Citat och Händelser

Tänkte bjuda på lite väl valda citat och händelser från igår kväll ;)

Natta å Emilia pratar om Finnkampen.
Stina lyssnar inte.
Emilia frågar nåt.
Stina: "VAAaa?"
Emilia:(typ) "Vill du inte se finnkampen Stina?" (Betydelse: vill du se finnkampen, ej anklagande fråga)
Stina: RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP.
Natta: ASG!
Emilia: Smisk.
Stina: AJ!
Stina fylleringer till Ida nr.1
Stina: " De e bara så jäääävla pinsamt. Jag e alltid full, å du e aldrig full....... Å de värsta är, klockan e kvart över 9! Jag kommer somna om en timme! åÅå... varför e jag alltid full?"
Stina till Micka å Natta på balkongen:(Taget ur sitt sammanhang!!!!) Jag har iaf. regelbundet sex.
Micka å Natta: HAHA!
Micka skriker in i där dom andra sitter: Hallå, Stina har regelbundet sex!
Stina: Meh, de va ju inte såååå ja mena... xD
Stina börjar må illa. Stina tar luft, för att sedan kasta sig ner på soffan med ansiktet neråt. Jonte kommer fram, klappar på ryggen, "Mår du bra?" Stina tittar upp. Stina dör igen. Jonte skrattar.
"Stina har däckat på soffan!" Stina tittar upp. Registrerar människor. Stina dör.
Stina ska gå in i lägenheten. Stina kastar upp dörren mot den hårda väggen. Stina släpper inte handtaget. Idag har Stina en svullen pekfingerknoge med blåmärke.
Stina och natta lägger sig på golvet. "KOM! Vi gör en HÖÖÖÖÖÖÖG!"

Har ni fest eller?

(Alltså, varför blir det inte mellanrum? E de sidan eller min enterknapp som e dum i huvet? AAAAAAAA! Får väl göra streck istället då, annars går de ju inte å läsa....)
Party igår. Hade inte planerat att bli full, men sen kom en viss gäst dragandes på en låda rosé, natta hade Bacardi å, ja... De gick ju som de gick kan man säga. Är inte särskilt bakis iaf, mest seg i huvet o lite orolig i magen. Men ja va ju knappt bakis efter nyår så. Jävla skönt e de :p
Helt fuckad i huvet kan jag ju inte va ändå för jag fick nyss 70/70 på teorisluttestet på datan! :D Fett nice... Känner mig väldigt bra förberedd. Mina senaste resultat(igår å idag) e: Test A-67/70, Test B-68/70, Test C-66/70, Test F-69/70 å sluttest 70/70 :D Så jäkla skönt.

Igår vaknade jag 8.30 av mig själv. Fett nice! Somnade typ 23 i fredags. De va nice. Sen spelade jag gitarr och skrev mer text till min låt. Formen e inte 100 en men de närmar sig :) Sen pluggade jag teori, lyssnade på detektivbyrån å gjorde massa test. Halv 5 började jag fixa mig, gjorde ett par klädbyten men fann ett bra slutresultat ;) (kanske kommer bild sen, annars på bdb). Lagade lite mat(eftersom jag är enda veggot käkade jag innan..), de blev snabbisar me pesto å tomat :p Sen drog man på lite läppsitft å cyklade till Jossa :D
Väl där blev det först häng i köket. Måste tillägga nåt kul: Min körledare, en bekant och min egen mor har bott i den lägenheten. Å nu Jossa. HAHA! Va e grejen? Jossas mor hade köpt vin och påpekade att blir hon full ska jossa fan inte va nykter.. xD Fick mig ett glas, smakade lite av jossa o nattas cider. Tänkte att de skulle va bra så....Hrrrm.
I början var de bara mys, vi hjälptes åt att laga mat, Micka brände löken xp. Snackade massor, hade lite catching up to do. Skola, schema, hur det är nu för tiden... Jätte kul å se alla, särskilt Natta som de va eeeevigheter sen man såg! <3
Sen gick jag, Micka å Natta till Tempo å köpte blåbärscider(Jossa hade å jag kunde inte stå emot... De e så jäkla gott! 40 spänn fattigare..). Fick höra nattas breaking up story, äntligen. Inte kul :( Sen när vi kom tilbaks gick dom andra iväg xD Snackade mer, rökte, käkade å sen... Sen flödade rosévinet! Hrrmm... JAg va inte så packade att jag har minnesluckor, däremot så är det lite oklart vilken ordning allt hände i... Jossas mamma med vänn/er blev skapligt packade iaf. Vi pratade massa sex, kärlek och sexualitet. Alla blev kåta. Linnéa, Freja, Emilia och Jonte va nyktra. Å deras vän Angelika också efter ett tag. Resten va askalas. Hehe.
Jag gjorde iaf 2 fylle samtal till Ida. et där jag grät. xD Saknade henne så mycket bara... Hade djupt samtal med Jossas mor om sexualitet, hade 2 gråtfärdig samtal med Natta, Gick till fribban å såg Angelica G som tydligen är tilsammans med vad-han-nu-heter leo taubs storebror. Å ja va packad å hon stog där å va så jääääävla mogen å köpte godis å hyrde film. Gosigos på er! Förlåt. Orkar inte bara...
Pratade även med 15åringar, pinsamt som fan. Vilken förebild man är! Usch. En av dom känner jag också, hon såg upp till mig en gång i tiden... Fan va pinsamma vi va. Usch.
Jagade efter Jossa en gång, ja va fett sur på henne men ja vet fan inte riktigt varför xD De va nåt me Tobbe å hans polare.. Dom kom upp å va me sen. polarens storebror, som för övrigt e lika gammal som min bror så jag vet vem han är, kom också. Blev en jävla massa folk.
Sprang också å letade efter Micka som vi trodde va försvunne men som va med Jonte vid fribban. Blev ganska nykter efter de för jag blev så orolig. Fast jag blev iofs så orolig eftersom jag va packad. Hmm...
Det dansades en del också. Till skitmusik. Som sagt jävligt mycke gay talk. Jag blev halvt förhörd.
Jag blev skit sur på Jossas morbror också. Tyckte han va ett a-hole. No offence Jossa. Kanske inte skulle tycka de om jag träffa han nu. Jag blir lätt upprörd när jag e packad har jag märkt...
Fick ett fint telefonsamtal från min bror om "Hur faan mascara kan göra ögonfransarna längre?" xD
Det pinsammaste med hela kvällen är väl ändå att vi va full kvart över 9. 21.13 va klockan när vi rökte andra ciggen(rökte upp dom 3 som va kvar, så nu har jag inga i väskan. Vilket är väldigt bra.) å började bli jäääävligt roliga. "ÅÅåå nej, jag kommer somna om en timme!" Haha xD De gjorde jag typ också. Fast hon var väl närmare 23 när jag skickade fylle sms på toa i typ 10 miuter(för ett sms alltså ;p) och han känna hur de egentligen va ställt. Gick ut å tog luft och dog sen på soffan. De va verkligen botten punkten alltså, hahaha. Så jävla wasted. Jonte garvade som fan åt mig xp Sen slutade jag dricka helt. Drack bara vatten å åt en macka. Så när jag väl skulle hem va ja hyffsat nykter. Eller snarare, inte så full...
Har inte sovit supergott direkt. Vaknade 5, tror att jag kissade och hämtade mer vatten(jag hade sinnesnärvaron när jag kom hem att tvätta ur en tandborstmugg och fylla den med vatten. Min kropp krävde vatten å jag ville INTE va bakis idag.). Då va jag fortfarande ganska onykter...Sen vaknade jag igen flera gånger å drack. Vid 7 kollade jag klockan å drack ur det sista vattnet. Då vet jag att jag tänkte att jag inte va full längre haha. Sen vakande jag typ 3 gånger till å va snustorr i munnen. Vid halv 10 kände jag att jag inte kunde sova längre. Va ändå hyffsat pigg. Kändes bra. Sen käkade ja fulle framför tv:n å kollade på vit oleander :)
Nu ska jag käka. Sallad från pizzan xp vet att pizza generellt e bakismaten nr 1 men jag vill inte ha. Bläää. Jag blir sugen på nyttiga saker när jag vart full. Typ som ett förlåt till min kropp eller nåt...
Jävlit kul va de iaf. Kul å se mina polare fulla för första gången också! :p

Cravings

Borde väl snart lägga mig. Är trött. Fick bara plötsligt ett sånt sug att göra en lista. En lista på saker jag vill ha. En del behöver jag faktiskt, en del är bara rent habegär. Ett begär jag inte känt på mycket länge, åtminstånde inte i den här skalan. De har varit nån sak i taget. Nu är det massor. På en gång. Villhavillha. Inte bra.

Mossgröna jeans.
Mörkrött nagellack.
Silvrigt nagellack.
Mörkrött läppstift.
Svart och silver ögonskugga.
Linne.
T-shirt.
Strumpbyxor.
Kängor.
Pipa.
Jacka.
Henna färg.
USB minne.
Munspel.

Vet ni vad det bästa är? Jag har inga pengar! Så. Nu när jag bloggat det kanske jag kan sluta tjata om det för allt å alla.
Är säkert mer. Uppdaterar väl när jag kommer på..

Ska unna mig något när jag klarar teoriprovet. Fast jag inte har några pengar. Det blir nog nagellack....

Buss saver.

Räddad av en bussresa. Igen. I alla fall tillfälligt. Har haft ett osynligt band runt bröstkorgen som gjort det tungt att andas. Utbildningskontrollen i Onsdags kändes som ett stort nederlag. Jag var inte mig själv. Hade extrem overklighets känsla. Fucked up. Tänker konstant på det. På då. På riktiga provet. 
Känns bättre nu. Men jag vet att ångesten kommer att komma tillbaks. Vill bara ha det överstökat så jag kan bli en normal människa igen. Vill bara klara det så jag kan lämna pressen bakom mig. Så jag kan tänka på annat. På skolan.

Bussen bjöd Granmon på repeat, frid och inspiration. Tror jag har en låt till Skapande verksamhet. CD projektet. Nu ska jag bara finna musiker... Och skriva klart låten.

Är hemma nu, ska plugga plugga körkort hela helgen. Fast teorin är jag inte alls särskilt nervös för. Plugga kan jag.
Ska även försöka skriva klart ovan nämnda låt, se Vit Oleander och lyssna på Detektivbyrån. Så de så.
Skönt å va hemma i dessa tider.

Blir även partaj hos min fina vän Jossa imorrn. Inflyttningsfest som jag trodde va förra veckan haha. Blir nog kul. Men vad ska man ha på sig? Jag som inte tog med några kläder för att jag bara skulle va hemma ;) Hehe.


Lite mer detaljer om Onsdagen kanske jag kan bjuda på. Gick upp halv 7 för att ta 7.25 bussen. Bara en sån sak. Sen visa det sig dessutom att jag hade hunnit med 7.50 bussen för jag kan ju gå av en station tidigare...
7.25 bussen är dessutom gymnasiependlar bussen nr ett. Fullt med spöken. Satt bredvid kexet. Ett år yngre. En ex kompis ex kärlek. Högstadiet. Dom var överallt. För mig är dom kvar. Dom ser alla precis likadana ut.
Undrar vad dom tänker om mig?

Va väldigt tidig och väldigt toanödig, som tur var va de öppet till trafikskolan fast receptionen inte va de.
Satt där och väntade. Byggde upp anspännigar. Inte bra.

Mindre förseelser: Ginade lite i vänster sväng, hamnade lite långt fram i en vänstersväng. Missförstog en uppgift men gjorde bra som jag gjorde. Han tyckte inte min backning var bra nog, men han tyckte fel!

Större förseelser: Fick TOTALT hjärnsläpp när vi körde på landsväg jag aldrig kört på förut. Jag skulle köra mot nån ort med konstigt namn. Gjorde inte kopplingen "Nu är vi på landsväg, det är det här han testar. Blå skyltar." Istället tänkte min hjärna: "orstnamnorstnamnorstnamnorstnamnorstnamn DÄR! Det är en väg där. Vänta, är det HÄR jag ska svänga?" Minnet av min brors allt för hastiga avfart pga oförberedelse for genom huvudet. "Skylten sitter lite bakom, det kanske inte är här? Men tänk om det är det?" Stina bromsar. Ganska hårt. Stina inser: Det är inte här hon ska svänga. Körskollärare= inte glad.

Missade dessutom 2 hastighetsbegränsningar på motortrafikled samt avfart då hjärnan sa "Skylt mot fyrishov fyrishov fyrishov fyrishov vilket körfältbytakörfält puh jag klarade det."
Inte.

Men dom misstagen lär jag ju inte göra om i första taget...

Fick som sagt boka 3 till lektioner vilket känns fett ovärt och som ett stort misslyckande.
Men, fick iaf. det viktigaste: boka tid. Pga. ett missförstånd mellan mig och Jenny om mina datorprov visste jag inte att man måste ha klarat ett teori prov som dom kan se innan man får boka teori. Jag skulle ha hunnit till engelskan men jag ville ändå hellre åka till Ida och ville inte åka en extra gång till Uppsala för att göra provet och jag ville boka tid på en gång. Så jag gjorde ett prov, fick godkänt och bokade: Teori 2 spetember(på onsdag), uppkörning 8 september. Finally!

Hade smsat med Madeleine på morgonen om de va ok att jag kom så sen hoppade jag på tåget till Nyköping och väntade där en timme. När det började närma sig att Ida skulle va klar kunde jag knappt sitta still. Det hjälpte väl knappast på mitt prov att jag dessutom var nervös för henne xp Efter 2 sms ringde hon äntligen och lyckan var total. Fällde till och med en liten tår av lättnad får jag erkänna. Ångest att vänta så där. Blev så glad. 
Ljög å sa att jag satt "Utanför skolan...." hehe. Madeleine sa att hon " bara skulle ha en tidning" och åkte till stationen i Nyköping. Älskling svalde våra lögner med hull och hår. Skulle jag med gjort. Ni skulle sett minen när jag smög mig fram till bilen xD Kul va de. Kände mig SÅ busig, hehe.

Sen var vi ute å åkte massa. Själva alltså. Ida och jag. Det är en väldigt speciell känsla. Känns helt naturligt och samtidigt stört konstigt. Åkte bla till hennes mormor, åkte hem, hämtade Ingrid i nyköping och åkte till mormor å morfar igen å snackade skit å hämtade bullar till Ingrid. Hade aldrig träffat Edry, Idas morfar, så de va kul. Knappt träffat Ninna heller.
Sen käkade vi plankstek(min med qournbullar :p) tills vi sprack, kollade på sex and the city och true blood :) Mysigt<3 SÅ glad att jag kom<3 

Igår blev det till att kliva upp vid 7. Tog 8 tåget till Stockholm. Hade datakunskap som väl va helt ok. Sången va bättre en förra gången! Hon va lite mer loose. Känner att hon inte har någre förväntningar alls i princip. Kanske för att jag inte heller har några på mig? Monica pressade fram det bästa ur mig. Det gör inte Anna. Och det är Väldigt skönt. Känns bra.

KuHin verkar väl inte överdrivet kul i år.  Religionen va inställd. Jag å älskling satt i solen istället. Åkte hem, fikade, såg på tv, spelade gitarr. Åt morötter med dipp. Såg L-word. Ringde pliktverket och sa: nej tack. Hon jag pratade med lät nästan lite ledsen. Då kände jag mig dum, men varför ska jag de? Det är inte jag som har ändrat reglerna.
Otroligt skön eftermiddag verkligen. Såååå skönt å bara komma hem å bara vara. Svull middag, åt en hel haloumi xp älskling började väl nicka till runt 8 ;) 9 sov hon. Jag diskade lite, försökte läsa lite Dostojevskij. Den är bra. Men det går ganska långsamt framåt... Vid halv gav jag upp. 20 i 10 sov jag. Så tidigt var det mycket länge sen jag somnade..

Vaknade 8. Hade sovit över 10 timmar men va ändå trött. Är det nu me. Älskling va väääldigt trött efter överdos av sömn. Haha. Men det behövs efter en sån pers som att ta körkort<3 Ida började 10 så jag åkte dit då med. Hängde vid datorerna, snackade med Littwold och Adam. Gick till mitt bokade trumrum. hade bokat en timme men va ganska färdig efter 45 minuter haha. Det är ganska enformigt att öva simpelt jazzkomp, även om jag inte är särskilt duktig på det heller :p Lotta kom fram och såg genuint glad ut när hon berättade att hon ska va min och Idas handledare. Om vi nu kan komma överens om vad vi ska göra..

Hade mysig lunch. Halvt ovärd PA lektion och lite häng på 2an. Fint å se Sara iaf, du är aldrig där!!! :( I miss u<3
Hata schemaläggarna.

Sen åkte vi skilda vägar. Therese kutade till tåget och kom fram precis när dom stängde dörrarna. Jag hatar sånt. Vet precis hur det känns. Tyckte synd om henne.

Ikväll har jag bara spelat, käkat, kollat på tv å läst lite i teori boken. Imorn blir det superplugg! Ska försöka göra lite sång också.. Kanske på söndag. Sen blir de fest! Tjooohooo

GRATTIS!!

STORT GRATTIS till min fantastiska älsklingfiningsamboförhoppningslovadesexgodess som tagit KÖRKORT! :D Igår var dagen D och det gick galant! Är SÅ stolt! För mig gick det lite sämre, men dom säger ju at genrepet ska gå dåligt... Mest sur e jag för att han tyckte jag behövde 3 lektioner till! TRE! ....... MEn men.

Åkte till älskling och överraskade henne, hon visste inte att jag skulle komma ;) Såg LAGOM paff ut när jag kom knallande, hehe... Berättar mer imorrn.

Älskar dig!<3

Oj.

Jävlar vad långt det blev! Skit samma. Jag tvingar ingen att läsa.

Ångest.

Yoooooo..... Jepp. Så sitter man här. Och orkar egentligen inte men är manisk. Nitisk. Besatt. 
Har ju inget vettigare å göra egentligen. Skulle va plugga körkort då. Men de skulle min trötta hjärna ändå inte klara av. Jag tror det är en del i pressen och ångesten jag känner just nu. Att ha det kvar samtidigt som skolan. Plus CD projektet på Skapnde verksamhet. Det är nog min största källa till ångest för tillfället. Jag vill göra något BRA! Nåt jag kan stå för. Jag vill göra nåt röjigt. Nåt man vill dansa till och sjunga med i. Men vad? 
    Fast själva låten är väl inte det jobbigaste egentligen. Det är att jag antagligen kommer vilja ha hel sättning. Jag är inte bra på att skriva för hel sättning. Jag är inte självsäker nog att fråga mina jämnåriga musikerkollegor om dom vill spela min låt. Det är det värsta. Jag vill ha bra musiker som förstår min vision. Som kan förverkliga den. Men jag vågar inte fråga dom.

Men visst känner jag musiker, slog det mig. 
Gitarr: Joppe.
Bas: Ida, Therese.
Piano/Keyboard: Många.
Trummor.... Rebecka? 
Trummor är nog det svåraste. Men va fan. Frågan är, vill och kan dessa fina musiker spela min låt? För jag har ju inte speciellt tydliga instruktioner att ge i de allra flesta fall. Tyvärr. Kanske ska börja med att skriva en låt?


Känns alltid lite bättre efter att man skrivit om sin ångest. Självterapi skulle man kunna kalla det. SÅ jobbigt är det väl inte egentligen. Känner att jag skiter i det mesta. Det är Svenska C som ligger och gnager lite.. Ska jag gå? Ska prata med Linda. Annars orkar jag inte bry mig. Skit samma.

Så. Mången är den obloggade dagen som jag brukar säga.
Ska försöka skriva bättre. Läste ett långt inlägg jag skrivit. Gillade det inte riktigt. Vet inte varför. Ska försöka att inte vara så nitisk på detaljer. Jag skulle kunna skriva om i princip varje minut i mitt liv. Det skulle nog kunna bli intressant. Men jag tror knappast jag kommer bry mig SÅ mycket om det i framtiden. Och jag orkar inte lägga ner tid på det. 

Torsdag 20 Augusti.

Ida hade teoriprov!!! Va nervös hela dan. Kunde inte tänka på annat, ville bara höra att det hade gått bra. Vid lunch fick jag det också! SÅÅÅ stolt var jag, och är<3 MIn duktiga älskling! Blev så otroligt lycklig. Bara körningen kvar nu som e imorrn! Spännande... Åkte tidigare till Skolan för å skriva ut schema men skrivarn funkade så klart inte... Beställde blommor till Älskling istället. Hon förtjänar det vare sig hon skulle klara teorin eller inte. Som tröst eller grattis. Ville ge nåt när jag inte kunde vara där. När jag nästan gjort klart beställningen gick brandlarmet! Fett irriterande. Älska stämningen som var. "Neeeej... Måste vi gå ut? Ååååååå...." Haha. Ingen tog det seriöst. Var tydligen nåt som bränt vid i köket. Fick en stund i solen iaf och slapp lite datakunskap. Och min beställning fanns kvar på datorn så de va lugnt :p Har en tjej i data iaf. Verkar schysst. 
    Hade första sången sen. Anna, som hon heter, verkar väl också schysst. Men kanske lite väl mesig och snäll. Lite seriös. Ingen humor. Inte Monika.. Men ska jag jämföra alla med henne får jag leta lääänge. Hon är nog bra. Verkar ju kunnig iaf. Har bara lite svårt för såna där för snälla människor som inte säger saker rakt ut för att vara snälla. Det känns som man inte vet vad dom förväntar sig. Dom får mig inte att prester. Men det är ju många lektioner kvar, hon kan ju ändras.
 Efter lunch åkte jag till Uppsala för å ha körlektion. Missade religionen vilket jag sörjde. Fick rolig uppgift å allt, men men. De Gick skiiitbra på lektionen! :D Så de va nästan värt de ;) Förhoppningsvis sista körlekionen. Det ända hon kunde anmärka på var att jag inte ska fastna i låga hastigheter utan gasa på mer där det är möjligt och tillåtet. Annars perfa! :) Drog tillbaks till stan sen. snackade med älsk på vägen. Övervägde seriöst att åka till henne istället för hem. Men tid, pengar och ork satte käppar i hjulen. handlade, åkte hem å käkade istället. Sen drog jag till tilda o hade en underbar kväll med prat, musik, blåa armhålor, Super scones och Breakfast at Tiffany´s. Det ända som förstörde var att min mobil dog och jag saknade min älskling till döds... Funderade allvarligt på att åka hem 23.30 i kyla och mörker bara för att kunna ladda mobilen. Men jag insåg ju själv att det inte va så smart. Så jag sov kvar.
  Men...

Fredag 21 August.

.... Jag var ändå tvungen att åka hem fredag morgon för att packa å ladda mobilen. Men det var en vacker morgon så jag led inte. Åkte till skolan för att äta lunch. Lika bra när man köpt. Börjar ju nämligen 12.35 å har 1 lektion på fredagar: Projektarbete-PA. Trodde denna lektion skulle leda till klarheter men gav bara mer beslutsångest och lätt panik. Vad göra för projektarbete? Trodde prata med mamma skulle hjälpa som vanligt så på väg hem till Våla(efter att vi kört i stan vilket för övrigt gick awsome! Fick massa beröm från mor och kändes riktigt bra. Betyder mycket för mig när hon säger att jag kör bra. Vet att hon menar det.) frågade jag om råd. Hjälpte inte. Hde ändp en mysig kväll framför tv:n och datorn.

Lördag: Skrivit. På dagen. Soft dag, dock  mycket trött. Vart en ganska körig vecka, fram och tillbaka hela tiden. Mycket som hänt. Tröttar ut liten Stinta. Bloggade massor som synes. Hade lätt hysterisk telefonkonversation med min älskling innan jag somnade. Som tur var va mor å far hos Malin o Oskar och Syrran sussade vid tv:n så ingen blev rädd ;) Det var länge sen jag skrattade så hysteriskt. Länge sen jag var så trött att jag flippade ur. Känns som det hände oftare förr. Vet inte om det är bra eller dåligt. Men det var skönt iaf.

Söndag 23 Augusti.

Brödbaket tog största delen av förmiddagen, försökte göra andra saker lite medans. Typ packa å så. Men de e bra å baka bröd när man är hemma. Billigt... Körde inte med mor i stan som vi först planerat. Körde ju idag istället. Så jag tog 14.55 bussen mot uppsala. Satt å drömde. Börjat gilla mer o mer att åka buss. Tog upptåget som vanligt. Medan jag väntade på Ida på stationen uppenbarar sig..... Stephanie med bihang! "JIPPI".... "HEEEEEEJ!! Vad gör DU här?" "Eeee, hej! Väntar på min flickvän.." "Ok, gu va kul å se dig här! Det här är vän 1, det här är vän 2. Måste rusa!" "hej då...." yepp.
Sen kom älskling i nya fina kläder. Hon är ju rik, avlönad som hon är. Köpt fina nya skjortor, t-shirtar och... VÄST! :D Skor också. fining<3 Uppgraderade mitt SL kort, köpte mjölk och åkte hem. Bidde inget tittande på L-word. Käkade rester från mitt kära hem o kollade lite på L-word...Mys<3<3<3

Måndag 24 Augusti.

Första riktiga skoldagen. Älskling åkte tidigare så vi fick åka tillsammans<3 
Hade första engelska lektionen, fortfarande utan Sara :( Bajsa på hennes schema! INTE ok å bara byta klass på nån sådär, särskilt inte för EN lektion! "Det är lärar brist och lokalbrist" Ja, de skulle ni ha tänkt på innan ni tog in ett ton elever!! AAAAAAA! Sur.

Skapande verksamhet var väldigt kul och allt jag förväntat mig, dock lite ångestframkallande som synes.... Gillar nya läraren, som vi dock bara ska ha en termin för hon är GRAVID! Kan alla lärare sluta bli gravida? Seriöst! Haha.
Hade första trumlektionen också. Ganska nervöst men han verkar schysst. Fick börja med Jazz trummor, ska ta allt i kronologisk ordning. Spännande! "På tizzdag, på tizzdag, på tizzdag..." xp

Slutade sen, men nu har dom ändrat mitt schema så jag slutar 16.50! :´( Slutar ju tidigare på Onsdagar men jag har hellre tidiga måndagar faktiskt.... Men men. Vad göra? Åkte iaf å handlade. Back to normal. Orkade inte va så seriösa dock. E ju så mycket fram å tillbaks den här veckan ändå. Åkte ju båda hem idag å Ida kommer på Torsdag... Åkte hem å gjorde strips, qournfilé å bea ;) Mycket mumisgt var det! Jag var även duktig flicka och sorterade in mina kläder i garderoben...
Kollade L-word, mös<3, käkade morötter med vitlöksdipp..MMMM!!! Mysig kväll var det<3
Idag. 

Tisdag 25 Augusti. 

Så. Framme vid idag. Fastnade lite i "Och sen" träsket igen. Men skitsamma. Jag är trött. Har "Lilla uppkörningen" imorrn. Spännande!!! Lite nervös e jag. Fast jag vet att jag kör bra. Och det känns som jag kör bra. Mamma sa idag att jag kör bättre nu än vad både Anja o Erik gjorde när dom tog körkort. Ändå tvivlar jag på min förmåga.... Försöker å inte tänka så mycket på det. Bara gå dit å göra det. Måste gå upp halv 7 imorrn ><. Detta oroar mig också lite över nedsatt förmåga... Får väl dricka kaffe.

Annars hade jag första svenska lektionen idag. Pia va där å sa hej då. Fina Pia. BÄSTA Pia. Hon kramar så bra. Hon ska ha bebis! Hon kommer bli en fiiiin mor<3 Lyckliga unge. Agneta verkar väl helt ok. Men hon e inte Pia.. Vi ska baka till henne, bebis kakor! :D Skapande verksamhet va kul idag me. Gjorde en "låt"/musikstycke till en bild 2 å 2. Jag va me Katta. De va nice :) Hade tänkt göra något konstruktivt sen men jag mös mest med älskling<3 Fanns inga salar att tillgå. Sen missade jag pendeln trots att jag haft all tid i världen. Smidigt! Och världen var en bastu. Jag var inte klädd för sommarvärme. Om det inte varit höst i mitt hjärta hade jag njutit. Fast jag njuter ju av solen! Men värmen har jag kommit över. Gjorde mig väl inte SÅ mycket helller, jobbigt å bli en blöt fläck bara...
Gick superbra å köra idag också iaf. Fick som sagt mer credd från min mor<3 De går nog bra imorrn. 
  Värre för Älskling, hon har ju Riktiga uppkörningen imorrn! AAAA! Jag är Så nervös. Värre än för mig själv. Vill bara att det ska gå bra. Vore så underbart<3 I believe in you! Jag vet att du kan å det spelar ingen roll hur det går<3

Nu borde jag sova. Samla ihop mig iaf så jag inte måste tänka så mycket imorgon bitti....

BÄÄÄ!


No milk, just love.

Nä. Hann inte blogga. Min älskling bönade och bad att jag skulle va i stan samtidigt som hon, och jag är maktlös när mitt hjärta smälter... tar därför 14.55 bussen. Det är en underbar dag. Ännu en väldigt varm dag, men för mig är det ändå höst. Önskar det var lite svalare...

Har idag långläst tidningen, duschat, packat och bakat bröd :D Fett gott bröd. Ska ta med till stockholmen :)
Kanske skriver ikväll. Antagligen inte. Vi har ju nite setts på ett tag, min älskling o jag... Förlåt, men vi skiter nog i Milk vänner<3

Back

Nu är jag tillbaks. Va en fin promenad. Har nu kollat på en fånig film om en kvinna som av olyckshändelse dödar elvis imitatörer på tv4film... TJOO! xD Gjorde ett teoriprov i provboken också, alla rätt! ;)
Annars har jag målat, dock inte klar, suttit vid datorn å surfat runt, kollat london plan och couchsurfing(Vill verkligen!), handlat, pluggat teori, lagat mat(Fick laga mat själva idag, mor å far skulle till Malin å oskar. Pallade inte följa me.) å bloggat. Har även lagt över blogg och dagbok på USB och sorterat i min mapp. Inte mycket. Eller ja, ganska mycket kanske men inte så aktivt.. Har som sagt vart helt seg idag. Känns lite drygt å åka tillbaks imorrn men jag vill ju träffa min älskling!! OCh se Milk :)

Så. På väg mot tystberga alltså, i måndags. Tog 14.40 tåget för att åk med Idas mor och syster till Flen och hämta henne från halkkörningen :) Ville ju spendera så mycket tid som möjligt<3 Allt hade gått bra för henne iaf, fast hon var väldigt trött vilket jag kan förstå. Gått kurs hela veckan, jobbat hela helgen och sen halka!
Madeleine va också trött å pallade inte laga mat så de blev hämtpizza! Tydligen första gången på flera år i deras familj.. Jag förstår dom! Själv skulle jag inte sörja om jag aldrig mer fick äta hämtpizza i hela mitt liv... Det är ju inte så att jag spyr på det, men inte är det särskilt mumsigt heller. När jag ätit en vill jag inte ha på flera månader. Minst. Denna var lite roligare dock, fetaost å grejer. Men hemma pizza e ju ändå bäst ;)

I Bilen på väg till flen fick jag höra om Ingrids nya mobiltelefon(Första! Väldigt exalterad ;) ) och hur duktig jag är på mössens sång i Singstar! Haha, gulligt<3 Min popularitet sköt verkligen i höjden där när jag sa att jag åker ALLT på nöjesfält, haha. Först e man en i familjen å sen e man duktig på singstar! Vart ska detta sluta? ;)

Handlade innan vi åkte hem också. De va kul, höll på å tappa bort varann flera gånger haha xD Fett stort va de, City Gross... Vi köpte naturgodis iaf som vi smaskade på under kvällen. Vi såg en film, men jag kommer inte ihåg vilken.. Kommer bara ihåg att de andra alternativet va Lara Croft xp

Sen hade vi 11/2 års dag :D Jag satte på mig finskjortan dagen till ära ;) Det duschades, kollades på massa sex and the city avsnitt(Erkänn att du blivit lite beroende älskling ;p), satt ute i det vackra höstvädret och mös, bakade mumsig kladdkaka, såg monsters inc(som inte va lika bra som jag mindes den..) och gick på promenad i mindre fint höstväder...
Sen tror jag vi såg So you think you can dance.. Kollade på klockan för å tajma in klockslaget då vi blev tillsammans(ungefär iaf), fett mys va de<3<3 Hade ju tänkt åka in till Nyköping å hitta på nåt först men vi sket i de. Ville hellre ha mer mystid<3

Onsdag. 19 Augusti. Skolstart! Kändes inte så dock. Hade liksom inte ställt in mig på de eftersom jag vart hos älsk<3 Ville inte åka därifrån på morgonen, hatar att lämna dig<3, men jag ville ju inte missa skolan heller. Längtade ändå en del. Tog dock ett tåg som gjorde mig ca 40 min sen. Men de gjorde inget för de va tydligen allla andra också, och en hel del va inte ens där haha. Som vanligt då xD Missade när lärarna spelade men de sörjer jag väl inte direkt. Hade lite mentorstid, stog i evighetskö till SL kort och sen var det möte inför "insparksfesten". Hade tänkt va lekledare först men sen kom jag, Tilda och Sara på att vi hellre ville spela. Lätta upp mansdominansen på scen lite... 
    De visade sig vara ett ytterst bra beslut. Vi funderade lite på vad vi skulle spela, käkade lunch, repade lite och spelade som nr 3. Resten av eftermiddagen/kvällen kunde vi göra vad vi ville :) Värre var det för dom stackars "Faddrarna" och lekledarna. Dom fick hålla på tills de va slut, hehe.. Eller, inte riktigt faddrarna. Matilda å Katarina blev halvt arbetslösa, haha. Jag va iaf med å jammade lite, dom hade 3h jam på 2an. Själv tyckte jag mest det var sammelsurium som gav huvudvärk, men va fan, man måste ju va me! Måste visa att man e 3a, haha ;) Käner mig väldigt bekväm i rollen som 3a faktiskt. Känns inte konstigt alls. Rent ut sagt skiter jag i alla andra, haha. Hemsk inställning men jag orkar inte. Dom kan få va där, o leka... Lite hemskt dock att man inte "får" betesig hur som helst. Jag, Tilda o Matilda satt utanför skolan när vi inte orkade va kvar å engagera oss i allt. Höll ju på rätt sent de där... Alla va skittrötta å de flummade ur totalt. Fick skapligt arga blickar när vi asgarvade åt tvåor som inte kom in för dom inte hade nån kod. Vi hade ju inte heller nån kod men de kanske dom trodde :p Stört sura iaf. Misstänksamma blickar från alla andra. Så ska väl inte 3or bete sig? Jo, de ska dom ta mej fan! BÄÄÄÄ!! Orka. 

Helt ok dag iaf. Kul å spela. Körade på tildas låt med Sara å körde Highschool massacre själv :D Mitt ben började dock olägligt skaka precis när jag börjat spela. Fick ett sånt där nervositetsryck preciiiis när jag skulle börja. Väldigt olägligt. Såg ju stört ocoolt ut ;) Men jag tyckte jag löste situationen rätt bra och gjorde ett bra framträdande, hehe. 
Det var även en vacker dag, och en vacker kväll. Varken jag eller Tilda ville åka hem och göra ingenting. Så efter lite beslutsångest gällande riktning åkte vi till Mariatorget, köpte cider och energidryck(Fjortis, jag vet, men vad spelar de för roll så länge man har kul?) och gick upp på Munchen berget. På vägen upp kommer.... Marielle! haha. Snackade. "Kan jag sitta med er?" "Eee..jaaa..visst!" "Ok, för de känns ju fånigt annars. Där sitter ni å där sitter jag..." Haha. Så vi satt där på berget tillsammans. I en otroligt vacker solnedgång över stockholm. Fullt med andra människor också. Har aldrig fattat att stället e så populärt, men jag förstår ju varför. Dock lite läskigt att så många drack där uppe. Liiiite risky liksom....
Det var nog det längsta samtal jag nånsin haft med marielle iaf. Fast de va mer en monolog från hennes sida xp Men jag tror de va ust för att vi inte pratat så mycket. Hon kanske tycker det är jobbigt med tystnad. Kände att hon måste babbla på. Lite förstörde det stämningen, hade helst bara velat sitta tyst och njuta... Men men. De va ju ändå trevligt. Kunde dock inte motstå frestelsen att röka en cigg. Dåligt, jag vet. Men hon satt å bolmade å man blir ju frestad! Men jag lovade mig att ha uppehåll MINST en vecka. Och det tänker jag hålla. Så de så.
Efter pantning av burkar och en kisseluringpaus på McDonalds bar det av hem. Kom väl hem runt 22. Ensam. Pratade med älsk, satte på En prinsessas dagbok och somnade....

Något jag tänker göra snart nu också. E trött. Torsdag Fredag kommer eventuellt imorrn. 
Fred.

Super update

Ja jösses... De här kommer ju ta ett tag! Åter igen kom livet emellan. Hur manisk jag än är i mitt bloggande kommer jag aldrig sätta dokumenterandet av mitt liv före att leva!!

Va länge sen ja skrev ett sånt här jumbo inlägg, har ju vart sommar.., så man e lite seg i starten. Dessutom är jag FETT trött... Helt seg idag. Utpumpad efter mkt händleserik vecka xD Ärligt, det känns INTE som det bara har gått en vecka sen sist jag bloggade, den här veckan har vart LÅÅÅÅÅÅÅNG, och det känns inte som jag började skolan i Onsdags. Känns som vi bara haft ett litet lov. Och ändå känns det som den inte har börjat heller. Wierd.

Känner mig lite konstig. Eller. Jag vet inte. Allt har börjat men jag hänger liksom inte riktigt med.. Det är ju så här i början, när man går i skolan men inget egentligen händer. Känns som allt kommer komma som en bitchslap i nästa vecka...

Målade inte klart tavlan i Söndags. Pallade inte. Har hållt på lite idag istälelt, blir förhoppnigsvis klar imorrn. Övningskörde ju med mor till/i stan innan jag åkte för att träffa folket å gå på utomhusbio :D Gick helt ok. Lite ouppmärksam, var lite trött och hungrig så jag skyller på de ;) Men helt ok. sen fick man träffa alla! Mötte Matilda på pendeln, hon hade färgat håret! Super fint vännen<3 Det passar dig, could be natural! ;) Katta hade man inte träffat på hela sommarn så de va extra kul! Samma med Chatarina, Annie har jag ju knappt träffat heller... Tilda å Joppe anslöt på Coop där vi inhandlade lite picknick. Sen bar det av till Fridhemsplan där vi först gissade vart Rålis låg, men de va ju Kronobergsparken xp Väntade istället på Sara som fick guida oss. Frågade dock ett roligt medelålders par innan som bråkade om vem som hade korrekt vägbeskrivning xp Sara den finingen hade jag ju inte träffat sen Skånska lugnet ;) Långt hår har du fått! Glad å se dig<3
   Jag släpade mina väskor och vi slog oss ner framför bioduken. Vi åt, lekte i typ världens bästa lekpark!(Stockholms parker har så underbara lekplatser! Precis såna man önskar att man själv haft... Jag tror jag skulle ha vart född och uppvuxen i Stockholm egentligen...) stillade mitt röksug som legat på lur i en vecka(Va väldigt nära på halkörningen å några andra tillfällen...) med bästa rökkompisarna ;), vi fick gratis smoothies och godis, blev sminkade i loréal tältet och var med ii en fånig tävling. Träffade även Matilda Wiezell, Alice, Ida Bang å Maria mfl.! Trevlig överaskning :) 
   Filmen, Allt om min mamma, hade jag sett förut men den tåls att ses igen! Blev lite väl kyligt efter ett tag dock. Solen gick ju ner och det blåste... Då var det bra att jag släpat med min tunga väska! Proppad med kläder ju ;) 
Kändes trist å åka hem alena så Matilda, Tilda å Joppe följde med å sov över(Mina stammisar ;) ). Mkt trevligt! Fast vi somnade rätt kvickt :p Blev en knaper men trevlig frukost med Joppe å Tilda(Matilda hade dragit, skulle iväg som vanligt! ;p). Kollade gamla bilder på bdb, tv.. Sen blev det packning och tåg kollning för att sedan bära av mot Tystberga!! :D

Nu orkar jag inte skriva mer. En vacker kväll som denna kräver avnjutning i form av promenad! :D


Hemma

I Våla igen. Stört lång och händelserik vecka! LÅÅÅÅNGT inlägg kommer imorrn ;)

Till "lisa": Synd för dig! Om du läst min blogg lite noggrannare hade du förstått att detta inte är en blogg för andra utan för M.I.G. En DB. DagboksBlogg. Mest för att jag är för lat för att skriva för hand. Jag skiter i om jag har noll läsare. Men tack ändå raring, jag är säker på att du bara vill mitt bästa!

Till Matilda: Tack<3 ;)


LYCKA TILL!!

Lycka till imorrn älskling. Du är bäst å de vet du. Jag älskar dig så mycket. Du är fantastisk.

Skola

Har haft en underbar första skoldag. Flummig, mysig, solig. Det kommer bli ett bra år. Därmed pasta.

Updates

Happ. Inte orkat blogga ordentligt på ett tag. Livet kom emellan.

I Torsdags var jag allmänt lycklig, gick på höstpromenad med gamla bekymmersfrihets känslor. Högstadie känslor.
Sen fixade man sig, ducshade, allt helt i onödan inför Louise Hoffsten konsert i parksnäckan i Uppsala. Det spöregnade hela konserten. Haha! Spelade ingen roll hur fixad man var, blöt blev man ändå. Men det var en väldigt bra konsert! Regnet var inte så jobbigt, vi hade paraply :p Mest innan och i slutet när de började bli fett kallt... Men hon sjöng över förväntan, fast hon skakade rejält när hon skulle ta fram munspel, sätta i micken i stativet o så... Men som sagt, bra konsert! Jag och mamma sjöng(läs skrek) as högt när hon försökte få igång allsång på Let the best man win, haha. INga andra sjöng ju.. Dåliga :p Vill verkligen köra Louise på live night.. Hoppas vi hinner!

Fredagen var det risketta. Hade väl inga höga förväntningar direkt men det var riktigt bra! Helt ok lärare och faktiskt bra saker. Dock var genustänket nere på noll, något som störde mig och tjejen jag satt bredvid. Men jag kände inte att jag hade tillräckligt starka argument(måste bli mer påläst..) för att ge mig in i nån större diskussion med herrarna(läs lantisar..). Det var ju inget nytt som sades, som väntat, men jag tror ändå det var välbehövligt. Det är ju en väckarklocka och man tänker sig nog för bättre. Iaf ett tag... Men det kan vara nog!

Sen gick jag å mor till Storken å käkade macka i solen å sen blev det övningskörning(med henne alltså). Gick helt ok. Klantade mig lite dock, missuppfattade en skylt så jag fick backa å hålla på mitt i en vägkorsning ><
Sen satt jag stora delar vid datorn, kollade schema, bloggade, bdbade... Smsade, Saras schema e baaaaaajs! Knulla om dom inte ändrar :( Kollade även en massa yoga kurser. Dyrt som fan och slut överallt xp Men jag vill åka på kurs med mamma<3 Hon och jag tog en mysig promenad vid 9, raggarbilarna var tillbaks vid Fribbans. "Det märks att de snart är skola" sa mor. Detta är verkligen en stereotyp plats..

Igår var ännu en vacker dag på raken. Satt ute och läste tidningen för kanske sista gången i år, skrev dagbok och mös. Sen bar det av till Monika och Stephanie. "YAY". Va inte direkt glad.. Men det blev helt ok faktiskt! Det kom massa annat folk, släkt och vänner till dom från våla som vi känner mer eller mindre också. Sen var Alma och Stephies kompis Nicki där också så det var faktiskt helt ok, nästan trevligt!! Kunde ju prata med dom andra liksom..
Fick ju vara ute hela vackra dan också. Var där från halv 2 till 4. Sen cyklade vi hem och då kom molnen :p
   Va fett trött när jag kom hem... Satt o degade vid tvn en bra stund. Va inte hungrig alls vid middagstid, hade ju smällt i oss massa mat där borta, så jag ställde mig å målade istället :) De va väldigt trevligt. Hade haft den i huvet ett tag.. Fast den e inte klar än, ska göra klart den idag innan jag åker. Ska ju till Stockholmen o träffa underbara människor! :D
iaf. Pratade med älsk, gjorde mackor till middag vi 8, glodde lite dumburk... Sen fastnade jag vid datorn igen för syrran hade hittat ett erbjudande om fotoframkallning och undrade om jag ville ha några bilder utskrivna... Tjohejsan! Där satt man ju ett tag... Fastnade så klart i massa bilder å va tvungen å kolla på alla xp Å sen att välja ut e ju itne de lättaste heller. Va helt seg i bollen när jag slutade xp Men kul e de. Ska köpa ett usb å lägga in alla bilder på, som jag tänkt tusen gånger, så de inte försvinner om datorn kraschar. Vore världens mardröm. Ändå skjuter man på det. Men nu!

Nu ska jag måla klart tavlan, måste göra de innan ja åker för de e ju en vecka tills man kommer hem! Ska packa också. Sen ska jag övningsköra med mor innan jag tar tåget till människorna :D Imorrn åker jag till älsk också<3 Har 1 1/2 år på tisdag :)

Kanske inte blir nåt bloggat på ett tag.

SCHEMA!

AAA!! Äntligen :D


Höstterminens Schema.

 

  • Inte särskilt dryga ämnen, mest kul även om det är långa dagar. Skapande verksamhet känns inte så betungande liksom...
  • Fredagarna!! Behöver jag säga mer?
  • Trummor och ensemble fördjupning på hösten!
  • Vi har inte BiffSara i religion! :D

 

 

 

  • Sena dagar... Dock mycket håltimmar och rätt chill mornar. Men ändå..
  • Vi har inte PIA! :( Jag gråter...
  • Jag har Birgitta i Kuhi... JESPER!! :(

 

 

 

Men av erfarenhet vet jag att allt kan ändras.

Btw, vem e EinaAn och StröDa? Mystiskt...

 



Vårterminen. Chill eller VAD! Ledig på fredagar :D Torsdagen är ju dock ganska dryg, men jag kommer hoppa av kören så jag börjar 11.. Så egentligen e de inte så drygt ;) Nä. Överlag är jag väldigt nöjd. Som sagt, sena dagar gillar jag inte, men de e ju rätt chill lektioner(skapande verksamhet räknas ju nästan inte som lektion tycker jag ;p), så de blir nog bra det här :)

Det börjar bli verkligt nu. Är otroligt förväntansfull. Jag känner att det här kommer bli bra! Det kommer bli ett fantastiskt år. Jag vet det.
Det ända jag är orolig för är att jag inte kommer kunna låta bli att "slösa" tid på teori ämnena... Vill SATSA på musiken nu.



Annars vart en väldigt bra dag idag. Kanske skriver mer ikväll.

Bergtagen, betagen, fritagen.

Hösten. Den tog mig idag. Den förlöste mig idag.
Lyckan är tillbaka. Den berusande.



Fall grabbed a hold of me today
And it set me free from all the burdens summer laid on me
And the sun was warm but the air was cool and promising
calm and serenity

And the water spoke to me:
Have no fear dear
And the trees they spoke to me:
Have no fear dear
We´re all gonna' die some day
And the leaves died beautifully around me

Fall arrived today
Swept me away today
Like a breath of fresh air
Like a promise

Klara´t!

Så va halkan gjord! Va riktigt kul faktiskt. Lite speciell situation med en grupp där ingen känner varandra men alla vet att alla ska på samma sak. När man är där ska man göra allt tillsammans. Speciell stämning kan man säga. Var lite nervös första gångerna jag skulle kör bara, men det gick skitbra. När man skulle köra på barn fick man sladda. Haha. De va kul.
Körde 2 och 2, jag körde med en trevlig kille som hette markus. Lite blyg, men snäll. Hade kul.
Vi hörde instruktörens röst i en radio i bilen där det också fanns en knapp så man kunde fråga frågor. Man hörde, dels vad han sa till alla alltid, men också vad alla frågade. Hysteriskt kul vid vissa tillfällen.
Fick det väntade "AKTA BARNEN!!!!". Han hade roliga kommentarer till alla. "Nu hamna du under en buss, ajajaj..."
Roliga frågor som "Du, hur stänger man av den här vindrutetorkaren här bak?" (Roligare om man va där..) och "Nu vet jag inte riktigt VAD som hände!!!" Svar: "Du körde på ettans växel!!!" Haha.
     Fick även volta. Långsamt. i en bil som satt på en pinne. Men de va kul! Fick ävn krocka. I 5km/h.
Mycket lärorikt måste jag säga och över förväntan. Hade ju bra lärare också vilket nog gjorde en del.
Från och med nu kommer jag ALLTID använda bilbälte, även i ALLA bussar där det finns. Ärligt.
Älskling, när vi skaffar bil ska den vara S.Ä.K.E.R! Bara så du vet...

Dom plöjde en åker när jag åkte hem. Solen sken, men luften har blivit kall. Kvällarna blir mörka snabbt nu. Hon är halv tio och i Öst är det mörkt. Det har inte vart nån riktigt sommar i år. Jag har inte haft sommarkänsla, något jag knappt visste jag hade förrns nu när den inte infunnit sig. Jag har heller inga höstkänslor. Vet inte om jag vill ha mer sommar, men jag vet inte om jag är redo för hösten heller. Längtar inte efter sol och bad, men jag är inte redo för mörkret. Aldrig redo för mörkret.

Det är en vecka tills skolan börjar nu. Dom har inte lagt upp nåt schema. Då kanske det blir verkligt. Just nu känns det som jag inte ska tillbaks dit mer. Som jag slutat. Vet inte varför... Overkligt.

Saknar dig älskling, önskar jag kunde vara där och hjälpa dig med allt, plugga med dig, krama dig...<3<3<3


Framtiden och olyckor.

Imorrn är det en vecka tills skolan börjar! Då borde väl schemana komma iaf, annars blir jag sur.. vill kunna boka lilla uppkörningen också liksom. Vill ju helst veta schemat eftersom det måste bli en skoldag. Men men.
Vet inte hur det känns riktigt. Att skolan börjar. Sommaren har vart konstig. Inte som den brukar på nåt sätt. Inte så mycket sol och bad, känns inte som den vart så lång som den brukar, men inte som den rusat heller. Vet inte. 

Känns bättre att börja iaf. Förut var det ganska mycket ångest för att det är början på slutet, vad ska hända med alla oss, splittras vi? Det kommer aldrig bli samma sak, kommer sakna alla människor osv. Men nu känns det helt ok. Vi kommer hålla kontakt, det vet jag. Jag kommer iaf det. Annars går det inte. Ni är mina vänner, jag klarar mig inte utan er<3 Och resten... Visst kommer jag sakna det men det börjar kännas som ett kapitel redo att avslutas. Men kan inte hålla fast vid allt gammalt. Vem vet vad framtiden bär! Nej, nu blir det till å satsa allt det här året, ha kul och njuta. Kommer nog känna mig ännu mer redo när det närmar sig. Det vet jag. Det kommer bli bra.

Annars är det ju halkbanan som gäller imorrn. Spännande! Eller inte... Kan inte säga att jag är nervös eller så. har liksom inte tänkt så mycket på det. Bara å åka dit å göra de liksom. No big deal. Skönt å ha de gjort.

Idag har jag pluggat körkort, har fått godkänt på alla tester inkl slutprovet på datorn nu :) Har pratat en hel del med älsk också<3 Mycket som händer där nere ;) Saknar dig fining, bra att allt verkar lösa sig iaf<3 Var även duktig och klippte gräsmattan! Tog hela på en gång, böt till bensin klipparen när elklipparen dog. Egentligen bille jag vänta tills den laddat men far min tyckte jag skulle klippa klart för att de skulle regna sen. Och det var bra för det gjorde det också :p Precis när jag var klar och satt mig för att käka lunch(Gick upp lite tidigare idag för å komma uppimorrn så jag åt lunch för ovanlighetens skull :p) kom regnet. Timing! Så det fick bli min träning idag. Körde lite muskler innan jag duschade också :p 

Nu har jag vart ute och kört med mor. Friskade upp lite gammalt, backning, parkering, start i backe mm. Gick väldigt bra faktiskt! :D Det enda jag ska göra nu är fickparkering för det har jag aldrig gjort...

Fick brev från pliktverket idag också. Det blir ingen mönstring för min del. Nu var det ju bara för skoj skull som jag tänkte göra det, kolla vad man går för liksom. Men nu har ju regeringen i princip tagit bort värnplikten och gjort hela grejen frivillig(vilket jag iofs tycker e skitbra, lika för killar och tjejer ska de va!). Detta innebär att lumpen systemet gjots om och man får inget färdigt epitet efter mönstringen utan om man klarar den ska man gå en grundutbildning och sen delas in i vad man nu vill bli. De har också tagit bort obligatoriska soldatutbildningen. Antar att kockar å sånt inte behöver gå den nu då... Så iaf. Det uttrycks ganska tydligt att mönstringen endast är för verkligt motiverade som om dom klarar mönstring ska gå utbildningen. Palla. Jag skiter i det... Kan lägga min tid på nåt bättre :p

Såg en olycka igår utanför Harbo när jag åkte hem från stan med mor. Det var läskigt. Men det såg inte så allvarligt ut. Ändå. Man blir lite chockad. En kille satt på gräset med blod i hela ansiktet. Flera bilar hade stannat. Folk sprang med mobiler... Man rycks upp lite ur vardagslunken.

I´m back.

Så var man tillbaks igen. Känns inte lika bra den här gången. Har varit en så himla underbar helg hos älsklingen i Tystberga och jag saknar henne så :( Hon är på körkorts kurs i Flen och jag vill bara vara där och stötta henne och hålla om henne<3

Har vart väldigt fint väder i helgen iaf, kan ha vart dom sista riktigt varma dagarna för i år. Vet inte om jag är ledsen.
I Torsdags var det iaf jättefint, vi hade en mysig kväll<3 I Fredags kom Idas sex and the city box, vi satt ute och spelade spel och drack saft i solen. På kvällen var vi själva med Ingrid och assistent/kusin Maria, Madeleine och Mikael skulle till Sveriges finaste resturang! Fett ballt. Själva lagade vi Tacos som vi totalsvullade tills magen stog rakt ut, lurade i Maria att det var en igelkott under stolen(hon är livrädd för dom=asgarv), gjorde dip och grönsaker som vi också svullade och såg Chihuahuan från Beverlyhills xD Ingrid fick den av Mikael så vi lärde ju se den... Men den var faktiskt inte så dålig som jag trodde! Därmed inte sagt att den var bra... Men det var mysigt iaf :) Sen kollade jag och Ida in de första sex and the city avsnitten :D

I Lördags åkte Ingrid, Maria och Madeleine till Cloetta och köpte på sig massor av godis. Inte bra, haha. Själva spelade vi spel med kusin Lisa, lagade mat och tog moppen till Idas mormor och morfars hus och badade i deras pool :) Böev lite sista pressning av brännan också ;) Väldigt mysigt! Sen kom folket hem med skörden, hehe. Svullade hela kvällen xp Fick fett ont i magen... Men gott var det! Invigde Idas nya dusch också ;) Mikael har nämligen gjort klart badrummet på hennes rum så nu kan man uträtta naturbehov samt duscha på hennes rum! Fett nice :D Sen blev det mer s and the c.

I går gjorde vi inte mycket, myste, åt, grät... Nej då. Det var bara jag som tyckte det var lite jobbigt för jag ville inte åka ifrån min älskling. Hade tänkt åka på eftermiddagen för dom skulle ändå till Vagnhärad å handla så jag kunde få skjuts också visade det sig att mor å far skulle till stan för att köpa frysbox så jag kunde övningsköra lite. Dessutom skulle Ida till Flen idag. men Ida kom på att Micke kunde skjutsa mig efter att han kört med Ida till Flen. Jobbigt. Sen gick inte det men vi hittade en buss. JOBBIGT!!! Ville så sjukt gärna stanna, hatar att lämna min älskling<3 Men samtidigt så kände jag lite ångest inför dagens körlektion om jag inte skulle ha kört innan... Hade visserligen kunnat köra innan idag eftersom dom skulle hämta boxen, men inte särskilt mycket.. Efter mycket om och men samt beslutsångest bestämdes det att jag skulle resa hem igår. Träffade mor och far på stationen, käkade på Lucullus där vi fick vänta på mat i evigheter >< Sen körde jag. Kändes väldigt bra att ha gjort det.
Skrev en refräng på hemvägen. Bara det. Skrev 1,5 låt på väg till Ida också. Det känns bra.

Annars präglades helgen av ett besatt tittande efter eventuellt schema på rytmus sidan, som inte kommit än... Bajs! Vill veta!!!! Fick även veta att vi kommer få bo kvar i lägenheten tills vi slutar! :D Helt underbart. Så jäkla skönt. Jana och pojkvän har tydligen inga planer på att återvända utan ska dra till England. YAY!

Idag har det som sagt vart körlektion. Körde motorväg dit med mamma som sen åkte för att hämta sin frysbox(det är vad hon la pengarna hon fått efter att ha sålt sin motorcykel på. Hon är rolig, haha.) Hade min sista dubbellektion och sista momentet: landsväg. Gick riktigt bra, även den lilla stadskörning vi gjorde. Nu har jag bara en lektion kvar, sen blir det "lilla uppkörningen" med trafikskolan och klarar jag det är det dags för uppkörning! Hjälp... Men som sagt, det kändes väldigt bra idag så nu är det bara att köraköraköra och pluggaplugga... Spännande! Får se när jag får tid. Skönt att se ett slut på det här, känner mig mer motiverad av det. trots att det kommer snylta en del på mina första veckor i skolan. Men va fan. Ska jag göra det här får jag väl satsa! Så är det bara. Sen kan jag tänka på skola och annat.

Har även spenderat mycket tid vid datorn idag. Det bara blev så. Ska ta upp träningen jag påbörjade innan Tystberga imorrn...

Tänker på dig hela tiden älskling<3<3<3<3

GoodBye.

Everytime we say goodbye, I die a little,
Everytime we say goodbye, I wonder why a little,
Why the gods above me, who must be in the know.
Think so little of me, they allow you to go.

When youre near, theres such an air of spring about it,
I can hear a lark somewhere, begin to sing about it,
Theres no love song finer, but how strange the change from major to
Minor,

Bort igen.

Ska åka bort igen, fast ändå inte. Ska till älsk :) Ska bli väldigt mysigt<3 Hon åker ju iväg till Flen sen!! Oooo, pirrigt.. Men de kommer gå super!! <3<3<3

Bussen går om en timme, måste vänta en timme i uppsala också sen. Pruttigt men så är det. hade velat bada. Det är så galet varmt! Badade igår iaf. Åkte till Ettingsand med Ullet på kvällen, väldigt trevlans! Tusen år sen man va i ettingsand... Eller ok, ett år sen men då kom jag med båt från stugan. Med bil var det läääänge sen sist.
Bekvämt med vänner med körkort. Snart har jag! Förhoppningsvis. Kommer kännas konstigt att kunna ta bilen själv. HAHA!

Mitt ex har tydligen skaffat tjej vilket ledde till samtal om ex. Det är så bisarrt hela grejjen. Att vi har varit tillsammans. Det känns som det aldrig hände på riktigt, bara var en dröm... Helt wierd. Haha. Glad för han iaf!

Hade körlektion igår också. De gick bra tror jag. Tabbar små saker ibland, behövs mest mängdträning.
Vill bara få uppkörningstid så jag har nåt att sikta på! Vill att de ska va gjort så jag kan fokusera på annat. Nu när skolan börjar å allt... Känner att det tar upp lite väl mycket av min tanketid.

Annars blev det mest körkortsplugg och tv tittande igår. Det var väldigt fint väder men som tidigare dagar kändes det inte som nån förlust att ha spenderat större dagen i en bil. Först idag känns det lite tråkigt. Men men.
Åt fett god glass med mor efter lektionen igår iaf. Sorbet. MUMS!

I Tisdags var jag duktig och jobbade 2 timmar, hehe. Klippte gräs och rensade ogräs, som vanligt.
Pluggade körkort, gjorde massa test. På kvällen kom en vän till pärona, malin, med sina barn för pappa och Oskar skulle åka motorcykel till nån träff. Var trevlans. Minsta, Alice, är sjukt söt. Bara 2 månader... GE MIG EN!! Hon är helt underbar.

Nä, nu måste jag dra. TJO!

Augusti.

Det är augusti nu. Det slog mig på bussen hem igår. Såg de första gässen flyga söderut också.
Det känns konstigt, och bra, att det är augusti nu.
Fridfullt.

Det ska bli fint väder framöver såg jag på tv. Jag vet inte hur jag känner inför det. Känns som jag lämnat sommaren bakom mig. Och ändå inte.

Det var jättefint väder idag, men jag var i stan hela dagen. Hade körlektion och körde med mor min innan också. Var borta från 12 till 5. Hade varit ledsen i vanliga fall, över att ha spenderat en vacker dag i bilen. Men det var jag inte. Har liksom ingen längtan efter sol och bad, somriga saker, längre. Vet inte varför. Börjar nog bli inställd på höst. Jag älskar augusti och september. Verkligen. Det känns bra det här.

Men som jag pratade med Ida om, det är början på slutet. Nu känns det dock inte lika jobbigt som när vi pratade...

Lektionen gick iaf bra. Betydligt bättre än sist. Vet inte vart mitt huvud var. Jag var inte i balans.
Några tabbar blev det idag också, men det börjar arta sig.
Bokade halkkörning också. På måndag blir det landsväg. Det börjar närma sig slutet. Om 2 veckor kanske jag har fått min uppkörningstid.
Läskigt.
Och skönt.
Är ganska trött på det här nu. Har ju hållt på hela sommaren... Ska bli skönt å ha det avklarat. Så man kan tänka på annat.

Var ute på promenad med mamma. Hade längtat efter kvällspromenad hela dagen. Tränade lite muskler i morse. Känner mig så orkesfull. Känns väldigt bra.

Matilda: namn och lösen till bloggelibloggen tack! ;)

Frid.

Jag mår så bra just nu.
Peace of mind can be a buss ride away.

Allt bara kom. 
Igår. 
På en buss.
Allt jag väntat på.
Tusen sånger.
Ork.
Motivation.
Lust.
Att träna. Läsa. Leva.
Frid.
Lugn.

Jag mår så bra.

Pride.
Den här veckan var precis vad jag behövde.
Det har varit underbart.
Själv med älskling, i Stockholm, med vänner och roliga händelser.
Mitt livselixir.

RSS 2.0