Sista

Sista maj. Sista riktiga skolveckan. Nästan vecka är det bara Livenight, friluftsdag och SLUT!
Första juni imorrn. Då är lägenheten vår. VÅR!
11 dar till studenten och 14 till jobb. Helt sjukt.
I helgen flyttar vi Idas och kanske lite av mina grejer, men först blir det FETT med Livenight rep hela veckan
och umgås med dom fina på all annan ledig tid. Skiva på onsdag. Fixa det sista till studentoutfit.
Sista uppgiften idag.
Har vart supermysig helg. Mys i lördags med alldelens för mycket läsk och godis, haha. Igår var jag med på Glam/Sleeze rep och sen satt vi i solen i gamla stan, åkte till djurgårn och åkte upp i Gondolen :)
Verkar bli ännu en vacker dag idag.

Två veckor kvar.

Exakt två veckor kvar till studenten och efter svenska C idag bara EN uppgift kvar. Sista nånsin "under tvång"(gymnasiet är ju frivilligt, fast ändå inte...jag tycker det är typ grundskolan). Känns helt sjukt. Sjukt skönt och nästan lite tomt. Nästan lite sorgligt, haha. Det trodde man inte, fast jag skulle ju dött om det inte var slut iofs.
Designgymnasiet och YBC tog studenten idag, sjukt tidigt! Fick en att inse att det är på riktigt, att det snart är vår tur att stå där. Jag känner mig inte gammal nog på nåt sätt... Jag har vetat om det länge, men nu när det börjar bli verkligt känns det fel. Som jag inte insett det ordentligt tidigare. Som jag borde ha njutit mer av att vara trea, stor och blívande student. Som om det kommer vara över för fort.

Helgen kommer bli soft, eurovisionmys på lördag och som sagt bara NuKo kvar. Känner mig så fri, helt underbart. Och nästa vecka blir det bara repreprep!! Måste sätta bolibompa! Men det kommer bli kul. Tiden kommer flyga, vi kommer ha mycket tid över också och då ska vi suga ut det sista. Det kommer vara fullt upp men det kommer bli fantastiskt. Jag vill äta på Hermans och bada på Eriksdal också!! :D

Känns bra att repa "på riktigt" för första gången. Seriöst inför något seriöst. Nu förstår jag vad alla andra har hållt på med i tre år, och hur kul det är! Så dags nu, haha. Känns inte jobbigt att man måste va kvar till åtta för att repa, särskilt inte när man kommer ut i en vacker vårkväll som i torsdags. Inte när man har så kul tillsammans.

Veckan har gått fort, som jag anat, och allt har gått bra. Allt har kännts bra. Det har flytit, allt har ordnat sig och jag har inte kännt någon oro eller ångest för arbeten. Kändes mycket i söndags men som vanligt har det funnits mer tid än man trott och allt har bara fixat sig. Jag har fått någon slags oväntad ork och förmåga och det har bara gått bra. Så skönt.
Ringde från Vård o Omsorg igår, förvirrade x) Dom verkar ha noll kommunikation, ingen har koll på vad nån annan sagt. Hon undrade om jag fortfarande var INTRESSERAD! haha! Jösses..

Sängvätare

Så är det tre veckor kvar i skolan, ännu en helg har gått och den har varit supermysig!
I Fredags var jag jätte förkyld och kunde knappt prata, än mindre sjunga vilket iofs inte var så mysigt, men jag å Ida pallrade oss ändå till Våla för att vara med på Vårshow. Det var kul ändå faktiskt :) Sen åkte vi tillbaks till stockholm på lördan med mor o far. Vacker dag, gick på nyöppnade fotografiska och fikade i solen på fjällgatan. Sen hade jag och mamma en quality time dag, strosade på söder, åt glass, shoppade lite och avslutade kvällen på Wollmars med IDa och Therese :p Igår firade vi hennes födelsedag, var på utställning och åt middag på Greken på hörnet, mm! Igår var det trist väder tyvär men idag har varit fint men blåsigt o lite kallt. Helt ok dag, känner mig hyffsat on top nu, vilket jag inte gjorde igår... klara det nog på nåt sätt.

Just de, hällde vatten i sängen i sömnen också, helt sjukt! haha x)

Krassel, rassel, host..

Fan att man ska bli helt paj i halsen då! Vårkonsert imorrn o jag har lovat att ställa upp. Johan lät förkrossad när jag ringde o sa att jag kanske inte kan sjunga... Satsar ändå på att åka dit och försöka va med men som det är nu kan jag inte ta en ton. Himla bajs. Flera som är sjuka, både här men också i våla tydligen.

Kanske all plötslig värme och solsken. Var lite svalare idag men inte mycket, särskilt inte på bussen! Usch.
Men annars är det ju faktiskt härligt. Önskar att man bodde ute så man kunde njuta av alla dofter och allt underbart.

För min del kan det ju vara att jag dumpat svenskan också. Orkade verkligen inte. Skulle tagit knäcken på mig. Jag har faktiskt bra betyg, jag behöver inte MVG i svenska. Glömmer bort det ibland, dumt..

Fäst

Ojojoj, vilken kväll det blev! Sjukt roligt! Är helt slut idag... Fick vänta 50 min på bussen så vi kom hem 4 x)
Sov till tolv idag, orkade verkligen inte gå på min sång, hade ändå inte kunnat sjunga...
Åkte till skolan, käkade å sen drog vi till east street o Ida piercade näsan! Sen käkade vi glass med Thekas o jag hittade skor till studenten på stadsmissionen :D

Är så sjukt varmt! Igår också. Hela veckan. Galet! Är tryckande värme, känns som utomlands. Men jag tycker det är härligt :)

Sommar 2

Sommar igen! Helt underbar dag. Sjukt varmt!! Häggen håller på att slå ut, körsbärsträden står i full blom och allt är helt underbart. Får mig att bli än mindre motiverad till skolarbete. Måste ju njuta nu! Började dagen med att fortsätta svB iaf, men nu vet jag inte om jag orkar.. Efter lunch satt vi iaf ute och njöt, jobbade på NuKon och sen drog jag, Ida, Katta och Tilda med man på spontan picknick/middag vid järla sjö och jag och Tilda badade :D Kallt var det och svårt att komma upp igen eftersom det inte fanns någon brygga eller strand x) Men det var hur mysigt som helst. Det här är det bästa. Och man kan aldrig hålla kvar det...

Känner att jag borde passa på och skita i skolarbetet medans jag kan. Sen kommer jag jobba och kan inte bara skita i allt, men det kan jag nu. Så jag borde passa på att göra det och njuta av världen och livet istället. Men det är svårt ibland...

Imorrn blir det rep hela eftermiddagen och sen skiva! Vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till dock.. Får väl bli pirat iaf :p

Sommar

Har försökt plugga idag men det går sådär.. Så jäkla tråkigt. Jag orkar inte. Min motivation kunde inte vara lägre. Och sen är det vårkonsert i våla på fredag också och nu vill johan att jag ska köra bakom nordman så jag måste lära mig det också. Plus att jag o jossa ska sjunga, jag ska kanske sjunga nåt själv och sen är det rep i veckan också... AAA! Igår var iaf. helt underbart. Det var sommar på riktigt! Över 20 grader och sol. Jag o Ida drog ner alla hennes grejer från vinden, rev sönder oss på rosenbusken vi klippte ner åt idas mamma och sen åkte vi till stan en sväng. Åt glass i solen o gick lite i affärer. Sen åkte vi till hälgö och solade på klipporna, så jäkla skönt!! Jag doppade mig också, första gången för iår! :D Kändes som sommarlov. Skolan kunde inte kännts längre bort. Inte konstigt att man inte har nån motivation...
På kvällen kom kompisar till Idas föräldrar. Åt,spelade spel och hade mysigt. Roligt med överförfriskade medelålders mönniskor x)

Åkte alltså inte till Uppsala i fredags. Efter att ha vart hos Nyköpingshem, på mariebergsgården och kört en massa bil i väntan på att Ida skulle sluta på OnOff varman inte på topp precis... Åkte hem och dog istället.

Men det gickjättebra på mötena. Handläggaren på Nyköpingshem var supertrevlig och Inez på Mariebergsgården liksaså. Känns så himla bra! Börjar inskolning 14 juni och har i princip heltidsjobb från 29 juni :D

Ida har vart och provjobbat idag igen, så stolt<3
Allt löser sig.
Nu ska man bara ta sig igenom sista 4 veckorna.

Galet och fantastiskt

Å herregud. Ska snart se på film och däcka. Blev en galen kväll igår efter konserten. Helt sjukt haha. Så jävla roligt hade vi. Och uppspelet kändes skitbra, förutm att jag spelade kasst munspel x) Annars känns det som jag gick ut med ett bang. Och bättre upp - jag har JOBB!! :D Helt sjukt. Dagen efter intervjun så ringer dom från ett äldreboende, som dessutom ligger i Brandkärr. Kan man ha mer flyt? Ska dit imorrn och snacka schema, o Ida ska provjobba på onoff :) Innan ska vi dessutom till Nyköpings hem o snacka. Allt händer nu. Jag är så glaaaad! Fast idag har jag väl mått sådär men, hehe. Kom hem vid tre igår, släpandes på en dyngrak katarina...haha. Men en sak va underbar, det började ljusna då!! Känns som sommar. Har gjort det idag med. Har varit jätte varmt och regnat i skurar, lite störtregn också som jag älskar. Allt är så grönt och frodigt. Alla träd har slagit ut och allt är så vackert.

Och imorrn efter att vi vart på våra respektive arbetsplatser drar jag till Uppsala för att fira Micka. Men det blir nog inte så vilt för min del..hehe. Sen blir det plugg hemma i våla.

Glädje

Lyckad arbetsintervju, otroligt vackert och varmt ute, lyckat uppspel och körsbärsblommor i kungsan= lycklig stina! Uppspspelet kändes tusen gånger bättre än i höstas och efter drog jag med tilda till stan i underbara vårkvällen. Joppe joinade och så gick vi till kungsan och njöt av körsbärsblommorna. Helt underbart. Så otroligt vackert. Stad och ljus och vänner och glädje.

Så imorrn är det sista uppspelet med sing/songarna. Galet!!
Exakt en månad till studenten idag också.
Känns bra att det varit en bra dag.
Känns som det bådar gott för framtiden.

jobb!

Nu har man vart på sin första anställningsintervju, och det kändes skitbra!
Hon lät jättepositiv och sa i princip att dom ringer nästa vecka om schema.. Hehe.
Så hoppas hoppas! Vore så otroligt skönt att ha jobb också...

Galna tider

Trodde jag skrev ett inlägg igår men det var nog bara på Facebook...
Helg igen. Våla igen. Ny vecka imorrn med "release" o ensemble uppspel som nyss var så långt bort.
Inget kvar i engelska, sista uppgiften i allt annat. Så sjukt. På tisdag är det exakt en månad till studenten!
Har vart en bra vecka dock, fast lite kallt för å va maj tycker jag!
Men det finns gullvivor i Orminge!!! Va e grejen? Galet.
Blev ingen klassfest i Onsdags, orkade verkligen inte. Var hemma och myste med älskling istället :)
Och innan hade vi också kul. Gick och shoppade så där spontant i Sickla köpcenter! Först åt vi glass med Tilda och Sara medan dom väntade på engelskan. Sen följde vi med när dom skulle köpa skrivbok men hittade egna roliga saker sen, hehe. Ida köpte en väst, T-shirts och shorts och jag köpte badbyxor o kollade mer på skor.
Hade skitmysigt igår fast vi bara blev 5 stycken. Poker, dansa, knän ur led å drinkar haha.
Imorrn blir bror stor och det blir kalas :)

KickAss!!

Blev ingen anställningsintervju igår :( El-fel/brand i Älvsjö, alla södergående tåg inställda..Tjoho!
Gick buss till södertälje, men där fick man vänta så KANSKE det skulle gå ett tåg nån gång typ snart...SÄMST!
Men det var inte så mycket att göra åt. Fick ringa o be om en ny tid helt enkelt. Dom var väldigt snälla och tillmötesgående, känns lite skumt. Känns som blivande arbetsgivare ska vara lite hårda :p
Ida hade mer tur, hon ringde till OnOff för att kolla hur det artade sig och dom tänkte precis ringa henne o säga att dom vill anställa henne :D Awesome<3 Så nu har en av oss lön iaf... Hehe. Vi firade med att gå till Hermans med Tilda o Joppe o käka buffe. Supermysigt ställe o jättegod mat! Sen gick vi till en sexaffär hehe. De va skoj :p o sen blev det bio för Ida o mig. Vi gick på Kick Ass, en film jag inte var superintresserad av, men som var GRYM! Har inte blivit så tagen, hänförd, upprörd och omtumlad av nån film förutom Juno och Avatar. NICE!
Den var liksom lättsam, rolig och jättejobbig samtidigt... Helt störd egentligen. Man trodde att man var helt avtrubbad men att se en liten tjej slakta folk är rätt ovanligt och jobbigare än jag trodde.
Innan jag träffade Tilda o Ida i stan så gick jag runt själv och tröst-kolla-på-skor och lite annat. Hittade en liten "jacka" i svart sammet som jag ska ha över klänningen på studenten. Nu är det bara skorna kvar. Hittade ett par skitsnygga på Din sko, men jag vet inte riktigt.. Skulle va så tråkigt om nån annan kom med likadana liksom. Och så blir det dom första skorna jag köper sen ettan som inte är eko eller rättvisemärkt! Ojoj...
Nu sitter jag och väntar på sånglektion. Är sjukt trött och otaggad, men det brukar ju lösa sig bara man går dit. Somnade halv tio igår! Bara la mig efter att vi kom hem från bion och så sov jag, galet! Får se vad resten av dagen bjuder. Är ju klassfest ikväll, om jag pallar gå...

Arken

Pendlar mellan panikångest och glädje... Har vart en så bra vecka och inget jobbigt att göra, men det känns som smällen kommer snart.
Saknar The Ark, som dom var. Saknar nian och högstadiets galenskaper och frihet. Besattheten, övertygelsen, känslan. Känner mig som en gammal tråkkärring. Inga galna äventyr. Ingen skamlöshet och längtan. Jag känner mig för vuxen. Trygg. Lam. Ingen spänning.
Lyssnar på The Ark och känner mig nostalgisk som fan. Känner lust och glädje. Frihet. Nya skivan känns intetsägande och tråkig. Vanlig. Tråkiga texter. Dom är gubbar, så är det. Dom har blivit tråkiga som jag. Men gamla The Ark är oslagbart och tar mig tillbaks. Har blivit lite kär i Ola igen, han är så snygg på affischen. Som han var då. Men när han öppnar munnen så märks det..
Jag borde börja lyssna mer på dom igen. Bli mer som jag var. Dom får mig att bli lycklig och upprorisk. Dom håller ångesten på avstånd.

Nationella i Torsdags gick bra iaf. Kändes bra. Kanske inte MVG, svårt att avgöra som vanligt men jag bryr mig ärligt talat inte. På eftermiddagen var vi på promenad med NuKon i hammarbyhöjden och det var hur mysigt som helst. Vi var 5 stycken där, jag, Tilda och Katarina var tre av dom, haha. Stackars Birgitta. Men det var kul. Kul att göra nåt. Åka iväg. Vi tre. Var lite sena så vi hittade inte Birgitta å dom andra först, så vi hade ett eget litet äventyr. Lekte i en lekpark. Det blev jätte fint väder och varmt, helt underbart! Perfekt att få va ute å gå runt. Birgitta är faktiskt trevlig. Pluspoäng till oss som var där också, hehe. Promenerade tillbaks o hade LiveNight rep. O innan ringde dom från Vård o Omsorg, jag ska på intervju på tisdag :D Så jäkla kul att det äntligen händer nåt.. Men jag börjar bli lite nervös! Men det ska nog gå bra. Vore sweet om man fick ett jobb nu också.
Repet gick väl så där. Problemet är att typ ingen övar inför repen utan gör det PÅ repen. Funkar inte. Får väl se om vi får ihop nåt...
Sen hände det hemska. Vi gick av i Orminge för att handla lite, o när vi stog vid kassorna insåg Ida att hon inte hade sin plånbok. Den hade åkt ner på golvet i bussen. Panik och ÅNGEST!! Sjukt jobbigt. Ringde SL o fick ett nummer men missade en siffra. Fick ringa igen o fick rätt, men då var det stängt. JOBBIGT! Fick gå hem under depp. Ida kunde inte komma hem, kunde inte gå ut, ingenting. När vi kom hem satte sig Ida vid datorn o kollade hittegodset. Eftersom den ramlat på golvet kanske chauffören skulle hitta den innan nån han sno den liksom. Men det skulle väl ta ett tag innan den kom till hittegodset.. Så när Ida satt och skulle spärra sina kort o jag håller på att laga tröstmat så ringet det en liten tant o undrar om Ida har tappat något. Sån otrolig lättnad, helt sjukt. Hon hade tänkt lämna den till chauffören eller polisen men tog hem den istället. Awsome!! Allt som blivit så jäkla jobbigt blev kul igen. Nu kunde vi ha kul på valborg! Sån jävla tur.
Så på fredag morgon åkte vi till Gustavsbergs centrum och mötte tanten. Köpte en liten blomma som tack först också :) Sen åkte vi till skolan och satt ute i värmen. Var inte strålande sol men varmt! Åt lunch o sen satt vi utanför skolan på gräset igen med Tilda, Joppe, Robin å Katta som hade frukost :) Jag rökte lite pipa, men de funka inte så bra med slaktad cigg x) Men det matchade min outfit..
Sen blev det inlärning av studentsången och en ganska lame mösspåtagning...Först var det jättemysigt när vi lärde oss sången och så där uppsluppen förväntansfull stämning. Men själva grejen tog 20 minuter, Anders Mårtensson som de flesta av oss aldrig ens haft i något ämne höll tal och rektorn var inte ens där. SÄMST! Men det var ändå bra. Som ett genrep för studenten. Man insåg plötsligt att vi snart tar studenten. På riktigt. Som en väckarklocka. Som en student men med en extra månads tidsfrist. Jag tror vi alla behövde det.
Sen blev det picknick vid Hornstullsstrand, som i ettan. Tilda badade, knäppisen. Lite vattenpipa o käk. Mysigt. Dock blev det bara kallare och kallare, så det kunde ju ha vart niceare... Therese kom sen också och det började dugga så då drog vi. Flummade ur lite vilket var trevligt. Införskaffade lite starkare saker...Hehe. Sen åkte vi till Orminge o myste ett tag. Fixade oss, jag bestämde mig för att inviga min nya dinosaurie klänning och..ja. Blev lite dragna, hehe. På bussen var det ganska illa, hahaha. Spårade ur lite. Helt underbart. Vi är bäst.
Sen blev det Wollmars hela kvällen. Hade ambitionen att dra vidare, men vi visste inte vart. Vid typ 22-23 kom sussi, linnéa o co. förbi så vi tänkte dra med dom, men det var dyrt inträde överallt å vi hade ju redan spenderat en del på sprit så vi kände inte att vi hade råd. Jag å Tilda kände för att dansa men kom inte på nåt billigt/gratis ställe med bra musik så det rann ut i sanden. Det gjorde inte så mycket. Det var ärligt en av de bästa utekvällarna hittills. Hade så jäkla kul. Goda drinkar , massa flabb, snack, pussar och galenskap. Till och med Ida blev riktigt dragen, haha. Har inte sett henne sån sen nyår i ettan. Jag höll dessutom på att nyktra till då vilket gjorde att jag kunde garva mer åt henne, haha.
Som vanligt när man dricker blir saker och ting lite fragmentariska så det får bli listform på höjdpunkter och händelser:
- Spåra ur på bussen
- Tildas läppstift: "Om jag var nykter då?" "Kanske att du hade målat lite mindre utanför precis DÄR" Asgarv.
- Röda ansikten
- Matilda o Robin<3
- Mängden toalettbesök
- Therese allmänt. Ljudnivån. Samtalen.
- Min minneslucka från T-banan i slussen till Wollmars. Minns att jag å Tilda pratade om nåt viktigt eller väldigt intressant när vi klev på T-banan, men jag har inte en aning om vad det var...
- Wollmarsspecial. Cocktailglas. Pengaflöde.
- Kattas fylla, haha. Jävla knäppis<3
- Pussar. Särskilt Ida å Tilda. Eller ja, Tilda. Haha.
- Min hand på Idas lår när hon trodde jag var kattarina, hahaha.
- Ida spår i skum. Far out...
- Bära katta till donken
- Jag missar nattbussen dom andra sitter på för att jag följer katta upp i t-banan
Igår va skapligt segt vill jag lova... Gick upp tio efter 7 timmars sömn. Åt megafrulle av rester från picknicken å annat som vi inte kunde spara. Blev lite för mätta o stressade till bussen. Va rätt borta allmänt.. När Ida åkt iväg o jag väntade på tåget gick jag till pocketshop. Blev dock lätt åksjuk när jag försökte läsa på baksidan av böckerna. Illa. Va helt borta på tåget o bussen. Deg. Gick upp en sväng till morfar iaf innan dom andra gick hem därifrån o sa grattis. 90 bast lilla gubben! Sen degade jag mest framför tvn...
Idag har det varit fint, men väldigt blåsigt! Var i Gysinge med mor och far bland vitsipporna :) Va exakt ett år sen vi var där förra året med Ida<3 Då gick jag dock i T-shirt och kjol, de kan man inte nu... Men mor säger att om det är kallt vid Eriks födelsedag så blir det en bra sommar så jag hoppas på det :) Annars inte gjort så mycket...
Ska till Vårdcentralen imorrn så jag missar både engelskan å skapande, skönt! Fett nice med sovmorgon. Ska kolla upp konstig rodnad på ryggen och leverfläck. Är nog ingen fara men lika bra å kolla! Sen på tisdag är det ju arbetsintervju...

RSS 2.0