Träd


Jag tycker om träd. Dom är så mäktiga, stabila och trygga. Jag älskar träd.

Jag tog bussen hem för första gången på länge, jag ville se stan.
Jag saknar naturen.
Jag kramade några träd innan jag gick hem.
Jag vill krama fler.
Jag vill vara ett löv.



Jag är i desperat behov av natur nu.
Jag behöver.

Inneboende makes three


AAAAAAAAAA I don´t like this. I don´t like this at all.
En ny tjej har somsagt flyttat in i lägenheten.
Och jag gillar henne inte!!!
Imorse när hon skulle gå sa hon hej då. Ok tänker ni, vad är det med de då? Jo, jag vill inte ha någon annan relation med henne än att man är trevlig när man ses om man gör det. Jag vill inte hålla på och säga till när jag kommer och går, jag vill sköta mig själv! Men det var ju inte så farligt, det som gjorde mig sur var att hon hade hållt på och flyttat runt mina grejjer i köket och organiserat om! wtf?!? Ann-Marie all over again - nej tack! Så jag ändrade tillbaks, men nu när jag kom hem hade hon hållt på och "organiserat" ännu mer i min hylla!!! AAaaaa, Lay off my stuff woman!
Alltså, om hon är kontrollfreak eller nåt kan hon väl säga det så man vet, och oavsett så är man inte nöjd med nångting så snackar man väl för farao om det innan man går och rotar i folks grejjer! Särskilt folk man träffat en gång och snackat typ 5 min med...Det kallas respekt och privatliv!
Och nu ikväll har hon ockuperat köket fett mkt och typ pratat med Bengt hela tiden...va e grejjen?
Han är ju verkligen inte den sociala typen men hon bara pladdrar på, känner inte för att bli utsatt för den svadan.
Jag vill bara va ifred och sköta mitt eget, som jag fått göra hittills.
Bajs.
Jag vill flytta.
Ida, vi flyttar!!
Hit: http://www.blocket.se/vi/19966267.htm?ca=11_s


Oh well, jag var iaf pigg och glad imorse, vet inte riktigt varför...Hade ju sovit hyffsat  mkt vilket va nice. Har haft en soft känsla av att kunna göra vad jag vill och att läxor och prov löser sig. Orkar inte tänka på skiten..Det var snö när man vaknade också, vilket var mkt trevligt :) Kändes lite trist att lämna värsta vintern hemma i våla för blaskstan. Fast det blev ju blask stad igen i eftermiddag iofs, men det var mys så länge det varade.
Eftersom vad-hon-nu-heter-lisa-eller-nåt ockuperade köket imorse med och jag inte orkade va där med henne så blev ja lite sen till Nk:n, men det var ju lika trist som vanligt så det spelade ju inte så stor roll...Kan verkligen inte förmå mig att lyssna på Mario, så sjukt lame. Intalar mig att jag har hyffsad koll och kan plugga sen när det väl blir dags för prov.
Något som lyste upp lite var dock Marios fina kommentar: "Det är ju inte bara å ta en macka innan man har sex liksom.."
Varpå den självklara kommentaren kom: "Va? Vill du ha sex? då måste jag nog ta en macka först" haha..

Gjorde lite KuHi, käkade god lunch och hade mentorsträff som var ovärd som vanligt-nu ska vi tydligen ses varje vecka! Varför liksom? Allt vi säger är ju: "är det bra?" "Ja." "ok, bra"....

Sen var det tänkt att viskulle gå till kuratorn för att snacka om stipendium, jag tror att det är hon som har hand om dom, men hon va inte där så klart. Vi kollade massa själva på internet istället men vi behlver verkligen hjälp om det här ska bli av(resan till Ghana altså) Det är för stort för bara oss att fixa själva..Hoppas hon är tillgänglig imorrn.

Sen köptes biljetter till livenight jao! Ska bli as nice å gå på de imorrn :D
Resten av eftermiddagen spenderades framför datorn med att skriva KuHi. Är dock inte klar än, himla bajs...Äsch, jag gör det på torsdag, haha. Jag spenderade lite för mycket tid med att sitta på youtube och leta efter musik att lyssna på. Är helt såld på gospel/negrospiritual/country efter Oh brother where art thou. Har sjungt på Down by the river to pray och Man of constant sorrow hela dan. Vill skriva nåt sånt...De e grymma grejjer!!
Det blev tyvär inget simmande med Annie idag för hon är sjuk :(<3<3 Jag vet inte riktigt om det var bra eller dåligt..nu känns det som de var bra. Fick mer tid. Hade jag kommit hem senare hade väl Lisa o Bengt vart mitt uppe i sin lilla pratstund/ockupation av köket..
Tänkte att jag skulle  göra situps å armhävningar å grejjer istället, men vi får väl se hur det blir med det :p Känner dock lite press eftersom jag har mönstring 9 och 10 mars. Scary!! Fast jag tänker ju inte göra lumpen längre så det spelar väl inte så stor roll, men eftersom jag har anmält mig frivilligt är det ju lite pinsamt om jag är helt ur form, haha.

Nu ska jag drömma om lägenhet med ida på msn och sen kanske göra några armhävningar och ev. KuHi...vi får la se :p

Lateeer!!

Lycka



"Happiness is like a butterfly: the moore you chase it, the moore it will elude you.
But if you turn you´re attention to other things, it will come and sit softly on you´re shoulder..." /Thoreau


Jag tror att jag har jagat lyckan för mycket. I julas när der var så vackert väder och så kändes det som jag fick en överdos och kände som att jag liksom måste vara lycklig för att allt var så bra. Så tror jag jag har känt sen dess. Att jag måste vara lycklig hela tiden. Jag letar efter lyckan i allt, hela tiden. "Men det här borde jag bli glad av, nu är jag väl glad och lycklig?"
Men jag har känt mig väldigt likgiltig inför allt den senaste tiden. När det var vackert väder första veckan på rytmus kändes det som att det borde fylla mig med solskenslycka, men det gjorde det inte. Jag var ju glad men inte så där som jag brukar bli. Jag mår inte dåligt på något sätt, men jag är ju inte little miss sunshine her self heller. Jag tror att en av anledningarna till att jag känner så är att jag har letat för mycket. Jag har förstört lyckan lite. Jag blev liksom beroende av den så jag utnyttjade den och letade efter den istället för att låta den komma.
Men det kanske inte bara är därför jag inte är på topp, det kan ju helt enkelt vara så att jag har en sån period. Jag tror att jag blev så chockad över hur bra jag mådde förra terminen och jullovet att jag glömde bort att man inte är glad jämt och att man faktiskt inte måste vara glad jämt! Man behöver svackor och toppar för att komma framåt i livet, för att få kontrast och perspektiv. Man orkar inte vara lycklig jämt eller olycklig jämt. Man behöver ett visst mått av båda.

Jag tror hela samhället har blivit alldelens för besatta av lycka.
Människor glömmer, liksom jag, att man behöver sina svackor, att dom är bra.
Så får man prestationsångest för att man inte är lycklig och hur lycklig blir man av det?
Det är bara att leva och försöka känna sig själv, veta hur man fungerar, vad som gör en glad och njuta av livet när det går bra, jobba i svackorna och vila däremellan. Att veta att man kan vara väldigt lycklig men inse att det inte är nåt slags krav eller måste.

Jag vet att det här är ganska klyschigt och ganska allmängiltiga tankar men det är vad jag har tänkt på, så varsågoda.

ÅååÅååka pendel tåg...


Är galet trött. Altså, tänk om jag skulle pendla varje dag. Fatta jobbigt!! Och ändå skulle jag inte komma hem så mkt senare än dom som går gymnasiet i uppsala. Men jag skulle nog få åka tidigare...fast bara vissa dagar eftersom jag har sovmorron. Skulle aldrig palla. Nu tar det typ 30, 40 minuter att ta sig till skolan, längre än jag någonsin åkt eftersom jag haft cykelavstånd typ hela livet, men jag tycker att det är en väldigt lagom sträcka.
Nog om det.
Har därför varit väldigt trött idag, men annars har det varit en bra dag för att vara måndag.
Det sämsta är att min älskling inte är här :´( Har inte setts sen i fredags..Jag SAKNAR DIG!!!!
Sluta vara sjuk..bajskorv.
Å inte får jag träffa dig imorrn heller. Jag kommer dö.

Får gräva ner mig i KuHin och ha kul i simhallen så kanske jag överlever.......kanske......

Skippade handlandet idag: fick med mig lite matlådor hemifrån som jag nu kan ha som middag och slipper därmed ännu mer matlagning och därmed också inhandling. Nice!

När man kom hem fick man sig en liten överraskning: de två i lägenheten har blivit tre! En guzz vid namn Lisa (tror jag..) har flyttat in i det lilla rummet. Hon går tydligen nån makeup utbildning...hon verkar trevlig iaf. Tyckte att jag skulle göra en skiva till henne när jag sa att jag går sing/song, haha. Fast ju fler man är destå fler är det att anpassa sig efter så det är ju lite jobbigt..hoppas hon har ett liv så är hon inte hemma så mkt :P Fast vänta nu, jag är ju inte hemma så mkt nu för tiden och är jag det är Ida nästan jämt me så det spelar ju itne så stor roll..Och som sagt är hon trevlig och känns lätt att prata med så man behöver ju inte köra total ignore, haha.

Denna afton har jag även blivit medlem i statistarkivet! Det ni :p Tänkte att man kanske kan få sig nåt litet jobb å få lite snabba cash..kostade 50 spänn för ett års medlemskap och det kan det ju vara värt om man får napp!
Jag har ju ingen direkt längtan att skämma ut mig på TV inför hela Sveriges befolkning men å andra sidan, om jag får betalt, varför inte?? Skit samma liksom...Vi får väl se hur det går ;)

nej, nu har jag slösat nog tid framför dumburken! Dags för något konstruktivt! Säger vi...

btw har jag laddat hem låtar från "O brother where art thou?". Såg filmen på svenskan idag, sjukt bra!!
Och musiken var ju underbar...Ska lägga in på mp3n bums :)

I´m so sexy in my....

....Mudmask!!



Sexii jao!                          Jag ser ut som en liten clown *fNizZ*


Som ni alla kan se kladdade jag in mig i en trevlig ansiktsmask idag :) (på bild syns även lite av CheGuevara tröjjan jag fick av min kära far xp)
Har haft ansiktsmasken i typ 2 år, fick den i present någon gång, och när jag hade duschat tänkte jag "Nu jäklar". Jajjemän! Så nu är man len som en babyrumpa i fejjan.
Ullet kom på besök, innan jag hunnit tvätta mig så jag satt där å ba: "heeey!"
Det var mycket trevligt att ses. Jag överlämnade födelsedagspresenter: 2 choklad kakor, en toblerone(hon lär ju tjocka på sig lite) och en mina vänner bok för lite äldre barn :p
Det var roliga frågor i den men jag hann inte fylla i alla för det var så många och hon lärde dra för hon skulle tillbaka till Sthlm. Själv pallade jag inte åka tillbaks så tidigt, har fortfarande grejjer å göra.
Just nu håller jag tex. på att baka bröd :) Världens godaste morotsbröd, nyttigt me ;)
Det är på första jäsningen nu. Jag tänkte att det är fett bra å baka själv för det är mkt billigare och desutom baka här hemma i våla så slipper man ockupera köket hos Bengt och allt finns ju redan här hemma. Dessutom är ugnen renare...
Jag har faktiskt redan gjort av med 100 spänn mindre i matpengar den här månaden(jag har 200 kvar och jag gör inte av med mer än 100 den här veckan). Iofs så har jag inte vart i sthlm hela månaden men det var inköpsmånad eftersom jag vart hemma på lov så jag tycker det jämnar ut sig..
Jag antar att det är för att jag får lunch i skolan. Det är helt sjukt skönt måste jag säga(jag vet att jag sagt det förut..).
Att inte behöva laga mat varje dag, att kunna vara spontan och käka nån annan stans eller med andra utan att behöva tänka på att ha lunch nästa dag, att ha obegränsad tillgång...Grymt helt enkelt!

Nu ska jag gå och baka ut min deg, diska, handla med mor och försöka göra en kompskiss, sång läxan och kanske fixa med min Mp3...

Later people!


Tid, o tid..


Tid. Det finns aldrig tillräckligt, den går alltid för fort. Vi har pressat in våra liv i ett konstant schema av tid. 
Vi har pressat in tiden i en mall för att göra den allmängiltig. Men jag tror inte tiden är allmängiltig. Dock tror jag inte det håller som argument för försenad inlämning eller dåligt pluggande till prov.
Efter skolan kan tiden få bli fri. Om man inte skaffar ett jobb som kräver en tidsmall.

Idag har vart en sån där dag när man bara går runt och känner att man har massor av grejjer att göra men ändå har svårt att göra dom, mest för att man blir trött av att känna att man har så mkt att göra. Inte bra.
Jag har inte börjat skriva på KuHin. jag har läst lite..Men jag intalar mig själv att jag kan göra lite imorrn och resten på Tisdag. Tror att det som har känts jobbigt med det är att jag nånstans antagit att jag ska göra den på mvg nivå. KuHi känns som ett ämne som inte är så svårt och där man borde få mvg. Att man kommer ångra att man inte ansträngde sig lite när man behöver dom poängen. OM man behöver dom poängen.
Jag slits hela tiden mellan min övertygelse att leva för dagen, att ingenting spelar någon roll och att man inte kan tänka på framtiden man inte ens vet kommer, och det tankesätt som styrt större delen av min skolgång: "MVG!! Du kan bättre, du måste göra ditt bästa, du kommer ångra dig sen! MVG!!!" 
Det kan vara svårt att komma ifrån, det sitter djupt inrotat i min hjärnbark.
Jag har dock blivit MYCKET bättre sen jag började gymnasiet, men det är en ständig kamp.

Nu tror jag att jag har bestämt mig för att VG blir bra och jag gör MVG om jag orkar och hinner. Bra.

Men det är inte bara KuHin. Det är att jag dessutom har sångläxan där jag tror att jag måste spela in för jag klara inte att göra någon kompskiss på alla instrument, ensemble läxan att göra en kompskiss till på måndag och att vi har historia prov på måndag. Jag har nollkoll kokosboll på det. Jag har iofs nästa helg på mig också men återigen känner jag press att få bra betyg. Den här gången mest från Pia. Inte för att hon kräver det men hon har satt MVG i omdöme och då känns det som att jag måste leva upp till det och som hon blir besviken om jag inte gör det. Att hon skulle fråga varför det inte går bra och jag skulle säga att jag inte orkar plugga. Att hon skulle tycka att jag är dålig. 
Ganska fånigt men även det djupt rotat efter 9 års konstant fjäskande och hårt arbete för lärarnas bekräftelse.
Illa.

sen har jag egna saker jag har bestämt att jag ska göra: baka, blogga( vilket jag har gjort istället för KuHi idag...) läsa, brodera, fixa med min Mp3...
Rätt dumt att tycka det känns jobbigt eftersom inget av det är saker jag MÅSTE göra. Jag har gjort saker jag vill göra till saker jag måste göra genom att skriva dom på samma lista som läxor mm. Dumt.

Efter att nu ha fått avreagera mig känns det lite bättre.
Kan förtälja att jag förutom att blogga, kolla på mer tatueringar, läst KuHi, handlat och lagat mat, även lyckats få kvar bara 2 kulor i det-där-spelet-jag-inte-kommer-ihåg-vad-det-heter där man ska få kvar bara en kula. Jag kände mig duktig.

Det har även snöat som bara den. Va rätt nice att komma hem till "riktig" vinter, även om det faktisk har vart väldigt fint i sthlm den här veckan också. Det har varit som man fått lära sig att januari ska vara men som det inte är: kallt och snöigt. vinter. Mer än vanligt iaf. Både december och januari har varit över förväntan vintermässigt. Bästa vintern på år måste jag säga. Kanske har naturen blivit "normal" helt plötsligt. Den kanske visar oss vad vi snart är på väg att mista.
Eller så är det istiden som kommer.
Trevligt har det vart iaf.

Fred, flumm och flodhästar till er!

Veckan


Den här veckan har varit fett flummig. Jag var bara hemma två dagar av fem,det hände väldigt mycket saker - flera positiva och nästan ovanligt många negativa, skolan har satt igång på riktigt men jag har ignorerat allt vad framtida läxor och prov heter och haft kul istället - har känts som jag levt vid sidan om verkligheten eller nåt..haha. Detta har även lett till att det inte har bloggats så flitigt från min sida, jag känner att livet prioriteras...Tack dock till mina 3 trogna guldstjärneläsare, haha xp
Här kommer då veckans händelser:

Måndag

Måndagen blev en otursmorgon. Det började smidigt med att Ida och jag tog olika tunnelbanor, men jag väntade på henne vid slussen. Eftersom jag då var lite stressad för att jag i princip redan var sen till ensemblen, för att jag trodde att alla bussar som går förbi Nacka Forum går till Sickla och för att en Rytmus människa(dock 1a) gick på den bussen så tog vi FEL buss. Bussen gick inte alls förbi Sickla och 1an måste ha hoppat av tidigt för honom såg vi inte röken av...Det var bara till å ta första bästa buss tillbaka. Som tur var stannade den vid skolan. Jag var sen (Ida var där tidigare för å fixa nåt så henne spelade det inte så stor roll) men orkade inte bry mig, vi hade ju gjort en erfarenhet iaf! Men när vi gått en bit snubblar Ida till och vrickar foten rejält! Helt sjukt vilken otur man kan ha på en morgon..
Jag blev sjukt rädd för jag har aldrig sett henne ha så ont, visste inte vad jag skulle göra. Usch.
Ett tag trodde jag hennes knä hade hoppat ur led eller nåt..det var inte alls kul.
Matilda kom förbi och hon var också tidig så hon följde med och hämtade skolsköterskan och var med Ida så jag kunde gå till min lektion, det var iaf en bra sak! 
Men läskigt var det.

Resten av dagen flöt på bra vad jag minns. Historian var stökig för vi hade individuella samtal och det var svårt att fokusera. Nästan mer för att jag inte kan ta in att vi har prov snart fast vi nyss har börjat, än att det var stökigt.
Jag och finaste Tildur skickade brev till Annie, Katarina och Maria som hade lektion i klassrummet mitt emot, en av de roliga sakerna med att ha glasvägg ut mot korridoren. Även en av de dåliga då man blir distraherad. Men man riskerar ju inte att gå in i fel klassrum iaf eftersom man ser vilka som har lektion haha.
Sen blev det till att handla med älsk, gjorde inte av med så mkt pengar - en av fördelarna med att ha köpt lunch i skolan hela terminen. Grymt skönt att slippa tänka på att fixa matlåda varje dag också, det blir mycket lättare att vara spontan o käka borta eftersom man inte måste ha rester till lunch...
Any way, vi käkade hos mig å kollade på L-word -  mys :)

Tror det snöade också...

Tisdag

denna dag har man då en lektion hela terminen, galet! Lite sovmorgon också vilket var skönt..Naturkunskap med Mario var väl inte så kul däremot..Ämnet är intressant egentligen men jag kan verkligen inte förmå mig att lyssna på honom! Han är så sjukt tråkig att lysna på. Men lite gick väl in iaf. Jag satt och filosoferade kring vissa saker han sa som jag finner otroligt intressanta. Kanske lägger upp de här nån gång ;) Efter det slutade jag ju egentligen men jag hade bestämt med Annie och Elina att vi skulle simma i Eriksdalsbadet kl 4 så jag tänkte att fram tills dess kan jag ju göra sångläxan och ensemble läxan...Eller inte haha. Jag satt vid datorn och slösade tid och hängde med folk i sofforna. Men jag spelade faktiskt lite och utvecklade faktiskt låten jag ska göra kompskiss på lite...och jag fick veta att killers kommer till hultsfred och att jag inte kommer kunna gå på nån av Lalehs konserter :( Men det är för att jag ska till Säfsen o det ska ju bli kul :)
Jag var så himla taggad på simningen så jag sket liksom i allt annat, det var som att jag bara gick å väntade på att få åka och simma. Hade ju ont i halsen så jag borde kanske inte träna egentligen men jag hade verkligen sett fram emot det och det kändes som det skulle vara bra att känna att man kommit igång iaf. Och det var sjukt kul!! 
Jag hade aldrig vart på eriksdalsbadet förut och visste inte att dom hade äventyrs bad och allt, och elina visste det inte heller så vi blev helt exalterade och Annie med, så vi spenderade lite tid där först haha. Men sen tänkte vi att vi skulle utnyttja vår upprymdhet till att simma så vi gjorde lite hederliga längder. Måste säga att det var väldigt mycket roligare och lättare att simma flera. Att träna tillsammans och motivera varandra och kunna snacka mellan varven gör det så mycket roligare att träna! Och efter att vi simmat våra längder lekte vi ännu mer i äventyrs badet, vilket jag tror gav mig mer träningsvärk en själva "träningen". Inte konstigt att barn är så vältränade, dom leker ju hela tiden!
Det är även väldigt skönt att simma på vintern, vattnet, ljuset och värmen ger liksom lite sommarkänsla :)
särksilt skönt i Tisdags när det snöade, vilket var fint i sig, men det smälte på en gång och blev slask vilket var mindre kul..

När Annie och Elina åkt iväg och jag gått ner i tunnelbanan upptäckte jag något hemskt: mina nycklar var borta. Jag fullkomligt HATAR den panikångesten man får av att upptäcka att något viktig är borta. Det är så sjukt jobbigt och det känns oms det händer mig oftare en normalt. Om detta beror på mig och min slarvighet och tankspriddhet eller om materiella saker helt enkelt inte gillar mig vet jag inte men ibland tror jag starkt på det senare. jag har ofta otur med all slags elektronik som inte vill fungera mm. och tappar som sagt ofta bort saker. Det är lättast att skylla på sakerna...
det faktum att jag då var trött efter träningen och väldigt hungrig gjorde ju inte saken bättre. Allt känns 1000 gånger värre när man är trött och hungrig, iaf. för mig.
Började tänka på hur jobbigt det skulle bli, att jag måste be om extra nycklar av Bengt, att jag måste ringa på, att han kanske inte var hemma, måste köpa ny skåpnyckel och ny tag...Sjukt jobbigt. 
Som tur var har jag ju Ida<3 Åkte hem först, om Bengt var hemma kunde jag ju komma in, men det var han såklart inte så jag åkte till Ida. Väl där kändes allt mycket bättre. Allt känns alltid mycket bättre när jag är med henne<3<3 det hjälpte också att jag fick käka o kolla på L-word :) och att jag fick sova över- det lyfte en stor sten. Jag pallade verkligen inte åka tillbaka - Bengt kanske inte var hemma än när jag kom(jag måste vara tillbaks innan 21 för sen låre dom ytterdörren) och då måste jag åka tillbaks till Ida igen,han kanske inte hade några extra nycklar och då måste jag åka samtidigt som honom dan efter...allmänt jobbigt så det var skönt att jag slapp det. Hade myskväll med världens finaste istället och allt kändes som sagt bättre<3


Onsdag

Eftersom Ida egentligen inte får ha folk som sover över, iaf. inte utan att ha frågat, så måste vi smyga ut på morgonen. Men då är det klart att det kommer nån människa och dom håller på och springer upp och ner så man inte vet var man har dom vilket ledde till att vi missade bussen. Sen var bussen efter också sen så jag blev rätt sen till ScceMun men jag hade tydligen inte missat nåt så det spela ju inte så stor roll. Plus att det var en klar och vacker morgon som vi fick njuta av längre :) Vi fik välja grupp till musikalen och fick manuset! Jag ska lätt söka rollen som präst, haha. Den är liten så man behöver inte känna någon press men får ändå va på scen och säga saker, plus att man kan göra en rolig Carola version av det :p
Sen var det dags för att kolla om mina nycklar kommit in i repan. Det är så jobbigt för man mår dåligt för att man vill ha tillbaka det man tappat så himla mycket men samtidigt är ovissheten bättre än vissheten att det inte finns där...
Till min stora lycka hade dom fått in mina nycklar och jag var lite halvt hög ett tag, haha.
Jag, Sara och Tilda började med engelska arbetet och valde Norrbottens Järn, coola som vi är.
Denna dag blev det även mys hos Annie som vi kom på i måndags. Först var det tänkt att vi skulle lyssna på klassisk musik men det utvecklades och blev 11 pers som drog hem till henne och lagade mat, myste, dansade och såg på film :) Det kändes verkligen som fredag vilket var trevligt och bidrog till att veckan kändes flummig, och det var trevligt att vi gjorde något tillsammans en vardag! Alltför länge sen.. Jag och Ida sov över hos kära Annie så jag kom inte hem och kunde byta kläder eller duscha då heller haha. Men det var otroligt skönt att slippa åka hela vägen hem så det fick vara värt lite skabbighet.
Vi låg och pratade för länge som sig bör när man sover över, det var ytterst 
trevligt!!


Torsdag

Annie och Ida började tidigare än jag så jag hade typ 2 timmar "hål" innan jag började som jag tänkte utnyttja till att göra sångläxan och enembleläxan som jag inte gjorde i tisdags. Så jag kollade upp lediga rum som jag trodde hade pianon och gick ner till repan. Dom släppte in mig i det rum jag valt och det visade sig att det bara hade en synt utan interna högtalare. Jippiie!!....Pallade inte be att få låna ett nytt rum så jag satte mig vid datorn istället..igen haha. Sen hängde vi lite folk innan den otroligt intressanta gympa lektionen om stress började!! För vissa var det väl kanske bra men inget kom fram som jag inte redan visste så det kändes lite ovärt att sitta där i 1,5 timme..plus att jag va fett hungrig. Stackars lilla mig, haha.

Min långa lunch spenderades med folket i sofforna på 0an. Det blev mys, porrsurfande, youtube klipp mm. Det vanliga ;) Finaste Robin köpte en Smoothie till mig som jag suktat efter som fan, tack!! <3

Efter extra trist Nk med Mario blev det möte med ABC gruppen om studentmössor och årsbok o grejjer.
det var Anton Småland som tydligen ska ha hand om Studentmössorna som frågade mig, sussie och Gotland om vi ville va me på mötet. Det var om vi ville ha en årsbok i 3an. Det är helt nytt så 91 får det gratis! Yeah...det verkar fett kul, och vi ska vara "kommité" haha. dom bjöd på fika också vilket var nice :p
blev lite besviken på den ekologiska studentmössan dock, den va lite lame...Men det är ju ett år kvar tills man behöver tänka på sånt, haha.

Sen när Sussie och jag skulle hem hände det "igen": mitt busskort var borta!!(inte igen att det var borta utan igen att jag tappat något) När jag kände efter i mitt vanliga fack i väskan var det inte där och inte i fickorna heller. Det ironiska var att vi precis innan pratat om när Sussie trodde att hon tappat bort sitt busskort, haha.
Sussie åkte iväg för hon måste med sitt tåg och jag hade panikångest igen, höll på å börja gråta..
Tillslut hittade jag kortet i ett av facken i min väska. Höll på å dö av lättnad. Jag måste ha varit så trött på morgonen att jag stoppade kortet i fel fack och dessutom inte kom ihåg att jag hade stoppat det där haha.

Det var väldigt skönt att komma hem och få duscha och byta kläder, även om jag väldigt gärna hade velat vara hos älsk och kollat på film och ätit kakor...Men det var skönt å bara vara hemma en kväll också, annars hade det känts ännu flummigare haha. Sen behövde jag packa och så och så gjorde jag min sångläxa så där kvällen före :p men det blev helt ok och jag jobbar bättre under lite press. Har svårt att prestera om jag inte är tvungen.

Fredag

Ännu en ganska soft dag. KuHi och sång. Sången gick bra, jag var förkyld så jag sjöng inte nåt. Hade nog kunnat sjunga egentligen men jag pallade inte sjunga låten jag skrev och visste att jag inte gjort allt ordentligt så jag överdrev mitt halsonda lite :p Istället fortsatte vi med en låt jag börjat på förra terminen när jag var sjuk. blev faktiskt sjukt inspirerad! har vart helt oinspirerad musikaliskt hela lovet men nu blev jag taggad! Fett bra :)
Efter lunch gick jag och Ida å fixade present till min kära vän ullet, typ 1 månad försenat...
Sen blev det mys i sofforna innan idas lektion började och jag åkte till Slussen å blev hämtad av pärona som hade vart på mc mässa. Var kul å träffa dom igen, det var ju 2 veckor sen. Pappa hade köpt en Che Guevara tröja till mig haha xD Så nu har jag två, en från ullet också, trots att jag inte gillar honom eller är kommunist.
Efter att vi fikat i Uppsala började jag må lite illa och det höll i sig och blev värre så på kvällen trodde jag att jag blivit sjuk, men det blev lite bättre..
Det var nada på Tv så jag spenderade kvällen med att spela, kolla på tatueringar på internet, testa brorsans nya airbrush och kolla i konstböcker. Blev as sugen på att gå på museum och åka till Louvren i Paris eller till Rom eller London..
Fortsatte även att läsa Shantaram. Har inte läst nånting sen jullovet, blir inte av i sthlm..Kändes wierd att komma in i den igen, den är liksom jullovet för mig. 


Nu blev det väldigt mycket text varav en del helt orelevant känns det som. Kanske redigerar den senare, om jag orkar...:p

Peace out


Helgen

Yo yo yo!

Ni som inte är intresserade av allmän info om vad jag gjort i helgen kan sluta läsa typ..nu!
För er andra(men mest för mitt eget minne faktiskt...: detta är vad lilla jag har gjort torsdag-söndag.


Torsdag

Torsdagen var en väldigt vacker dag som inleddes med en promenad på gympan. Det var mys :) Väldans trevligt att ha gymnastik med Annie, Matilda o Thekas!
På hålet fixades presenter till Ida o Linnea (Matilda, du måste ta betalt!! Jag glömmer hela tiden att ge dig pengar, påminn mig!)
Första Nk lektionen va kul för vi hade Niklas, men imorrn bler det Mario. Jippiie!....><
Fast egentligen borde jag väl inte uttala mig, jag har inte ens haft honom...
Men jag baserar mitt utlåtande på människor jag diggars bedömning av honom. Och jag tror Niklas är ganska svårslagen.

Blev väldigt trött sen och fick huvudvärk. Inte bra, inte bra.
Jag tror att det snöade också! Eller var det på fredagen? Kanske båda...
Men jag packade, slog in present till älsk å köpte lite 18års fika till den stora morgonen!
Vi lagade mat o glodde på L-word, som vanligt.
Jag va fett taggad på att hon skulle fylla, mer än hon, å försökte få henne lika taggad. De e ju kul å spejsat! 18 liksom!
Fast jag tycker det är så himla kul å fixa presenter å frukost på sängen och sånt så de va väl mycket därför jag var så taggad, haha. Och för att jag vill längta till när jag fyller så det blir speciellt. Fast jag har ju min lista på allt jag ska göra :p
Ska nog lägga upp den här..


Fredag

På stora dagen för stora flickan fick jaggå upp fett tidigt( ok, hon va typ kvart i 7..men jag tyckte de var tidigt!) för att fixa frukost, så vi skulle hinna till KulturochidéHistorian. Jag skulle väcka med muffins med ljus i å cider, men Madeleine(Idas kära mor) hann före. Hon ringde typ halv 7 och skulle gratta, men Ida sov typ fortfarande och sa knappt nånting, haha. Och det som var ännu roligare var att Ida började säga hej då innan Madeleine var klar! Hon pratade på och ida sa: Hej då, hej då, hej då typ 5 gånger innan hennes mamma sa hejdå hahaha xD
sen somnade hon om men det blev ändå fail för jag var tvungen att väcka henne å fråga vart hon hade tändare...
Men sen blev det frukost och hon fick två I-pod fodral :)
vi var sjukt trötta och bestämde att på sin 18års dag behöver man inte ha KuHi, och hon fick i present av mig att jag skiolkade med henne :p Men vi hade faktiskt ändå bara vikarie så vi missade inget direkt..

Sånglektionen, som därmed blev min ända lektion den dagen, gick väl sådär...Känner att hon har så höga förväntningar på mig som jag känner att jag inte kommer kunna eller orka uppfylla. Också säger hon att jag är så musikalisk och då blir det ännu jobbigare för det känner jag inte att jag är! Jag är musikalisk så klart, annars skulle jag inte platsa på rymtus, men hon tror att jag är jätte duktig på gehör och sånt, men det är jag verkligen inte så det känns rätt jobbigt också...
Men skit samma, det blir nog bra. Det brukar ju bli det. Ska försöka att inte tänka för myclet...

På lunchen gav vi presenterna till Ida och Linnéa - Kalle Blomkvist till Ida och till Linnéa en Hello Kitty puzzle ball som hon blivit kär i :p
Sen blev det lite häng, jag satt och skrev medans jag väntade på att Ida och Matilda skulle sluta( själv slutade man ju halv 11 efter sången :p) och världens finaste Annie kom förbi med muffins till Ida :)
När folket hade slutat skulle vi åka hem till Ida i lilla Tystberga(var ju tänkt att typ alla skulle med men det blev bara vi tre haha) men det var någon som hade hoppat framför tåget i Upplandsväsby så alla tåg från uppsala, inklusive vårat, var fett försenade. Vårat tåg skulle gå 16.40 och gick typ 18.30..."YAY"
Vi pallade inte bara sitta och vänta, plus att vi ville försöka komma hem så fort som möjligt för att bussarna var bajs i Nyköping så någon måste hämta oss om vi inte vill vänta typ 3 timmar, så vi tog pendeltåget till Södertälje och tänkte ta bussen därifrån men tåget gick så snart så vi tog det iaf. Samma tåg som vi skulle åkte med från sthlm altså, haha. Men vi fick lite reserfarenhet, en fin pratstund och det blev billigare :p
Fast Idas mamma va rätt trött å blev inte så happy över å behöva hämta oss, men det var ända lösningen och det hade inte gått fortare med bussen så det fick bli som det blev.

Internskämt från Södertälje syds station:

Matilda sjunger på random jullåt.
Ida börjar också sjunga.
Stina: you two! (ni två)
Ida: Nej, inte U2. En JULLÅT!

hahaha xD

Väl hemma hos, vi kom hem typ halv 8, Ida käkade vi as god paj, satt å snackade fett länge och somnade till en prinsessas dagbok( jag å Ida somnade, Matilda var uthålligare ;P)


Lördag

På lördagen åkte vi in till nykping å käkade på Rhodos - mucho gott! Sen drog vi runt lite på stan, kollade på rejjer Ida kunde köpa nu när hon är 18, hehe. Sen bar det av till Hemköp för införskaffande av första lagligt köpta cidern och ölen!
kassörskan tyckte nog det var lite roligt när hon såg at Ida hade fyllt år dagen innan, haha.
Efter det lilla äventyret satte vi Matilda på tåget och drog till Thekas i en timme. Jag fick se klart på I am legend :D
När vi kom hem igen glodde vi på Blades of Glory och.....L-word! Vem hade kunnat gissa? xp


Söndag

Denna dag ägnades åt att åka hem, vi fick skjuts för Idas päron skulle till Ikea :), och sen firade vi att vi vart ihop i 10 månader :D Egentligen tycker jag det känns lite konstigt att fira..som om det var en bragd på nåt sätt..Det kanske det är iofs. Jag vet inte... Efter att vi dumpat grejjer gick vi å käkade i kungshallen å såg Yes man. Mysig rulle!
Så avslutades helgen på ett mkt trevligt sätt :)

Vill bara ge en guldstjärna till den som orkat läsa hela det här inlägget, om nån gör det. Jag skulle aldrig palla xD men så är det ju mer för att jag vill minnas än för att ni ska ha kul...haha

Puss puss

(altså, nu gjorde jag det igen, sparade som utkast istället för att publicera xD Fast jag ändrade om å la till lite grejjer nu..spela roll...)


Önskelista


Med anledning av min analkande 18 års dag tänkte jag publicera min lilla önskelista :)

Körkortskurs
Skor
Svenska ord-box 1 o 2 (hasse och tage-sopor mm)
Piercing smycke
Lalehs nya skiva
Block, pennor mm. från happyplanet.se
eko schampo, balsam, hudkräm mm.

Måste säga att det här nog är min kortaste önskelista någonsin.
Julklappslistan var kort men det här slår den med...
Det känns bra :)

10 månader, 288 dagar, 5/6 år


Så länge har jag varit tillsammans med min fantastiska älskling idag<3<3
2 månader kvar till ett år. Det känns konstigt haha. Men bra.
Nu ska vi ner på stan och käka o gå på bio :)

Intressanta fakta om min helg kommer senare ikväll eller imorrn, för till skillnad från BB(blondinbella) har jag ett liv utanför bloggen. Den är iofs typ hennes jobb..men ändå.

Måste bara säga en sak innan jag går: GRATTIS till min lilla älsklingsplutt som fyllde 18 år i fredags!! :D
Detaljer om den stora dagen kommer som sagt sen :)

fred, flumm och flodhästar till er alla!

Ännu en dag till historien

Så har man gått första riktiga skoldagen i nya skolan.
Det känns väldigt bra. Ljusa, luftiga klassrum gör att det känns som man orkar mer. Balkongerna i love.

Måste säga att allt känns allmänt väldigt bra.
Det är som att jag inte kan inse några som helst problem.
Läxor, prov mm som börjar pocka på uppmärksamhet orkar jag inte tänka på.
Jag bara glider. Tar saker som dom kommer, tänker inte så mycket på framtiden, det löser sig alltid.
Jag tror att jag nu, och gjorde under lovet, lever efter det fullt ut.
Har jobbat på det hela höstterminen och nu går det liksom per automatik.
Det kan ju ha att göra med att man inte känner att man har några rutiner överhuvudtaget än.
Rutiner kan vara bra och skönt för man slipper tänka så mycket, men dom kan också göra att man fastnar i mönster.
När man inte vet hur dagen kommer att se ut(det gör man ju iofs aldrig, men när den är svårare att förutse om man säger så)
gör det att man lever mer i nuet. Det känns väldigt bra. Väldigt skönt.

Men just nu är jag väldigt trött vilket leder till att jag inte vet riktigt hur jag känner mig...haha.

Nu ska jag se Med solen i ögonen om Lars Winnerbäck på 1an och fortsätta min årssammanfatning :)

God natt världen, glid i frid!

Hej Sickla!


Just nu är jag väldigt trött, kunde inte somna igår och gick upp halv 10 imorse för att komma in lite i gängorna igen.
Sen har man ju fått väldigt många nya intryck idag.
Måste ändå säga att skolan går med plus so far. Vissa grejjer var dåliga, som att man inte kan sitta tillsammans och äta om vissa ska värma och andra köpa mat, fasta stolar i aulan gör det svårt att tränga ihop sig om det blir fullt, det är inte klart än - rörigt och det är glasat ut mot korridorerna - kommer bli väldigt störande. Och skåpen för si/so, sångare och pianister var löjligt små!!
Men annars var det mest bra saker. Underbart att det är så ljust och luftigt överallt. Älskar balkongerna och de stora fönstren!!
Fina omgivningar, luftkonditionering!, nära till massor av affärer mm. Allmänt bättre anpassade lokaler för musik är ju också ett stort plus. Jag tror att vi kommer trivas där.

Efter info, rundtur och långt köande för skåpsnyckel väntade vi på alla människor i nya vardagsrummet/folkparken/baren.
Sköna soffor!
Några drog hem och några av oss drog och käkade.
Sen var alla trötta och sega efter dagen så vi drog hem. Ida och jag handlade, käkade nudlar å glodde på L-word.
Mycket mysigt :)

Imorrn blir första riktiga skoldagen, får se hur det går! Vet inte ens hur lång tid det tar exakt till skolan än, haha.
Det blir nog bra.

Pöss

2009 - dagarna som kanske kommer!


Tänkte att jag skulle komplettera min tillbaka blick med en titt på vad 2009 kan komma att erbjuda om man får leva och världen beter sig.

  • Rytmus flyttar till Sickla
  • Jag fyller 18
  • Säfsen med Ida och familjen
  • Party hos Ankan
  • Sätta upp musikal med skolan
  • Slutar 2an
  • Hultsfred
  • Förhoppningsvis sommarjobb
  • Stockholmarna kommer upp till stugan
  • Kanske Urkult
  • Börja 3an!!
  • Jag kanske flyttar från Hjorthagen
  • Projektarbete i Ghana
  • Jul och nyår igen!

Det här är de större sakerna som jag tror kommer hända, plus allmänt party, glädje, vänner, Ida, flumm och mognad.
Och underbara, hemska oförutsägbara saker livet alltid bjuder på.
Ha ett stressfritt, lyckligt, njutningsfullt 2009 allihopa! <3

2008-dagarna som kom och gick

Så var det då äntligen dags för min lilla årssammanfattning!
Jag tycker faktiskt inte att det är försent för det eftersom det inte har gått sååå långt på det nya året och för att skolan inte har börjat än och därmed inte det ny året..iaf. inte på riktigt :p
Förbered er på mitt längsta inlägg hittills ;)

Januari

  • Vi gick från 2007 till 2008 och det nya året började bra måste jag säga. Nyåret firades hos Sara och en stund hos Rebecka. Det känns helt sjukt länge sen...Den natten kände jag att jag kom Sara närmre efter att ha varit uppe med henne och hennes kusiner och snackat hela natten, det kändes väldigt bra.Det känns också väldigt konstigt att jag då satt halvnaken och spelade klädpåker tillsammans med bla Marcel och Ludde i min klass som jag knappt pratat med då och knappt pratat med efter det heller. Dessutom hemma hos Rebecka! Jag och Tilda pussades i ett försök att leka böghångel haha. Sen såg vi på fyrverkerier på St Eriks bron, jag längtade naivt efter fest och lite farligheter och konstaterade med Sara och co höga på glädje att vi varit glada hela året. Jag gav nyårslöftet att inte köpa något som inte var ekologiskt eller begagnat om jag inte måste av något mkt bra skäl. Kändes bra att jag inte var i våla, kändes som jag hade ett liv.Det var ett mkt bra nyår sett i backspegeln.
  • Jag gjorde dreads! Tilda följde med mig och bevittnade min förvandling :p
  • Jag bodde fortfarande hos Ann-Marie då också. Det var tider det, haha.
  • Jag var fortfarande ganska osäker på mig själv och mådde fortfarande dåligt över Ida.

Februari

  • Jag fyllde 17 år och hade lite åldersnojja för det.
  • Jag skaffade bilddagboken
  • den 13 var det 1 år sen jag gjorde slut med Anton
  • jag var med Ida på Louise Hoffsten på alla hjärtans dag och fick återfall efter min lilla "anti preiod" även känd som försvarsmekanism vid obesvarad kärlek.
  • Mina fantastiska vänner Sara och Tilda hade maskerad/barnkalas för mig i födelsedagspresent :D
  • Jag hade ett snölöst sportlov då jag träffade gammla vänner och vi fick ett nytt jour barn: virvelvinden Sila.
  • Tror jag spenderade sista helgen i månaden hos Ida. Kommer inte ihåg vad vi gjorde men jag kommer ihåg när vi åkte tillbaks till stockholm den 3 mars :)

Mars

  • Jag spelade in mitt bidrag till si/soarnas demo med Paula.
  • Jag fick tokryck efter att ha varit hos Sara med Tilda och kollat på Greys anatomy den 6e. Jag var otroligt trött och flummig och i en känsla av extrem overklighet skickade jag iväg ett sms till Ida där det stog något flummig i stil med: Får jag vilja ha dig? hahaha.Det töntigaste och bästa sms jag skickat i hela mitt liv. Fatta om jag aldrig hade sagt nåt! Då hade vi kanske aldrig blivit ihop...undrar hur mitt liv hade sett ut? Helt galet.
  • En period av konstighet mellan Ida och mig följde då vi hade snackat om att vi gillade varandra men inte blivit ihop än.
  • Melodifestivalfinalen avnjöts hemma hos Sara
  • Sara, Tilda och jag åkte till Tensta på impuls :)
  • Den 18 var Ida och jag på Sweenie Todd på bio och jag tog första steget när hon skulle åka hem med tåget och vi har varit ihop sen dess :D
  • Det var vinter på påsklovet istället för sportlovet
  • det var mysig get to getheter hos Natta
  • Ida kom till mig när vi spelade in en skiva med kören
  • jag åkte till Åre med Ullet.

April

  • Första veckan i April var jag fortfarande i Åre med Ullet, ledig från skolan och allt. 1 april försökte Sara och Ida lura mig att vi skulle vara i Globen på scemu schlagerfestivalen, något jag NÄSTAN gick på ;)
  • Tilda blev ihop med Joppe, vilket var en big surprise( fast dom blev väl ihop i mars men vi fick veta det då när dom kom tillbaka till skolan efter lovet)
  • jag hade prestations ångest över att skriva låt till ensemblen
  • vi var på djungelboken med draman
  • det var konsert med Cheap Umbrellas i Abra
  • såg Tilda med syster i musik direkt tillsammans med Ida
  • Sara och jag hade myssöndag
  • Engla mördades
  • jag åkte till Malmö för första gången med min mor och syster
  • jag lekte med ankan
  • Tilda, Joppe, Robin och jag sprang runt och lekte på söder en eftermiddag
  • det var vackert väder ett tag
  • i slutet av månaden blev det soft i skolan, hade typ bara nationella.
  • Sen firades Valborg med vännerna i sthlm. Hade tänkt bada men det var ganska kallt haha. Det blev picnick vid hornstull med alla packade studenter, det blev strul med cidern och Tilda och Joppe kom när Katta, linnéa och Robin hade gått. Men vi gick till tanto och var hippies istället och drack den cider vi hade. Sen bar det av till Annie där vi myste och mina dreads avlägsnades! Efter 4 månaders trogen tjänst orkade jag inte med dom längre och trots att jag inte hade supits full som jag bett Tilda och Robin om fick dom ryka.

(Nu orkar jag inte skriva mer för klockan är över tolv och jag måste sova, men nu har jag iaf börjat! Skriver klart imorrn..kanske ;p
Kommentera gärna om jag glömt något viktigt så lägger jag till :) 12-01-09)

Maj

  • Morfar fyllde 89, mamma fyllde 55 och brorsan fyllde 19
  • Robin gav mig namnet Stinsen
  • Började jogga inför mönstring
  • Jag badade i Toften, 17 grader i vattnet
  • Vi plockade gullvivor i Lindsbro och jag fick flashbacks till året innan då mamma hade as jobbiga migrän anfall och jag fick plocka gullvivor själv
  • Jag började må väldigt bra
  • Vi var hos Sussie å lekte
  • Mamma kom till mig och hälsade på <3
  • Vi hade vårkonsert i Våla och Brolle tog Saras gitarrfodral som jag hade lånat. Hon har inte fått tillbaks det än...
  • Var på 80-tals fest hoss min prälle
  • Det blev fantastiskt väder
  • Vi hade examenskonsert på debaser
  • Vålafolk kom hit och hade picnick och gick på Grönan med mig :)

Juni


  • Det blev juni :)
  • Vi hade ap mysig å soft friluftsdag vid typ Alvik? Låg å solade å lyssnade på musik hela dagen, sen drog några av oss till Kristineberg och badade :D Även då vi kom på Boken<3<3
  • Vi slutade 1an! Känns som det var flera år sen..
  • Var hemma och softade tror jag..
  • Jag va på ullets studentbjudning
  • Jag tror att jag var på Håkan den 13e? Kommer verkligen inte ihåg det tillfället haha.
  • Var på kalas hos Matilda<3<3 Hon fick en ukkulele :)
  • Jag var på kalas hos farmor
  • Firade midsommar med underbara vännen Sara<3
  • Vi var på Håkan på Allsången och firade Tildurs födelsedag :)
  • PEACE AND LOVE!!! Det var underbart.
  • Sömn rekord: 17 timmar efter P&L....

Juli


  • Var i Toften med Ullet, Jakob och Sila
  • Var i Toften med Jossa och Vicki
  • Åkte till älsk<3
  • Åkte hem å va på Girls night hos Jossa
  • Åkte till Ida igen, tältade med henne och annat folk och firade 4 månader<3 Grymt kul :)
  • Var i Toften med Micka o Jossa, eller var det Emilia?...
  • Var på Peter Jöback å Eva Dahlgrens konsert med älsk

Augusti


  • Såg Detektivbyrån med Matilda :)
  • Var på PRIDE!! Blev dock tyvär sjuk...
  • Var på Mamma Mia med Ida o Matilda fast jag var sjuk :P
  • Resten av Augusti vet jag inte riktigt vad som hände...
  • Jag insåg att skolan snart skulle börja och blev lycklig över mitt schema
  • Började 2an!
  • Vi var på chokladfabriken och myskvällade 1orna och jag var en väldigt lycklig hippie
  • Det var vackert väder
  • Jag började simma på GIH
  • Åkte till älsk

September

  • jag var en otroligt lycklig och flummig hippie som just hade insett att ingenting egentligen betuder något. Det var vackert väder så jag la mig i solen i Humlegården för att gräset såg så mjukt ut och jag kände för det. :)
  • Träffade vålisar hos Jossa, Ida var med.
  • Vi var hos mig (i sthlm) och bakade scones, såg Amelie från montmartre och gick på Moneybrother :D
  • Lekte med Ankan
  • Firade 6 månader med älsk<3 Åt ute å gick på Hedwig and the angry inch
  • Tror även det var den här månaden, eller oktober, som Ida och jag hade söndagsmys o gick på Wall-E
  • Sjöng på "rockkonsert" i Harbo..ida var med, jag träffade folk och blev myggbiten och ouppskattad xp
  • Jag var glad för det började bli höst på riktigt
  • Jag lackade ur på skönhetsideal
  • Jag vandrade till skeppsholmen med Tilda, låg i en lövhög och filosoferade i solnedgången.
  • Var på Rosendals trädgård med Sara och Tilda. Jag var så lycklig så jag trodde jag skulle dö. Var tvungen att bli ledsen för att jag var så lycklig, annars skulle jag ha gått sönder.
  • Var på insparksfest. Öl och glass :D

Oktober

  • Syster fyllde 21
  • Var på Patrik 1,5
  • Fest hos Sussie xD
  • Hade si/so uppspel med inspirationslåtarna. Johnny Cash..yeah.
  • Annie fyllde år
  • MIn mobil blev snodd :(
  • Alla fantastiska människor kom till min stuga och hade världens mysigaste, underbaraste helg i skogen.
  • Hade lov
  • Var hos Ida och hade middag med Thekas(tror jag?..)
  • Var hemma, började känna av höstens dåliga sidor..
  • Hade Natta o Jonte på besök
  • Det snöade första gången!
  • Sjöng på ljuständningen i kyrkan på allhlegona
November

  • Hade väldigt intressant temavecka!!
  • Sara och Annie klippte sig :)
  • Sara fyllde år<3
  • Middag hos Sara, första asgarvet på länge. Välbehövt<3
  • Det blev vinter!
  • Jag upptäckte norrbottens järn och hade en proggperiod
  • Pappa fyllde 45
  • Första advent kom med välbehövligt mys sista novmeber

December

  • 2 advent och första helgen i december tog jag mig en skön trip till Emilia i Falun <3
  • Vårt schema blev otroligt soft då musiklektionerna slutade för att flytta grejjer till sickla
  • Jag skippade matte nationella och lekte med min mor som för övrigt är bäst :D
  • Vi försökte fixa luciatåg och hade världens moment i Tornet<3
  • KarlBertil Johnsson gav julstämning trots uteblivet luciatåg. Bakade även pepparkakor med Mor min å Ida samma dag :)
  • Va på lucia i kyrkan
  • ville inte åka tillbaka till sthlm för det var fint och vinter och jul hemma
  • Jag å Sara hälsade på finaste Tildur<3
  • Det blev äntligen efterlängtat jullov och halva gymnasietiden hade gått!
  • Jag å Ida firade 3/4 år
  • Jag åkte hem och fick världens ryck. Vet inte om det var för att jag var så glad över att det var lov, det vackra vädret eller något annat men jag kände mig som en duracellkanin. Jag började brodera, tog promenader, fixade med fotoalbum mm.
  • Jag skaffade blogg :p
  • Det blev den skönaste, fridfullaste julen någonsin och jag fick många fina gåvor :)
  • Jag var hos Ida på nyår och söp...inte bra! xD Då var förra nyår, som jag skrev, bättre. Men vi hade väldigt kul, jag fick vara med älsk och jag gjorde en bra erfarenhet. Ångrar det inte alls :) Har även hållit mitt nyårslöfte ganska bra, vilket jag är stolt över :) Har verkligen försökt att inte köpa onödiga saker och vara miljövänlig så långt det går å på kuppen kommit ur konsumtionshets och onödiga, jobbiga ha begär!

Sammanfattningsvis:


2008 var året då jag skaffade och avskaffade dreads, fick flickvän, blev självsäker och trygg i mig själv på riktigt för första gången på år, var på min första festival,rökte första gången, blev hippie, hade bästa höstterminen sen mellanstadiet med obeskrivlig lycka och minsta måttet av höstdepp sen just mellanstadiet, hade världens underbaraste, skönaste vintrigaste jullove! Även det de bästa sen mellanstadiet..Fick mig även smak för öl och annan alkohol samt hade första fyllan där jag spytt och fått baksmälla(fast en del av det hände ju faktiskt 2009 då det var på nyår ;)

Ett väldigt bra år måste jag säga. Många erfarenheter och insikter som påverkat mig mkt och positivt, övervägande positivt känslomässigt tillstånd och allmän braighet.

Jag kommer minnas 2008 med ett leende!

Le weekend


Så till helgens magnifika händelser som jag förstår att ni alla är oerhört intresserade av!

Fredagen föjde som skrivet i fredagens inlägg. Plus gloende på L-word.
Den serien är sjukt beroende framkallande!! Nör man väl har börjat kan man inte sluta, man vill aldrig sluta! haha.
Detta ledde t.ex. till aldelens för sen sömn i fredags :p
Som tur är fick Ida säsong 2 och 3 i födelsedagspresent :D

Men nu gås händelserna i förväg.

På lördagen vaknade vi aldelens för tidigt enligt mig, som var i stort behov av sömn(fast klockan snoozades 2 gr) för att ta oss till Nyköping och hälsa på Therese och Lukas, även kända som Thekas, i Theres nya lägenhet. Dom flyttade in före jul men för mig är den ny aftersom jag aldrig vart där, haha.
Stället var sjukt fint! Egen ingång och allt, det kändes mer som ett mindre hus än en lägenhet.
de nyuppstigna paret höll på och bakade paj när vi kom( eller ja, lukas knådade deg..) och efter en rundtur gick älsk och jag och köpte chips och godis samt hyrde film.

Barnhemmet. OOooooOOOoooo....;)

Sen hämtade vi mat på Rhodos, grekiskt hak, och återvände till lägenheten.
Kändes lite fel först att äta fett god mat medans man tittade på skräckfilm, men filmen var inte så läskig som jag trott.
Var helt emot skräckis alls från början men jag blev bara rädd en enda gång och det var inte helt på riktigt. Det var nog mycket för att det var ljust ute när vi tittade som jag inte blev rädd. Också var det inte en läskig film på det sättet som jag blir as rädd för. Jag klarar inte av panik filmer med ångest och smärta, äckliga fysiska grejjer och sånt. Däremot filmer som hide and seek och tydligen barnhemmet som är mer logiska och liksom inte direkt farliga klarar jag av och till och med gillar.
Lilla Ida däremot la av det fjolligaste, högsta skriket jag någonsin hört irl när vi tittade på barnhemmet, hahaha. Förlåt älskling men det var så sjuukt roligt! xD
Sen blev det mer film, nån halv taskig film om nåt virus som gjorde att man spärrade in hela skottland och ingen fick gå in eller ut på 30 år och sen skulle dom in där för att hitta motgift när viruset kom tillbaks i england..som sagt, en sådär film. Men pajen vi avnjöt samtidigt som vi tittade var mkt god! Så även chips mm.
Svullandet fortsatte under I am legend, som jag inte fick se slutet på! Fett anoying ><
Men snacka om att man hade food baby sen! hahaha.
Mkt trevligt, tack för att man fick komma!

På söndagen var det dags för firande av 3/4 av familjen Larsson: Ida, Mikael och Ingrid. Jag låg ytterst i sängen, fett wierd!, för att kunna smyga upp och vara med och sjunga för Ida. Hon fick pankaks tårta och varmchoklad( jag fick också :D), körkorts tränings grej och intensiv kurs säsong 2 o 3 av L-word av sina päron samt en bad mother fucker plånbok och pussy wagon nyckelring av mig ;p Det var mysigt :)
Sen blev det massa släkt och fika och tårta..3ggr åt vi tårta! Tyvär blev jag fett trött och kände mig tråkig och osocial större delen av tiden. Vill ju inte att hela hennes släkt ska tycka jag är en torr jävel men vad skulle jag göra? Plus att det alltid är lite svårt att vara utböling när det är en massa släkt. Allt är så himla internt och alla känner varandra så bra så det kan vara svårt att komma med i leken..Men det gick väl hyffsat ändå.

Det roligaste på hela dan var ändå presenten Ida fick av sin farmor: En highscool musical bok/dagbok. ASG!!! xD

Det var helt sjukt. Ida försökte hålla masken och vara trevlig men alla andra as garvade. Stackars farmor... Hon försökte försvara sig med att det var lite på skämt men det var det inte. Hon trodde det var lämpligt. en lämplig 18års present hahahaha xD Men vi hade väldigt kul med boken och den medföljande micken/pennan så det var väl inte helt fail ändå, även om den inte var rolig på det sätt det var tänkt...Jag säger då det. Som Matilda kommenterade: det är något med farmödrar.
Min e ju lite som hon är hon också...

Idag fick man iaf sova ut. Det var grymt skönt och välbehövligt. Somnade typ halv tolv igår till bridget jones och sov till 11.
Ida och jag lagade smaskig brunch: pasta med tomatsås, haha.
Hade huset för oss själva eftersom det för vanliga mönniskor var vardag idag, så vi kunde ju göra lite vad vi ville :p
Efter en välbehövlig dusch och lite L-word bar det så av till sthlm!
På tåget fick jag ett underbart sms från min kära mor: vi ska till säfsen på sportlovet! :D Och Ida ska med<3<3<3 Kan det bli bättre? Satt och pladdrade om det hela tågresan, blev så sjukt exalterad, haha. Det kommer bli så himla kul! Ida ska lära sig åka snowboard och jag ska bli bättre på att åka snowboard. YAY!
Känns lite wierd att inte åka med Ullet dock. Har ju gjort det typ jämt senaste åren..Men du är ju i fjällen nu babe, jag tror vi klarar en vintersäsong utan att åka tillsammans ;)
Ser verkligen fram emot det här, om det skulle bli jobbigt i skolan har jag en stark ljuspunkt.

Blir helt lycklig när jag tänker på det. Snö, skojj och människor jag älskar :)

Peace out!

Another jullov over


Happ, imorrn va det skola igen då. Another jullov is över.
Det känns faktiskt mkt bra måste jag säga. Jag har saknat alla människor otroligt mycket och jag är, faktiskt, taggad på nya skolan! Anledningen till att jag skriver faktiskt är att det förekommit en mycket negativ ton när man talar om flytten till Sickla hos många människor, så även hos mig. Men nu är det ju så här att skolan ska flytta, no matter what. Att klaga och tjura gör absolut ingen skillnad förutom att det gör flytten tristare för alla. Ett visst utsläpp av negativitet är nog nödvändigt men jag orkar inte lägga ner onödig energi på det, så före jul utrotade jag det mesta av anti-flytt känslorna och införde istället: "Det här kommer bli jättebra-vilken tur vi har som får gå 50/50 på båda skolorna-bra nya lokaler-får lära känna en ny stadsdel" känslor.
Tiden på munchen har varit underbar och jag är väldigt tacksam att ha fått uppleva den eran i skolans historia. Inget kommer bli som rytmus på munchen, men något nytt kommer skapas och bara för att det är annorlunda behöver det inte vara sämre!
Vi kommer få vara med och forma början till en ny era för rytmus, ganska coolt att ha fått vara med under flytten och allt.
Att kunna känna igen sig i och förstå rytmus på munchen och i sickla. Vi är liksom the ultimate rytmus people!
Så jag är glad och exalterad :)

Kändes dock lite wierd att vara tillbaks i stockholm idag, men underbart på samma gång!
Känns alltid lika härligt att vara tillbaka i huvudstaden när man varit borta länge. Känna pulsen, livet, hårdheten och skönheten, om man ska vara klyschig, vilket jag är.
Samtidgt känns det som sagt konstigt att vara tillbaka. Det är som ett helt annat liv här, nästan som om jag blir en annan människa...Och nu när man har varit hoss Ida och myst hela helgen känns det konstigt att hon ska hem till sig och jag till mig. Men man kommer väl in i gängorna igen snart, på gott och ont.
Nu är det i.a.f vårtermin vilket känns otroligt bra. Helt fantastiskt. Jag känner mig utvilad och redo att ta tag i en ny termin med nya erfarenheter, utmaningar, sorger och lyckorus. Med betoning på lyckorus. Vår vår vår, nu är den på väg. Bara tanken på det gör mig glad och lättare till sinnes.

Det är som att ha simmat rakt ner mot botten i en mörk insjö. Simmat bort från ljuset med fötterna mot solen och huvet vänt rakt ner i mörkret och kylan, och nu har man äntligen känt den dyiga botten med handen och kan vända upp igen. Man är fortfarande omsluten av kallt, mörkt vatten, men man är på väg åt rätt håll och kan se solen, lite suddigt, lysa ovanför ytan.


Å tack gode gud! Min dator laggade precis ihop och jag lärde starta om, och jag hade inte sparat det här inlägget! Fatta ångest haha. Blev så arg att jag var tvungen att göra några armhävnigar medans datorn startade om. Men sen när jag loggat in igen fanns allt kvar som utkast! Tack blogg.se för den funktionen!!
Försökte febrilt intala mig själv att det inte spelade någon roll. Men jag är trött och inte på humör för att behöva skriva om ett ganska långt inlägg som jag knappt skulle komma ihåg. Gud så skönt.

Men nu kära läsare(alla 3) ska jag avrunda detta inlägg för att det inte ska bli så långt, och därmed lura era små hjärnor att läsa nästa inlägg också då det är lättare med flera korta inlägg en ett långt.
Mohaha
MOhahahaa

Pojktrosor


Dagens kommentar fälld av underbaraste människan i världen:

"Jag vet många av mina tjej kompisar som har pojktrosor....."
Så sjukt gulligt hahaha.

I övrigt har det varit en vacker dag för er som inte märkt det. Tyvär gick jag upp aldelens för tidigt, 8.30..
Kunde dessutom inte somna igår för boken va så sjuuukt sorglig att ja höll på å dö och kände att: jag kan ju inte somna så här ledsen! Så ja fortsatte läsa men de blev liksom aldrig bra...Så det blev lite sent å nu e jag skita trött.
Men vad gör det, jag är hos min bby! :D <3<3

Först dumpade jag å pärona grejjer hemma hos mig i Hjorthagen och sen åkte vi till farmor. "YAY!"
Nej, det var helt ok faktiskt. Tanten hade vart sjuk så hon va lugn å snäll ;)
Sen efter en stressig färd till flemmingsbergs tågstation fick jag äntligen åka till älsk<3

I am happy now.

Kärleksfeber


Har blivit flera inlägg idag, men jag har ändå typ 3 kvar som jag vill skriva haha. Får se om jag pallar sen.
Igår hade jag tänkt göra de jag gjort idag men jag orkade verkligen inte, la mig framför tv:n istället.
Har mått så konstigt den här veckan, illamående, trötthet, ont i huvet mm.
Jag tror det började när ja åkte hem från ida i fredags.

Jag tror att jag kanske har mått dåligt för att jag saknar henne.



Idag mådde jag iaf. bättre, jag tror det är för att jag ska åka till henne imorrn :D

Just de, ullet va här i går kväll. Glodde på top model/grammis galan.
De va mys å träffa dig vännen, vi ses för lite tycker jag!!

Sen såg jag ett program om Indien. Har ju alltid velat dit och alltid vart lite förälskad i landet, utan att ens ha vart där, men nu börjar det nästan gå över styr haha. 
Shantaram har frälst mig helt(boken jag läser altså), plus det här programmet och flera andra program. Det svämmar över av Indien och jag vill DIT!!!
Blev till och med rörd av bilderna från repotaget på tv och blev sjukt sur på en gammal tant som va grinig och otacksam. Usch på henne! hahaha.


Sen gick jag iaf å la mig typ 20 i 11, vilket kanske också bidrog till att ja mått så bra idag.


Just det, det snöade idag!! :D nu e de massa snö.
Sen har jag packat och flyttat in grejjer från mitt gamla rum till det rum jag har nu.
Det är väl ungefär det....

Det har inte blivit så mkt filosoferande på sista tiden, men jag skyller på trötthet.
Jag har massa tankar som ni kan få ta del av snart, kanske..
Ska ju till Ida nu så vi får väl se hur mycket bloggande det blir. Jag har ambitionen att blogga iaf, men som sagt, vi får väl se haha. 

(Ni får tänka att det här inlägget är från igår, för jag skrev det då men råkade trycka på spara som utkast istället för spara och publicera xp Så tänk den 8e!)

Never ending story


Titeln syftar till mina never ending updates samt den fantastiska reklamen för Edet toalett papper som lyser upp min och alla andra svenskars tillvaro framför tv:n. hur snygg, cool och smart är inte den liksom?
Det känns ju verkligen så, som en never ending story. Skita måste alla liksom...
där har dom tänkt till dom små reklam mupparna!

I måndags fick jag besök av mina kära vänner Emilia och Vicki. Det var ytterst trevligt, särskilt som jag inte sett Vicki sen i somras. Känns som en evighet sen nu..
Alltid lika kul att träffa gammla polers. Gammal kärlek rostar aldrig brukar man ju säga och jag tror verkligen att vi alltid kommer hålla kontakten. Vi vet för mycket om varandra och har upplevt mer eller mindre hela grundskolan tillsammans. Ingen annan kan förstå den delen av oss själva som vi gör hos varandra.
Det spelar ingen roll hur länge sen det var vi träffades, det känns aldrig konstigt eller konstlat, vi hittar varann direkt. Ni känns som mina syskon<3

Det var tänkt att flera skulle ses på kvällen men som vanligt rann det ut i sanden, och det var nästan lika bra för ja var så sjukt trött då..
Träffade ändå Jossa och Linne dan efter på konserten, mkt trevligt!

Efter mitt lite nedlåtande, ironiska inlägg på bdb känner jag att jag kanske måste ge Magnus Bäcklund och Janne Schaffer lite upprättelse.
Magnus var en otroligt, som det verkade, sympatisk och trevlig person. Urgullig faktiskt.
Dessutom har han faktiskt en fantastisk röst, synd att han slösar den på sliskig power pop som inte uppskattas överdrivet i mina små öron..

Lilla Janne tyckte jag först verkade lite arrogant, tänkte usch för honom. Men det kanske bara var för att jag vet hur känd och bra han är? Sen tyckte jag iaf att han var en mysig farbor och en jääääääääääädrans duktig gitarrspelare. Om ingen visste det..Blev rätt impad. Inte för att jag kan så jätte mycket om att spela elgitarr och solon och sånt men man märker ju direkt att han är grym. Konstit annars kanske iofs. eftersom han har spelat sen han var liten.


Igår var jag rätt seg igen. Skulle följt med far och bror upp till Toften och kört bil på isen men sen skulle en av Eriks polare med å då kändes de väl inte så jätte kul..Fast egentligen är det nog bara en ursäkt för att ja inte pallade.
Men jag latade mig inte iaf. Jag var med min kära mor och sprang ärenden i 1 timme.
Upp till morfar, köpte nya tofflor till honom, tillbaks för å lämna dom och sen till affären.

Lite akward moment där i affären. Träffade en forna plågoande, vi kallar henne E så vet vissa vem det är, ni andra behöver inte veta. Hon och plågoande jr var bakom oss i kön hela tiden och packade i varor samtidigt, precis bredvid mig. Kändes sjuuukt konstigt.
Människan vågade inte ens titta på mig. Vet inte om jag ska ta det som något bra eller dåligt.
Hade bara velat att vi kunde titta på varann som normala människor, så jag fick veta om det var slut på idiotin, om hon fortfarande hatar mig eller inte.
Var bättre förberedd den här gången dock, Träffade henne på gatan i stockholm innan jullovet och fick en chock.
Kunde verkligen inte titta på människan. Hade inte sett henne på säkert 1 1/2 år och helt plötsligt var hon där.
Ångrar att jag inte mötte hennes blick då och kände att jag nu fick tillfälle och jag sökte ögonkontakt flera gånger men som sagt vågade människan inte titta tillbaks. Synd måste jag säga.

Skrev förut att jag ville veta om hon fortfarande hatar mig, men det måste jag säga att jag egentligen aldrig tror hon gjorde det. Föraktade mig, ja. Men hatade? Nej.
hade hon och dom andra osäkra själarna hatat mig hade dom inte vänt bort blicken och krupit ihop som fega hundar(fast hundar är ju inte fega egentligen. Dumt uttryck..) varje gång dom mötte mig ensamma.
Allt jag vill är att sluta fred och stryka ett streck över allt, men så länge dom inte vågar titta på mig blir det lite svårt...

Synd för dom helt enkelt!

Peace mtf!



Dagarna som kom och gick


Mooooore updates!! Gud så glada ni blev nu va? Förstår väl det.

Efter bakfylledagen, dvs 1 januari, spenderade jag 3 dagar till med min älskling.
Den 2 januari insåg jag att det var januari och ett nytt år! Det kändes bra. Inte direkt super exalterande, men bra.
Jag är redo att fejsa det nya året. Inte för att jag har nåt speciellt mål eller så, det känns mest bara skönt att det är vårtermin och att vi går mot ljusare tider, som min kära moder brukar säga.
Är trött på att gå in i mörkret.

Förvisso har det vart idel vackert väder hela lovet, men jag behöver längre dagar, vår och hopp.

Den 2 och 3 januari kommer jag ihåg, dock kommer jag inte ihåg vilken av dom som är vilken haha.
Men vad spelar det för roll egentligen?

Jag vet att jag duschade den 2 och det var grymt skönt!!

Kan verkligen inte komma ihåg vilken av dagarna det snöade, vi gick på promenad och jag ville åka pulka, köpte glass på konsum och letade vodka flaska i gäset där vi va på nyårsafton. 

Den andra dan va de vackert väder iaf..det kommer jag ihåg.

Och på glass dan kollade vi på Min granne Totoro, den va as mysig!! 
Kanske var det även då vi spelade rockband å kollade på l-word?

En dag spelade vi halo 2. Kul, men hjärnmosande haha.
Tyckte ändå jag var ganska duktig för å aldrig ha spelat det, eller vad säger du älskling? ;)

Den 4 var även det en väldigt vacker dag, fast den spenderades inne i bilen på väg till stockholm, och inne i globen på Disney on ice princess special xD Fick biljett av mina kära "svärisar". Det var faktiskt väldigt mysigt, Alladin delen va fett cool :p 

Måste även säga att vi planerade att gå upp i tid denna dag men min älskling hade världens bästa anledning att stänga av väckarklockan och sova för länge. Jag kan säga att om jag skrev den här skull jag få massor av AAAAWW kommentarer. 

Inte för att jag får så många...*ledsen i ögat*
Ni får gärna skriva bajs om ni vill, jag blir glad ändå :D


Updates!


Så kommer då lite av mina utlovade updates!
Är dock fett trött, igen, så vänta er inga stordåd...

Börjar väl med nyårsdagen, aka. bakfylledagen/pizza dagen (den dag då det säljs mest pizza på hela året. 
Go pizza bagarna!).

Efter mitt toalettbesök vid ca 9.30 på nyårsdagens morgon då jag konstaterade att jag fortfarande var onykter, vilket var ganska självklart egentligen, ramlade jag tillbaks i sängen. Hade problem med att somna eftersom jag mådde illa igen och tänkte på att jag aldrig mer ska bli full. Det är inte värt det. 
Yeah right.
Efter att jag tillslut somnat vaknade jag ganska klar i huvudet vid 13, som jag nämnde i nyårs inlägget.
Ida hade lagt sig på soffan, jesper snarkade och Terese vaknade ungefär samtidigt bredvid mig.
Efter några minuters ansats lyckades jag ändå ta mig upp och konstatera att jag bara mådde lite illa.

det var värre med Ida och Terese..

Lite kul att ida mådde så dåligt och jag så hyffsat bra när jag tror att jag faktiskt drack mer en henne. 
Eller, inte så kul för henne kanske men bra för mig :p

Jesper och Terese drog sig hemåt efter lite tid på toan för terese, men hon spydde iaf inget.
Det gjorde däremot en viss söt person. Typ 2-3 ggr. Poor baby<3

Jag mådde som sagt hyfsat bra, lite mosig i huvet och mådde lite illa hela dan, men inte så farligt..

Det var väl den dan...det var en vacker dag men den njöt vi bara av genom fönstret framför tvn.
Kollade på maraton sändningen av vänner :D
Kände: aldrig mer fylla, men vi får väl se hur det blir med det..
Kommer garanterat aldrig frivilligt dricka Green Apple vodka igen. Mår illa bara av tanken...


Eftersom jag känner att mina inlägg nog tenderar att bli lite väääl långa fortsätter jag med ett nytt.
Tror det blir psykologiskt lättare för er att läsa fler korta inlägg en plöja ett mega långt, am I right?

Yoyiggidiyo!

Happ, så var årets 13dags konsert(er) överstökad.
Janne Schaffer och Magnus Bäcklund( han från fame. Give me you´re love ni vet?) var gästartister. Det ni! 
Nu e ni allt bra avundsjuka förstår jag...

Hela kalaset var stressat och orepeterat innan som vanligt. Min kära körledare får väl lägga in sig på psyket...
Men själva grejjen gick väl bra ändå, även det som vanligt.

Själv sjöng man Moondance av Van Morrison på den sena, lite coolare konserten vid 18. Yeah.
Det gick riktigt bra faktiskt, är nöjd.

Annars har man vart sjukt seg idag. Igår kvällst var ja as trött och mådde illa ett tag. Var rädd att jag blivit sjuk. Så har de vart lite fram och tillbaka idag me. Ska lägga mig i tid ikväll....

Nu måste jag fortsätta läsa Shantaram. Var tvungen att bryta när jag var sjukt inne i storyn idag för att gå på rep inför konserterna. Blev lite sur, haha. Så nu blir det läsa av!!

Mer updates kommer imorrn då jag förhoppningsvis kanske är lite piggare...

Puss på er flummisar

Nyårsafton!

Har på grund av vistelse hos den underbaraste människan i världen inte bloggat på snart en vecka, men nu kommer lite updates! 
Först: nyårsaftonen.

Va sjukt pirrig hela vägen till älsk. Hade längtat så gaaalet mycket. Det är helt sjukt att man kan sakna någon så mycket. 
Höll på å bryta ihop av pirrighet när jag gick ut på perrongen men jag fick vänta några minuter innan människan dyker upp.
Nearly lost my cool there. Kunde inte hjälpa ett leende upp till öronen och jag va bara så sjukt lycklig när jag äntligen fick hålla henne i mina armar att jag faktiskt fällde en liten tår.
Kunde inte sluta titta på henne under bilresan hem. Kände mig sjukt fånig där jag satt å glodde med mitt never ending smile. Så sjukt vacker, liksom bara strålade, och jag tar lite cred för att de kanske var pga. mig ;)

Sen kom vi hem, mös lite å fixade inför folkets ankomst.

Det blev jag, Ida, kusinen Jesper med flickvännen Terese, kusinen Lisa, polarn Anneli med pojkvännen Emil(eller? Gud va dåligt minne jag har. Usch så otrevligt. Men jag tror namnet var Emil...). Två till va bjudna men skulle på annat.
Det var en trevlig liten grupp må jag säga, om än lite ansträngt i början som sig bör när vitt främmande människor möts första gången. Det var Jesper och Ida som höll igång och när dom gick iväg för att fixa med glass eller va det va så blev det ju liiite akward, haha.

Men när middagen kom på bordet och vi slog oss ner för att äta lättade stämningen och vi blev lite pratigare.
När vi sedan korkade upp vodkan och gjorde äckliga drinkar
 ( smirnoff green apple är så sjukt äcklig!! Aldrig mer...)

samt spelade wii bowling blev det riktigt roligt.
Lite shottande, lakritsvodkan jesper hade med var sjukt god!, samt konstiga, men goda tycker jag, mjölkdrinkar och rockband/wii golf höjde stämningen ytterligare.

Sen kom det fram marrängswisch, mmmmm!!!
Spelet rappakalja och ännu mer vodkashots gjorde oss väldigt flummiga, glada, pratiga och skrattiga. Det var mkt trevligt. 
Jespers far gjorde även ett surprise call och fulla som vi var/började bli försökte vi övertyga honom om att vi var nyktra. Jag tror Ida lyckades bäst haha.
Och btw(ursäkta intern skämtet): Jag hälsar till alla utom Lennart! Ha!, in you´re face! xD

Jag hade ett litet nykterhets test på mig själv under den tiden. Varje gång jag gick på toa försökte jag gå rakt efter linjerna i badrumsgolvet. 2 första gångerna gick det bra, sen gick det mindre bra om vi säger så...Ida trodde jag hade kissat på mig när jag gick ut från toaletten.
Ungefär där börjar även saker bli lite suddiga..ajajaj.

Strax efter detta, om jag minns rätt, insåg vi även att klockan drog sig mot tolv.
Vi tog våra packade rumpor och gav oss ut i vinternatten för att glo på fyrverkerier fira.

Väl ute på gatan, nästan framme vid gräsplätten vi skulle till, insåg vi då jag skådade på min mobil att klockan redan slagit tolv.
För 2 minuter sen.
FAIL!!!
Sjukt trist haha. Aldrig varit med om det förut iaf.
Så blev det ett idogt kramande, pussande och kyssande för att fira samt massa fyrverkerier som jag knappt minns. Det var några som skickade upp sådana där papperslyktor med ljus i, det var vackert. Men, jag insåg det dock inte då, jag var för packad för att njuta av det. Vi hade nämligen tagit med oss den sista vodkan och en cider ut och jag svepte det mesta av vodkan samt en del cider. Inte alls bra. Jag tänkte: nu jävlar!! Full vill ha mer eller hur man brukar säga...
Detta, plus ingen eftertanke eller inspiration, ledde till att inget nyårslöfte blev avlagt. Men vem säger att det måste göras just på nyårsafton? för mig har det nya året börjat nu och mitt löfte blir att vara mig själv, göra saker som gör mig glad, inte stressa, ta saker som dom kommer, leva livet och att spela med bandet! Mkt bra tkr jag :)
Sen gjorde jag ett samtal till min mor och far som jag inte har en aning om hur det gick. Just då kände jag att jag spelade bra men jag har ingen aning...Dom har inte sagt något än iaf..
Ida ringde sin kära mor och berättade att hon var full. Bra där!! Hahaha.
Sen drog vi oss hem igen och nu blir allt riktigt suddigt.

Det jag kommer ihåg tydligt är det här: Jesper tände på att Ida och jag hånglade, jag, jag vill inte säga bråkade, men argumenterade med Ida om sexuell lägning. Tror att vi skrek lite...stackars Anneli som var i samma rum..
Sen tror jag att jag försökte få Idas ljusslinga att bara vara EN. Dom kanske kollade på film? Ingen aning...
Efter ett tag klarade inte kroppen mer och jag rusade ut på gården och la en perfekt pizza. Kom tyvärr lite på min strumpa men annars va den sjukt snygg och prydlig. För er som vill veta det.
Jag trodde jag mådde bra efter det men världen snurrade bara ännu mer och jag försökte fokusera på Idas matta men efter ett tag kunde jag inte hålla emot mer och spydde igen.

Jag tror det var sen jag äntligen däckade. HÅRT.
Ida säger att jag sa åt dom att sänka på filmen men det har jag inget som helst minne av.

Vaknade igen vid typ 4 då Idas päron kom hem.
Jag och Terese låg däckade inne på Idas rum och hon och Jesper kollade på frostbiten i vardagsrummet.
Tydligen hade dom kommit överens om att inte säga så mkt men älskade lilla Ida ordbajsade så det bara rök. Hon berättade med glädje om alla dumheter vi hittat på. Det var sjukt roligt att lyssna på och jag låg och skrattade för mig själv i sängen.
Jag hade absolut inget emot att hon berättade, jag visste att dom inte skulle bry sig och Ida pratar med dom om allt, men hon sa att jag hade sagt att jag inte ville att hon skulle berätta nåt!!
Lilla lögnare där...(om jag sagt de så minns jag det inte för jag va full så då räknas det inte....*lipar*)

Sen kom Ida och Jesper in till oss och vi pratade om det dom sagt, sen la dom sig också inne hos oss och vi däckade igen. Innan hade jag tydligen svamlat om hur fin ida va och hur mycket jag tycker om henne. Eller det kanske var vid däcknig nr 1? Jag vet inte...
Hursomhelst sov jag till halv 10, gick upp på toa och kände att jag fortfarande var full vilket inte var så konstigt...
Gick och la mig igen och när jag väl slutat må illa och kunde somna sov jag till 13.


Det var den nyårsaftonen det.
Det var väldigt synd att vi missade 12 slaget, blev liksom inte nyår på riktigt. 
Även synd att halva kvällen bara är blurr och brottsstycken av minnen. 
Vi hade sjukt kul när vi spelade rappakalja men inte ens det kan jag komma ihåg ordentligt.
Inte bra.
Halva poängen med att ha kul är väl ändå att man ska komma ihåg hur kul man hade?
Plus att jag har haft minst lika roligt, om inte roligare, nykter.
Förra nyåret var nog roligare, när man va innocent och trånade efter fest och fylla och farligheter haha.


Det gick väl lite överstyr för att vi skulle varit 4 som delade på vodkan, men Anneli drack inget och Lisa drack bara lite, så Ida och jag drack väl säkert 2/3 av flaskan själva. Inte riktigt enligt planen...
Men det var en bra erfarenhet, har aldrig blivit så packad att jag spytt förut.
Nu har man gjort det iaf.
Inget supande nästa nyår för min del!

Hoppas alla där ute hade en kul nyårsafton!
Pöss

RSS 2.0