Regndag, mysdag.

Regn. Grått. Tungt. Mysigt.
Fast mina växter är översvämmade och dränkta och jag anar att väderleken har ett finger med i spelet gällande den tryckande huvudvärk jag haft sedan mitten på dagen.
Men det har varit en fin dag. Förutom att jag tvingades upp vid sex har det varit en kort, skön, lugn dag på jobbet. Har haft hela eftermiddagen ledig och har lagat(alldelens för mycket) lunch som jag intog lyssnandes till Andreas Lundstedts sommar prat. Han är en fin man. Sen betalade jag hyran och såg att min första Riktiga lön kommit in. Tjoho! inte så mycket att hurra för kanske, men ändå. Den är där.
Folktandvården ville inte prata med mig så jag såg på tv och surfade lite, plockade undan tvätt, hängede tvätt,satte på ny tvätt och diskade, allt medan jag lyssnade på Eva Dahlgrens sommar prat. Fint, men inte super givande.

Nu försöker jag komma undan att gå ut i regnet för att handla. Ska cykla lite sen.

Åker inte till Stockholm ikväll som vi tänkt först. Fanns ingen lämplig plats att övernatta på och ärligt talat känner jag inte riktigt för att åka dit nu och gå på tjejfest... Är för trött. Och det regnar. Nej, imorrn smäller det! Fast jag vet inte riktigt vad vi ska göra, har dålig koll på programmet. Men det ordnar sig. Om det inte blir allt för regnigt blir det väl Pride park, lite pride house, stan och 90s på kvällen. Sen parad och tjejfest med Mariette på lördag :)

:D

Ida fick ledigt på lördag också så vi får hela två dagar inklusive paraden! :D O jag som var så rädd att det inte skulle bli nåt alls. Awsome. Hoppas det inte regnar allt för mycket bara. Idag har det ju regnat och imorrn skulle det också regna. Men men, det blir nog bra ändå. Det blir ju stockholm och vänner och pride stämning, oslagbart.

Doften av regn är förövrigt underbar. Som omväxling. Har fortfarande inget emot den, omväxlingen. Bara solen kommer tillbaka.

Jobbat idag igen, fast en timme mindre än vanligt. Förmiddagen var mysig, älsklign var ledig så vi kollade på tv, lagade lunch, jag cyklade och det var allmänt chill. Igår var fett soft eftersom jag började fyra, men jag gick jäkligt fort från stationen kan jag säga!! Var lagom svettig när jag kom fram, det var ju sjukt varmt och fint, men jag var där prick fyra iaf. fast tåget var 4 min sent. Inte dåligt på en kvart! :) Fick ju motion också vilket är bra, har ju blivit lite sisådär nu med fäääst och hemma mys :p Älskling har dock varit väldigt duktig. Är så stolt över dig<3

Helt sjukt att det snart är augusti. Hur fan hände det liksom? Vart tog sommaren vägen? Den försvann i allt nytt. I flytt och jobb och lägenhet. I oregelbundna veckor med vardagslyx, fredag på alla möjliga veckodagar.
Men ändå. Hela augusti är ju faktiskt kvar, och om två veckor är mitt schema slut, då ska jag ha lite lov!! Och sptember är ju alltid fint. Det är bara mörkret...

Två veckor kvar med schema alltså. Det är befängt. Jag har alltså jobbat i ca 7 veckor. Det är knappt jag minns hur det var när jag inte kunde rutinen. Var osäker på vilka som skulle läggas efter maten. Sysslorna i köket. Vilka man gärna lägger, vilka man bör hjälpas åt med. Det är knappt jag minns tiden då jag aldrig torkat diarré.
Alla borde pröva, det gör en ödmjuk.


.

Jobb igen imorgon. Hade som vanligt varit skönt med en till ledig dag, en till dag med mys hemma, men det är helt ok ändå. Det kommer sen. Jobbar ju bara fem timmar imorrn också. Det sämsta är tågen. Går inga bra :( Antingen är jag där jätte tidigt och åker alltså härifrån tidigt vilket jag inte orkar. Eller så åker jag så jag har 20 min på mig att gå till jobbet(Stresss!) och måste vänta en timme i uppsala först också... BAJS! Men men. Sånt är livet.

Har det mys här hemma. Gör inte så mycket alls. Väldigt skönt. Det är fortfarande grått och andrum.

Ida har fått ledigt för pride på fredag nu :D Iaf en dag! Hoppas på lördag också.

Nu ska jag fortsätta göra...inget.

Lyckan

En dag i Staden med vänner, fika, prat, Vurma och Wollmars och lyckan är total. Livsenergin påfylld. Det jag behöver. Mina underbara vänner.
Hade saknat stockhom mer än jag trodde. Till och med tröttheten, den tunga. tunnelbanan. smutsen. allt.
Och imorrn börjar Pride, utan oss. Men förhoppningsvis blir det iaf fredag, och lördag för min del. Stad och vänner, igen. Och pride. Glädje.
Idag är det grått och kallt, trettiograder och sol känns mer än en vecka bort. Får nästan höstkänsla. Men det gör mig inget. Behöver variation. Behöver vila. Utan den press solen kan skapa. Att göra något för att ta till vara, bevara, njuta. Nu bara vara.
Sommaren har gått så fort. Om en vecka är det augusti. Man brukar börja tänka på skolan. Jag gör det nu med, men inte på vad som väntar utan vad som varit. Är så splittrad inför framtiden. Vad ska man göra?
Men i vår reser vi!!

Healthy healthy

Så, nu har jag och älskling börjat vårt nya liv! hehe. Hämtade träningscykel hos idas mormor och morfar i tisdagskväll. Fikade hos hennes päron sen och blev kvar över natten för att hinna föra över saker från hennes gammla dator till hennes nya, hon har äntligen fått sin studentpresents laptop! Bestämde i söndags att vi ska sluta äta godis och skräp och nu när vi har cykeln ska vi båda cykla 20 min om dan! Får se hur länge vi pallar...

igår blev en konstig dag. Åkte hem från tystberga vid elva, fixade lite hemma, åt lunch och sen somnade vi! Sov till halv fem, haha. Lagom trötta! Missade å promenad och fika med ingrid, cicci och madeleine i hamnen. Lite tråkigt men vi behövde nog sova.. Sen tänkte vi gå på twilight men vi stannade hemma istället och myste, lagade god mat, glass och bär till efterrätt och sen började vi med träningen!

var ledig i måndags efter jobb hela helgen. Det var fint väder men jag orkade inte va helt hispig för att ta vara på sommaren. Chillade. Läste. Satt vid datorn. Lyssnade på sommar.

I lördags och torsdags var vi lediga och handlade lite nödvändigt och onödvändigt på åhléns och cervera för Idas presentkort oc sen lekte vi med therese :) I torsdags blev det fika på balkongen, bad på helgö(ellerdopp snarare. Det var kallt och moln o regn började dra in!) och sen såg vi på ponyo :) I lördags lagade vi mat och hyrde film, såg Vägen. HEMSK! Usch vilken ångest film, men sjukt bra var den.

Allt bara rullar nu. Det går så fort. Jobbet går bra, börjar komma tillbaks andra ordinarie från semestrar nu så det är lite nya ansikten att jobba med. Känenr lite ångest för i höst. finns inga jobb på arbetsförmedlingen. Vad göra? Kan ju inte plugga, för sent att komma på det nu. Resa? Vart? För vilka pengar?
Hjälp.

På lördag ska vi iaf till stockholm och jag LÄNGTAR! Saknar alla så jävla mycket. Saknar stockholm. Tänker på det hela tiden nu. Att bo där igen. Fast jag ångrar ingenting. Det här var det bästa, och vi har det så himla bra. Hade inte mått lika bra om jag varit kvar i stockholm. Behövde få något eget, få bygga något eget, få jobb och ett eget hem. Jag behöver sakna stockholm, annars skulle jag ändå inte njutit av det om jag var kvar, skulle bara blivit mer blasé. Nej tack. Men nu saknar jag det sjutk mycket så det ska bli underbart att åka dit, mysa, shoppa och sen krogen!! Det ser jag verkligen fram mot. Tilda, jag, annie, kanske matilda. Dansa. Fäst.
Sen drar jag vidare till våla på söndag, är ledig då och på måndag. Åker hem på tisdag för då börjar jag inte förrns fyra. Behöver komma hem lite också. Saknar det med.

Sol och bad

Har vart en underbar dag idag, galet varmt IGEN! Spenderade hela eftermiddagen, från halv tre till halv sju, på hjortensberg. Solade, badade, läste och hade det skönt :) Underbart att bara slappa i solen, har fått lite färg också!
Innan storhandlade jag på City gross, haha. Usch, tog en kundvagn för första gången. Kom på det igår när jag och ida planerade inköpen att vi alltid tar korg fast vi handlar mycket. Känns bara som mammor tar kundvagn...haha. Men idag gjorde jag det iaf :p

Igår va det jobb, planterade och myste på balkongen med älsklingen sen. Höll på att dö av värme på jobbet. Så klibbigt och äckligt, speciellt med plastförklädena. Blä! Men jag klagar inte. Hellre fint och varmt även om man får svettas lite. Fast när JAG jobbar kan det ju regna ;)

Dom ringde och frågade om jag kunde jobba ikväll, nån va väl sjuk, men jag behövde verkligen vara ledig, hade sett fram emot att sola och bada i dag så mycket så jag sa nej. Ska ju jobbaimorrn när det ska va fint igen och på tprsdag skulle det va sådär när jag är ledig. Sen är det fint hela helgen, när jag jobbar så klart. Så jag ville passa på. Var dum och skrev upp mig på en tvåtimmars kurs för idag också. Pucko. Blev inte nåt med den...

I söndags kväll fick jag ryck också. Blev plötsligt så sjukt rastlös vid halv elva tiden så jag måste ut och springa. Sprang två kilometer i raskt tempo, kutade sista biten och sprang upp för trapporna. Snacka om att man var död sen! Men det var härligt. Va så länge sen jag sprang.

Myshelg

Har vart en mysig helg med pärona. Idag var vi först o handlade lite grejer till balkongen(mamma tyckte det behövdes nåt på golvet så hon köpte typ bastmattor, blev super fint! Är fett glad :D) o kollade lite annat. Sen hämtade vi ida från jobbet o åkte ut till nynäs. Där var det visdagen som vi tajmat! Fikade, gick runt och tittade och mös. Sen badade vi i havet vid nynäsbrygga och åt middag på Italiensk resturang inne i stan.

Igår var vi vid hamnen och strosade runt och åt middag. Hyrde film sen, farsan. Helt ok.

I fredags var vi på födelsedagskalas hos Idas mammas kusin Nicklas. Var supertrevligt!! Härligt o va ute i sommarkvällen. har vart så stört varmt hela kvällen, nästan jobbigt idag, men som tur var har det varit blåsigt också.
Har nog fått lite färg iaf :)

Så imorrn blir det jobb igen, men inte förrns ett :p Kanske badar innan på hjortensberg!
fick reda på att jag har jobb till vecka 32 i fredags också! Knastanterna har fett dålig koll, haha. Men gärna för mig!

Dagen

Har haft soft dag idag. Elelr, jag har faktiskt dammtorkat, dammsugit och diskat lite! Men jag har också kollat på film, laddat upp massor av bilder på fejjan, solat, och planterat :) Var jätte glad och pigg i morse, härlig känsla.
Var en handyman från nyköpingshem här också. Han ringde på först men jag vågade inte öppna, haha. Sen rassla det till som om nån försökte ta sig in o jag fick panik! Trodde det var Ida ett tag men insåg snabbt att det inte gick. Kom på då att det kanske var han som skulle fixa kranen i badrummet så jag sprang in på toaletten så jag kunde låtsas att jag vart i duschet och därför inte öppnade, haha. Sen ringde Ida o det var han som vart här, ahn hade ringt sen. Han trodde det skulle vara en nyckel i tuben, men det var det ju inte. Så han fick komma tillbaks, och den gången vågade jag öppna ;) Han lyckades inte fixa felet dock, vilket är sweet för då ska dom byta hela grejen :)

Igår jobbade jag men slutade fyra. Det var hur fint väder som helst så jag tjatade på Ida att vi skulle bada. Så vi ringde Lisa o hon var på och visste ett ställe. Åkte ut i skogen, badade, grillade och rökte vattenpipa. Helt underbart. Perfekt sätt att ta vara på sommarkvällen. Stina var mycket glad. Hur fint som helst var det också. Var där till typ nio! Åkte hem i en otroligt vacker sommarkväll. Stannade till hos Idas päron när vi lämnat Lisa, snackade skit, hälsade på Gimmli som dom var hundvakt åt. Sen när vi skulle åka hem kom en igelkott till deras tomt! Den var ju helblind och halvdöv som igelkottar är så vi kollade på den jättelänge och smög närmare. Tillslut kom den fram och luktade på min sko!! Den va så jävla söt så jag dog, blev uber glad :D
Åkte hem, pratade om död, liv och framtiden och sen däckade vi.

Tisdags då. Började dan med att chilla framför tv o data när Ida gått till jobbet(hon skulle börja tolv men blev inkallad tidigare). Sen tog jag mig, efter några vändningar efter felkörningar haha, till växt och trädgård. Handlade blommor, balkonglådor, krukor o lite annat smått o gott :) Sen åkte jag med lite mellis till Ida på jobbet, snackade skit o blev assugen på att köpa Miazaki box! Älskling va så het i sina jobbkläder<3 hihi
Åkte till Coop bygg o shoppade loss ännu mer o handlade lite mat. Hade planerat att göra nåt mys hela dagen. Det blev aubergine och haloumi burgare i pita bröd, massa tända ljus och mys till älskling när hon kom<3 Sen åt vi glass o kollade lite på gökboet :)

Imorrn är det jobb igen o sen kommer pärona på lördag. ska bli mysigt :)

Gött mos.

Fredag på en måndag. gött. Som livet ska va. Och imorrn ska jag handla, och så och påta. Livet e gött.
En av fördelarna med oregelbundna arbetstider.
Trivs bättre en nånsin på jobbet. Kan slappna av. Vet vad jag ska göra, vad som förväntas av mig.

Recharge

Bläää hatar att va sjuk, särskilt på sommaren. Och särskilt när man missar en hel söndags lön :(
Men men. Mår bättre nu iaf, har vart och ätit massa god mat i Tystberga :) Så imorrn blir det jobb, men på tisdag är jag ledig igen och då ska jag köpa massa krukor, balkonglådor, växtnäring och annat till min balkongodling :D Och äntlöigen besöka Öppen hand, se om man hittar nåt skoj! Pärona kommer i helgen också, ska bli mysigt.

Var helt underbart att vara hemma torsdag/fredag. Ladda batterierna. Hade ju inte vart hemma på över en månad! Undebart. HAde gärna stannat en eller två dar till men plikten kallade, och det var helt ok, jag var bara glad att jag kunde vara hemma en stund. Slappna av. Mysa. Få inspiration och glädje. Det är nåt speciellt med det.
Var i Toften hela Fredagen, Emilia var med och Mobban o Raggan :p Solade och badade massor. Åt jordgubbar och pratade. Fick lite färg. Lycka.

Hemma

I våla. Så himla skönt. Önskar jag kunde stanna längre men är glad bara att få vara här. Var sjukt länge sen! Jag blir så avslappnad och inspirerad när jag kommer hit. Mysigt med familjen också. Glad.
Skönt att vara uttråkad på tåget och bussen.
Bussen var magisk igen.
Har liksom tappat all lust att skriva och uttrycka nånting, både gällande bloggandet och rent kreativt.
Inte haft nån output liksom. Har vart så mycket att göra, så mycket nytt, har varit så trött att det försvunnit.
Men nu känns det bättre. Känner mig mer som mig själv än jag gjort på väldigt länge.
Bussen och myset här hemma gör susen. Kan verkligen slappna av nu.

RSS 2.0