..

Då var helgen slut igen, fast inte riktigt ändå. Är ju ledig måndag tisdag, men vi ska ändå till skolan och plugga. SvC och SvB nationella.. Bajs. Men det har vart en skön långhelg, vi tog lite ledigt i fredags, hehe. Pallade verkligen inte och vi hade inte gjort klart SvC. Kände inte för att sitta där i skolan å kämpa när man inte var i närheten av klar. Så vi firade en dag extra :) Eller ja, vi var faktiskt duktiga och storstädade hela lägenheten! De va faktiskt kul :) Fast först åt vi efterrätt från igår till frukost. GOOOTT! Å kollade på film :) Sen åkte vi till Matilda och myste hela kvällen. Vi bakade muffins o pratade. Jag bodde i skafferiet, flummade ur lite haha. Höll på å slå ihjäl mig på väg till matildas moster när vi skulle hämta kakao också x)
I går var det otroligt vackert vårväder och riktigt varmt, fast det blåste lite. Efter frukost hos matilda gick vi på promenad innan vi tog bussen å åkte hem. Fast jag å Ida åkte inte hem direkt. Vi åt glass i solen på södermalms torg och gick på Emmaus i stället. Supermysigt!

Det var mysigt i torsdags också. Lagade världens lyxmiddag, stört gott! Till förrätt blev det fyllda champinjoner, ruccola o avokade. Huvudrätten blev fetaostgratinerad potatis o rödbetor, sojabitar, ruccolasallad o vitlökssås. Sen blev det vääärldens godaste efterrätt: fake cheescake i glas. MMMM!! Köpte en liten födelsedagspresent till oss också, hehe :p Kollade på vår film också, Sweeney todd. Fast vi såg inte hela för vi va så trötta... haha.

Bokade hostel i fredags också! Så nu är det bara å åka :D Det är bara två veckor kvar på tisdag. Helt sjukt ju...
Idag har det inte vart lika fint, har snöat massa! Har därför vart inne å degat, gjort lite svenska...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0