Hemlängtan

Och tiden flyger. Igen.
Midsommar var underbart, fast älsklingen var sjuk och kunde inte följa med :( Men vi hade jätte mysigt. Alla åkte samma färja, det var toppen väder och jag hade saknat alla så mycket! Blev så glad att träffa alla igen. Grillade, badade (jag och Tilda näckade xp) och simmade ut till en liten ö vilket var sjukt jobbigt men as kul! Sen blev det te, spel, promenader, myggbett och annat. Helt underbart. Hade ju tänkt vara uppe större delen av natten men jag däckade vid två, haha. Var så trött. Vaknade ändå hyffsat tidigt och åt frukost ute innan det började spöregna och åska! Mysigt tyckte jag :) När jag kom hem igen på lördagen kändes det som jag varit borta en vecka, inte ett dygn.
Måste åka tillbaka och hälsa på.


I söndags köpte vi dammsugare på OnOff med Idas personalrabbat och sen var Idas pappa här och hjälpte oss sätta upp diverse hyllor och grejer, snacka lite skit och så. Hjälpte oss med bilen också. När jag kom hem i lördags och skulle köra hem från stationen upptäckte jag till mitt förtret att bilen inte startade. Blev assur att jag måste gå hem först, var trött och det var varmt, men det gick över för nu fick jag ju tillfälle att testa den vägen hem från stan och det var helt underbart! Så vackert, blev så lycklig. Gick jätte fort också! Bra att veta liksom. Nu vill jag bara ha cyklar så man slipper ta bilen hela tiden...
På kvällen tog jag en till promenad och utforskade en skog som ligger precis här som jag spanat på sen vi flyttade hit. Har sett folk som sprungit in där så jag gissade att det var ett spår och det var det. Kände på mig att det skulle vara undebart, men det var helt fantastiskt. Så vackert. Undebart skog. Synd med myggen bara emn dom gick att ignorera. Tittade på vattnet och solnedgången från en hängbro. Hälsade på träden. Gick inte så långt för det var sent, men jag ska gå tillbaka snart! Skogen är det bästa lyckopillret. Och upptäckten av dem, eller andra vackra platser.

I alla fall. Det var batteriet som var paj så vi fick ta startkablar och då gick det, men det är fortfarande inte helt laddat...hehe. Får se om man kommer iväg nästa gång man behöver bilen.

I söndagskväll kom Maria förbi och vi grillade ute på gräset, drack vin och snackade skit. Sen åt vi glass på balkongen, Mysigt!! Hade vart en så vacker dag och jag hade fått krupp om vi inte gjort nånting.
Saknar mina vänner så himla mycket. Saknar att inte ha nån att ringa om man vill ta en fika eller kolla på en film eller bara umgås. Ni är så långt borta!!

Idag höll jag återige på att bli galen över att ännu en fantastiskt vacker dag skulle få gå till spillo så jag gick ner till Hjortensbergsbadet, simmade och solade lite grann. Var väldigt skönt att känna att man gjort nåt. Vart ute i världen. Och badat! :D Fast det höll nästan på att inte bli nåt bad. När jag kom in i omklädningsrummet insåg jag att jag glömt kassen med alla kläder. Va fan liksom. Blev assur för jag hade inte så lång tid på mig, hann inte hem och tillbaka igen liksom. Så jag köpte en baddräkt, haha. Fast jag hade ingen handduk så jag fick soltorka :p Men då fick jag mitt bad iaf. Men hur lyckas man liksom? Har vart så disträ och klumpig på senaste tiden.
Först hade jag glömt veva upp rutan på bilen när jag lämnade den i lördags(helt sjukt pinsamt.. det FÅR man ju bara inte), sen hade jag sönder glaset till en av idas ljuslyktor, höll på att ha ner en kniv på min fot och nu det här. Har varit trött och disträ på jobbet idag också. Bajs. Hoppas det går över snart.

Mår äntligen bättre från förkylningen iaf. trodde det var kört igen eftermidsommar när mitt öga blev rött, men det försvann och det halsonda är helt borta så nu hostar jag bara. Så jäkla segdraget så dert är inte sant.

Syrran har fått lägenhet också! Fick veta idag. Skönt. Grattis till henne!
Åker hem på torsdag, ska bli så himla skönt. Har inte vart hemma på en och en halv månad så inte konstigt att man längtar! Ser verkligen fram mot det. Hoppas kunna komma upp till toften en sväng också. Ska bli skönt att bara mysa med familjen, saknar dom.

Midsommar

Så var denna arbetsvecka över och det är helg, igen. Jag är trött men längtar till imorrn. Ska bli så mysigt att träffas igen, saknar alla så mycket. Det är ju faktiskt bara två veckor sen vi träffades, men det känns som en evighet.
Allt förändras så snabbt. Det händer så sjukt mycket.
Har bara jobbat "på riktigt" två gånger, men det känns som jag jobbat flera månader.

Hoppas det blir fint imorrn, när vi äntligen ska ut till skärgårn och få se Tildas ö.
Grattis förresten! Coola du.

Trött men glad

Så har vi shoppat loss igen. Tog lilla bilen till Kungenskurva o brände pengar på Ikea, så nu har vi nytt soffbord, badrumsspegel, klädkorgar, bestick, lampa mm.mm. Har vart så sommrigt och fint idag, helt underbart. Är sjukt trött dock. Jobbade ju kväll i  måndags o dag igår, inte nice... Sen hade vi Ingrid på kortis över natten också, mysigt men inte tid att slappna av ordentligt... Och så jobb imorrn igen, inte taggad.. Men men, det är bara att bita ihop. Är ju långledig sen :) Längtar till Midsommar, ska bli så kul å träffa alla<3

Förändring

Så har det gått en hel vecka sen jag var på Mariebergsgården för samtal med chefen och brandutbildning. Har bara "jobbat" två dagar men det känns som flera veckor. Har hänt så sjukt mycket. Mina tankar kretsar nu kring helt andra saker, känner att jag förändrats bara på den här veckan. Alla nya människor, intryck och saker jag lärt mig. Att det kan gå så snabbt, från noll koll på nånting till att faktiskt börja kunna göra saker själv. Jobba. Veta.

Idag ska jag gå mitt första kvällspass, får se hur det går. Nu bara softar jag, börjar ett. Känns skönt. Blir inte den där måndags stressen och jobbigt att gå upp. Imorrn jobbar jag dag igen och då kanske Ingrid kommer på kortis. PÅ Onsdag är vi båda lediga och ska åka till Ikea och shoppa loss! Hehe. Fortsätta vår shoppingspree som hållt på hela veckan och kulminerade i fredags då vi åkte ner till Åhléns när jag slutat och handlade upp drygt 1000 spänn av idas presentkort, haha. Men det var kul och fint blev det! Men vi behöver ju fortfarande mycket grejer så det blir kul med Ikea :)

I Lördags hade vi ju bröllopsdag. Det var mysigt, fikade bröllopsmazariner, tårta, choklad o massa annat! Bröllopet ar ju hur fint som helst, dog när Daniel inte kunde låta bli att gråta. Så fint. blödig som jag är...

Hemmafrun

Är detta framtiden? Strö shoppa på Coop forum, Ica Maxi och City gross som ny hobby? Gardiner, toaborste, diskställ, tvättställ, filmer, mat... Jämföra priser på balkongmöbler, drömma om balkonglådor och växter. Ja visst, känns helt ok. Efter två timmars "jobb" och inga läxor har man fritid så det räcker. Tid att slösa bort framför TVn, eller på Coop för all del. Kanske läsa en bok, städa, fixa i lägenheten, leta grejer - snygga men billiga. Som en liten hemma fru, eller två.
När jag kom hem från "jobbet", två timmars delegering, hade älskling fixat mys med middag, drinkar, choklad och nyinhandlad film - Allt flyter. Ett kort och en solros att öka på balkongdjungeln med. Så otroligt skönt att ha tid. Att leva och andas. Göra ingenting, göra mys, utflykter och precis vad jag vill.

Imorrn blir det första jobbdagen, fast jag kommer ändå bara att vara svans. Titta, lära och vara jobbig, irriterande och frågvis. Men det ska bli roligt. Har vart otroligt skönt att ha dom här dagarna: brandutbildning, lyftteknik och idag delegering, men nu vill jag faktiskt komma igång med det här! Börja tjäna CAAAAAAsh ;) Inte gå runt hör och kosta pengar... Eller, göra av med pengar, hehe. Fast jag fick lite bidrag i studentpresent så jag ska nog klara mig.
Men ändå.

Har vart vackert väder idag, underbart.
Längtar efter dom där balkongmöblerna.

Hang over

Första dagen på sommarlovet för vissa, första dagen som arbetslös för andra, första dagen på jobbet för mig. Börjar kl 2 med inskolning. Känns bra.

Kan fortfarande inte fatta att vi flyttat, lämnat stocholm och orminge och lämnat rytmus för alltid.
Det gick inte att förstå innan, och det kommer ta lång tid att förstå nu.
Att det är slut.

Är inte särskilt ledsen ens eftersom min hjärna inte kan ta in faktumet.

Att vi nu BOR i Brandkärr är också för stort. Har inte haft tid att slappna av och ta in.
Kommer väl som en baksmälla.


Men, måste ju skriva om studenten också!

Vaknade med ögoninflammation i båda ögonen, det regnade och jag kände mig inte direkt på topp... Va skittrötta båda två. Jag hade köpt nytt smink dagen till ära men kunde knappt sminka mig pga ögonen. Var så rödögd så det såg ut som jag inte sovit på några år och druckit lite väl mycket..(något många också trodde x) Och en del trodde jag hade bölat som fan, vilket jag iofs också gjorde..).

Så sista bussresan till skolan va väl inte så där supermunter direkt, men när vi väl kom fram till scenen och alla(ok, många iaf.) var där, glada, halvfulla och torra tack vare taket kom känslan. Hade hur kul som helst, drack champagne, åt jordgubbar, kramades, skrev i mössor och allt var fest och underbart. Var så rädd att regnet skulle förstöra allt men inget kunde förstöra vår glädje. Det är något väldigt speciellt med studenten alltså, något man inte kan förstå förrns man är där själv.

Kände mig också översminkad, trots att jag knappt kunnat sminka mig alls! Alla andra hade typ bara mascara och jag kändemig lite utanför... haha. Tvättade bort litesen. Jag som trodde alla skulle vara jättefixade och att jag skulle bli utanför åt det hållet och därför sminkade mig fast jag hade ögoninflammation, så kunde jag lika gärna låtit bli...haha, livet.

Alla droppade av eftersom för klassfoto, saknades en del på vårat och jag lär ju se waisted ut(dels för att jag var rätt påverkad, hade inte ätit nån frukost men druckit tre glas champagne och en cider...haha.) men det var kul. Tog porträttfoto också men blev inte nöjd, får väl se om jag vill ha det.

Sen blev det lunch, helt ok fast vi fick gå och ta av den vanliga för att vi inte anmält veg mat x) Det blev tal och jag kunde inte hålla tårarna tillbaks längre efter Matts Sandborgs, särskilt inte när Katta grinade. Maria, Ida och Matilda framförde en fantastisk sång, jag grinade hejdlöst(pinsamt) när jag skulle prata med Pia som återigen boostade mitt självförtroende som fan. Och sen fick jag, tillsammans med Alexander Brott, Linnea och Joppe stipendium! Trodde inte jag skulle få eftersom jag fick i ettan, men blev jätteglad! Presentkort på Akademibokhandeln, seriöst stipendium haha. Men ändå. Rytmusarna spelade till allas vår glädje och sen var det seeg betygsutdelning. Kännde mig väldigt nöjd. Sket i SvB o andra saker jag kunnat gjort bättre. Jag har gjort bra ifrån mig i vilket fall och kommer förhoppningsvis snart glömma hela skiten med betyg.

Utspringet var fantastiskt, fast 3D fick så klart springa sist...men jag, Tilda, Sara och Katta sprang iaf först av oss :) Och det hade slutat regna och det blev inte det antiklimax jag fruktat(var rädd att föräldrarna skulle stå för nära så vi inte fick springa ordentligt ut). Såg mina föräldrar direkt och alla hoppade runt och kramades i en glad hög. Lyckan var total.
Våra päron träffades för första gången, kramade lotta, löste in min tagg och böt om. Sen höll jag och Ida på att inte hitta flaket haha xD Men senblev det galet. hade så sjukt jävla kul! Alla sjöng, dansade och dränkte sig och varandra i öl, champagne och annat. Fy fn va vi luktade sen, glad att jag valde att ta av studentmössan...
När vi åkt i en o en halvtimme började jag dock bli trött och må dåligt. Dom sa att vi skulle ha kisspaus halvvägs o vi tänkte gå av för att hinna till resturangen, men inget tydde på detta. Vi började desutom bli rejält kissnödiga.. JAg tog mig fram till kontaktpersonen som, surprise, inte kunde få kontakt med chauffören. Men efter kanske 10-15 min fick hon det, fast det kändes som en evighet, och vi körde till centralen för att hoppa av. Kutade till toa på kebabhouse, haha. Sen åkte vi alldelens äckliga till resturangen. Böt om och försökte tvätta oss så gott det gick men jag såg as äcklig ut med mitt blöta nerölade hår. Började dessutom må riktigt dåligt. Frös och skakade. Kunde knappt äta. Fick iaf magnecyl av mamma och sen, när det nästan var slut, mådde jag bättre.

Fick lite presenter också. Bok, vin och drinkbok av ullet, mugg o ryanair presentkort av idas päron, mugg, kokbok o pizzagrej av farmor, vi fick båda varsin tattuering av mor och far(fett bra present!!) o jag fick pengar, hehe.

Sen fick vi skjuts till Orminge där vi dog, särskilt jag.. Släpade oss iaf iväg till slutskivan på kvällen fast jag mådde dåligt. Det var bajs tråkigt. Inte alls samma som i nian tex. Det var sämst lokal, inga sittplatser o för hög musik och nästan ingen var där! Sämst. Hade velat sitta o prata, mysa och liksom säga hejdå. Men men.
Dansade lite iaf. Pratade med Ludvig, haha. Kunde liksom inte säga hejdå o va ledsen heller. Delvis kanske för jag var sjuk o trött, men också för att jag inte kunde ta in att det är slut. Att vi inte ska ses. För vi ska ju ses! Vi kommer ses. Lätt.

Gick till slussen och jag dog i fötterna. Grät när vi gick från Korset hem för det gjorde så ont och jag var så trött och mådde piss. Men det var det värt. Måste ändå säga att vi hade en fin, minnesvärd student.

En dag kvar.

Så. Imorgon smäller det. Idag är sista dagen i visshet, sen...vem vet?
Det här har man väntat på nu sen i höstas, sen i våras egentligen.
Och jag som inte ens har insett att det är sommar, juni. Att jag ska jobba på måndag.
Ofattbart.
Det är för stort för att ta in och förstå. Kommer ta lång tid att smälta och inse att vi tagit studenten.
Nu gäller det bara att försöka njuta av varje sekund.
Igår njöt jag. Igår var underbart. Allt höll på att skita sig med förkylning och allt, men jag vägrade låta det stå ivägen för Det Sista. Jag fick ge allt och ha sjukt roligt. Stå på scen och vara lycklig. Så glad att jag fick uppleva den känslan en sista gång innan vi slutar, så jag minns varför jag valde den här skolan, varför jag älskar musik och kan gå ut på topp med saknad i bröstet istället för likgiltighet.

Nu ska vi luncha på Vurma. Vi.
Sen är det slut.

Hoppas bara jag mår bättre imorrn!

Måndag

Sista måndagen nånsin på Rytmus. Helt ofattbart. Så många dagar man spenderat här, och nu är allt snart över.
Hoppas väderprognosen ljuger och ger sol över vår student.
Mår bajs, känner mig sjuk och LiveNight börjar imorrn. Träningsvärk i hela kroppen efter allt släpande i helgen, men nu börjar det bli fint i lägenheten, trivdes bättre och bättre för varje sekund vi var där.
Sen är det slut.
Jag är slut.

Crazy times

Herregud. Nu har vi börjat flytta, helt sjukt att vi ska bo där... Sista lektionen nånsin i fredags, bara en vecka kvar. En vecka kvar till studenten, och ett år som förhoppningslovade<3
Har fått schema för mitt jobb och bruttolön på rätt mycket ;)
Allt snurrar så fort, jag hänger inte med.
Blir yr när jag VERKLIGEN tänker på att vi ska sluta. SLUTA för ALLTID!
Och bo i Brandkärr.
Jag älskar vårt kök dock. Kommer spendera mycket tid där :)

RSS 2.0