Cruise

Info om kryssningen kommer imorgon. Tillsvidare kan jag ju tipsa om en viss annan persons, som jag och Tilda "träffade" i taxfreekön, blogg. x)
http://www.kissies.se/

Sol, skog, fält, häst, vän, höst.

Jag blev kär igår. I en kille på bussen.
Eller, bögen i mig blev kär. Som tjej var jag absolut inte kär i honom.
Mer dragen till som vän. Han verkar vara en fin vän. Men som man alltså, GUD!
Söt, snygg, charmig, rolig, snäll.. Hur vet jag allt detta? För att han satt och snackade med sina vänner hela vägen.
Han gick av i Våla men har aldrig sett honom förut, å inte nån av hans polare heller... Skumt! Jag trodde jag visste alla som bor här, hahaha x)

Idag har varit en mycket fin dag. När jag gick upp mådde jag iofs sådär, kände mig nästan lite sjuk. Men det var fint väder och jag ville inte sova bort hela dagen.
Lyssnade på Nationalteatern, satt vid datorn och hjälpte mor att handla. Sen drog jag till min fina vän Emilia. Vi red ut i skog å mark med hennes tjuriga häst. Hade verkligen längtat så efter att rida och det var världens perfektaste dag. Solen sken och luften var lagom kall. Precis en sån vacker höstdag då man vill rida ut. Helt underbart. Och det var världens finaste solnedgång och vi snackade massa skit. En perfekt dag.

Står på sol, går på sol.

Vaknar. SOL! JA! Äntligen. Efter dagar insvept i fuktigt dis och gråa skyar.
Åker till Stockholm. Vad väntar?
Fuktigt dis och gråa skyar.
Men ikväll blir det party.
Var inte med iaf. Igår. Sjuk :( Men Adam gjorde en fin insats.

This weeks news.


Så är det att jag letar
söker
något som kan ge mig
något.
Måndagen var precis lika dryg som vanligt. Som jag skrev. Måndagströskeln. Det börjar alltid chill men sen på religionen känns allt bara skitjobbigt. Vet inte varför. Men som vanligt var det ändå kul med både trummor och ensemblen. Just nu känner jag mig dock lite stressad. Känns inte som vi kommer kunna sätta våra låtar på uppspelet... Men men. Varför oroa sig. Vi har kul iaf :)

Tisdag. Boksamtal. Bajs. Hade ju bara läst 1/3 så jag hade läst massa på internet haha xp Ändå gick de sådär, fattade typ inte frågorna... Men what ever. Skapande verksamhet gjorde mig inte direkt mindre stressad över CD-projektet. Bajs. Det och PA suger ut livslusten lite. Men det blir väl bättre när det väl kommit igång. Eller nåt.
Bokade iaf kryssningsbiljetter. Var lite ångest där ett tag att det inte skulle bli av på grund av bajsiga åldersgränser å så. Men den 28 åker vi till Åbo! :D
Eftermiddagen var iaf väldigt trevlig, åkte med älskling till east street och hon gjorde sin tattuering på underarmen! En prinsesskrona som hyllning till hennes lillasyster. Så fint. East street e så jävla nice jämfört med Diablo. Stört snygg studio o så himla trevligt folk. På Diablo e dom såna jäkla besserwissers. Alla tror att dom är så jäkla coola. Men dom e ju hårda killar, tror dom själva iaf.. Känns som att dom tycker man e löjlig om man inte ska göra världens fetaste ryggtatuering som tar 10000 timmar liksom. Men what ever. East street e NICE! :)              Skulle även gå på bio med Thekas, men Idas tatuerare blev försenad så hon skulle missa bion. Fick skynda till Medis å möta Therese å Lukas där vi fattade beslutet att ta en senare bio. Hon skulle aldrig hunnit, therese missade dock sitt tåg men fick som tur va sova hos Lukas :) Medan vi väntade på Ida sprang vi runt och letade billigt godis och ATG ombud så jag kunde hämta kryssningsbiljetter. Eller, biljett. Fett fult. Stina Sundström, 4 personer står det på biljetten. Varför skulle hon då veta namnet på alla när jag bokade? Haha xp
Tattueringen blev skitsnygg iaf. men det såg ut som Ida fått en extra muskel för hennes arm svullnade upp så. Läskigt! Filmen va asmysig, dock inte riktigt vad jag förväntat mig. Trodde den skulle ha lite mer elak humor från den  lilla gubben. Men den var väldigt fin och högst sevärd! Det bästa var ju medelåldern i salongen, alla var typ mellan 20-30. Filmen är från 7 år. haha. Fett kul.
I Onsdags hade jag kul. Det var en mycket bra dag. Slutade fett tidigt, engelska debatten var iofs. lite ångestfylld eftersom vi inte hade nån koll typ. De gick så där.. Men va fan. Spela roll. Sen slutade man fett tidigt och kunde åka hem. Så jäkla skönt. Vet inte varför det känns som jag aldrig kommer hem tidigt på Onsdagar...
Sen var det bara chill, Tilda kom och "förfestade" lite.(Förfesta=kolla på sugarrush, sova i vår säng och bli sminkad av moi. hehe. Snyggt blev de btw.)
Sen drog vi iväg till Baba Sonic! Fy fan vilken kväll det blev alltså. Så jävla roligt. Började med att vi svepte vin/drink för att hinna köpa en till innan de va slut på happy hour xp Garderob e så jäkla dyrt alltså... Sen dansade vi röven av oss, snackade med lite creepy man som visade sig va rätt trevlig(fast vi det här laget va ja rätt berusad.. Svepa 2 glas vin på rätt tom mage har rätt bra effekt på mig, särskilt om jag är trött, vilket jag var...). Det visade sig att han bor i Orminge och har replokal i Finntorp. Vad är Oddsen? haha. Stötte som fan på Tilda också, bjöd på cider å allt ;) ville ha våra nummer så han kan "smsa om det blir fest nån gång så vi kan komma" haha. Men sen fick Tilda fet ragg. Jag måste erkänna att jag tar lite cred för att ha föst ihop dom två efter att Tilda suktat ett tag..hehe. Det negativa var dock hans polare som drog slutsatsen: "Hennes polare hånglar med min polare, så då ska vi också hångla..." Eee.. nej. Tyckte ändå lite synd om honom, han såg så ensam ut och verkade så glad över att ha fått napp. Eller, tro sig ha fått napp. Jag märkte ju på en gång vart det hela var på väg men ville inte ha förutfattade meningar så jag tänkte att vi kan ju dansa lite iaf! Men nej, efter ett tag var det bara att peka på ringen på fingret och Vips! så va han borta. haha. Så jävla kul. Tilda drog hem med den lilla hångeltomten, något jag motsatte mig starkt! Men han såg ju faktiskt ut som en helt vanlig kille, och han va där med massa kompisar. Han såg inte ut som nån läskig typ. Och han hette Åke. ÅKE liksom. Har nån någonsin träffat en farlig kille som heter Åke? Nä, jag tror inte det....
Så dom vandrade iväg hand i hand, våldtäkt behövde jag väl inte oroa mig för tänkte jag, det var ju liksom syftet.. Själv vandrade jag lite vingligt iväg till tunnelbanan som jag inte fattade var stängd. Fick gå till slussen. Missade bussen och fick vänta en halvtimme. Hängde först med vakterna uppe vid södermalmstorg innan jag kom på att man kan gå in på McDonalds! Fick gratis vatten också. Det var nog bra. Killen i kassan tyckte nog jag var ganska rolig. Dom får nog se mycket där...
Däckade tillslut halv 3. Snacka om att man va trött. Men fan va kul de va.
Vaknade när Ida gick upp, helt död. Sa hej då, sjukanmälde mig och somnade om. Sen var det bara å diska å packa ihop å dra hem. Va helt slut i hjärnan så jag minns typ ingenting. Haha. Missade precis bussen, som man alltid gör med Upptåget och fick vänta en halvtimme. Såg en man jag var kär i i högstadiet. När man ser människor för första gången sen sist, om ni förstår vad jag menar, faller, iaf jag, direkt tillbaka i hur jag var och mitt tankesätt. Sen kommer jag på mig själv och inser vilken tönt han är. Haha.
Dog på soffan när jag kom hem. Fick leka med fars nya Iphone och hälsade på bror min i hans lägenhet :) Fett fin var den! Han har faktiskt rätt bra öga för inredning och bra smak för å va en 20årig singelkille...
Jag vill också ha en egen lägenhet där jag får inreda som jag vill. Eller, ja. Där VI kan inreda som vi vill. :)

Idag. idag idag idag. Mest ångest över veckan. Som jag skrev förut. Jobbigt, bra, fram och tillbaka. Nu orkar jag inte tänka och känna mer. Jag tänker för mycket nu. Söker, försöker, hitta något som hjälper. edith södergran och anna ternheim hjälper. Men bara för en stund.
Min syster kom hem. Alla åt middag tillsammans. Inte en självklarhet längre. Kan inte fatta att min lilla storebror klarar sig själv nu... Fast mamma får fortfarande ringa och väcka honom på morgonen ;)
Imorrn ska mor min klippa mig, jag ska henna håret, försöka göra lite PA kanske.. Sen åker jag till Ida på söndag, tillbaks till stockholm med henne på måndag, är med på tv och är kvar i stockholm till Onsdag då jag åker på kryssningen. Sen åker jag tillbaks till våla på torsdag..AAAA!! Fram och tillbaka. Fram och tillbaka. Kan man inte få en extra veckas lov? Mamma säger att jag får...

Last weeks news.

Så. Vad har hänt sen sist? Mycket. Jag har gjort så himla mycket roliga grejer. Faktiskt. Ändå känns allt bajsigt. Det är väl ironiskt eller hur? Det är det här man kommer tänka tillbaks på sen. Minnas. Alla äventyr, allt kul. Det känns som det går mig förbi.
Anyway. På Onsdagen var det konsert som väl gick helt ok. Kunde ha repat mer, men jag va så otaggad.. Men överlag var det defenitivt en av våra bästa konserter! Överlag väldigt hög nivå. Riktigt nice.
Tråkigt att inte älskling var med bara. Hon var "sjuk" för att slippa Sv C talet, men sen visade det sig att hon var sjuk på riktigt :( Mitt tal gick finemang dock, bra respons :) Fick MVG med ett litet minus för att jag drig ner mig själv genom att inte använda dator eller overhead istället för bilder på papper. Och jag håller med. Det var rätt B. Men jag pallade inte. De gick ju bra ändå.
Fika för utomsocknes var det sen, så man fick lite middag. Fett tråkigt utan både älskling och therese. Pratade dock med en(dryg) 2a som kommer från värmland som tydligen känner en som jag kände i högstadiet! Kul det där. Med världen.
Kvällen var mysig och vi var uppe aldelens för sent och pratade.
Torsdag. Älskling var fortfarande sjuk och stannade hemma :( Pallade inte gå på datakunskapen. Så går det när man är uppe å snackar deep stuff! Tog sovmorgon. Appropå det fick jag se min närvaro häromdan. Hehe. 5.5% ogiltig. 12% "Giltig". Dvs. "sjuk". Haha. Och jag tycker ändå inte att jag vart borta så mycket. Vad skulle hända då? Jag undrar för jag pallar Inte MER! Aja. What ever..
Hade religionsprov också. Kunde typ inte plugga. Som en spärr. Satt och gjorde ingenting både Onsdag och Torsdag. Det gick inte. Men det gick helt ok ändå. Svarade på alla G grejer(vilket var mycket!! Typ 95%. Skit skumt) och VG frågan. Flummade ut totalt så jag vet inte om jag får VG men jag gjorde mitt bästa iaf. Vet inte hur hon hade tänkt att man skulle hinna svara på båda, när jag var klar hade det gått en kvart över tiden. Dålig planering AB. Skönt å ha det över iaf. Fett dryg vecka, men 3/4 grejer avklarade, det kändes så fett skönt.
En fin sak hände iaf, Annie min fina vän blev en stor kaka. 18 år stor.
GRATTIS på dig igen<3 Och förlåt för chokladsnopparna ;) Men du gick ju inte ut så du kunde få din riktiga present, en drink! Du får ta den en annan gång :)
Åkte hem å kollade på sugar rush å käkade. Sugar rush är min och Idas nya obsession nu när L-word är slut! Känns lite tomt..snyft...


Fredagen var nice, åkte till skolan med älskling å va med på deras föreläsning på ensemblen. Den var fett bra! Som jag hoppats, de va ju därför jag va me ;) De va Matildas pianolärare som snackade om sitt liv å de va fett bra och väldigt underhållande. Han har liksom vart PUDELROCKARE! Bäst var ändå: Han "ritar" på skärmen medan filmen laddar. "Ser ni vad jag ritar? Ja. Ett hjärta..." Gulligaste ever.
Sen skrev jag klart svenskan och lämnade in skiten. Blev en krönika, typ. Så jävla befriande var det. Å äntligen vara av med det. Jobbigaste veckan hittills var över.
Det var ju tänkt att vi skulle ut å fira Annie på kvällen, men hon bangade och jag va så jävla trött. Blev tydligen bara Sussi, Linnéa och Hanni tillslut. Typiskt oss, haha. Kollade på Idol å käkade chokladmousse istället. De va rätt värt.
Låg i sängen och käkade ostbågar hela lördagen. De va fett nice. Hade många saker jag tänkt göra minns jag. Typ läsa svenska boken iaf, och engelska debatt. Men det blev ju inte riktigt så. Mysigt iaf. Käkade gröt till middag innan vi åkte till Katarina xD Orkade inte handla.
Kvällen va skit mysig med alldelens för mycket socker i form av muffins och chokladtårta som va sjukt goda(katarina är duktig!), vindruvor och kex med ost. Och läsk. Massa prat, flum, om skolan och människor, relationer... Vi dansade och planerade vårt framtida liv som strippor/burlesque dansare, hahaha.
Matilda spelade ett otroligt vackert stycke som hon själv komponerat och som hon ABSOLUT måste spela igen, och spela för sin lärare. Så det så.
När Katarinas other buddies dragit snackade vi sex till klockan 5 på natten. Precis som i högstadiet. Det var helt underbart. Flummigt och mysigt och grymt kul utan en droppe alkohol. Bara trötthet och socker. Jag blev så glad.
Katarinas polare tyckte nog vi var ganska vilda....
Vaknade halv 1 hos katta. hehe. Åt massa god frukost/brunch och när vi kom gjorde vi väl ungefär...Ingenting. Haha. Kom ju hem typ 5 så det var ju liksom inte så mycket kvar av dan. Myste, kollade tv å pratade :)
Ja. Det var förra veckan det :)

OK.

Nu känns det lite bättre. Ida ska följa med. Och det är bara 10 min. Nu känns det ok.
Nu tycker väl alla att jag är ett jävla våp som inte klarar sig utan sin flickvän, men det skiter jag i.
Nu känns det ok.
Jag ska va me.

Fan.

Fan vad jobbigt allt blev då. Lotta ringde mig, hon och Pia har fått ett pris och ska vara med i morgon soffan. Dom undrar om jag vill vara med. Det vill jag inte. På nåt plan vill jag väl, men mest känns det bara jobbigt. Ingen verkar förstå varför.
Jag har inte mått så bra, på hela den här terminen. Allt har bara känts så jävla jobbigt och värdelöst. Nu är det äntligen lov och jag har allting planerat och jag ska vara hemma och hos Ida och ta det lugnt. I mitten en fest på en kryssning. Bra. Äntligen hemma i våla igen, trött och slut. Vaknade imorse glad, riktigt glad och mådde riktigt bra. Sen kommer det här och allt tippas på ända. Jag orkar inte. Jag orkar inte vara duktig och ställa upp på allt och ta chansen och leva medans jag är ung.
Kanske att jag gör det om Ida får följa med. Jag orkar inte själv. Jag skiter i om jag aldrig mer får komma hem till henne(Idas mammas hot om jag inte ställer upp...). Det fattar jag väl att alla tycker jag är dum i huvet, men är det inte mitt beslut?
Fan.

tröskel

Så var man över den igen. Måndagströskeln. Nu är det utför och veckan är snart slut, fast den knappt har börjat. Ida ska tatuera sig idag och jag tänker ta tidigt lov. Gå ut imorrn. Sova. Åka hem. Blogga lite om förra veckan. Kanske. Om jag vill. För det finns mycket att berätta. Konsert, trötthet, plugg och mysfest.

Tisdag

SNÖ! Det snöade i morse. Helt stört. Jag gick upp, gick på toa. Tänkte ”Nej, regnar det?” Går närmare fönstret. Det snöar! ”Ida kom och kolla, det snöar!” ”Hrmmmmm…. Sover jag fortfarande?”
Kul var det.

Mindre kul var när jag tog på mig en mössa och såg ut exakt som i ettan. Massor av flashbacks, vilka kläder jag hade och hur jag mådde kom. Det var inte kul. Fast jag ska pröva igen. Måste ju ha mössa i vinter… Helt lika dan var jag ändå inte. Äldre, säkrare. Annan blick.

Var stört kallt idag. Det plus snön, som btw smälte bort så fort den landade, fick mig att plötsligt längta väldigt efter jul. Tända ljus i mörkret och lussebullar. Längtar.

Dagens bästa va definitivt Linneas dead pig face på lunchen. Så hysteriskt var det länge sen jag skrattade i skolan. Stört roligt. Made my day.

Sen övade vi min låt och det gick bra. Kändes lite jobbigt ett tag, men det blir nog toppen. Var med på Kattas lektion och fixade stämmor också. Ska bli kul med uppspel faktiskt. Sv C känns inte så jobbigt heller. Det går nog bra. Skit samma.

Har typ inte pluggat nån religion, men det får bli imorrn. Orka bry sig. Kan man vara mer omotiverad? Jag tror aldrig jag har varit det.

Helgen ska bli kul iaf. Krogen och Katta. Bara ta sig igenom den här veckan nu. Halva gjord imorrn.



Tisdag 13 oktober (internet men inte tid)

Måndagströskeln

Idag var en väldigt jobbig och bra dag. Första delen av dagen bestog av ångest, frustration och trötthet. Började med att stressa till bussen för att komma tidigt till skolan för att träffa älskling. Som var sen. Fail. En ljuspunkt var när vi bestämde oss för kryssning. Om vi kan få med folk. Men jag måste bort härifrån!!!! Vill verkligen. Sen allmänt skolhat. Allt kändes bara så jävla tungt och meningslöst. Ville bara gå hem, ville inte ha trummor. Allt var bara bajs. Men det gick helt ok. Det var roligt. Vi ville inte gå på ensemblen men det var roligt. Det gick bra och det lät bra. Jag ska stå och spela trummor. Det är coolt. Vi ska spela You really got me. Den låten är SÅ enkel och SÅ bra. Det kommer bli så bra. Jag blev så glad. Sen mådde jag bra. Jag var övertrött, hyper och hungrig, men glad. Vi köpte naturgodis på Coop. Naturgodis, toapapper och ljus. Vad säger det om en liksom? Det blev naturgodis och majskolv till middag. Säkerligen inte exemplariskt, men gott.
Jag lagade fett god mat igår. Rödbets och potatis rårakor. Mmmm… De borde alla testa. Sen pratade jag med älskling och såg Bridget Jones. Det var mysigt faktiskt. Fast jag var själv.

Det känns som det värsta är över nu. Det tyngsta. Resten av veckan blir det utför. Tagit mig lver tröskeln. Måndagströskeln.



Måndag 12 oktober(hade internet men inte tid)

Sjunde dagen

Igår var fantastiskt, idag är jag trött. Men vädret är vackert. Vackrare än igår. Det känns så. Jag älskar ljuset idag. Alla färger blir så fina när det är mulet och regent hänger i luften. Jag är väldigt glad och harmonisk. Lycklig rent av. Promenerade från Orminge centrum. Jag skiter i allt idag. Faktiskt. Fuck it.

Promenerade lite igår innan jag åkte till Matilda också. Måste ju njuta lite av solen. Jag gick i skogen och allt var så fint och jag tror att det var så fint för att jag inte hade tid att vara där för alltid. Om jag bara gått ut utan tid att passa hade jag inte njutit lika mycket. Det var fint iaf. Och jag hittade en ny stig som jag ska utforska någon gång. Hade tänkt åka hem tidigt från Matilda, hade inte ens tänkt sova över, men det var så mysigt. Jag ville stanna. Länge sen jag hade sån mysig uppesittarkväll med prat. Lagade mumsig wok, sjöng lovsång, bakade kakor och pratade i typ 5 timmar. Om kyrkan, utseende, kropp, sex, och presenter. Såg halva Patrik 1,5 också. Sen somnade vi. Jag, Sussi, Linnea och Matilda i Matildas säng. Vänner. (Sara svek vid typ 9, men vi gillar henne ändå.)

Dog nu när jag kom hem. Kollade på tv. Intressant program. Orkade inte bry mig om äcklig religion och liknande. Egentligen gillar jag religion. Men inte just nu. Bajsaaaa!

Borde dammsuga också. Och Duscha. Diska har jag gjort iaf…. 



Äntligen har allt fått färg! Äntligen är träden orangea, gula och röda! Hösten har varit seg i starten. Jag tror det varit för varmt. Men nu är det så vackert. Älskar det.


Söndag 11 oktober(inget internet)

It´s a beautiful day

Det är så himla fint väder ute men jag går inte ut. Jag hade en grandiose plan o matt passa på å njuta och ta en cykeltur. Men eftersom jag planerat kändes det inge kul längre. Har gjort Sv C, Sv B och Religionsfrågor istället. Har gett upp alla ambitioner till argumenterande eller essä i Sv B. Det går inte. Gjorde en krönika istället.

Det är verkligen bara skit på TV. Fast det är väl bra. Inget internet heller. Känner mig lite isolerad. Men jag ser fram mot Matilda ikväll.

Lördag 10 oktober(inget internet)


Friday night and the lights are high

Försöker minnas hur det var att äta middag själv varje dag. Att laga middag själv varje dag. Jag vet inte hur jag klarade det. Det är så jävla tråkigt.

Försöker ha fredagsmys med mig själv. Vet inte riktigt hur det går.
Pluggar lite. Kollar på Idol. Rätt meningslöst.

Saknar Ida.

Lagade god mat iaf. Rödbetor och potatis med fetaost. Rödbetor och fetost=a match made in heaven.

Fredag 9 oktober(inget internet)


Veckan

Jag trodde inte det skulle vara så jobbigt att vara utan internet en vecka. Och jobbigt har det väl inte direkt vart heller, men man saknar bloggen. Och att kunna kolla lite bdb samtidigt som man kollar på tv.
Men det är nog bra egentligen.
Vi beställde iaf mobilt bredband i söndags efter mycket om och men, kollande hit och dit. Så på måndag har vi förhoppningsvis internet hemma igen :D Hur ska jag överleva utan hela helgen? :O

Nu sitter jag kvar i skolan för att passa på. Blogga. Bdb. Lite läxor... Det är så mycket ettor här!! Dom är överallt...Läskigt. Eller, det kanske är en del tvåor också? Jag har ingen aning. Ser typ ingen skillnad. Jag är hemsk, jag vet. Inga treor så långt ögat når iaf. Craaaaazy.
Det är fredag igen, hur fan det nu gick till. Det var ju nyss helg.
Det är ju stört de här. Jag vet att jag tjatar och jag vet att det alltid är så här. Men jag undrar om det inte är värre än vanligt nu. Fast jag vill ju att det här ska sluta. Faktiskt. Fast i Juni kommer jag tycka annorlunda.
Men nu e jag bara så jäkla trött. Så det är väl bra att det går fort.

Det har hänt mycket den här veckan. Eller, jag har gjort mycket saker.
Roliga saker faktiskt. Det är väl en anledning till att det har gått så fort.
Måndagen va rätt chill. Tog sovmorgon och missade engelskan. Ojdå..
Resten av dan va helt ok. Kul på trummorna och Ensemblen. Det är roligt att spela :D Va helt hög på det faktiskt. Trummor är kul. Jag ska spela trummor på English country garden, vår grand finale! Men nu är mina stockar borta :( Försvann igår mellan datan och lunchen. Jag vill inte pröjsa för nya!! När man väl har pengar rinner de iväg mellan fingrarna...
Blev inte mycket plugg fast vi skulle ha behövt plugga. Det var fint väder iaf. Och jag var glad. Men väldigt trött. Åt majskolvar, som är gott. Annat trevligt som tv intogs.

Tisdagen. Ja. Jag gjorde Sv C på Sv B och insåg att det inte fanns en chans att jag skulle hinna. Eller, ok. En chans. Men jag skulle få slita häcken av mig, och det skulle inte bli bra. Så jag bestämde mig för att inte gå dit. Sjuk av omotivation. Vi satt ändå kvar ett tag och gjorde läxor, snacka PA med Lotta. Vi ska göra separata loggböcker. Känns skitfånigt. Vi gör ju allt tillsammans ändå.
Sen bestämde vi oss för att gå på bio. Blev en underbar dag. Käkade på Max. Räknade Blottarjackor. Köpte armband och såg Prinsessa. Den var väldigt fin måste jag säga. studentrabatt också så det blev lite lindrigare.
Ni borde alla se den.


Sjukdagen blev en fin dag. Ida var också sjuk. Den busen. Vi var busiga. Det kändes bra. Vi städade och var jätte duktiga, faktiskt. Sen åkte vi till Copacabana och pluggade. Dom hade stört goda kärleksmums. Vi var faktiskt duktiga. Och mysigt var det. Hittade även till hallingrottan. Så himla mycket fina böcker. Älskar Prinsessan kristalla. Den ska jag köpa till nåt barn. Ida köpte No Tears for Queers. Den verkar också väldans bra, men väldans jobbig. Handlar om hatbrott mot bögar. Hon berättar så mycket så det känns som jag läser den själv. Vill veta vad som händer. Alla som tror att vi bor i ett accepterande land borde läsa den.
Sen lånade vi barnböcker på medis bibblan. Väl hemma lagade vi god mat. Jag gjorde sång, pluggade lite kuhi och var duktig.
Igår. Då var det Torsdag. Det var en vacker dag. Sången gick bra, KuHiprovet gick bra. Borde få minst VG. Dock tack vare Idas hjälp. Eller ja. Fusk. Schhhh! Det är inte mitt fel att hon råkade kmma ihåg vilka frågor som var på provet... Hade jag inte vetat hade jag aldrig orkat plugga. E så jävla lat. Och omotiverad. Bajsa på barocken. Ja.
Men som sagt, det gick ju bra. Träffade sedan min fader och åkte med cykeln till Orminge. Vi har en cykel nu! Morfars gamla. Så himla nice. Har verkligen velat ha en.
Vi drog å käkade i Kungshallen och sen bar det av till Lidingö för efterlängtade provdyket! Bara liiite efter..
Det var fett kul iaf. En britt som var instruktör, nice chap. Det var väldigt häftigt och alla borde prova. Känns jätte konstigt att inte kunna andas under vattnet sen. Känns som den naturligaste sak i världen. Som det är så jag borde vart skapad. MÅSTE verkligen ta dykcert.
Imorse var pappa otroligt snäll och duktig och fixade vår bäddsoffa så den faktiskt FUNKAR som en bäddsoffa! Amazing. Så nu slipper ni sova på golvet hos oss :) Han fixade även vår kökslampa. Bra å ha en handy man ibland.
Fick skjuts till skolan vilkket förkortade restiden med typ... 20 min? Rätt nice. Btw, jag körde i går! Från Orminge till slussen. Fett läskigt. Men det gick bra :) Fast jag körde mot enkeltriktat en gång. Men det var pappas fel. Haha.
Never mind.
Övade Magnolia låtarna med Katta å Tilda. Kom fram till att min blir fett cool som kanon! De kommer bli awsome.
Sen satt vi bara å chillade i fiket. Fredag. Man vill inte gå hem. Vill umgås.
Jag orkar inte riktigt va själv känner jag. Fast det är bra också, så jag får nåt gjort. Bara Sv C, Sv B och Religion till nästa vecka då. Härligt.
A ja. Imorrn blir det mys hos Matilda iaf. :)
(Stor eloge till den som orkat läsa hela det här inlägget. Jag menar, ärligt, har ni inget bättre för er? Haha.)

Nej.

Nej. Jag tänker inte gå till Skolan imorrn. Så är det bara.
För jag vill inte. Jag tänker inte.
Så det så.
Orkar inte.
Det är bara bajs ändå.
Kan vi inte sluta snart?
"I took a personal day.."
/Mikael Cera(Nick O´Leary, Nick and Norahs infinite playlist).

(Skrev i Tisdags. Men hade inget internet.)

Höstrusk

Nu regnar det igen. Det blåser och stormar. I like it.
Det regnade och stormade igår med. Inte mycket, men ändå.
Igår körde jag själv fram och tillbaka till Aspnäs. Det känns inte så speciellt längre. Just nu känner jag mig bara
dålig. Haha. Men creddig. Inte helt fel att svänga upp på grusplanen med BMWn själv.
Kom iaf för å träffa gullrumporna till vänner en stund, dom var ledare på konfalägret. Helt stört va små
konfirmanderna är! Vi va aldrig så där små...Säger vi. Det var kul att se dom igen iaf. Har saknat kyrkan och cicci
och Aspnäs läger. Annars blev det mest plugga KuHi och göra SvC igår. Hämtade farmor vid bussen.

På kvällen blev det raggarrundan med Ullebulle. Fast så värst party blev det inte, det spöregnade. Inte direkt
lördagsdrag på byn ;) Jag fick en kexchoklad iaf.
Sen glodde vi på körslaget. Diggar Pontare fett mycket. Han är Norrlands Thomas DiLeva liksom. Mysgubbe.
Köpa skiva kanske?
Caroline va också bra, så klart. Och Andreas. Fina Andreas. Älska Alcazar altså. Sen representerar han ju Uppsala
också vilket inte är helt fel. Rigo överraskade verkligen. Hans kör va fett bra.
Annars mer KuHi och mer SvC. Känns dock ändå som jag inte kommit nån stans...
Körde till Aspnäs igen i morse. Ville gå på Gudstjänsten. Det var så länge sen. Otroligt mysigt, älska Cicci.
Sen sjöng jag också, så klart. Hade egentligen ingen lust men kan inte riktigt säga nej till dom. Men det var ändå
kul när jag väl sjöng. Trots att det var Halelujah. Igen. "Favorit i repris" brukar dom säga. Deras favorit iaf...
Sjöng även Knockin on heavens dor som postludium xp haha. Men, fint och mysigt. Verkligen saknat Cicci.

Failade lite i min parkering dock. Parkeringen där är en stor grusplan och det var inga andra där, och varför skulle
det komma nån? Tyckte inte det spelade nån roll om jag stog lite skevt. Sen kom alla konfirmanders föräldrar och
hämtade. Jag väntade tills alla hade åkt innan jag körde hem. Det var INTE jag som körde den bilen.....

Kommer antagligen få Toyotan(om jag inte sagt det) som står och skrotar. Farsan har väl meckat i typ ett år, nu
börjar det likna nåt. Syrran vill nog inte ha den. Då är den min :)

Såg Broder Daniel forever när jag kommit hem. Missade den i Fredags. Blev lycklig när jag såg att den gick.
Dom är så himla fina och Henrik är verkligen stört flummig. Dom är verkligen så bra. Skäms inte för det.
Längre.
Genialiska faktiskt.
Minnen som sköljer över.
Flashbacks.
Födelsedags fika för syster sen. 22 år idag. Lite svårt att tro dock. Särskilt till utseendet.
Svårt att tro att Melody Gardot är 24 med. Jag och Ida trodde hon var minst 35. Stilen och solbrillorna antar jag.
Svårt det där, med ålder. Vi tror att vi vet, men egentligen har vi ingen aning. Vi bara antar.

Jag har spelat. Gitarr och dragspel. Mamma, fina mamma, har lagat mina jeans.


Skjutsade bror min till Tärnsjö i fredags förresten. I mörkret. Första gången jag kör mörkerkörning på ett halvår,
minst. Lite läskigt. Men det gick bra. Nu är jag nästan lite trött på å köra.


Frost

Det var 5 minus och frost överallt när jag vaknade. Klockan var 9. Helt underbart. Så vackert.
Det är förövrigt "Rosa lördagen" idag. Till förmån för ROSA bandet.
Det finns en för prostata också. Den är BLÅ.
Nån mer som spyr?

Helg

(Hata de här. Nu kan man inte ens göra indrag för nytt stycke i den här jäkla bloggen! Aaaaa...lack.)
Så var ännu en vecka över. Och jag som nyss tyckte det var helg. Oktober har det hunnit bli också. Hur nu det gick till. Lyssnade på Billie the vision, the world according to Pablo imorse och det var hur underbart som helst.
Har inte lyssnat på den sen förra hösten och allt kom till baka. Den gigantiska lyckan. Lyssnade på den varje morgon, på 55an, genom stan. Sunkig, lycklig hippie.
Det var underbart.
Nu är jag hemma iaf. Skönt. Fast jag måste skriva ett argumenterande tal och plugga KuHi=mindre skönt. Bläää. Vill helst bara ut och köra bil. Det är väldigt vackert väder ute. Det är kallt och mysigt. Vill köra till Aspnäs å hälsa på på konfalägret. Saknar Q-gruppen, kyrkan och Aspäns. De vore kul. Får se hur de blir.
Spelade trummor imorse. Det var väldigt kul. Det känns bra när man tar i så man blir svettig. Väldigt bra mot aggressioner. Jag satt/låg i stillhetens rum en stund också. Det var så himla vackert där inne. Väldigt skönt.
Så tyst. Jag träffade ett skräp också. Jag ville också ligga på mattan, tills någon sopade bort mig.
istället gick jag å käkade. Själv. Och det var ok. Faktiskt. Ingen annan hade hunnit komma och jag ville dra hem.
Såg värsta spökena hittills på bussen. Men en hade mildare blick. Mognat? Jag vet inte. Kanske. Förflyttades med ett ryck till dåtid. Ganska obehagligt vilken makt en människa kan ha över en annan bara genom att finnas. Obehagligt att någon kan rubba hela ens balans bara genom att plötsligt vara där. Minns när jag var den man såg upp till. Allt jag vet, allt vi gjort. Jag gav henne mina finaste bokmärken, bara för att hon skulle hålla käft. Det var då.

Nollning och insparksfest. Känns som igår och tusen år sedan. De var ju ganska fail... Eller, nollningen var skitkul! Förutom att T söp sig redlös och rökte aldelens för många cigaretter. Alcazar gick på repeat på Matildas fruktansvärt tunga stereo. Ida var inte med för hon mådde dåligt. Men vi hade sjukt kul. Kaos i början, bra i mitten och trötta i slutet. Men det är ju alltid underhållande att tvinga folk till fysisk aktivitet. Souterna var roligast. Eller, dom hade bäst ledare. Bratsen borde strypas. Så jävla tråkiga. Men what ever.
Kan dock inte påstå att jag känner igen ettorna bättre....
På kvällen var vi hos Annie å fixade oss. Sussi, hanni och matilda förfestade. Eller ja. "Vissa" söp sig redlösa. Väl framme vid Mariatorget hade "vissa" lite, eller väldigt, svårt att gå själv. Hade en mardrömsfärd nerför en lång, brant trappa. Jag fruktade för bådas våra liv. utanför Munchen hittade vi en aspackade etta som inte fått komma in. Det fick inte vår lilla askalasiga vän heller. Stackars ettan hade blivit ditchad av sina polare och tänkte åka hem till Södertälje själv! Stackars liten. Spriten gav Matilda moderskänslor. Jag, kattarina och Annie gick in. Annie gick ut igen och det sista vi såg av bunten var att alla, inklusive ettan kravlade in i annies pappas bil. Som om han inte redan tyckte annies kompisar va dumma i huvet.. Haha.
Sara var tråkig så det slutade med att jag å Katta dansade till 1.20 och fick lite valuta för pengarna iaf. Tilda var inte ens där...Hrm. ;) Kul hade vi iaf. Fast förra året va bra mycket roligare måste jag säga...
Saga från i lördags, på vurma:
Det fanns en liten liten flicka som drömde om att en dag få ta en stor stor plats i historieskrivningen. 
Därför packade hon sin resväska en morgon och tog tåget norrut, ända ut i etern. Det var höst och alla människor var sådär inbundna som man bara är i mitten av november. Flickan log mot främlingar för att åtminstone få ett litet hej tillbaka, för att åtminstone få veta att hon fanns. Men ingen log och ingen sa hej och flickan som ville ta en stor stor plats i historieskrivningen fortsatte sin resa.
Och hon reste från land till land och från stad till stad, från sommar till vinter och från natt till dag. Men vart hon än vände sina ögon fanns bara tomma blickar. 
Hon började tänka, känna och tro att hon, trots allt, kanske inte förtjänade en stor plats i historieskrivningen.
För hur gör man, om man är en liten liten flicka i en stor stor värld med en lång lång historia?
Hur gör man när man rest ända ut i etern, men bara finner tomma blickar och inbundna människor?
Man är skillnad, tänkte flickan. Man är skillnaden.

SLUT!


Av Tilda, Sara, Annie, Stina och Ida 24 september 2009 på cafèet Vurma vid Hornstull i gråa Stockholm en friluftsdag när det regnade.

Sov väl 6 timmar i Söndags iaf. Va hyffsat pigg på morgonen. Mådde dock skit på eftermiddagen så jag drog hem efter religionen. Mådde dock bättre sen. På kvällen ringde som sagt Pia. Blev helt överlycklig och peppad, hedrad och motiverad. Hade först tänkt vara hemma hela tisdagen för jag hade bara sv (vi hade eget jobb på skapande verksamhet) men sen lärde jag ju gå på mötet med rektorn om hela faderullan med Litauen. Det slutade med att jag var där hela dan iaf. Kom på att man måste göra inlämning om man missar för många sv B lektioner och vi hade PA handledning på eftermiddagen. Såg nästan klart på Magnolia på Sk.V så det var ju chill iaf. Ändå helt ok dag. Vi gjorde pannkakor :)
Skrev talmanus stor del av kvällen. Tyckte det blev riktigt bra tillslut ven om jag hade svårt att komma igång. I Onsdags var jag fett nervös. Jag känd mig egentligen inte så nervös, men jag skakade lite lätt på handen när jag käkade lunch... Väl dags var det dock helt lugnt. Hade lyssnat på AkaDemias chef i typ 1/2 timme först och sen Vittras rektor, lärare och elever. Vi var sist. Jag pratade ganska mycket längre än rektorn. Min engelska var betydligt bättre, om jag får säga det själv. Kände mig fett confident. Dom va bara dryga gubbar ändå. Fick fett med credd från AcaDemias chef och en närvarande lärare. Och Thomas(rektorn). Fick dock rätt starka vibbar av ointresse från gubbarna. Fast så var det under Vittras snack också. Det var väl inte riktigt vad dom hade tänkt sig kanske... Men som sagt gick det skitbra. Min belöning: en biobiljett. Haha. Fånigt, men gärna för mig :)
Dom va fett dryga när sussi mfl. spelade också. Som sagt, inte riktigt vad dom kom för kanske. Tråkmånsarna. Dom var precis så dryga och tråkiga som man kan förvänta sig. Alla andra tyckte det var skitbra.
Pride flaggan failade dock. Tydligen ville inte bandet ha den där nr dom spelade i aulan och då tyckte lärarna att dom inte skulle ha den. Tråkigt. Hade vart så jäkla nice. Marika hade tydligen blivit pissed. Men den hängde iaf utanför aulan när dom kom ut. Så dom såg den nog. Men låtsades inte om den. Beyatches.
Var lite frustrerad, kändes som jag hade velat göra mer. Blev överlycklig när jag fick höra att Zack och Allessandro hånglat när dom gick förbi. Då kändes det bättre, hade velat göra nåt sånt jag med, egentligen. En bättre protest. Men men. Dom är fina<3 Trodde verkligen inte det om Alessandro!

Sen blev det shopping i Forum Nacka, köpte present till syster. En laserpekare. Tjohooo! Men hon vill ju ha en så.
Älskling köpte skjortor, t-shirt och armband. Så fint så.
Igår var väl en helt ok dag. Skolan va sådär. Sjukt trött. Mysig eftermiddag och kväll. L-word och Idol. Vi bakade chokladsockerkaka som blev bestört god.
Nu ska jag kanske ta en promenad i fina hösten. Hjälpa till med maten. Kanske köra lite bil.

RSS 2.0