Happy again

Alltså, ursäkta deppen! Som vanligt hjälper det alltid att skriva av sig. Så fort jag skrivit om ett problem så försvinner det! Iaf är det så väldigt ofta, det brukar iaf bli mindre jobbigt. 
Så även denna gång.
Det blev en underbar dag! Efter att jag skrivit lättade det och glädje och känslan av att jag inte MÅSTE göra nånting(förutom packa ;) ) infann sig. Jag blev hurtig och böt om. Tog en promenad med syrran, satt och njöt i solen, klippte gräset, fikade med syrran... Sen kom bror äntligen hem med bilen och jag drog en snabbis till Emilia. Badade och schtekte :p Fick lite färg iaf! Litelite...
Väldigt soft och mys dag.
Så glad att jag är glad igen.
Njuter av sommaren nu.
Njuter av allt.
Det slog mig när jag satt i solen efter att jag skrivit.
Livet.
Livet slog mig.
Precis det jag väntat på.
Precis det jag behövde.

Och imorrn blir det skåne! Har precis pratat med Sara. Vi ska tydligen åka 1,5 timme tåg till när vi kommit till Malmö, hehe. Men det blir nog skoj, lite träsmak bara kanske ;) Synd att det blir så kort, hade gärna vart där längre. Men det ska bli fint väder iaf så jag hoppas på mycket sola och bada!

Vi åt middag ute idag, hur mysit som helst. Älskar det.
Ett tipps: pannkakor med pesto och keso är G.O.T.T!!!! :D
Nu har jag packat det mesta, ska kanske köra lite bil med modern så man håller uppe skillsen, haha!


Fixade iaf klart projektet i förmiddags också! Hehe.
Ursäkta deppet där också, jag skrev det innan jag bloggat och blivit glad igen...Ni kommer förstå senare ;)
Tilda, kan inte du sätta en klisterlapp över deppet? xp

Prutt å skutt! Nu ska jag få ut det mesta av denna vackra sommarkväll :D

Blogg

Alltså, jag har tänkt en del på det här med mitt bloggande. Jag känner att jag har kört fast lite i "Och sen hände det..sen gjorde jag det..." träsket. Vad spelar det för roll? Fast det är ju kul att minnas också. Vad man gjorde. Vad som hände. Men det jag vill minnas är hur jag kände! Vad jag tänkte.
Lite sånt kommer ju med så klart. Om det var kul eller tråkigt. Om jag var glad eller ledsen.
Men just nu till exempel. Just nu vet jag inte vad det är med mig. Om det är förylningen eller vad som är grejjen. Kanske är det det här med körkortet. Tycker mest det är jobbigt nu. Vet inte varför men tanken på körlektion ger ett visst mått av ångest. Jag orkar inte plugga teori. Bajs.
Just nu är det världens vackraste sommardag. Varför är jag inte ute i solen? Jag vet inte.
Det känns som jag inte kan vara glad.
Som jag inte kan uppskatta allt. Sommaren.
Jag vill bara fly från den just nu, och ändå vill jag egentligen inget hellre än att bara sola och bada. Inte tänka på nånting.
Men jag tänker alltid på vad jag måste göra.
Varför kan jag inte slappna av?
Varför kan jag inte njuta?
Jag blir galen.

Det känns som jag har så mycket musik och kreativitet inom mig men den kommer inte ut. Jag orkar inte släppa fram den. Fast jag vill inget hellre.
Bara vara ensam, inte ha nåt att göra, bara vara.

Jag tror det började redan första dagen hemma på sommarlovet.
Ville att den där hyperaktiva glädje "nu har jag lov" känslan skulle infinna sig.
Men det gjorde den inte.
Så jag tvingade fram den.
Istället för glad och sprallig med massor av energi som bara längtar efter att göra saker
blev det istället en massa tvång.

Vad är mitt problem?
Jag vet inte.

TILDA

Idag fyller min fantastiska vän Tilda 18 år! GRATTIS på henne!!!<3<3<3 
Tilda. Jag hade aldrig känt någon som hette så innan jag träffade dig. Det enda jag kunde referera till var Lalehs sång Kom Tilda. Du är som den Tilda jag tänkte på när jag hörde den låten. Fast bättre. Du är en underbar vän. Du är så jäkla cool och jag vet ingen med mer integritet och stolthet, utan att alls vara arrogant.
Jag älskar dig och jag beundrar dig. Jag är stolt över att få kalla dig min vän.
Du vet att jag är ditt största fan. Jag ska komma på alla dina konserter och köpa alla skivor!
Du är bästa lekkamraten.
Bästa tänkarkamraten.
Bästa hittapånåtkamraten.
Bästa impulsivitetskamraten.
Bästa flummkamraten.

Frid, kärlek och kanelbulle till dig

Underbara syster<3

SOMMAR!!!

Nu är det iaf sommar på riktigt igen, äntligen!! Eller, det har väl iofs varit typisk Svensk sommar... Men nu e de schteeek!! Men det var varmt och fint igår också faktiskt. Chillade på förmiddan och fick skjuts in till stan av syrran, yay! Hon skulle volontära lite på ett katthem i Uppsala. Hon kan inte va hemma å ta det lugnt, men de va ju bra för mig :p Kändes väl inte så där jätte kalas på lektionen igår. Kändes fortfarande som jag hade potatismos i huvet... Plus att jag aldrig fattar vad han vill eller menar. Men men. hade sista lektionen med honom idag så, hehe. Hoppas Jenny som jag kommer ha sen är lite roligare. I alla fall. Höll på å dö av värmeslag på bussen hem igår. De va galet. Såg ett spöke på bussen också. Å jag som såg ut som apskit xp Fattar inte varför jag bryr mig överhuvudtaget egentligen. The past is past. Men jag vet ju hur djungeltelegrafen går här. Man vill ju visa att man kommit nån stans. Fast om jag fortfarande bryr mig om vad dom tycker så har jag kanske inte kommit så långt som jag tror...

Väl hemma blev det dusch och fix å sen bar det av till Emilia :) Blev en väldigt mysig kväll med tjejerna. Det var Emilia, jag, Jossa, Linnéa och Micka. Vi lagade mat(tacos, vad annars? xp) och åt ute vid deras pool tills vi, eller iaf jag, hade fyrling foodbabys... Sen badade några, jag kände att det inte var en så bra idé med tanke på förkylningen. Jag som aldrig brukar banga, men jag vill verkligen bli frisk. Särskilt när det är så fint väder! Det var ganska kallt i vattnet också så de va ju bättre att avstå då och kunna bada nu istället :p Emilia den lilla filuren hade som vanligt hittat på bus. Tippsrunda med efterföljande tvälingar/lekar. Fett skoj var det! Fast jag sög.. Men jag tycker min förkylning va ett handikapp, jag skyller på de ;) Jag vann iaf tävlingen där man skulle få in flest mashmallows i munnen, haha. Vinnarna fick oerhört fina priser, hehe, och sen gjorde vi fruktsallad under skvallrande och sexsnack ;) Hann precis käka klart och dricka upp teet när far kom. Klockan var tolv och balen över :( Men dom andra skulle kolla på skräckfilm så det var ju skönt å slippa, hehe.

Idag sov jag ut till halv elva, käkade frulle på altanen och läste tidningen. Precis som det ska va på sommarn! Fick ta bussen både in och hem idag, men de va inte hela världen. Sörjde lite att jag inte kunde vara ute och njuta av det fina vädret, men när man e sjuk ska man ju inte vara ute i solen (säger min mamma ;p) så de va kanske lika bra. Har iaf inte vart lika mosig i kroppen o skallen vilket e skönt. Hostan och slemmandet är dock kvar.. Hoppas vara frisk tills imorrn, jag vill bada!! :  lektionen hann jag iaf hämta ut våra biljetter till Malmö! Matilda tänkte fixa de igår men de var 200 nummers kö och maskinerna va paj..Galet. Så de va ju tur att jag kom på att de fanns biljettautomat i Uppsala :) De ska bli så himla kul, hoppas det underbara vädret håller i sig bara!

Körlektionen gick väl helt ok. Jag är ju där för att lära mig men som sagt så får han mig att känna mig som världens sämsta bilförare...Känns nästan som man bara vill skita i hela grejjen. Men nej nej. Nu tar vi nya tag! Som sagt ny körlärare sen :) Tränade korsningar idag och jag tyckte faktiskt jag började få till det i slutet! Men de e inte så lätt när man har gjort helt fel i typ 2 år xp Sen e han ju så petig också, men det är ju hans jobb..

När jag kom hem påbörjade jag ett litet "projekt" men det säger jag inget om, hihi. Dom flesta som läser denna blogg kommer få reda på det tidsnog :) 


Så till Midsommar och först min fantastiska, roliga, mysiga vän Matildas födelsedag! Färden till min vän gick bara bra, fick kuta till bussen i Rotebro dock. Pendeln va seg så jag hann precis! Träffade Linnea på bussen också :) Middagen va fett mys och skön blandning av Matildis gamla vänner och rytmusare. De var jag, Sara, Catharina, Linnea, Tilda, Joppe och Robin från Rytmus. Av mig, Catta och Sara fick Matilda en drinkbok och ett cocktail glas hehe. Av mig fick hon även inträde på Baba Sonic och en drink :p Joppe och Robin hade gjort en fin fotoram med bilder på dom och prins carl-philip xp Matilda hade gjort supergod middag och efterrätt, tack vän! 
Mycket trevligt var det, och fint väder om än inte så varmt.

Folk droppade av och tillsist var det bara Rytmus gänget kvar. Vi drog in till stan vid 10 för lite clubbing! ;) Viktigt att nämna är dock hur coola Tilda, Robin och Joppe var på pendeln, hur fina kort Catharina tog och vilka fina snoppar, tuttar och muttor vi alla ritade på Tildurs redan dekorerade kropp :)

Tilda, Robin och Joppe gick med mig och Matilda från slussen till Maria torget. Linnea och Catta var tråkiga å följde inte me på party :( Men dom följde som sagt med fast dom inte skulle in hehe. Vi stog utanför ett tag och kände oss osäkra på om det var rätt ställe. Det stog nämligen Rocks utanför, inte Baba Sonic. vi köpte lite cigg och kände oss coola och kom fram till att det måste vara där. Så vi tog farväl och jag å födelsedagsbarnet begav oss in. Matilda fick så jävla cool nervös röst när vi skulle in hehe ;) Skit kul var det. Sen blev det fina drinkar(ALLA andra drack öl eller vin haha), dans till bra musik, vin, prat, vinfläckar och dans dans dans till allt mindre indie musik. Black eyed peas liksom? haha.
Jävlit kul var det iaf och vi lyckades bli på lyset av bara en drink och ett glas vin.
Vi knallade i den vackra sommarnatten till slusken, väntade på bussen i en trappa och babblade hela vägen hem till Orminge, haha. 

(Btw så kollar på Allsången på webb tv medans jag skriver. Det är Thomas Ledin haha xp Men man måste ju kolla! De e ju sommar :) Känner att jag måste blogga klart innan jag kan skutta till tv:n, kommer nog inte bli på ett tag sen eftersom jag först ska till Sara och sen Ida :p)

På Torsdagen var det bara till att gå upp tidigt, Matilida skulle till landet och jag skulle till Ida.
Vid biljettautomaten blev det dock jobigt. Matilda hade sprungit iväg till sitt tåg och jag var lite stressad. Precis när jag drog kortet insåg jag vad jag hade gjort. På onsdagen tog jag ut 300 kr och bestämde att jag bara fick använda dom och inte kortet. Ofta haha. Köpte så klart cigg med kortet och tänkte "Jag fyller på med pengar imorrn innan jag åker till Ida". Yeah right liksom! Ofta jag kom ihåg det helt död som jag var. Paniken kom, det var 4 timmar tills nästa tåg. Vad skulle jag göra? Jag sprang och hoppade på tåget iaf. Kom på att jag kunde be Ida föra över pengar så jag gjorde det. Böt vagn i Flempan också, så kunde jag åka "därifrån" så blev det lite billigare. Men det kom ingen konduktör! Fick åka gratis, fett nice! Hehe. Annars hade jag köpt biljett i onödan. Det löser sig alltid.

Blev så lycklig när jag äntligen fick träffa min älskling, kunde inte slita blicken<3<3<3 Fikade jättegod kaka som älskling bakat, mös massor<3<3 Vi hade ju ett år och 4 månader också! Den 18e<3 För exakt ett år sedan då var vi och tältade i Aspa... Helt sjukt. Så otroligt länge sen...Sen hade Idas päron gäster så vi drack lite välkomstdrink med dom och sen käkade vi och hade mys på hennes rum :) Vi såg på finalen av I survuved a japaneese gameshow haha. Fick supergod efterätt, jordgubbar och mascarpone, som det även bjöds på dagen efter. Mums! :P

Fredag 19 Juni. Midsommar afton. Förra midsommarafton spenderades hos underbara Sara<3 Känns också otroligt längesen. Efter en välbehövlig dusch kom vi på att vi kunde sova i lekstugan, kommer inte på varför, så vi städade ur där. Sen spelade vi sing star med Ingrid, haha. De va fett kul! Fast Ida vann ju hela tiden... Jag tror jag försökte sjunga för fint xp Skoj var det iaf.  Sen kom det gäster, blev käk och sen spelade vi rockband! Vi gjorde ett band, vi heter The Muffs å har världens coolaste logga, mohahaha! Vädret var skumt också och växlade mellan sol och regn o mitt under spelet började det åska som fan! Fast det blev bara typ 2-3 smällar.. Sen blev det fint igen, haha. 
Vi fixade fint i lekstugan, tog med deras lilla bil TV, gjorde popcorn och gick ut och la oss där o kollade på Juno. Hur mysigt som helst!<3<3<3

Lördag 20 Juni var vi trötta och sega. Jag hade snoront i halsen när jag vaknade. Ajaj..
Kändes som söndag, så det var ju skönt att det bara var lördag :P
(HAHAHA!!! Per-Erik har värsta sologrejjen på Allsången! Sjukt fult xD)
Gjorde inget spec, städade ur lekstugan, kollade på tv, tog en prommis till macken. Lyckades precis tajma regnet, haha. Men som tur var hade vi paraplyer :) Vi hyrde Pojken i randig pyjamas som vi kollade på sen. Jag läste den i 9an så de va riktigt kul å se den, och den var väldigt bra! Synd bara att den var på engelska. Hade känts mycket trovärdigare om den vart på tyska. Britterna var ju liksom mot nazisterna.. Men överlag riktigt bra! Lite mer ångest i boken dock.

Sen blev det jordgubbar, melon och glass. MMMmm!! Man blir välgödd hos Ida ;)
Kollade tåg, kollade på tv? Sen "gick vi och la oss" ;)

Söndag. Dags för hemfärd. Som jag skrivit blev de brådis, tog tåget, övningskörde, kom hem. Käkade, kollade tv.. De vanliga. Bloggade å sussade :p
Det var ju sommarsolståndet också. Det missade man ju helt. Så nu blir det bara mörkare. Orkar inte tänka på det...
Synd att de ska va så förbannat kallt den ljusaste tiden så man inte kan va ute. Men de e ju fortfarande ljust och fint. Nu tänker vi inte mer på det.

Nu ska jag iaf kolla på Morden i Midsommer på vanliga TV:n ;)

Får se om jag skriver nåt imorrn, annars blir det kanske inte förrns det blivit Juli!


"God I´m so constopated"

Alltså, jag vet att det här ligger på blogg.se´s startsida, men det är ju bara så.himla.underbart!

 

 

Go guys, wear pantyhose!(eller mantyhose om det käns bättre..)http://www.e-mancipate.net/

Dessa är macho strumpbyxorna ;)

 

 

I alla fall. Rubriken syftar inte till mina tarmar som kvinnan som yttrade citatet i någon film gjorde. Det som är tilltäppt är min näsa. Är så sjukt förkyld och helt seg i hela huvet och kroppen. Blev smittad av älskling, men det priset är jag villig att betala<3<3<3 Ändå jobbigt... Men förhoppningsvis går det över snart. Har ju dubbel körlektion imorrn så det skulle ju va nice om man va lite klar i huvet. Övningskörde med mamma i stan idag. Jag kom med tåget från Ida så då passade vi på. Kändes bra iaf, befäste lite saker som jag tränat på i huvet. Som att våga släppa upp kopplingen xp

 

Kom hem vid halv 2 vilket var galet nice. Skulle ha tagit ett senare tåg för Ida visste inte om hon skulle jobba och i så fall skulle hon bli "inkallad" senare. Men en av tjejerna hade blivit sjuk så det var bara till att kasta i sig frulle, packa och sticka iväg för att hinna med det tidigare tåget. Vi hade dock inte behövt skynda så för tåget va 20 minuter sent... Men de gjorde inget. Satt och chillade. Tyckte att jag såg Dinah också! Engelskläraren alltså. Men hon hade inga glasögon, inget smink, utsläppt hår och myskläder. Mycket möjligt att det var hon, hade en engelsktalande man också...hehe. Jag ignorerade iaf xp

 

Nej, nu pallar jag inte mer. Kommer ändå inte komma ihåg grejjer, min skalle är fylld med potatismos för tillfället.

Det har varit en underbar midsommar med älsk iaf<3<3

Får se om det blir nå blogg imorrn, efter dubbel körlektion(kommer hem 5) ska jag till Emilia på tjejkväll :)

 

Nu ska jag iaf gå och lägga mig så jag blir frisk...

Hosthost


Mow, mow, mow your lawn...

(Skrev detta igår men de va lagg så ja kunde inte publicera :( de va altså den 17, Matildas födelsedag :p <3)

Har klippt gräs hela dan känns det som xp Imorse var jag duktig och fortsatte klippa klart här hemma(vi har el gräsklippare som e mycket bättre för miljön, men man måste ladda efter halva gräsmattan xp Men de e re värt :) ), sen fixade jag och Matilda, via min kära mor, biljetter till Malmö! YAY :D Sen var jag duktig och åkte ner till jobbet(mor och fars alltså :p) och klippte där. Dom hade inte klippt på hela året så det var snarare en äng än en gräsmatta>< Tog minst 15-20 min längre en vad det brukar och mina händer e helt röda.. Men för å se den ljusa sidan: jag har ju fått 1,2 h motion idag :p Tog inget betalt dock, kände att jag ville ge lite tillbaka efter allt jag får från mina föräldrar<3

Ikväll blir det iaf party! Fina Matilda fyller 18 och blir STOR som jag ;) <3 Detta firas hemma hos henne först och sen drar vi in till stan och går, antagligen, till Baba Sonic å partar lite. Hon måste ju utnyttja sin nyvunna rättighet att gå på krogen, hehe. Satt å kollade upp massa ställen igår och det finns faktiskt en hel del med 18års gräns! De mesta e väl fjortisställen, men vadå. De va ju kul på toxic, hehe.
Ska bli fett skoj iaf, ja e as taggad :p Hoppas det blir uppehåll bara. Har ingen lust att vänta i insläpps kö i regn...Men jag tror inte regnet skulle komma förrns senare inatt så. Idag har det iaf vart underbart väder! Bara till din ära milda Matilda ;) Perfekt å få lite bränna också när man knallar runt och knuffar ett litet monster runt går´n. Fast jag hade ju långbyxor så de tog väl bara på armarna..Men iaf :p 

De va fint igår me faktiskt, lite kallare dock...Klippte ju då med, tog en kort jogg/promenad också och kände mig hurtig, haha. Men jag har faktiskt bestämt mig för att komma igång med träningen igen. Har ju degat ihop totalt nu under våren... Hade min andra körlektion med Urbiturbi också...Haha. Kan inte säga att han är den roligaste människan jag mött direkt. Lite arrogant e han också. Skulle ju inte tagit han om jag själv fått välja..Men han e väl helt ok ändå. Tränade backar och backa runt hörn. Tyckte de gick helt ok iaf. Alltså, han måste ju ha elever som är mycket sämre än jag, för jag tycker ändå jag e helt ok, vissa kan ju knappt köra när dom börjar. Ändå lyckas han få mig att känna mig som den dåligaste föraren i Sverige..Typ. Kanske blir så när man jobbat för länge. Oh well. Kändes bättre än i måndags iaf. Då hade man ju panikångest hela tiden xD Nu kunde jag slappna av mer och skita i om det gick i helvette. Vågade fråga och göra fel även om han skrattar åt mig och pratar som om jag e 3.. What ever. Jag e ju där för å lära mig :)

Dog när jag kom hem igen. Blir verkligen helt slut av all koncentration! Kan ha å göra med att jag inte kunde sova kvällen innan också.. Saknade Ida så mycket att jag inte kunde sova. Sjukt jobbigt. Hur ska det gå sen när vi ska va ifrån varandra i 14 dar liksom? AAAAAAA! Vi kommer dö... Det här va bara 5 dar liksom. Men imorrn ses vi :D Längtar<3<3<3

Har fortsatt rensa på mitt rum också igår och lite idag. Nu kan man faktiskt SE mitt skrivbord! Amagad, haha. Det är faktiskt riktigt kul. Känner dock att jag liksom aldrig kommer få tid att bli uttråkad i sommar, som jag skrev förut. En del kanske skulle se det som något bra, men inte jag. Det är ju de sommarlovet är till för..Så man längtar tillbaks till skolan. Men jag ska flyga å fara, ta körlektioner, plugga teori, rensa mitt rum och så fort jag har tid över måste jag jobba för att kunna åka till Ida. Och åka till Ida gör jag så fort jag kan och har råd för annars dör jag.. Men jag hittade typ 2 veckor när jag inte har nåt speciellt haha xp. 

Nu ska jag iaf fika å sen bär det av till Matilidi :)


Trafikpanik!

Hade första körlektionen idag, hehe. Jag var inte direkt nervös innan..Det kändes mest konstigt. Visste inte vad jag skulle förvänta mig liksom. Min körlärare heter Urban. Han var lite läskig, haha. Det var så himla ovant å köra med en helt främmande människa som sa åt en vad man skulle göra och som man inte visste vart man hade. Plus att hn ju hade en helt annan pedagogik än mamma. Med henne så bara säger ju hon vad jag ska göra och så gör jag det. Han lät mig köra(sa ju vart jag skulle så klart xp) och sen sa han åt mig när jag gjorde fel. Antar att man lär sig bättre då men det var ganska frustrerande eftersom jag var så osäker, va ju bara andra gången jag körde i stan! Läskigt... 
    Blev nästan lite gråtfärdig av all press, och när man kör så där så känns det ju som man gör fel typ HELA  tiden. Och sen gör man mer fel för att man inte vågar för att man är osäker på om man gör rätt...Ja. De e en pärs de där. Men nu vet jag ju vad jag har att vänta och vad jag ska tänka på så det känns helt ok inför imorrn. Jag kommer dessutom byta lärare efter 6 lektioner och det känns bra. Få 2 perspektiv, åsikter och synvinklar. Dessutom är det en tjej. Hon kan iofs va en riktig bitch, de vet jag ju inte, men det känns ändå bättre på nåt sätt. Löjligt. Men ändå. Den här snubben e inte nån latjo typ direkt xp Men helt ok. Duktig på de han gör liksom.

Imorse va jag duktig och började rensa på mitt rum! Det är ju ett bombnedslag eftersom mor min flyttat upp allt från mitt gamla rum eftersom hon ska ha syrum där. Men när jag kommer hem på helgerna pallar ju inte jag ta itu me de. Så de har stått där och väntat på att tas itu med. Men nu har jag iaf börjat! Känns bra. Gick upp i god tid. Halv 10 för att vara exakt. Hade ställt klockan på 10 men en god vän väckte mig ;) (De e ok Matilda, de va skitbra! Jag fick mer gjort :p)

När jag kom hem från övningskörningen va jag helt död. Tog verkligen på krafterna det där, hehe. Gick tyvär över i lite ångest sen. Låg på soffan och bara kände hur jobbigt allt är. Eller snarare hur jobbigt allt kändes. Inget är ju jobbigt egentligen...Fick bara sån där överväldigande känsla av att allt e skit. Va nog mest väldigt trött. Sen att vädret är som det är hjälpte ju inte direkt heller. Hatar å känna så där. Att allt e skit men man vet inte varför. Finns liksom ingen egentlig anledning. Kanske har avsaknaden av förhoppningslovade också med saken att göra...
jag gjorde iaf ett ryck och satte mig vid pianot för att spela en gammal låt jag skrivit. Kom inte ihåg den och frustrationen växte. Men sen började jag spela annat, sånt som fanns i huvet. Det blev en del av ett pianostycke! Hoppas det inte redan finns, för som alltid kändes det som jag kände igen det jag spelade. Men det skulle vara nice å avsluta det. Skriva en pianolåt liksom. Rent instrumental. Fett ballt, de har jag inte försökt sen jag var typ 10 haha. Synd bara att den låt jag skriver/vill skriva/har i huvudet i princip är för svår för mig att spela, haha. Jag får spela långsamt... ;) Jobbigt å notera skiten också...

Käkade typ världens nyttigaste middag idag! Jag och mor passade på när inte farsan va hemma ;) Han e i Umeå på klassträff, kommer hem typ 12 ikväll. Så vi har haft de lugnt å skönt :p Vår middag bestog iaf av: avokado, kikärtor, quinoa, morötter, vitkål, paprika, majs, keso, tomat och broccoli. Sug på den! Råkost tallrik helt enkelt. Fett gott, man borde äta mer sånt..

Men shit, nu tittar solen fram lite genom den gråa massan till moln! Kanske blir fint imorrn iaf :D Hoppashoppashoppas...


Igår var det fortfarande piss. Väder alltså :p Regnade hela långa dagen. Vaknade 9 å såg mysteriet på Greveholm iaf! Var lite orolig för att det inte skulle va så bra som jag minns det. Det tenderar ju vara så att det man gillade när man var liten faktiskt bara va skit..hehe. Men det var riktigt kul! Super nostalig...Jag älskade verkligen den julkalendern. Sjukt bra!
Sen pallrade jag mig upp och gjorde i ordning för avfärd. Duschade, packade, dammsög(pallade inte det i lördags xp). Tog ut soporna gjorde jag också. Slängde all plast i vanliga soprummet :( Hata att det inte finns ordentlig återvinning nånstans!

Sen tog jag mig in till stan för att möta fina människor, köpte min första sms-biljett ;) Sara, Tilda, Joppe och jag blev den glada, blöta skaran. Sara va så fin i sin röda regnjacka å sjal runt huvet<3 Vi knallade till café Perot(tror jag de hette iaf..) och drack te. Hur mysigt om helst! Dom hade världens mysigaste hörna med kuddar på golvet. Så fint så fint<3 Där satt vi och mös och diskuterade allehanda viktiga och oviktiga saker.. Kärlek till er<3

Pallade inte åka pendel å upptåg så ja slösade 70 spänn på vanligt tåg. De var väldigt länge sen jag åkte det från Stockholm...Blev nästan lite nostalgiskt. Söta syster hämtade mig i regnet å sen blev det en lugn hemmakväll med tv och körkortsboken.
Kröp ner i sängen vid 23 men kunde inte somna utan att ringa älsklingen<3 Saknar dig så mycket.... Hon hade vart en duktig flicka och jobbat 13timmars arbetsdag! Och så fick man reda på att hon är ledig hela veckan så vi hade kunnat vart tillsammans!!!! :( Men men..det är som det är. Får komma tidigt på Torsdag istället :)

Nu ska jag nog se om jag kan laga mina jeans. Jag blir bara mer och mer lik dig älskling ;)

Första dagen på lovet!


Så var det sommarlov.
Det regnar och jag är ensam.
Det kan låta väldigt deprimerande men jag är otroligt glad. Jag saknar min älskling, så klart<3 Men det var länge sen jag var ensam och ledig. Den där frihetskänslan. Jag är otroligt glad.
Kände mig nästan lite stressad förut, att jag inte skulle hinna bli uttråkad eftersom jag måste jobba så fort jag har tid över, eller plugga körkort. Men nu känns det bara bra.
Det kommer bli en bra sommar.
Den kommer snurra fort.
Den lämnar en alltid en smula annorlunda.
Lite äldre.
Några erfarenheter rikare.

Igår hade jag underbara vänner här hos mig. De var hur mysigt som helst! Avslutningen va väl så där, Pella å Rektorn höll ett pinsamt tal, lärarna sjöng gulligt... The usual. Sen fick vi våra betyg och jag blev överaskad i 2 ämnen: Idrott och GeMu. Trodde inte att jag skulle få VG i idrott eftersom jag inte gjorde VG/MVG uppgiften...Men jag klagar inte! Tycker synd om Matilda mfl dock som också fick VG fast dom gjort uppgiften och skött sig..Dom försökte prata med Erik men han blev tydligen mest väldigt besvärad...
Fick MVG i GeMu också! Haha. Fast jag inte kompletterade :P Men jag fick ju iaf MVG på slutprovet å VG+ på inlämningen.. Så de va ju nice iaf :)
Blev ingen sista lunch i resturangen eftersom 3orna skulle ha avslutningsmiddag där..Köpte en macka istället å hängde me älsk eftersom hon skulle åka..Hon åkte vid 12 å sen satt vi å hängde vid entren i typ 2 timmar till, haha. Tänkte att vi skulle kolla på utspringet. När de va en halvtimme kvar kände vi att vi lika gärna kunnat åka till mig på en gång, men då va de ju bara en halvtimme kvar så vi stannade xp Men vi fick iaf se när Ryt musarna, lotta, pia mfl;s band, haha. Sjukt kul! Fick se lite annan dans å sång också..

Hade inte direkt nån sommarlovs känsla...Inte som när man var liten å hade den där aldelens speciella känslan. Men när dom sjöng Studentsången(eller vad den heter) så blev det lite högtidligt och en skugga av den känslan smög sig på.
Regned öste ner och jag tyckte riktigt synd om dom som tog studenten. Men då måste de ju bli fint nästa år! :p

Sen blev det hej då till Linnea, Katta, Chatarina å Matilda :( Men vi ses ju igen på Onsdag när fina Matilda fyller år! Då ska vi ut å röja ;) Hehe. Å sen sak vi ju till Sara också! Den 25 :D
Annie, Tilda, Sara, Joppe å Robin hänkade iaf på hem<3 Men först gick vi å handlade, cider, mjölk o ciggaretter, hehe... Hade ju lovat Annie att vi skulle röka xp Men vi får faktiskt feströka å de ba ju fest...Vi firade ju sommarlovet :) Hade ett seriöst snack med älsk häromdan där jag lovade att aldrig börja röka på riktigt. Och de skulle jag inte kunna heller. Hatar att vara beroende av saker. Särskilt världsliga saker som ciggaretter, kaffe å likn. Sånt skit ska inte få ha sån makt över mig, få mig att må skit å slösa massa pengar...

Vi försökte va coola men vi failade nog ganska hårt xp Tog massa fina bilder med Tildas och Annies kamera när vi väntade på bussen i Forum Nacka. Mycket mys :) Hemma lyssnade vi på musik, drack cider, låg på golvet, rökte mer, Tildur sprang i regnet å de var underbart<3 Vi kollade även på ett L-word avsnitt. Måste ju indoktrinera mina fina vänner ;) Annie lämnade oss och sen blev det matlagning. Improviserade ihop couscous med tomatsås. De fanns inte direkt mycket å välja på xp Men de blev gott!! Sara var duktig :) Kollade på lite Talang, Tildur spelade spel och sen såg vi Dirty Dancing. Vi trängde ihop oss i sängen och somnade strax efter 23....HAHA! Pensionärer vi är... :p

I morse blev det Barnkanalen(tänkte se slottet på Greveholm men det visade sig att de va imorrn :( ) och Skattkammarplaneten :) Efter frukost på dom sista resterna åkte dom hem. Jag satte på musik och plockade undan, diskade, såg på tv, pratade med älsk, började blogga, såg på tv, klinkade gitarr och lagade mat. Och nu sitter jag här igen å fortsätter blogga ;)

I Onsdags och Torsdags var det flummdagar. I Onsdags var det Nk dag vid Hellasgården. Det regnade. Jippiii!! Åkte bara dit för å träffa folket<3 Annars var det typ helt ovärt. Ok om de hade vart fint väder så man kunde ha njutit av de, men å traska runt å namnge växter i blötan, knalla upp för ett berg helt i onödan för att sen sitta och vänta medan några fiskar? Nej tack. Vi drog :p Åkte till skolan å käkade lunch, sen gick vi till Ica å köpte kakor, mjölk å te. Sen åkte vi hem till oss, fikade och såg på Bridget Jones :) När dom andra dragit bakade vi scones till middag, hehe... kollade på tv, pokémon och mös<3

Så i Torsdags var det dags igen, men då var det lite finare väder. Vi lekte på lekplatsen, åkte linbana, spelade kubb, käkade korv och mös. Sen var det fotbollsmatch mellan 3orna å lärarna. Sjukt kul! Alla tog det verkligen så jäkla seriöst, haha. Eleverna vann, så klart ;) 3-1 blev det.
Sen drog jag, Ida, Matilda, Annie å Chatarina in till stan. Matilda skulle ha kryddor till sin födelsedagsmiddag så vi åkte till Hötorget. Sen skiljdes vi för jag å Ida skulle köpa kläder åt henne. De blev ett par superfina shorts, snygg skjorta och T-shirt :) Sen gick vi till Guldfynd och införskaffade äntligen våra förhoppningsringar och förhoppningslovade oss<3<3 Kändes väldigt bra att det blev av ändå så här innan sommarn när vi kommer va ifrån varann så mycket... Vi hittade en fin ring som vi båda gillade och slog till. Kändes så himla bra<3. Vi köpte slush och satte oss på en bänk vid Sergel för det hade blivit otroligt fint väder! Satt å mös å kollade på studenterna som åkte flak.
Innan vi åkte hem köpte jag hårfärg. Blev så sjukt sugen på å färga håret! Eller, har vart de ett tag nu... Sen gick vi till Hemköp och köpte chokladmousse och bär som vi intog senare på kvällen, hihi. Bloggade lite, kollade bdb å färgade håret! Hade tänkt mig lite kraftigare rött, men jag är nöjd ändå :)



Fredag 5 juni

Bloggade, övade massa på låtar till kussens Promovering..U know. De har jag redan skrivit :)



Lördag 6 juni

Annikas promovering.
Gjorde mig fin, hade klänningen med gröna rosor från Indiska, högklackade bruna stövlar och brun kavaj.
Åkte till Uppsala, hämtade bror som vart på ravekryssning :p Åkte till Universitetet, träffade släkten.
Universitetesaulan var vacker, dem sjöng och spelade fint. 2 tal var roliga, 2 väldigt tråkiga. Dom fick sina diplom och sen var det slut. Inte direkt upphetsande men ändå kul å ha vart me. Se hur det går till. Fira min kusse :)
Efteråt skålades det. Jag lyckades få en vinbiljett..hehe. Kände att jag lärde ha lite i mig för å palla med släkten...

Sen åkte vi ut till deras kvarterslokal. Åt catering från Martina(italiensk matvaruaffär), snackade med Annikas polare om skola mm. Drack väldigt gott vin. Amadeus. Funderade på å hälla i mig ett par glas till men jag skulle ju spela så jag tänkte att de va bäst å ta de lite lungt. Ville ju inte skämma ut mig inför släkten heller, haha. Och så farligt var det inte, satt inte så nära dom dryga släktingarna.

Sjungandet gick bra. De blev Heartbeats, Hide away, Man must dance och First day of my life.
Tror hon blev glad.

Sen var det mest tråkigt. Ville hem.
Kom hem. Dog...Min faster och farmor kom några timmar senare. Men jag höll mig undan å gick å la mig vid 22 så jag märkte inte så mycket av dom. Kunde dock inte sova..

Nationaldagen var det ju också! Firade dock inte ett piss..hade glömt det tills vi såg firandet på tv. Jag tycker faktiskt att vi borde vara stoltare över vårt land. Fira mer. Bara för att nassar å rassar beslagtagit ordet patriot betyder det inte att man inte kan älska sitt land! Jag tycker vi borde spana in alla "nya" svenskar som kommer hit. Dom kanske har flytt från krig och misär, ändå vajar deras landsflagga på balkongräcket eller flaggstången. Och se på USA! Varför är det fult att fira Sverige och vara stolt? Vår mesighet och vår mellanmjölks-lagom-stolthet kommer väl delvis från vår mesighet och mellanmjölks-lagom-engagemang i världen. Vår "neutralitet". Det var för länge sen vi kämpade för vårt land, vår frihet, vår stolthet. Det var för länge sen vi genom lidande fördes samman och åstakom något som ett folk. Vi har ingen frihetsdag att fira. Ingen revolution. Ingen vinst.
Och det är ju bra. Jag vill verkligen inte ha krig, fast det kanske låter så haha. Det är mer en fundering kring en förklaring. Kanske skäms vi också nu över att fira för att vi vet hur neutral vår "neutralitet" faktiskt var. Inte ens den är värd att fira. Men jag tycker ändå att vi bordevara glada och stolta som land. Om inte annat fira av tacksamhet för allt vi har.



Söndag 7 juni

Seg dag...Gick ändå upp vid halv 10, så de va ju bra. Men jag var galet trött å seg hela dan. Vet inte va de va med mig. Gick på promenad för å handla å rösta. Fick se hur skolan ser ut också. Det var helt galet va dom har gjort om på insidan! Jag kändeverkligen inte igen mig. Det var som en helt annan skola... I sista sekund bestämde jag mig iaf för Bodil. Fast de hjälpt ju inte, de blev ju ändå dom två översta på listan som kom in. Men ändå! När vi kom hem låg jag bara på soffan å va helt slut. Deppade ihop. Vet inte varför. Tänkte på musik. Meningen. Att göra musik. Vad håller jag på med egentligen? 
Far, faster och farmor försökte knåpa ihop nåt till min andra fasters 50års dag. Sen följde jag iaf med mamma upp till morfar å gick på promenad. Kände mig lite piggare. När vi kom tillbaks hade dom andra fixat lunch.
Käkade, packade, gjode ingenting..Dom åkte äntligen vid typ 5 å efter att dom åkt övningskörde jag med mor till Uppsala och körde inne i stan för första gången! Fett nervöst men det gick superbra :)
Då hade solen kommit fram också och jag kände mig lite piggare.
När vi kört klart åkte jag hem hit till Orminge, som jag skrev, kollade på valvakan å bloggade. Första gången jag sov ensam i lägenheten :p Men jag fastnade så i valvakan, blev fett insatt! så jag somnade inte förrns typ halv 12..



Måndag 8 juni

Denna dag började väldigt bra. Åkte tidigare till skolan för att gå på meditation med Tildur å de va super nice! Ganska "vanlig" meditation men hur skönt som helst..så borde man börja varje dag! Man känner verkligen som om hela världen är ett stort fluffigt moln! Sen var det sista ensemblelektionen, kollade klart på Joni Mitchell filmen å fick betyg. Monika å Monica e så fina<3 Sen gick vi ut och satte oss i solen. De va fint men lite blåsigt :p Tände rökelse och tog kort med Tildas fina gamla kamera! Missade när älskling kom haha. Sprang in o gosade, hade inte setts sen Torsdan! :(
Hade ju långhål som vanligt, Ida hade bara en lektion som hon tänkte skolka ifrån och jag var allmänt trött å seg. Gick ändå på historian, men pallade inte me Svenskan...Kändes värre å skolka eftersom jag vart på historian, fast egentligen är det ju bättre att jag gick på en lektion än ingen alls. Men de känns väl liksom mer respektlöst mot läraren eftersom man träffats. Mer tydligt att man inte vill gå på dens lektion..Fast jag tror knappast hon tog det personligt.
Om vi inte har Pia i svenska nästa år blir jag fett sur! Vill inte ha Agneta..Dessutom suger de å byta lärare mitt i en kurs :(  Men den dagen, den sorgen.
Vi handlade å drog hem iaf. Ida upptäckte att Pokémon-kinderäggen va slut!! OMG! :O Men de finns ju på andra ställen, som tur e :)

Till middag blev de stekt ägg å mackor, hehe. Myste, kollade på tv..De vanliga ;)



Tisdag 9 juni

Som jag skrev va jag ledig och va hemma å chillade. Efter att jag bloggat duschade jag å stack till skolan. Va riktigt fint väder då också så de va nice :) Tog ut pengar å betalade för musikalskivorna jag å Ida köpt. Uppepslet va nice, sa hej då till Sussi :(
När jag kom hem hade älsklingen lagat mat<3<3<3<3 Super mys! Sen bakade vi fett god sockerkaka också :) Resten av kvällen satt jag vid msn<3 Sen blev de mys me älskling, åt goda kakan :)

Jaha...nu tror jag att jag e ikapp! Galet, haha. Känns lite konstigt..Som att jag missat nåt. Lite nojjig kanske, de här har ju legat i bakhuvet ett tag, hehe. Men nu e jag up to date! Fett bra ja e :p

Nu ska jag dammsuga å sen blir det nog lite läsning av körkortsteori...Imorn ska jag nog träffa Tilda å Sara på stan å sen ska jag dra hem till Våla. Ska ju ha körlektion på måndag så de e lika bra å åka hem. Sen kommer jag tillbaks på tisdag efter andra körlektionen för å va här när fina Matilda ska firas på Onsdag! :D

Natti natti!

Förhoppningar<3

Civilstånd: Förhoppningslovad! :D <3



För framtid, förhoppning och kärlek.
Älskar dig Ida Elisabeth Larsson. Kommer alltid att göra<3



Så imorrn var det slut.
Igen.
Jag vet inte riktigt vad jag känner.
Det känns inte som det är på riktigt.
Detta kommer bli en sommar av saknad.
En sommar med äventyr.
En sommar med längtan.
En sommar med körkort.

Nästa gång, efter imorgon, jag sätter min fot i skolan kommer vara början på slutet.
Sista  gången jag för första gången sätter min fot i skolan för att börja en ny termin.
Sista hösten.
Sista våren.
Det är för stort för att tänkas på.

Lazy day

Ja, idag har man ju inte gjort mycket...Sovit, gosat å kollat på dirty dancing :p Nu har min älskling slocknat igen så jag passar på å blogga lite gammalt, igen. Hehe.


Söndag 31 Maj

Vas säger man. Bakis dagen. Var ändå inte sååå farligt... Kändes mest som en lätt åksjuka hela dan, hehe.
Sussi å MAtilda skulle iväg så dom vaknade ganska tidigt. Jag var död... Snackade lite om kvällen, berättade för S om hennes beteende ;) Piggnade till lite då iaf. Magknipen var också borta vilket var väldigt skönt!
Men vi låg faktiskt inte bara å latade oss hela dagen. Vi dammsög, fixade bäddsoffan, diskade..Väldigt duktiga måste jag säga :p Snackade med Sara å Tilda om å åka å bada också för de va sjukt fint väder, men de va ingen som orkade. Jag orkade inte heller egentligen så de va lika bra.

Ida somnade vid typ 6 så jag satt vid datorn. Hon mådde sämre än jag å va tröttare fast hon inte druckit nånting xp Men hon va lite sjuk igen om jag minns rätt. Efter ett tag blev jag iaf så uttråkad så jag kunde inte sitta kvar inne. Tänkte att nånstans runt den där gudsförgätna sjön måste det ju finnas en badplats även om det inte står med på kartan på Eniro. Så jag gick ut och knallade runt sjön. Otroligt fint verkligen. Mycket fina hus med privata bryggor :p Efter inte allt för lång tid kom jag iaf till något som såg ut som ett slags folkpark. Var lite osäker först om det typ va privat eller nåt men de va massa folk där å de stog inget om nå sånt så jag gick in. De va typ en stor gräsyta, en förfallen dansbana, en gungställning, 2 kannada gäss med 6 ungar, lite klipphällar, en pytte brygga å en pytte strand haha. Men det var fint! Utsikt över hela sjön :) Så jag la mig där å solade. Super skönt va de. Mådde lite bättre då också, skönt med frisk luft! Efter ett tag blev jag väldigt sugen på å bada också så då gjorde jag de :p Vågade inte riktigt bada från bryggan fast en kille hade gjort de så jag plumsade i från stranden som små flickorna innan, hehe. Sen solade jag mig torr och gick hem. Plockade lite fina blommor i skogen :)

Älsk sov fortfarande när jag kom hem den sömntutan. Jag väckte henne å vi kom fram till att vi måste handla. Så jag knallade iväg å gjorde det typ åtta :p Käkade vid typ 9...Men vi hade inte vart hungriga innan liksom.. Gott var det iaf :)



Måndag 1 Juni

Ännu en strålande vacker dag! Och första dagen på nya månaden! Har knappt fattat än att de e juni...Känns som hela sommarn bara kommer rusa förbi! Jag vill inte det...Men det blir nog bra.
Efter första lektionen var det som vanligt 3 timmars hål, så vi låg ute i solenj och pratade om festen. Berättade saker andra inte kom ihåg å så ;p Efter lunch gick vi ut igen och fortsatte mysa, sola å prata. Jag, Annie å Matilda pratade om rökning. Annie ville ha cigg å jag var också sjukt röksugen. Rökte ganska mycket under festen, tror jag..Båda Annie MAtilda å jag älskar att röka och är beroende presonligheter...Det ser inte bra ut de här! ;) JAg har vart sugen hela veckan men jag försöker motstå. Men det blir ju inte lättare av att man är 18 å faktiskt FÅR köpa. Men man borde verkligen inte stödja tobaks industrin. Och det är dyrt. Och jag hatar att vara beroende. Jag vill vara fri! Jag vill inte att en liten rund pinne ska ha makt över mig...Synd bara att de e så gott :P

Sen hade vi Sv å historia som vanligt och efter det ville jag bada! Hade längtat hela dan, hihi. SiSo 1orna skulle ha uppspel på kvällen så jag, Ida, Tilda, Sara å Matilda skulle vara kvar för å kolla på de. Vi gick ner till "Sickla beach cafe", haha, å köpte glass. Eller, jag, Tilda å Ida köpte glass. De va fett sköna människor som drev de, en tjej å en kille. Mys hippisar<3 Dom andra va tråkiga å köpte ingen glass å Sussi å Katta som också va me från början drog hem :( Sen gick vi till badplatsen. De va PACKAT!!! Haha. Vi hade inte riktigt tänkt på att det kanske var andra som också ville bada, haha. Vi hittade iaf en fin liten gräsplätt och när vi ätit upp glassen badade jag å Tilda :) Tildur hade inga badkläder så hon badade topless, något jag önskar att jag också skulle våga...<3 Vi skuttade i väg över bryggan ner i vattnet. De va faktiskt inte SÅ många som reagerade! Det gjorde mig glad. BAra några fjortis brudar som sa "Fy fan" å killar som glodde xp

Sen blev de uppspel. Dom va helt ok...Alltid kul å gå på uppspel liksom :) Men de va sjukt packat så vi fick sitta i trappen, å de va sjukt långt, alla(tror dom e typ 25..) skulle spela. Som tur var va de paus å då drog jag å älsk. Blev inspirerad av uppspelet iaf. Fick kreativitet, vilket var nice :)



Tisdag 2 Juni

Detta var en tjockt nice dag! Förutom att min älskling var sjuk igen :( Gick på fett ovärd naturkunskap och min sista sånglektion. Var lite tveksam till om jag ens skulle gå först för jag hade inte gjort läxan å jag orkade inte med att hon skulle bli besviken på mig. Visste inte att de va min sista heller. Men vi hälsade nere i resturangen så jag kände att jag måste gå...Och det var bra för det blev en underbar lektion! Snackade betyg först, jag blev glad hehe...Sen fick jag bara massa feedback, mycket positivt som gjorde mig glad och motiverad. Sen frågade hon vad jag ville göra! Jag blev lite ställd så hon frågade om jag gjort läxan å jag sa att den inte var helt klar. Då skiter vi i den sa hon. Hon är så bra<3<3 Så vi körde jazz låtar å jammade loss. Fina Monkan! Kommer sakna henne...

Fett glad knallade jag ner till fiken där finaste vännerna Sara å Tildur väntade<3 Vi drog först till Ringen å snaggade Tilda som jag skrev förut. Blev så himla ballt! Önskar att jag kunde passa i det...Sen tog vi djurgårdsfärjan i regnet å gick till Nordiska muséet för "Progens affischer" utställningen. Den va fett bra, hur mysigt som helst<3 Sen fikade vi kanelskorpor(aka stenhårda bullar xp) å sen funderade jag på å dra hem till min sjuka älskling, var lite orolig... Men dom andra ville inte hem så vi drig in till stan. Tilda vandaliserade en val affisch med Fredrik Reinfeldt och vi köpte Fashion against aids tröjor :D Blev så sjukt glad över att ha köpt något nytt, kändes som det var evigheter sen.. De va iaf 2 månader sen så jag tyckte det var ok :P Dessutom va de ju organic cotton å 25% gick till kampen mot aids :) Fin tröjja me kondomer på va de ;) Den jag egentligen ville ha va slut men den här va också fin. TIlda köpte Cyndi Laupers design: "Girls just wanna have safe sex". Fett skön.

Snackade lite med Mp i deras valstuga också! Fast han ja snackade me va ganska dålig...Jag ville ju veta om kandidaterna å han ba "jaaa...ja vet ju inte så mycket". Varför STOG han där då? xp Lite fick jag iaf veta å ja fick lite broschyrer å så. De va då jag bestämde mig för antingen Zaida eller Bodil. Gick til Buttericks också, hittade sjukt snygga glasögon utan styrka! Jag såg fett nördig ut...<3 Ska nog köpa dom nån gång.
Sen var klockan mycket så vi skiljdes åt, jag handlade, fastnade i köer med bussen å kom sen äntligen hem till älsk<3
Hon mådde bättre som tur var :) Sen var det the usual, middag, tv, lite blogg ;)



Onsdag 3 Juni

Föll för Idas bedjande blick och åkte tidigare till skolan fast jag hade sovmorgon. Tänkte att jag kunde blogga eller nåt men jag var med på hennes samhälslslektion istället. De va nån FN soldat som snackade, va intressant och givande faktisk! Den ända givande lektionen på dagen...Engelskan va bara betygs prat som tog typ 2 minuter, vi gjorde inte ens talövningen som jag på på de 2 tidigare lektionerna för att göra...Ovärt! Men men. På historian lästa vi artiklar som iofs va ganksa intressanta men jag kunde ändå typ inte koncentrera mig..Snacket var dock mycket glädjande. Fick MVG. Pia sa att jag var den bästa historie elev hon haft. Jag visste inte riktigt vart jag skulle göra av mig själv. Självklart blev jag hur glad som helst, betyder extra mycket när det kommer från Pia, men jag kan verkligen inte hantera beröm. Vet inte vart jag ska göra av mig själv...Väldigt smickrande iaf.

Sen va ju den dan slut, hehe. Man blir verkligen sjukt slö å lat av å inte göra nåt i skolan. De e som allt bara går på halvfart.. Vi gick å handlade på Ica å jag fick huvudvärk :( Va så sjukt trött! Blev bara värre å värre så när vi kom hem satt jag lite vi datorn men sen gick jag å la mig. Kändes som jag hade feber. Jag somnade å sov tills mamma ringde. Somnade om å finaste älsklingen lagade soppa<3<3 JAg tog en Ipren å åt lite grann å sen blev jag iaf lite piggare. De va typ kort-intensiv förkylnings sjuka haha. Sen slappade vi resten av kvällen :)



Torsdag 4 Juni

Hade frivillig idrott som jag hade tänkt gå på, vi skulle fika så jag lovade Annie å Matilda. Men eftersom jag mådde dåligt kvällen innan så sket jag i det. Kändes som de va bättre å sova. Senare på dan skulle vi ändå träffa Matilda för vi skulle på bio :) Hon å en kompis skulle dit å jag å Ida va så bio sugna så vi hänka på. Eftersom vi inte hade nån KuHi på fredan, tror jag iaf xp, bestämde vi oss för att åka hem efter det. Eller, det var Idas idé, jag ville va kvar å ha de mysigt men hon ville hem. När jag gått med på det kändes det faktiskt skönt. Så vi gick upp vi typ 10, packade å sen lagade vi lunch till frukost haha. Det var gott men man blev verkligen sjuuuukt mätt, haha.

Efter lite gos, skulle ju inte ses på nästan 4 dar sen, så bar de av till Sergel bion. SKulle se Coraline i 3D. Vår lärare läste den högt för oss i typ 4an eller nåt så jag va as taggad! Ville testa 3D också men de va dyrt, 125 spänn! De e verkligen helt sjukt att de ska kosta så mycket å gå på bio... Men vi hade ju nyss fått studiebidraget så de kändes ok. :p Filmen var bra men jag vet inte riktigt vad jag tyckte om 3D. Det var väldigt ovant och man var tvungen att koncentrera sig jätte mycket. Texten var i princip oläslig så jag lyssnade nästan bara. Riktigt häftig, märkbar 3D effekt var det bara ett par gånger, men annars var den riktigt snyggt gjord. Men så var det ju Tim Burton också med hans klassiska superfärg vs svart/grått/vitt. Å 3D brillorna va ju snygga ;) Men efteråt hade jag mest bara ont i huvet så jag vet inte om jag tyckte dom få effekterna var värt de..Men de va ju kul å testa!

Sen bar det av hemmåt. Idas tåg var försenat å jag höll på å missa mitt. Jag gick på fel pendel perrong å la inte märke till det förrns dom ropade ut Märsta från perrongen bredvid haha xD JAg skyller på trötthet...Men jag hann iaf, de blev en jäkla fart på mig! Hade verkligen inte pallat vänta en halvtimme... När jag kom hem käkade jag, kollade på tv, satt lite vid datorn å sen slocknade jag vid typ 22...Va fett trött.



Nä, nu jäcke je. Ida har vaknat å jag måste duscha innan jag ska iväg på sånguppspelet :)

Bajs bajs

asrfhkjlxbnm,sdgfjeir!

Sitter å kollar på valvakan, miljöpartiet e 3e största parti! YEAH! :D S har 25,1, M har 18,5 å Mp har 11,5. Strax efter följer Fp(BUUUUU!!!) med 11,4. Kan ju fortfarande ändras, det är ju bara preleminära resultat. Spännande å se vilka som blir inkryssade också! Se om det gör någon skillnad.

Kom precis hem till Orminge. Ska på meditation i skolan kl 8 imorrn så ja palla inte åka från Våla ännu tidigare än vanligt för de... Övningskörde till Uppsala me mor min, körde inne i stan för första gången! De gick skit bra :D Va fett glad, hög på andrenalin sen ;p Känns bra inför min första körlektion nästa måndag.

Så till the blogging.
Ja du Matilda. Du har nog rätt. Mer regelbundet är ordet ;) Men i sommar lär jag ju va så uttråkad att det blir för många inlägg haha. Du får se på det som en lite för sen publicering av tidigare inlägg helt enkelt. "Oj, var det så länge sen jag läste på Stinsens blogg att hon hunnit skriva SÅ mycket?" xD haha.

 

Torsdag 28 Maj och Fredag 29 Maj har jag faktiskt skrivit! På Torsdan skolkade jag å va hemma å mös, å på fredan åkte jag hem för Gardasil spruta :)



Lördag 30 Maj

Denna dag åkte tillbaka till sthlm igen. Det var en otroligt vacker dag, även mycket varmt! Åkte ganska tidigt tillbaka, ville kunna njuta av den vackra dagen, hitta på nåt. Försökte dra ihop gänget redan på fredagen men de gick väl så där...som vanligt blir allt bestämt i sista stund, haha. Min älskling blev tyvär väldigt allergisk och kund e inte va ute i de gröna :( Tilda å Sara kunde inte vid 12 när jag kom så jag åkte hem en sväng till Orminge. De va lika bra, så kunde jag lämna packning å hämta grejjer till festfixningen. Käkade lite flingor på balkongen me älsk, raffsade ihop lite grejjer å sen bar det av till stan igen. Jag, Sara, Tilda å Joppe knallade till hornstullstrand. Tog rätt lång tid å jag insåg redan då att vi skulle bli ganska sena till Annie, haha. Men de va ju så fint väder! Gick hornsgatan, käkade glass...Mys! Sen badade jag, TIlda å Joppe. Första gången för året för mig :) Kan bara gissa vad de va för mysigt i det vattnet, men jag blev ju inte sjuk så..hehe. När vi badat klart knallade vi till Eriksdal. Jag hade feta skavsår så jag gick barfota. Fick dock väldigt ont i fötterna av de me haha. Mycket knallande blev de :P Tog iaf bussen till Södra å lyckades tajma en pendel. Blev väl typ en timme sena, hehe. Men de gjorde inte så mycket. Vi hann fixa oss i god tid, va inte så långt till lokalen.

När vi alla var fixade å klara väntade vi bara på Matilda Wiezell som skulle gå med oss för hon hittade inte. Men hon blev sen så Annies mamma fick skjutsa oss i all hast. Men vadå, fint folk kommer ju sent ;) Fina Annie hade fixat en orkidé( som jag ska komma ihåg att ge dig pengar för!!! Påminn mig!!!!) som vi övelämnade och det var ingen fara att vi var sena. Festen hade liksom inte riktigt börjat, va bara mingel ;) TIdigt var vi också några, Annie var den drivande kraften ;), som bestämde oss för att supa. Haha. Vi svepte 3 välkomstdrinkar på 25 minuter xD Vi var alltså redan ganska, eller mycket(Tilda....hehe) berusade redan vid middan. Inte bra inte bra. Detta satte väl tonen för resten av kvällen. Ida, Matilda å Sara var duktiga flickor å höll sig mest till vatten å läsk. Jag å Sussi skärpte till oss lite för att ta hand om Tilda, Annie å Katta under middagen. De krävde tillsyn....haha. Käkade massa god mat, gav alla fyllon vatten, klappade Tilda, förklarade för Chatarina å hennes bröder som satt mitt emot....xD När jag käkat, druckit vatten å kände att läget stabiliserats började jag dricka lite vin igen å när det var paus innan tårtan började det gå utför. Men kul hade vi. Ida å jag hånglade på toaletten, vi satt ute och snackade skit me Chatarinas kompisar Rebecka å Mickis(tror jag hon hette iaf..), rökte en del, dansade massor! Annie blev deprimerad, Katta var extremt glad, Tilda nyktrade till. Jag had djupa samtal om himlen och utseende med Annie...Drack öl, vin och sen. Ödes händelsen. Vodkabaren öppnade. Haha! Som jag sagt många gåner är jag VÄLDIGT glad över att jag inte pallade stå i kö för en andra vodkaredbull. Va full innan jag drack den(kände inte ens att den smakade nånting xp) och hade jag druckit en andra så hade jag blvit lika dan som en viss annan vän. Hennes namn börjar på S iaf, å de va som sagt inte jag....xp Hon fick sig en andra vodka drink å sen ramlade hon fram. Bokstavligen.

Det var en väldans tur att Matilda å Ida va nyktra å att Tilda nyktrat till. Alla dom, samt jag och Sussie skulle nämligen hem hit till Orminge. S mantra var "var är min väska? Var är mina high heels? Vart är mitt buskort? Mår katta å Annie bra? Vilka ska till Stina å Ida? Vart e mitt busskort?" osv osv. haha xp Jag däremot hävdade, tydligen, att jag inte alls var full. Mina minnes luckor, mitt beteende och bakfyllan tyder dock på motsatsen. Jag var ganska packad.
Jag var kissnödig så vid slussen hjälpte MAtilda mig å leta efter en toa. Det uppstog tydligen en ganska läskig stämning med läskiga män som smög omkring. Det var tur att Matilda var med för detta märkte jag verkligen ingenting av... Dessutom fick Tilda hålla i mig en hel del. Så ja. Jag var ganska packad. S spydde på bussen. Bredvid mig. Kändes som blind-leder-blind..haha. Så när vi kom hem var jag först över toa stolen. Spydde inte så mycket men fick en helvetisk magknip, nåt av de värsta jag varit med om. Satt på balkonen å försökte nyktra till(då var jag ÖVERTYGAD om att jag var nykter........hehe) å jag lyckades iaf byta om å gå å lägga mig. Svor som vanligt på att aldrig dricka igen. Men för varja gång jag blir full är det osm att kroppen vänjer sig lite å det går över fortare. Hade iaf inga problem med å dricka på min kusins promovering igår xp

Men den berättar jag om senare, e fett trött nu. Ska sussa så jag orkar upp imorrn. Blev ju ett långt inlägg om festen iaf ;)
Måste bara påpeka att detta vart den långsammaste veckanpå länge! Annars har hela terminen snurrat så otroligt fort, men den här veckan är den första på väldigt länge då jag inte känner "Oj, är det redan Söndag?". Och det är ju bra! Dom här veckorna vill man ju ska räcka länge :) Men det blir väl så när tempot sänks i skolan, har ju vart ganska ledig, hehe. Väldigt skönt, ser fram emot ännu en slapp vecka. Hoppas bara de blir fint väder! Då ska vi baaaada :)

God natt!


Mumbojumboupdate. Igen.

Jahapp, då var det dags. JUMBO DUMBO. De här kommer nog ta hela dagen xp 
Mången är den obloggade dagen...hehe.

Tisdag 19 Maj

Då ska vi se. Denna dag var det Nk prov minns jag. Klarade G-delen galant, svarade på allt. Kändes inte så bra på VG/MVG, svarade bara på typ 1,5 VG fråga å en MVG fråga. Enligt min erfarenhet räcker inte det till mer än Vg i betyg om man svarat rätt, men Mario tänker tydligen annorlunda å det är ju jag glad för :p 

Älsklingen hade inte pluggat särskilt mycket så jag kollade in frågorna lite extra så jag kunde kolla om hon kunde. Vill ju att de ska gå bra för henne liksom...hehe.

Sen tror jag att jag satt lite vid datorn, käkade lunch.. u know, the usual. Eftersom det var studiedag dan efter å sen kristi him. så skulle jag sen hem till älsk<3 Men först åkte jag in till stan för å inhandla lite presenter till min kära mor. De blev en parfym som hon önskat sig och choklad till mors dag.

Sen bar det av till Tystberga. Där gjorde vi väl inte speciellt mycket..åt, myste, kollade på film. Jag tjatade till mig att få se Across the universe(du hade faktiskt inte sagt nåt om att du inte ville se den förut...:p). Den var helt underbar! Inte alls vad jag förväntat mig men det var absolut inget negativt. Se den! Världens underbaraste Janis Joplin/Jimi Hendrix parallell... Det var efter det jag blev lite besatt av Janis ;) 



Onsdag 20 Maj

Ööö...ja. Vad gjorde vi? Just det, vi bakade! Muffins å kladdkaka :) De blev fett me gott! Sen var vi ensamma hemma, badade bubbelbadkar, ur mysigt! Sen avnjöts kladdkakan, som blev lite väl kladdig, till filmen Darjeeling limited. Även den helt underbar. Den finns i min ägo så LÅNA DEN av mig! Eller så kan vi se den tillsammans :) Den är så fin.

Sen lagade vi FETT god pizza. En av de bästa Mikael(Idas fader) ätit sa han ;) Vi e så himla prow! :P
Efter de var de väl mest mys...tv typ, eller film eller nåt :P



Torsdag 21 Maj

Jaa...minnet sviker.Spelar väl inte så värst stor roll vad vi gjorde egentligen. Minns att vi kollade tåg, skulle åka hem på fredagen för å ta sista Gardasil sprutan men jag skulle va tvungen å åka 9.20 på morgonen... Pallade inte de, å jag ville va längre med min älsk, så jag ringde å bad mor min boka om sprut tiden :p Kanske var det sen vi spelade? Ida spelade bas å jag sjöng, fett me mys :) 

Idas moster skulle komma fredag kväll så Idas mamma sa att jag kunde stanna till lördagen för å få träffa henne. Jag ville super gärna träffa henne, har hört så mycket, å Ida ville att jag skulle stanna också. Men. Min älskade mor fyllde år på lördagen å min mamma är väldigt viktig för mig. Hade kunnat åka hem lördag morgon men det kändes inge bra...Detta ledde till värsta beslutsångesten och ett PMSigt gråtutbrott..haha. Bestämde mig iaf för å åka hem på fredagen. Bettan kan jag ju träffa en annan gång, födelsedagar e ganska Big deal hos oss, eller, iaf min mammas :) Pinsamt utbrott dock...Gjorde allt för å inte visa nåt för Idas mamma, tycket de va as jobbigt haha. Madeleine e så jävla hård å cool å så kommer jag där å snyftar över lite beslutsångest...haha.

Sen hjälpte vi iaf till med maten, kollade väl på tv å så som vanligt :p Just de, tror de va då vi gick på promenad i skogen också. De va mysigt, Ida visade sina gamla lekplatser, kojor å liknande :) De va trajvligt.



Fredag 22 Maj

Dagen för hemfärd. Packade, kollade att bussar å allt stämde, busade med älsk i sängen(inget SÅNT bus. Bara vanligt skoj bus ;p), käkade lunch å sen gick vi till bussen. Regnade kommer jag ihåg. Passade mitt humör, ville inte åka hem.. Fast egentligen så ville jag ju det. Tog iaf bussen till Vagnhärad, fick lite panik när jag närmade mig för jag visste inte när jag skulle plinga(dom har inga fina lysande röda bokstäver som talar om det där ute ;p). Ida hade sagt: vet du när du ska av då? Jaaa, så klart! sa jag. Jag har ju vart där många gånger, man ser ju vart man ska av! Men när de väl var dags var det inte lika lätt haha. Vi kom nämligen från andra hållet mot för vad jag alltid gjort. Inte lätt å veta då inte xp Men jag fick till det iaf, hade inte behövt oroa mig särksilt mycket, den stog på stationen i minst 5 min...hehe. Men ändå, man är alltid lite nervös inför nya resvägar, jag e de iaf :P

Sen åkte jag tågtågtåg å bussbuss...Skrev massa dagbok(ni vet, om saker jag inte skriver här ;) )
Väl hemma blev de käk, tv å så handlade jag å syrran å bakade chokladtårta till mor :) Slog in presenter, mer tv...
Var sjukt trött men somnade fett sent ändå.



Lördag 23 Maj

Min mammas födelsedag! :D Hade glömt ställa klockan så syster kom in å väckte mig vid 9, va fett trött :p Fixade frukost åt modern som vi bar upp till hennes säng, gav presenter å sjöng. vackert vackert..haha. Hon fick parfymen jag köpt, en bok av Louise Hoffsten som jag köpt förut och te.

Chillade, en gammal halvdöv granne kom på besök å sen fixade jag å syrran de sista på tårtan. Mamma å pappas kompisar Oskar å Malin(kompisar å kompisar, oskar e mest bara den drygaste människan vi känner xp men han fick komma ändå...Malin e ju trevlig haha). Fikade, deras unge felix dreglade runt... De va väl helt ok i guess, Oskar va jobbig som vanligt, men ändå helt ok. Å Malin va gravid igen me deras andra barn..herregud. Stackars kvinna, stackars barn! Nu har den pluppat ut iaf, en jätte söt tjej som heter Alice :)

Hade vart fint väder så vi satt ute, men sen blev de grått å kallt så vi gick in. Som jag skrivit förut så började det ösregna när vi gått in å sen slog blixten ner! De va skit läskigt och as häftigt! 

Regnet skrämde iväg våra gäster iaf, dom hade nämligen nymålat hemma så fönstrena hade sått vidöppna under störtregnet. Tycker faktiskt lite synd om dom...

Sen pustade vi ut, åkte å handlade igen, chillade å sen lagade jag, syster å fader mat åt lilla mamsen. Lasagne blev det :) Mysig hemma kväll, jag å syster hyrde Changeling. Helt ok film, inte det bästa jag sett kanske men Angelina Jolie visade ju att hon har nån slags talang iaf.. Bra story, sann å allt. Ganska intressant, men den kunde ha fått gått lite djupare in i den tidens problem å så... Ändå 3 av 5 ;)



Söndag 24 Maj

Inget kan få mig å blogga som att vara tvungen att göra läxor. Är bloggandet det viktigaste jag har att göra skjuts det lätt på framtiden, men har jag saker som är viktigare känns det roligare å blogga haha. Så det var vad jag ägnade söndagen åt, som synes i det inlägget ;) Hade ambitionen att göra gympa näringsläran också, men jag pallade inte..Gjorde faktiskt lite! Väldigt lite... Annars blev de väl mest å flumma runt...Spela, kolla på tv, surfa runt på nätet. Fick lite ångest över att jag inte gjorde gympan, skulle så lätt kunna få VG om jag bara ansträngde mig lite..Det gammla prestationskraven som spökade igen. Men mamma hjälper alltid<3 Så jag sket i det med gott samvete, spelar ingen roll om jag får G i gympa. Särskilt inte nu när jag fick bättre betyg än jag trott i annat :P Kan bara göra högskoleprovet annars om de e så. Ska ju inte bli läkare direkt...



Måndag 25 Maj

Försov mig. Åkte som vanligt från Våla måndag morgon men jag var så sjukt trött att jag inte kom upp. Var en vacker dag minns jag, jag var glad att få promenera till bussen i det vackra vädret. Missade ensemblen dock(förlåt igen Katta)..Skulle ju ha uppspel på kvällen så de va väl kanske inte så lyckat xp Men men..Så kan de gå. Åkte så fort jag kunde till sthlm, tänkte att jag iaf kunde utnyttja mitt hål till å skriva gympa...Tror ni jag gjorde de? Nej. Så klart inte haha.
Jag satt väl vi datorn, flummade... käkade lunch. Hade ju ambitionen att även på lång lunchen göra gympa, men ja pallade inte, hehe. Efter Svenskan å Historian hade jag åter igne tid, men jag kunde inte göra nåt.  Jag å Katta satt som på nålar, hade bara uppspelet i huvet :p Va fett taggad! Hade ingen middag men jag va inte hungrig, käkade ett äpple.. Vi fixade oss "rockiga" å flummade runt. De blev ett skit kul uppspel, vi rockade som fan! Synd att stämmorna inte riktigt satt å att Axel trummade på lite väl..plus att slutet blev lite sådär men de va ändå fett me röj :p Annars var Tilda bäst<3

Sen åkte vi väl hem.. Tror vi lagade nån slags mat xp Jag var hungrig kommer jag ihåg iaf..
Kanske att jag gjorde lite gympa uppgift. Tror min älskling började må dåligt också :(



Tisdag 26 Maj

Denna dag var min älskling sjuk iaf :( JAg åkte tidigare till skolan för å göra gympa. Sussi hade inte heller börjat å Matilda va inte klar xp Sen hade jag Nk, gjorde kompskiss till sången hela lektionen, haha. Så värt va de..Men de a ju bra eftersom jag inte gjort den :P Vi kollade på film å snackade betyg...Sen blev de väl lunch, sånglektion som gick bra å sen var det bara å sätta sig å skriva klart den där bajsiga uppgiften.. Till råga på allt laggade datorerna som fan! Sjukt jobbigt, Matilda hade det ännu värre.. Tog minst en timme extra för dom va så sega! Vid 4 hade jag iaf äntligen skrivit klart skiten. Var så otroligt skönt å lämna in de...Verkligen SISTA betygsuppgiften. Var helt underbart.
Sen sjukanmälde jag Ida å åkte å handlade tror jag. Älsk hade ju vart hemma hela dan, fixat å donat<3

Kunde nästan inte inse att jag var fri! Är alltid så, de tar ett par dar innan man inser att man kan göra precis vad man vill.
Ägnade iaf kvällen åt att uppdatera bdb :p De va fett nice..bara chilla framför datorn hela kvällen... Glorius!
Synd om min lilla älskling dock<3



Onsdag 27 Maj

Hade sovmorgon vilket var skönt. Kom försent också, vilket var planerat :P Vi skulle ändå bara ha individuella pratövningar..Låg i sofforna me Sara å Tilda å myste hela lektionen. Vi hann inte prata då heller, helt ovärt...Men men, de va ju mysigt iaf! Hade lite historia, folkhemmet e de nu. Ganska intressant faktiskt, Sveriges moderna historia har jag verkligen ingen koll på(inte den andra heller xp) men det är verkligen intressant! Och det känns ju relevant också eftersom det dels hör till allmänbildningen, men också för att det ligger till grund för att förstå vårt samhälle idag! Dessutom känns det mer motiverat när det inte blir några prov å så..Lite motsägelsefullt egentligen, men jag hatar prestationstvång. Hade inga mer lektioner sen, så galet skönt! Käkade lunch å sen vet jag inte riktigt...Jo visst ja! Åkte ju till Upplandsväsby med Matilda! Skulle till ungdomsmottagningen för å få anti mens piller till Hultan. Vore inte kul me lingon vecka där liksom x) Så vi åkte ut dit, traskade till mottagningen å guess what, de e STÄNGT! Jippi!.....Typ 26,27,28 var det stängt. Snacka om timing. Blev lite modfällda, de va ju liksom de stora ärendet. Men vi beslöt oss iaf för å ta oss ut till Rusta. Hoppade på bussen till Infra city, men den stannade på andra sidan motorvägen! Så de va bara å knalla, haha. Vi hittade oss iaf ett tält så de va ju inte HELT meningslöst. De var dessutom ganska trevligt ;) 

När vi sen skulle ta oss tillbaka, eller till Rotebro, kollade vi bakom Rusta, men där gick bara nattbuss. Pallade inte gå tillbaks till andra sidan motorvägen å Matilda trodde de fanns en lite längre fram så vi började traska. Igen. Det var iaf väldigt fint väder. De va fett me varmt men de blåste så de var ändå ganska behagligt. Det visade sig att busshållplatsen låg lite längre fram än vad Matilda trodde, hehe. Å där gick de bara nattbussar så vi knallade ända till Rotebro station! JAg mätte upp de där på hitta.se, de blev totalt 4 km. Inklusive biten till mottagningen blev de nog en halv mil...hehe. Men de var ju bra med lite motion! Köpte iaf festis på rusta å svalka oss med ;) Matilda missade precis sin buss, men mitt tåg gick efter en kvart så de va nice. Sen åkte jag hem till min älskling å lagade mat å mös<3 Hade ju inte setts på hela dan!...

Kollade på pokémon, tv..däckade haha. Promenaden tog på krafterna ;)


Nej, nu tror jag det får ta å räcka..Det här har verkligen tagit hela dan xp Har typ bloggat och övat på låtar jag ska sjunga imorrn. Min kusin Annika har tagit läkarexamen så jag ska tralla lite.. Har typ gjort de å bloggat...Fikat, kollat på Patrik 1,5 med familjen. Mest chillat :) Nu har jag iaf bara typ 6 dar kvar...hehe.

Fortsätter nog på Söndag så jg blir klar nån gång. Haha. Det här är verkligen ett evighets projekt. Vad spelar det för roll egentligen? Inte stor, men de e ju roligt :p Annars skulle jag inte hålla på. Det är bara en liten gnutta tvångsmässigt, haha.
Är mest förvånad över hur mycket jag kommer ihåg... Men de e ju bra iaf :P

Nu är det puss å god natt!

Mp

Jag har en vän som är vacker. Hon kan göra vad som helst, bete sig hur som helst och se ut hur som helst, och det verkar som det naturligaste i världen. Hon gör allt med värdighet, integritet och självklarhet sällan skådad. Hon kan göra vad som helst. Och hon är vacker vad hon än gör.
Min vän snaggade sig idag. Hon är vacker i sin snagg.
Min vän bara är, min vän bara gör.
Och vad hon än gör är hon vacker.
Hon kan vara vad som helst.
Hon kan göra vad som helst.
Hon är fantastisk.
Och jag skulle ljuga om jag påstog att jag inte är lite avundsjuk.



Va ett tag sen man bloggade, igen..höhö. Men de blir så, har verkligen inte pallat. Orkar egentligen inte nu heller...
Nej, vet ni vad. Jag är fett med trött. Dessutom vill jag hellre gosa med min älskling som jag inte sett på hela dagen, hon va sjuk igen :( Det har iaf vart en underbar dag i övrigt. Jag älskar er<3

Jag har musik i huvudet igen. Det känns underbart. Jag tror att det har mycket att göra med den plötsliga fritid vi fått och si/so uppspelet vi var på. Uppspel är bra för inspiration.

Skriver nog ett JUMBO inlägg på fredag när jag kommit hem till våla istället, känner på mig att de inte kommer bli nåt de närmaste dagarna heller :p

Har iaf fått ner det till 2 möjliga kandidater å rösta på i EU valet. Miljöpartister, kvinnor..Båda verkar väldigt bra, skit svårt å välja. Kolla upp Bodil Ceballos å Zaida Catalán! De ska jag göra :)

Puss å peace!

RSS 2.0