torsdag, vi ska gå på chokladprovning, och på fredag är det party för Micca. Så lite roligheter också, även om dom tar upp pluggtid. Men det är nog inget problem, man måste ha kul också!

Torsdagen och resten av helgen förtäljs imorgon. Måste gå upp 5 imorrn så nu är det dags att sussa.


Bara för att:

God natt!

Ångest

BAJSA! Jag orkar verkligen inte med det här. Har pendlat fram och tillbaka mellan ångest, stress, depp och förverkligande av meningen med mina tatueringar. Känner mig som en hycklare när jag har det skrivet på handlederna och ändå sitter och har ångest för framtida skit. Men det är svårt att komma ur gamla spår, och det är svårt att inte bry sig när man vet att så mycket hänger på vad man gör nu. Har därför pendlat fram och tillbaka hela dagen, men jag får försöka hålla fast vid känslan och övertygelsen att det inte spelar någon roll. Det är skit samma om jag får VG eller till och med G. Jag har redan fett bra betyg, det är inte hela världen. Om jag dör imorrn vill jag ha ägnat tiden åt det jag vill, saker som ger mig glädje, inte ångest. Glädjen att ha fått MVG är inte värd ångesten och stressen. Fuck it! Jag kommer få ångest åtskilliga gånger till, men det är bara att fortsätta kämpa emot. Kärleken hjälper<3 och glass :) Jag och älsk köpte glass på coop idag på hemvägen :p Ska äta den medans jag gör KuHi, det känns inte jobbigt iaf ;) 

Har gjort bort GeMun nu iaf, kändes inte som det gick särskilt bra...Men jag kanske får VG. Skit samma. 
Engelskan gick nog ok också tror jag. Skulle bara skriva lite, inte så svårt... Tror det blev ganska bra.
Blev tjurig på Pia på historian, typ första gången ever jag inte gillade henne. Jag frågade om vi inte kunde skjuta upp svenskan för det kommer bli skitsvårt att hinna och hon sa bara nej. Ingen förklaring eller nånting. Bara nej. Det tyckte jag va fett drygt. Det finns liksom egentligen ingen anledning, vi ska inte ens ha betyg i svB, bara omdöme. När vi har tre saker den veckan liksom...Bajs. Då sjönk jag verkligen och allt kändes bara hopplöst. Historian är verkligen det jobbigaste. Men nu ska jag fokusera på att göra klart KuHin den här veckan och börja läsa i helgen.

Blev inget rep av vår ensemblelåt med sångarna heller...hehe. Får väl pisk på måndag.

Lunchen var iaf mys, fika och prat hela hålet. Sket i KuHin. Behövde lite mys. 
Igår var jag iaf duktig. Skrev klart kaloriräkningen till gympan och skrev KuHi. Vi handlade och jag tömde äntligen vår pappersåtervinning. Jag körde även en runda styrketräning innan jag duschade. Har faktiskt träningsvärk på flera ställen fast jag bara höll på typ 12 minuter! :D Dock satt jag och ladde in bilder i datorn och kollade igenom dom i typ 1 timme när jag kunde gjort KuHi..Men det var faktiskt viktigt att göra det också! Det var på min Göra lista iaf :)

God mat och pokémon blev det iaf till middag vilket piggade upp. Nu ska jag diska, ringa mor min och sen ta tag i KuHin.

Måste komma ihåg att köpa present till bror också! O det blir nog inget egalia imorrn, ska vara visning av musikalen.. Fast de blir ju me kul :)


?????

Kom på att jag inte skrivit nåt om i Onsdags. Va hände då? Jag vet inte. Kollade klart på In to the wild på engelskan, vilket var nice. Sålde ciggen vi köpt till Trash/poesin och fikade upp det. Var väl en ganska vanligt eftermiddag me. Åt soppa vilket var trevligt, såg väl på tv, ringde mor, plockade ihop grejjer till helgen...Inget speciellt värt att nämna direkt. Ändå kändes det som jag måste skriva nånting om det hela. Så nu har jag gjort det.

Just det, pratade om projekt arbetet på lunchen, tydligen hade alla utom Matilda hört om planerna att åka till London som prjekt arbete. Kändes fett wierd, haha. Men det blir nog skit kul! Kanske ska tälta ute i Aspa vid tystberga på kristihimmelsfärd istället(hade ju vart snack om att åka till London då, som Matilda var kvar på xp). Skulle va fett me mys. Om inte en massa party people ska på fest i Södertälje, liksom dom va i helgen ;) Sluta sup och tälta istället säger jag! ;)

Bä!

Måndag

Måndag igen. Har vart en ganska bra sådan dock. Trots att vi var tvungna att gå upp kvart över fem imorse xD
Regnade imorse, vilket var otroligt mysigt. Ska tydligen regna imorrn och på Onsdag också :) Det är så himla fint med regn, och det luktar så gott... Sen skulle det bli vackert väder till helgen igen :D

Från en sak jag tjatar om till en annan: växtligheten. Den är som en drog! Grönskan, skir grönska och lummighet. Jag blir helt hög och lycklig och förundrad över hur det kan finnas saker som växer, slår ut och blommar. Det är ju helt otroligt egentligen!

Här nere såg jag att tillochmed häggen hade slått ut! Det är en av mina absoluta favorit blommor(fast egentligen är det ju typ en buske/träd, men ändå). Om jag glömde skriva det förut så har vi ett Körsbärsträd precis utanför köksfönstret, och under helgen har det slagit ut! Det är så otroligt vackert. GLAAAAAD! Det är inte alla som har ett vackert, blommande körsbärsträd utanför fönstret. :p
Tog lite bilder på det som jag väl ska lägga upp. Ska försöka göra ett ryck nån dag och lägga upp massa bilder, både här och på bdb. Känner att det börjar bli dags för en uppdatering....

Gick bra på ensemblen idag, igen. Alla var där utom Amanda men vi hade ju ändå 4 sångare så de va lugnt :p gurra va där också... Men han spelade bas, jag tyckte det gick bra :) Ska bara sätta sången, ska träna imorrn, och sen få ett flyt mellan delarna. Fett bra å ha en så enkel låt, skulle aldrig hunnit så bra annars. Lärarna och sångarna verkar gilla den också så, det blir nog en hit på uppspelet. Den e fett kul å sjunga, we did good! :p

Sen var det GeMu prov. Hade inte pluggat så jätte mycket, igår pallade jag inte. Var så sjukt trött o seg! Fattar inte varför. Gjorde typ en sida KuHI iaf, men jag kunde verkligen inte fokusera. Gjorde lite GeMu och sen satt jag typ bara vid tvn me Ida, det var mysigt. Orkade inte bry mig, va så trött...

Men provet gick väldans bra iaf, alla rätt! Fast ha snabb rättade bara så det kan ju va nåt fel han missade men ändå! Dock bara G-del... Men jag tror jag har hyffsad koll på resten, borde kunna på VG tycker jag :p
Känner mig inte så stressad över allt som man skulle kunna tro. Va lite stressad igår och så men jag trodde ju det var sommarlov i torsdags så xp Jag har verkligen släppt allt, trodde liksom att det skulle vara slut. Men nej. Men nu känner jag ändå att jag är On top of things så det känns ok. Fast historian blir nog jobbig när det närmar sig... Oh well, det är då det. Ska bara få gjort GeMu och KuHi den här veckan så kan jag koncentrera mig på resten sen.

Jag och Matilda kollade tåg/bus biljetter till Hultan på Lunchen. Var fett glad och uppskruvad. Blev så sjukt taggad! :D Vi ska röja som FAN! Ska bli så sjukt roligt. Vi kommer äga, även utan avhoppar bajsarna :( Sara och Ida kommer ångra sig djuuuupt! Nej, kanske inte, men jag är galet taggad! Kommer bli fett me party! :P

Blev lite ledsen också, hade tänkt gå på Gay djur utställningen på naturhistoriska imorrn med Ida, men den tog slut igår! Jag trodde sista dan var 5e maj men det var 3e  :( Bajsa på det. Ville så himla gärna gå, fett besviken... Men men. Hoppas det kommer nåt liknande igen.

Det blev invigning av Orminge pizzeria idag, iaf för min del, Ida har käkat där en gång förut. Älsklingen blev sugen på Kebab igår, men då blev det våfflor hemma och man kan ju passa på å käka när man får lagat hemma :p Så idag köpte vi hem, jag tog dock pasta som var godare än förväntat! Såg på sagan om ringen till det :P Kom på att vi ska be Ian McKellen vara vår farfar, efter som vi inte har nån. Han är så himla fin....Kärlek på honom! Hans man/pojkvän får gärna ersätta min farmor också xp Nej, det var taskigt. Min farmor är fin. Ibland. I små doser...

Ida o jag kanske ska dra till Egalia på torsdag, fett spännande! Och på fredag ska älsk gaddas igen och på lördag fyller bror min 20. Herregud. Va ska man ge han då? Suck.... Ska göra en liten plan för mnin ekonomi den här månaden tror jag, i april gick det ju åt som smör i solsken. Så lite pengar var det länge sen jag hade i sljutet av månaden. Får planera lite bättre helt enkelt.

Nu ska jag göra Oboy och väcka Ida, hon somna den tröttmössan<3
Pöss!

Vår? Sommar? Vad?

Ibland undrar man. På nyheterna sa dom att vi slagit rekord. April har aldrig varit så varmt sedan mätningarna startade på 1700-talet. Jösses säger jag. Men det har känts väldigt varmt för att vara april, det brukar vara busväder i april! Så här brukar det ju vara i maj känns det som...Som jag sa förut: det känns som allt flyttats fram en månad! Men inte mig emot, har varit helt underbart. Hela den här veckan har vart underbar: efter helgen sprack typ alla björkar och många andra träd och buskar ut. Det finns tussilago, sippor, påskliljor, maskrosor, tulpaner,violer och GULLVIVOR! på samma gång. Galet! Idag var vi i underbara Gysinge. Vi har varit där typ varje år sen syrran föddes så det är en väl inrotad tradition. Det är otroligt vacker natur men det största dragplåstret är ändå vitsipporna. Mängder. Ni som inte varit där, åk dit! 
Blev sjuuukt sugen på att bada också, fat de har jag vart sen förra helgen. Blir allti det så fort det blir lite varmt och fint. Förstår inte allas snack om att det skulle vara KALLT??? Vadå kallt?! Så länge det är över 10 grader så e de lugnt, haha.

Tog massor med bilder, har inte fotat så mycket på länge. Har blivit väldigt taggad på det igen, ska ta med morfars gamla kamera till stockholmen nu efter helgen och gå till nån affär och fråga hur jag ska bete mig :P Kanske kommer lite Gysinge bilder sen, ska lägga upp på tatueringen också, jag lovar! ;) 

Apropå tatuering, det har lossnat massor av sårskorpor idag! :D Visserligen för att jag har smörjtsmörjtsmörjt och pillat, men ändå :p Nu är det inte mycket kvar! Känns mer på riktigt att det sitter I HUDEN nu, tidigare fattade man liksom inte riktigt... Lite läskigt ;) Men det känns bra.Och jag har bara fått en enda kommentar att den är åt "fel" håll på hela veckan och den var som väntat från min far. Men att han inte förstår varför jag har den så kan jag faktiskt leva med. Kan inte minnas senaste gången han förstog nånting jag gjorde över huvud taget så....

Fick lov att ha på mig en svart kjol med vita prickar som jag inte haft på mig sen åttan idag, för alla kläder var i tvätten. Jag kände mig som en liten skolflicka xp Kändes verkligen inte som jag men nu när jag vant mig känns det faktiskt ganska bra..Haha. Kanske tar me den till Stockholm så får ni se ;)

Annars har vi inte gjort mycket. Cyklade till affären och köpte en annanas som vi ska käka till Dream Girls ikväll. Äntligen går det en bra film på TV! Har velat se den länge så de ska bli kul :)

Igår hände inte mycket. Var trötta efter vistelsen hos Jossa. Ändå somnade vi rekord tidigt, före tolv! Illa, på valborg liksom.... Vi börjar bli gamla, haha. Kvällen var för övrigt mycket trevlig. hade gärna vart i Uppsala först ock, blev så nostalgisk när vi gick av tåget där och det var fullt med valborgsfirande människor, finklädda, packade, barn med ballonger... Men man var ju tvungen att gå till skolan och göra individuella valen så vi missade själva grejen, forsränningen. Så det var skitsamma. Det kommer fler år :) Måste plugga i Uppsala nån gång, få uppleva champagnegalopp, champagnefrukost, forsränning och annat skoj.
Vad gäller individuella valen så lyckades jag tillslut bestämma mig för Ensemblefördjupning, Svenska C, Trummor och Kör B. Det är 200 poäng, men bli det för mycket så är det ju bara att hoppa av. Hade riktigt svårt fr om jag skulle ta trummor eller slagverk, men jag tror det är bättre att lära sig trummor först och slagverk sen. Plus att jag vill ha Bengan, han verkar fett me bra. Jag vill banka trumset ;)

Ida och jag skippade 3ornas mösspåtagning(som typ 90% av skolan, iaf 2orna, verkade göra...haha. Men vad tror dom, orka va kvar till 3 på valborg för de!) och drog hem, som sagt. Åkte hem å fikade först, visade pärona tatueringarna. Mötte Ullet också så hon följde me för att se reaktionen. Mor sa mest "Nämen! När gjorde du det där? Ja, den va fin! Fint typsnitt :) Syrran fråga väl va den kosta eller nåt, haha. Bror sa ok och far sa " Jag förstår fortfarande inte varför man gör den åt det hållet..." XD Men alla tyckte det var fint :) 
Hos Jossa blev det Tacos som vanligt, massa cider, jag testade en eko öl från konsum(som för övrigt var rätt mesig.. Jag köpte för första gången i våla, och dom hade INGEN cider på Temop :O Wierd...tvärtom mot i stan så hade dom cider på konsum istället...) och vi blev väldigt kissnödiga xp Chillade ett tag och sen blev de snack från Jossa om å dra in till Våla, hon hade snackat me nån snubbe....xp Vi började me å gå men efter ett tag blev Micka så kissnödig så jag, hon, ida och Martin tog bussen. Jossa, Linnea och Freya gick ända till våla, 4 km..Knäppisar! Kissade och hämtade allergi medicin hos mig varpå vi drog å kollade på skolan. Så sjukt fint de har blivit sen dom renoverade! Fubbigt.... Nej då. Men det skulle va kul å se hur det ser ut innuti. 


Jossa hade hört från sin snubbe att de va nå drag vi ishallen(yepp, lantisar så det skriker om det. That´s Våla for you! Men det har sin charm ;P) så vi stack dit. Det visade sig att det var fjortisfest på fotbollsplanen. Tjohoooo! Vi gick iaf närmare och kollade, Jossa ville dit men jag ville verkligen inte. Blev så sjukt glad över det.
För det första känner jg inte för att möta gamla plågoandar för att, och det erkänner jag, jag tycker att det är obehagligt. 
Det finns för mycket smärta som skulle rivas upp, en otrolig osäkerhet kommer fram när jag ser vissa människor, särskilt då, i den miljön, i den mängden. Jag orkar inte fejsa det, inte nu. Detta var dock inte det jag blev glad över.
Det var bara en del av vad jag kände. Mest av allt, när vi gick där ifrån, kände jag en stor glädje. Så himla lycklig över att jag har lämnat det där. Jag vill inte ha det. Jag behöver det inte. Jag står utanför det där.
Dom är kvar i det jag har lämnat. Det är en annan värld, ett annat liv. Dom är kvar, jag har gått vidare. Blivit något mer, eller iaf. något annat. Jag har växt ur och ifrån kära, hatade Vålahåla.
Fick nästan panik när vi skule sova hos Jossa, kände att jag måste bort från allt det där. Men det gick över. Mitt hus är liksom fredat från allt det där, när jag är hemma är jag bara just Hemma. det är väl för att jag hela tiden åkt hem hit, det har liksom vart med i processen. Men just då ville jag bara bort.

drack sedan lite mer cider på skolan, tog bussen hem till Jossa igen och somnade som sagt xp tänkte kolla på film men de blev inge.... Fin valborg ändå. viktiga insikter. Det kommer nåt bra med allt.

Firade morfar igår också! 89 bast, inte illa... 1 maj, ny månad igen. Känns verkligen som det nyss var 1april på musikal veckan. Och idag är det 2a maj. Snart är det slut på 2an. Galet. Dom här underbara månaderna går så fort. För fort. 
Som alltid.
Man får försöka njuta. 

Skulle åkt på barnvälsignelse för Ullets systerdotter imorrn, har velat träffa det lilla livet jätte länge, men jag pallar verkligen inte. GeMun och KuHin och allt annat hänger över mig och jag måste ta tag i det imorrn, annars kommer jag bara känna mig sjukt stressad. Så det blir inget :( 

Nu ska jag iaf kolla på dream girls å käka ananas :)

RSS 2.0