Arken

Pendlar mellan panikångest och glädje... Har vart en så bra vecka och inget jobbigt att göra, men det känns som smällen kommer snart.
Saknar The Ark, som dom var. Saknar nian och högstadiets galenskaper och frihet. Besattheten, övertygelsen, känslan. Känner mig som en gammal tråkkärring. Inga galna äventyr. Ingen skamlöshet och längtan. Jag känner mig för vuxen. Trygg. Lam. Ingen spänning.
Lyssnar på The Ark och känner mig nostalgisk som fan. Känner lust och glädje. Frihet. Nya skivan känns intetsägande och tråkig. Vanlig. Tråkiga texter. Dom är gubbar, så är det. Dom har blivit tråkiga som jag. Men gamla The Ark är oslagbart och tar mig tillbaks. Har blivit lite kär i Ola igen, han är så snygg på affischen. Som han var då. Men när han öppnar munnen så märks det..
Jag borde börja lyssna mer på dom igen. Bli mer som jag var. Dom får mig att bli lycklig och upprorisk. Dom håller ångesten på avstånd.

Nationella i Torsdags gick bra iaf. Kändes bra. Kanske inte MVG, svårt att avgöra som vanligt men jag bryr mig ärligt talat inte. På eftermiddagen var vi på promenad med NuKon i hammarbyhöjden och det var hur mysigt som helst. Vi var 5 stycken där, jag, Tilda och Katarina var tre av dom, haha. Stackars Birgitta. Men det var kul. Kul att göra nåt. Åka iväg. Vi tre. Var lite sena så vi hittade inte Birgitta å dom andra först, så vi hade ett eget litet äventyr. Lekte i en lekpark. Det blev jätte fint väder och varmt, helt underbart! Perfekt att få va ute å gå runt. Birgitta är faktiskt trevlig. Pluspoäng till oss som var där också, hehe. Promenerade tillbaks o hade LiveNight rep. O innan ringde dom från Vård o Omsorg, jag ska på intervju på tisdag :D Så jäkla kul att det äntligen händer nåt.. Men jag börjar bli lite nervös! Men det ska nog gå bra. Vore sweet om man fick ett jobb nu också.
Repet gick väl så där. Problemet är att typ ingen övar inför repen utan gör det PÅ repen. Funkar inte. Får väl se om vi får ihop nåt...
Sen hände det hemska. Vi gick av i Orminge för att handla lite, o när vi stog vid kassorna insåg Ida att hon inte hade sin plånbok. Den hade åkt ner på golvet i bussen. Panik och ÅNGEST!! Sjukt jobbigt. Ringde SL o fick ett nummer men missade en siffra. Fick ringa igen o fick rätt, men då var det stängt. JOBBIGT! Fick gå hem under depp. Ida kunde inte komma hem, kunde inte gå ut, ingenting. När vi kom hem satte sig Ida vid datorn o kollade hittegodset. Eftersom den ramlat på golvet kanske chauffören skulle hitta den innan nån han sno den liksom. Men det skulle väl ta ett tag innan den kom till hittegodset.. Så när Ida satt och skulle spärra sina kort o jag håller på att laga tröstmat så ringet det en liten tant o undrar om Ida har tappat något. Sån otrolig lättnad, helt sjukt. Hon hade tänkt lämna den till chauffören eller polisen men tog hem den istället. Awsome!! Allt som blivit så jäkla jobbigt blev kul igen. Nu kunde vi ha kul på valborg! Sån jävla tur.
Så på fredag morgon åkte vi till Gustavsbergs centrum och mötte tanten. Köpte en liten blomma som tack först också :) Sen åkte vi till skolan och satt ute i värmen. Var inte strålande sol men varmt! Åt lunch o sen satt vi utanför skolan på gräset igen med Tilda, Joppe, Robin å Katta som hade frukost :) Jag rökte lite pipa, men de funka inte så bra med slaktad cigg x) Men det matchade min outfit..
Sen blev det inlärning av studentsången och en ganska lame mösspåtagning...Först var det jättemysigt när vi lärde oss sången och så där uppsluppen förväntansfull stämning. Men själva grejen tog 20 minuter, Anders Mårtensson som de flesta av oss aldrig ens haft i något ämne höll tal och rektorn var inte ens där. SÄMST! Men det var ändå bra. Som ett genrep för studenten. Man insåg plötsligt att vi snart tar studenten. På riktigt. Som en väckarklocka. Som en student men med en extra månads tidsfrist. Jag tror vi alla behövde det.
Sen blev det picknick vid Hornstullsstrand, som i ettan. Tilda badade, knäppisen. Lite vattenpipa o käk. Mysigt. Dock blev det bara kallare och kallare, så det kunde ju ha vart niceare... Therese kom sen också och det började dugga så då drog vi. Flummade ur lite vilket var trevligt. Införskaffade lite starkare saker...Hehe. Sen åkte vi till Orminge o myste ett tag. Fixade oss, jag bestämde mig för att inviga min nya dinosaurie klänning och..ja. Blev lite dragna, hehe. På bussen var det ganska illa, hahaha. Spårade ur lite. Helt underbart. Vi är bäst.
Sen blev det Wollmars hela kvällen. Hade ambitionen att dra vidare, men vi visste inte vart. Vid typ 22-23 kom sussi, linnéa o co. förbi så vi tänkte dra med dom, men det var dyrt inträde överallt å vi hade ju redan spenderat en del på sprit så vi kände inte att vi hade råd. Jag å Tilda kände för att dansa men kom inte på nåt billigt/gratis ställe med bra musik så det rann ut i sanden. Det gjorde inte så mycket. Det var ärligt en av de bästa utekvällarna hittills. Hade så jäkla kul. Goda drinkar , massa flabb, snack, pussar och galenskap. Till och med Ida blev riktigt dragen, haha. Har inte sett henne sån sen nyår i ettan. Jag höll dessutom på att nyktra till då vilket gjorde att jag kunde garva mer åt henne, haha.
Som vanligt när man dricker blir saker och ting lite fragmentariska så det får bli listform på höjdpunkter och händelser:
- Spåra ur på bussen
- Tildas läppstift: "Om jag var nykter då?" "Kanske att du hade målat lite mindre utanför precis DÄR" Asgarv.
- Röda ansikten
- Matilda o Robin<3
- Mängden toalettbesök
- Therese allmänt. Ljudnivån. Samtalen.
- Min minneslucka från T-banan i slussen till Wollmars. Minns att jag å Tilda pratade om nåt viktigt eller väldigt intressant när vi klev på T-banan, men jag har inte en aning om vad det var...
- Wollmarsspecial. Cocktailglas. Pengaflöde.
- Kattas fylla, haha. Jävla knäppis<3
- Pussar. Särskilt Ida å Tilda. Eller ja, Tilda. Haha.
- Min hand på Idas lår när hon trodde jag var kattarina, hahaha.
- Ida spår i skum. Far out...
- Bära katta till donken
- Jag missar nattbussen dom andra sitter på för att jag följer katta upp i t-banan
Igår va skapligt segt vill jag lova... Gick upp tio efter 7 timmars sömn. Åt megafrulle av rester från picknicken å annat som vi inte kunde spara. Blev lite för mätta o stressade till bussen. Va rätt borta allmänt.. När Ida åkt iväg o jag väntade på tåget gick jag till pocketshop. Blev dock lätt åksjuk när jag försökte läsa på baksidan av böckerna. Illa. Va helt borta på tåget o bussen. Deg. Gick upp en sväng till morfar iaf innan dom andra gick hem därifrån o sa grattis. 90 bast lilla gubben! Sen degade jag mest framför tvn...
Idag har det varit fint, men väldigt blåsigt! Var i Gysinge med mor och far bland vitsipporna :) Va exakt ett år sen vi var där förra året med Ida<3 Då gick jag dock i T-shirt och kjol, de kan man inte nu... Men mor säger att om det är kallt vid Eriks födelsedag så blir det en bra sommar så jag hoppas på det :) Annars inte gjort så mycket...
Ska till Vårdcentralen imorrn så jag missar både engelskan å skapande, skönt! Fett nice med sovmorgon. Ska kolla upp konstig rodnad på ryggen och leverfläck. Är nog ingen fara men lika bra å kolla! Sen på tisdag är det ju arbetsintervju...

Kommentarer
Postat av: Tilda

alltså, du får nog fylla i mina minnen med lite detaljer imorrn, känner inte igen flesta av punkterna..

2010-05-02 @ 21:41:58
URL: http://myspace.com/torevolution
Postat av: matiiiildis

ni verkar ha haft typ bäst! min valborg var också bra. fast av lite lugnare karaktär. jag hann i alla fall bli röd i ansiktet som sagt... o du kan vara <3

2010-05-03 @ 08:39:29
Postat av: matiiiildis igen

låter som att katta blev vuren igen :O hahaha

2010-05-03 @ 08:41:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0