Lov

Det blev inte ett helt dygn och ingen sprit. Magkatarr tydligen. Jäkla bajs.
Men kul hade vi. Och det blev nästan 21 timmar ;)
Och BERLIN! Bokade igår. Jag, Ida, Matilda, Tilda, Therese, Joppe o Robin. Så sjukt roligt. Äntligen gör vi nåt!
Skulle boka på hålet i skolan men det funkade inte med mitt kort så vi fick vänta. När vi äntligen slutat, handlat o kommit hem kunde jag boka. Så otroligt glad, sjukt peppad! Så underbar känsla när jag tryckte på betala. No return now! Unga, dumma och fattiga som vi är tog vi ingen reseförsäkring heller. Får se om vi får ångra det, hehe.

Försökte inse att det är lov också. Lyckades inte riktigt. Känns fortfarande inte så.

Så till den där katarren då. När vi skulle käka igår började jag få ont i magen igen. Försökte ignorera det, var så jäkla god mat! Perfekt klyftpotatis och gudomlig guacamole. Men det gick inte över. Kändes lika som när jag var sjuk förra veckan fat utan febern. Ida ringde sin mor och jag fick diagnosen magkatarr. Tjoho! Känns ju sådär... Bara å börja behandla. Ingen alkohol eller cigg tills de e klart. Bajs också.

Sussi kom förbi iaf när jag låg och hade kramp. Men efter ett tag började det faktiskt kännas bättre. Så blev det Rocks ändå. Inte riktigt min typ av place dock. Kunde knappt höra vad man tänkte o jag hade inte särskild lust att dansa, både magen o musiken hindrade mig lite. Jag vet inte hur man dansar till rock. Så jag i Ida satt mest å försökte prata. Jag drack två, ändå goda, alkoholfria drinkar. Billiga var dom också! Det är ekonomiskt att inte dricka. Men det var mest Tilda å Katta som hade kul. Nerkissade och nerspydda toaletter drog ner upplevelsen lite också. Lite annat klientel på rocks fredagar än Baba sonics onsdagar kan man säga.
Men jag hade ju älskling<3

Sussi fick lite lyckopiller iaf. Hela Crash diet var tydligen där och en la handen på hennes höft. Sen såg hon drogad ut, haha.

Promenaden till slussen, McDonalds och bussen hem var riktigt trevligt. Sen satt vi i köket och åt kakor, drack te och saft. Väldigt mysigt. Sussi somnade bums men vi andra va uppe till 5 iaf. Hade ambitionen att se på film men, ja.. När man har vart uppe 20-23 timmar så går det som det går ;)

Idag vaknade vi 12.30. Har degat hela dan. Så jäkla skönt!!
Ska spela lite dragspel med Matilda också.


Tidigare i veckan då. Var ensam i tisdags också, så jäkla arg på SJ! Det är helt sjukt egentligen att man kan bli så isolerad. Men jag klarade mig ändå. Fick äta bönor IGEN! Det är alltså bra. I måndags passade jag på att käka ostgratinerade blackeyed peas. Så jäkla gott. Tomatsås med Kikärtor blev det denna dag.

Morgonen var inte så kul. Gick pissigt på SvB, skrev typ 300 ord för långt. Blev på skitdåligt humör å va de hela eftermiddagen. Men sen var det kul på skapande och vackert väder. Eftersom det inte var rep kom jag hem tidigt, så jäkla skönt! På bussen hem var jag så himla glad. Svängde rejält alltså :)

I onsdags kom äntligen älskling till Stockholm, om än inte i tid till skolan... Tur, jag var lite orolig för att hon inte skulle hinna komma till no tears for queers, men då va de lugnt :) Mysigt å äntligen träffas<3

Så i torsdags var vi på No tears for queers. hade med matlåda till skolan å käkade efter livenight repet, sen drog vi direkt till Kulturhuset. Den var ritkigt bra, var lite skeptisk till hur de skulle lyckas göra om boken till teater, men det var skickligt gjort. Inte riktigt lika träffande som boken kanske, men som i film är det ju svårt att få med allt. Ändå väldigt sevärd och jag är glad att vi gick. Om inte annat var det mysigt att komma ut på teater tillsammans.


Ensammen :(

Sitter här hemma själv framför datorn. Ida sitter fast i Tystberga, alla tåg var inställda både igår och idag! Helt sjukt ju... Bajs på vädret och bajs på SJ! :( JAg saknar min älskling<3<3

För Matilda tog det lika lång tid att ta sig till skolan som för mig från Våla, och jag blev ju ändå drygt en timme sen! Galet... Tur att jag inte tog upptåget och pendeln iaf, då hade jag blivit ännu senare. Mitt tåg fick kantiga hjul vid en kraftig inbromsning, haha. Kantiga hjul liksom... Fick köra snigelfart från Solna till centralen. Men det var ju vackert väder iaf, alltid nåt å va glad för(även om det klara, sjukt kalla! vädret säkert var en del av problemet..)

Bestämde att vi sak va i Diesel verkstan på vår "realesefest" 15 maj.. Känns inte så jätte kul direkt. Men när vi inte får ha ett ställe med alkoholservering o ingen annan verkar kunnat, hunnit, hitta/fixa nåt annat så är det väl så det får bli. Det är ju ändå bra lokaler. Men det hade vart kul å va i stan... Fatta coolt å va på ´Mose backe eller nåt istället. :( Hade nog tagit det mer seriöst då. Fast det kanske är skönt också. Hade nog haft fet prestationsångest om det vart nån annan stans.

Redovisade min NuKo idag också. De gick fett bra! Tror Birgitta gillade mitt verk ;) Va lite jobbigt först för jag visste inte riktigt själv vad det "symboliserade", men jag är ju smart så jag lät alla andra säga vad dom tyckte först, vilket visade sig vara ungefär vad jag tänkt men inte kunnat sätta ord på. Är väldigt nöjd själv faktiskt. Frågan är bara vad man ska göra med det hela nu? Känner inte för att ha en burk med en trasig porslinsdocka i bokhyllan direkt... Tror jag ska göra den till ännu mer konst och ställa den på stan eller nåt :p

På hålet sökte jag äntligen jobbet hos parkförvaltningen i Nyköping. Sista dagen va imorrn! Såg att jag redan hade missat 3 jobb som gick ut i helgen. Jävla skit! Men men. Så är det. Inget å göra något åt.

Fick sjuk huvudvärk sen, och mensvärk. Himla bajs :( Vill ha min älskling här<3<3 När jag kom ut från affärn halv sex var det fortfarande ljust, rosa fin solnedgång, så det gjorde mig glad iaf :)

Nu ska jag försöka förbereda mig inför SvB skrivningen imorrn. Visserligen bara "Övning" för nationella, men eftersom jag å Ida är i Paris då så e de rätt viktigt...

Blir inget rep imorrn iaf. kl 9 skulle Oskar boka åt oss, då var det fullt! Helt jäkla sjukt alltså. Hata vår skola nuförtiden. Vi böt lokaler, tog inte fler elever, men inte fan böt vi till en större skola! På Munchen fanns det alltid lokaler lediga. Nu är det krig. Hur fan ska de bli nästa år liksom? Då blir det ännu fler! Ärthjärnor. Tur att man inte går kvar då.

Kaos

Äntligen i skolan, 1,5 timme försenad... Det är fantastiskt hur vädret kan lamslå ett helt land. Hur beroende vi är av våra uppfinningar. Att dom ändå inte är nåt värda i slut ändan.

Jag dansar ofta nykter

Så va helgen snart över, igen. Snart är det lov!! Helt galet ju... Men vintern ger sig inte, himla bajs. Är så sjukt trött på det nu alltså. Jag vill ha VÅR!!
Har haft supermysig helg iaf. Hade potential att bli suparhelg, men det var skönt att det inte blev det. Eftersom jag varit sjuk, och jag är förståndig, blev det inte mycket sprit. Men det var bra. Det påminde mig om hur man har kul utan alkohol. Något jag faktiskt aldrig trott jag skulle glömma förut kunde jag inte förstå människorna som måste ha alkohol för att ha kul, och nu är jag rädd att jag håller på att bli en. Det var en bra väckarklocka. Och jag hade kul.
Jag började duktigt i fredags med att rensa mitt skåp(halva iaf..), hitta min religionsbok och skrämma livet ur Åsa när jag lämnade tillbaks den. Fick SvB infon jag missat, känns som de nog kommer gå rätt bra.. Jag inbillar mig att i alla fall att det kommer bli lätt. Orkar inte va stressad.
Fick världens bajsigaste uppgift på SvC(värre än den förra..) men efter så gick jag, Sara å Matilda till Ica. Fast först köpte Sara böcker :) Handlade diverse förnödenheter till kvällen, väntade på Annie och åkte sen till Vurma på BirgerJarlsgatan. Hade ingen aning om att det fanns där! Va sjukt fint dock. God mat och fina vänner. Hur mysigt som helst. Jag blev så glad. Och vi fick klubbor :)
Sen skulle vi åka till Tildur. Katta undrade om vi kunde vänta på henne i Slussen. Sara å Annie tyckte då vi skulle åka lite mer tunnelbana för att sedan åka tillbaka, så vi slapp frysa. Vid Hornstull tyckte jag vi skulle vända. Men nej. Sara ville till Liljeholmen. Sen blev det midsommarkransen. Där var det 7 min tills nästa tåg tillbaka xD Katta fick vänta på oss. Men det var kul! Haha. Sånger och pipa och jag var otroligt glad och flummig och levande.
När vi väl kommit fram till Tilda genom kylan och snön fick vi fantastiskt gröna välkomstdrinkar. Sen åts det bröstmuffins, snoppar med dipp, snoppchoklad, hallongrottor, diverse speciellt formade grissini och en praktfull snopptårta som sussi o hanni fixat. Det var otroligt fint. Flasksnurr, sexprat och lite halvinvigning av min pipa hanns också med :) Jag längtar till våren när man kan va ute å röka! Fast de e väl bra iofs att man fryser för mycket för att göra det..
När vi väl gick o la oss, typ halv 2?, skulle Katta, Matilda å Sussi nödvändigt ligga å prata. Och skratta. HÖGT! Haha. Jag va så sjukt trött o ville verkligen bara sova. Sen när dom väl blev tysta och sov, så var det annat som lät. Ärligt talat Sussi, du snarkar lika högt som min farsa! xD Så vid 4 tog jag min gigantiska kudde och 2 jackor o la mig på köksgolvet. Där låg jag till 10. Då ringde min telefon och sa att det var dags å gå upp. Mådde pissigt vill jag lova.. Var rädd att jag hade blivit sjuk igen. 
Men när jag väl tagit mig hem till Orminge och dött i sängen en stund kändes det bättre. Då började nästa problem. Tågen. SJs hemsida proklamerad: STANNA HEMMA! Kaos med typ alla tåg pga snön. Tjoho! Det gick iaf ett vanligt tåg som det inte stog några förseningar på så jag satsade på det. Pallade inte va kvar själv i stockholm. TRÅKIGT!! O jag va ju så inställd på att åka hem liksom. Annars hade jag ju gått upp helt i onödan! Men bussen, tåget o bussen till våla gick alla som de skulle, så jag va hemma vid tre :)
Bussen gav som vanligt energi och kreativitet. Det är något magiskt med den. Så jag kanaliserade energin och började med NuKon. Dissikerade min porslinsdocka. Fett kul! Tänkte först stoppa ner delarna i olika burkar o så, men det funkade inte så jag stoppade allt i samma. Fascinerande att se hur den var uppbyggd. Kul att ha sönder :) Idag gick jag ut i garaget o slog sönder huvudet. Sjukt befriande! Rekomenderas starkt. Hur som helst. Åkte till Jossa på kvällen. Fick skjuts av far min, han vågade inte låta mig åka själv i snöstormen :p Det var mysigt att träffa alla, å jag hade sitkul! Körde lite karaoke, fast de va typ bara jag å Jossa som sjöng. Sen kom Natta å vi dansade. Eller, försökte. Musiken va inte topp direkt.. Det var mini maffian av 93or som skötte den saken..En liten 93 oroade sig för om min pappa, som skulle hämta, VISSTE att jag hade DRUCKIT! Hahaha. Så fint. Jag vet inte om det bästa var att han trodde min pappa skulle bry sig eller att han trodde jag hade druckit.
Sen när vi skulle hem skulle vi skjutsa natta ut till stira vägen. Väntade å väntade på hennes pappa. Som visade sig stå vid andra infarten. Hade stått där typ en kvart, bra där! x)
Idag är det fint. Men inomrrn är det skola. Ska göra klart NuKon nu iaf :)

Frisk!

Äntligen frisk! Så jäkla skönt å kunna äta igen. Har haft kramp i magen å feber sen i måndags, spydde då också. Har mått så jäkla pissigt :( Åt min första lagade måltid på 3 dar i går kvällst.. Har levt på typ 2 mackor å blåbärssoppa x) Har blivit mycket film å tv, mina lårmuskler känns obefintliga.. Haha! Tänk vad några dagars sängliggande kan göra.. Men det har varit lite skönt också(utom krampen dårå..).

Har vart lite duktig idag också, suttit och sökt jobb på internet. H&M och Indiska måste man tydligen det och man kan på coop och Ica. Har redan delat ut där men jag tänkte va på säkra sidan :p Ia va sämst dock. Massa konstiga frågor som tar tid å svara på, sen får man veta att den ändå bara sparas till Maj.. Tjoho!
Har slängt lite kläder också. 2 linnen och min älskade gråa buffel T.shirt osm jag köpte i ettan<3 R.I.P! La en till T-shirt till myrorna högen också. Jag har blivit så duktig! ;) Bestämde mig förut att jag måste kasta/ge bort minst ett plagg för varje nytt jag köper, och jag köpte ju två linnen på min födelsedag så.. :P

Imorrn blir det iaf skola igen, catching up! O sen blir det Vurma med fina människor och sen Tildas party! Blir nog ingen Irish coffee för mig dock, då blir nog magen ledsen :(

Puh

Så. Nu har jag delat ut 16 jobbansökningar. 10 till på stan och 7 på arbetsförmedlingen kvar.
Står i kö på 2 lägenheter och skickade brev till hyresföreningar för 2 veckor sen.
Bara å vänta nu eller?

Är så fruktansvärt trött. Känns som jag håller på att bli förkyld och har knappt hunnit haft helg :(
Fick världens finaste presenter av älskling i fredags iaf: en tamagotchi(music version ;p), "Lycka är en egen druga, hen är både man och fruga"-broderi(<3<3<3) och Taking Woodstock-the book! :D Du är BÄST<3<3

Idag är det alla hjärtans dag också, fast vi har inte direkt gjort något speciellt. Varje dag med Ida är mitt hjärtas dag<3

Det var ju ett tag sedan det kom något utförligare inlägg. Har inte blivit tid.
Dan innan min stora dag gjorde jag väl inget jätte speciellt.. Skolkade engelskan för vi åkte från våla :p Det var vackert väder-jag blev alltså en lyckoboll. Träffade Emilia en snabbis i Uppsala också.
Sen hade jag typ bästaste födelsedagen tack vare min älskade<3 Skolkade, igen.. Men det var ju faktiskt min födelsedag! Skulle ändå bara kolla på film, hehe. Fick en liten sång i fiket också, och en gram från nån okänd av manligt kön. Det skulle ju ha vart rep med Hoffsten gänget men gitarristen kunde inte så det blev inställt. Så jäkla skönt! Allt blev bara så mycket lättare liksom. Kunde ägna hela dan åt mys :) Hade tänkt äta ute och så  också men både jag och, särskilt, Ida började må dåligt efter bion så vi åkte hem. Hade mysigt ändå.

Vi hade tänkt gå på muggen på Onsdagen istället, men vi var tvugna att sitta å jobba Svenska C efter skolan(hade världens ångest.. Usch. Men när vi åkt från skolan släppte jag det och var glad istället. Orkade inte oroa mig) så vi orkade inte, å jag ville träna. Sen blev de fäst på Bondeeeen! Mys fäst och underbara underbara Hägerstens botaniska spelade fantastiska sånger och var så fina. Det var drinkar och lite dans och mycket prat och McDonalds paj. Väldigt mysig kväll.

På torsdagen började jag som tur var inte förrns 15.40 med live night rep så jag kunde chilla. Åkte dit lite tidigare ändå för Ida hade datakunskap, men jag vaknade ändå hyffsat tidigt. Va inte så trött som man skulle kunna tro.
När vi slutat drog vi direkt till Uppsala för Louise Hoffsten med mamma o hennes kompis Malin. Käkade på HiJazz, mycket trevligt. Inne på Katalin träffade vi våra mitt-emot-grannar och grannar från andra sidan kvarteret! Vad är oddsen? Dom hade möblerat om också så man såg inte så mycket, men vi lyckades få hyffsade platser ändå. Bra konsert, fast jag va sjukt trött. Mor min passade på å dricka för jag hade lovat att köra så hon blev ganska rolig, haha. Min mamma är så söt<3 Riktigt mysig kväll och nice konsert blev det iaf :) Köra hem däremot va ingen höjdare direkt. Va sjukt trött, höll på att köra på en hare vilket skrämde skiten ur mig och hos Malin höll jag på att braka in i deras grind å fast i snön. Usch. Men vi överlevde ju iaf! x) Somnade väl runt halv ett, helt slut...

Fredag morron var det bara å pallra sig upp tidigt. Inte så tidigt som vi egentligen hade behövt dock. Ida sket i ensemblen för vi va så jäkla trötta. Efter bajsig SvC(ännu än snorjobbig uppgift. Jäkla skit!) åkte vi till Tystberga. Jag fick som sagt presenter :)

Igår var det söka jobb som gällde. Efter att ha skrivit ansökningarna och lyckat skriva ut alla dom och CVn(slut på bläck i skrivaren, panik! Som tur va kunde idas farbror skriva ut. Bra med släkt som bor nära!) tog jag City gross, Karlsson, Ica kvantum, Coop forum, Ica supermarket och Hemköp med storm. Haha. Inga chefer där såklart eftersom det var lördag.. Men jag får ringa å följa upp sen! Träffade Therese på stan också, käkade på SubWich(total rip off på SubWay så klart), snackade massa skit å kollade in deras nya lägenhet :) Sen insåg vi att Nyköping INTE är Stockholm. Där stänger affärerna 4 på lördagar, haha. Men det var nästan skönt, va sjukt trött. På kvällen blev det melodifestivalen och jag å Ida gjorde chokladmousse/citronfromage med hallon o mandarin :)

Idag var vi hos Idas mormor och morfar o fikade. Kusinen Johan var där också så han fick skjuts med oss till stan. Han hängde med Ida o jag sökte jobb ;) Hämtade ett sideboard som Medeleines jobbarkompis ville bli av med också. Kanske passar i lägenheten. Sen sökte jag jobb i typ alla klädaffärer i hela Nyköping.. Ska som sagt söka resten sen, på lovet kanske. Galet egentligen.

Åkte runt i Brandkärr också. Madeleine lyckades övertyga Ida om att HELA brandkärr kanske inte är SÅ illa. Så vi åkte runt för å se dom lite "bättre" områdena. Står i kö på en lägenhet där nu^^ De va mysigt å åka runt. Tog långa vägen hem. Åka bil. Mysa.

Födelsedag

Har haft världens finaste födelsedag med det jag önskar mig mest av allt: Ida Larsson<3
Fick världens finaste uppvaktning m. glass, kakor, naturgodis, bokstavskex och en supersöt nalle! Han heter KlasGöran Bettan Hjalmarsson. Skolkade SvB å tog sovmorgon dagen till ära, :p Sen köpte jag mig två linnen i present till mig själv :D Vi gick på bio också, prinsessan o grodan, den va mysig! Åt god tomatsoppa å såg This is england hemma. Imorrn blir det SvC plugg, middag på Muggen å sen PARTY! :D

Sista dagen..

..som jag är 18. Någonsin.
Imorrn blir jag nitton
och ännu ett år läggs till räkenskapen.
Ännu ett år har gått
som aldrig kommer åter.
Och varje år firar vi.
Det.

Ingen åldersnoja
bara.

Glad. Vad kan man göra liksom?
Bara framåt, aldrig bakåt.

För mycket.

Fick en lätt ångest attack i fredagskväll/natt. Såg att jag fåt brev från kyrkan och det var om taizé. dom ska åka 12-21 juni. 12. Dagen efter studenten. Det går ju inte. Jag försökte och försökte få ihop det, på alla sätt. Men det går inte. Jag som så himla gärna ville. jag ville verkligen verkligen åka. Taizé med gamla gänget som på den gamla goda tiden när vi var Vi. Fan också.
Har börjat komma över det nu. Men ändå. Plötsligt komm allt bara över mig. Måste ha ett jobb. Måste ha en lägenhet. När ska vi flytta? När måste vi flytta? Kommer vi få nån lägenhet? Kommer vi få nått jobb? Allt blir så fruktansvärt seriöst och jobbigt sen. Vill ha den där sista friheten, sista barnsligheten innan allt måste bli allvar.
Men jag orkar inte åka till Frankrike i 9 dar dagen efter studenten heller. Jag vill hinna vila, ta det lugnt, förbereda mig för vad som komma skall. Inse att man tagit studenten. Landa.
Skit också.
Ullet var här idag också, fick lite updates å gav henne hennes försenade present. Mycket trevligt :)
Innan tog familjen en lång promenad i solen. Den var varm. Om man blundade kunde man tro att det var vår, sen såg man snön.
La upp mitt cv på arbetsförmedlingen också. Herregud.
Det blev bra. Färgen. Precis som jag ville faktiskt.
Orkar inte skola imorrn. Blä.

Nästan-födelsedag

Idag var en sån där dag. Solen skiner från en otroligt blå himmel och man kan göra vad som helst. Vaknade av mig själv och såg att det var vackert väder och blev så himla glad. Älskar att vakna glad. (hade innan haft något mardrömsliknande som jag vaknade av dock.. udda. Drömmer aldrig mardrömmar annars..)snoozade lite, ida gick upp på toa, somnade om, vaknade igen. Gick upp tio i nio. Bara så där. Va inte trött. Allt är bara så himla bra. Tack vare lite sol. Det är konstigt.
Igår var det min låtsasfödelsedag! Det var jätte mysigt. Väcktes 9-9.30 av att alla kom in å sjöng(fast jag vaknade faktiskt lite tidigare egentligen ;) ). Fick chokladmousse med persikor och massa fina presenter:
Film:
Taking woodstock(JAAAAA! :D)
This is England(av syster)
Milk
Böcker:
Den vite mannen-papalagi
Slumpen är ingen tillfällighet
CD:
Duetts-ane brun
Annat:
Plånbok(i hampa, eko)
Necessär(återvunnen)
Boss parfym
Ljus(av bror)
Pengar(av morfar)
Jag är så bortskämd! Blev väldans väldans glad :)

Sen blev det traditionellt överdådigt fika vid 2 med lilla skruttmorfar å familjen.
Bullar, kokostoppar som jag å Ida bakade på förmiddagen, hallongrottor, snickerskakor, choklad cookies och choklad"tårta" med chokladtryffel, pinjenötter, hallonsås o grädde. MMMMMMMM!!!
Detta, plus diverse slumpmässiga upptäckter, gjorde mig galen, haha. Sockerkick o insikter gjorde mig hög på livet och jag hade sjukt mycket överskottsenergi o kreativa ideer. Tror jag skrämde Ida lite x) Sprang ut o sprang runt huset, hoppade omkring, berättade om allt konstigt jag vill göra...blev kreativ och galen! Haha. Btw så har jag kommit på att jag nog vill gå någon konstutbildning i framtiden. De ni!
Sen mitt i mitt anfall berättade Ida att hennes mamma sett att det fanns jobb hos parkförvaltningen i Nyköping. Fett nice! Så sen satt jag där o kollade runt. Det finns faktiskt en del jobb. Men det blir ändå worktour på lördag..
Sen blev det god middag, melodifestivalen(ganska lame..som vanligt. Men kul ändå. Sämst programledare! Så tråkiga.. Jag diggade Jenny Silvers as wierda grej o rockbandet som bara hade ett enda långt intro på 3 minuter xD Salem va väl också hyffsad.. Jag ska fan skriva en låt till melodifestivalen alltså! Så sämstiga som dom är, Jessica Anderssons låt kunde vem som helst ha skrivit. Jag lovar.), fast vi såg inte hela utan vid 21 såg vi Taking Woodstock. Den är ju bara så himla bra! Kärlek<3
Just de, jag köpte en Witch tidning innan maten också! Haha! Köpte den till mig själv i present, har inte köpt nån sen typ.. 7an. Fattar inte att dom fortfarande finns! Mins magin. Älskade dom. Haha. Fick en trisslott av pappa också :)
Sen gifte sig Ullets bror också! Grattis grattis till brudparet :)  Nu e de bara Ullet kvar å hon är ju förlovad :p
Nu är klockan 16.48 och det är inte helt mörkt än, det är fortfarande rosa o vackert i väst. Jag älskar det. När vi var på promenad i dag lös solen så varmt, det kändes som vår om man blundade, sen såg man all snö. Men det är på väg, jag känner det!!
Nu ska jag skölja ur hennan, håller på å färgar det rödare igen. Får se hur det blir, spännande.. :p

Home

Så. Hemma i hålan igen. Kom hem kvart i sju för att SL är dumma så vi missade upptåget >< Men men. Har vart en fin dag iaf. Imorrn blir det kalas med sockerchock frukost, presenter, tårta o veg lasagne :) Min låtsasfödelsedag, MYYS!

Melodifestivalen börjar också! Nog för att den förfallit, men det är ju tradition. O man vill ju höra bidragen! Även om jag nästan tycker det är värre att Salem är med än att The Ark va me... Men men. Det är ett säkert vårtecken tycker jag, melodifestivalen. När den börjar rullar veckorna snabbt å vips är det vår!
O idag var det ljust till halv fem :D

Igår va helt ok, ganska chill. Fast jag va så fruktansvärt trött. Ballade ur helt på ARL/live night. Alla va as trötta å det blev bara flum o trötta garvatacker. Fast det var ganska mysigt de me.. Vi handlade, fast jag va så trött och vi inte skulle slösa pengar egentligen, å lagade gooood mat. Sen somnade jag vid 22 x)
De va för att jag gick upp så tidigt i Onsdags. Men vad gör man inte för sin älskade. Jag får ju lite tid för läxor(eller facebook, bdb, blogg mm...) i alla fall. Va sjukt seg den dan. Men den blev mysig. Hängde kvar i skolan å drack Chailatte, sen drog vi till söder. Ida gjorde fuffens å jag toppade mig. Fick tid direkt, dom satt bara å hade inget å göra :p Tog typ 10 min, 200 spänn. Så jäkla bra! Mitt hår behövde det verkligen.... Skönt å få bort allt det slitna. Har inte vart hos en frisör sen högstadiet x) Men mor min har ju hållit efter lite, hehe. Sen gick jag på stan lite, köpte ny henna sort som jag ska testa i helgen, få se hur det blir :p  Mys dag iaf.

Bä.

Februari, snart mars, snart vår? Snart student, snart slut på plugg, snart?
Är så galet trött just nu. Är så puckad som går upp 1,5 timme tidigare än nödvändigt, men vad gör man inte för den man älskar? Hon åker ju tidigare med mig så...
Har bara sång idag iaf, skööönt! Men ett mörkt moln har seglat upp på himlen, fett Sv C arbete som är dumt å flummigt å jobbigt... Bajs. Anyhow. Kanske ska klippa mig idag :D Bara toppa iofs men ändå! Det behövs VERKLIGEN! Hoppas dom har tid.
Igår va niiice. Behövde inte spela vår dåliga låt på skapande för simon va inte där, å ida blev väldigt "sjuk" så vi kunde åka hem tiiidigt :) Fast vi stannade till i Forum Nacka först. Gick runt å strosade lite. Mysigt.
Sen blev de träning, jä. Medelpass igen då, samma brud, samma musik x) Har ju faktiskt bara tränat 3 ggr på 3 veckor. Det är väldigt lite. Men bättre än inget? Man ska väl börja lugnt eller?  ;) Känns som det var tusen år sen jag köpte kortet.. Tiden går så fort men är så oändligt lång när man går i skolan.
Har inte så mycket träningsvärk dock. jag gillar träningsvärk, då känns det att man har gjort nåt! Får aldrig i magen eller ryggen, som jag verkligen behöver träna! Men de tar säkert ändå...
Måndagen va också rätt nice. Måndagar är inte så jobbiga längre. Det är väldigt skönt. I höstas var måndagarna så jäkla jobbiga.. Sen skadade det ju inte att jag inte hade nån Eng heller :p Skapande, NuKo o ensemblefördjuping e rätt chill^^
Det är tredje februari och i helgen får jag tårta och presenter. Det är ju iaf inte helt fel :)

RSS 2.0